אופטימיות חדש!! :)

Tin Doll

New member
מתי את רוצה לעשות שירות לאומי?

ובת כמה את? אם כבר חשבת על שנה הבאה (תחילת ספטמבר בקרוב) אז אני לא יודעת אם נשארו מקומות, יכול להיות שכן, אבל אני חושבת שעדיף ללכת למקום שאת רוצה ולא כברירת מחדל, ולהעביר את השנה בלי שום סיפוק.. כל התהליך הזה תלוי בהרבה דברים. בעיקרון זה קצת מורכב, את מתקשרת לעמותה שאת רוצה לעשות דרכה את השירות, נשארת בקשר עם רכזות, הולכת לבדוק את המקום, עוברת ראיון, ואם לא התקבלת תעברי את כל הפרוצדורה של בדיקת מקום-ראיון שוב. לי אישית זה לקח כמה חודשים אבל זה היה יכול לקחת חודש מקסימום. פשוט קצת חיכיתי לרגע האחרון וגם עברתי דרך עובדת סוציאלית, והיו בעיות עם הפקס מהפסיכולוגית וכו'... בעיקרון כל שנת שירות מתחילה מספטמבר.

svety

New member
כל הכבוד ../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

המון בהצלחה! אפשר לשאול למה לא עושה צבא?

Tin Doll

New member
לפני שנה וחצי הצהרתי שאני דתיה

ומאז חשבתי כמה פעמים לעשות צבא אבל.. וול. כבר לא אכפת לי, אז נשארתי במצב הזה

מזל טוב יקירה ../images/Emo13.gif

באמת המון המון ב"הצלחה. והר הצופים קרוב לביה"ס שלך? האמת שזה די נסיעה... אבל בסדררררררררר נסיעות באוטובוס הכי טוב :) ודרך איזו אגודה את? ומי הרכזת? ואם לא בא לך לענות את לא חייבת כמובן, אבל אני סתם סקרנית וזה... ב"הצלחה שוב!

Tin Doll

New member
נסיעה של 5 דק'

אפשר גם ללכת את זה ברגל. אני עושה דרך ש.ל.מ של האגודה להתנדבות (חילוני) והרכזת היא נחמה. P:

מזל טוב!

איזה כיף להיות אחרי כל ההתלבטויות יש לי עוד שנה עד אז, אבל זה כל כך מפחיד אותי! אני יודעת שאאבד ת'עצמי מכל החיפושים, כי אין לי שום כיוון... בקיצור תהני:)

חברות שלי עשו שם גם:)

מזל טוב ותהני!

ThE uVa

New member
היום הייתי בים../images/Emo60.gif

והיה ממש חביב. והיינו מלא זמן וכמעט לא נשרפתי!
ומה, חופש מחר. [לא שזה כזה הבדל, אבל נחמד שגם החברים יהיו כדי לשעשע אותי. ובכלל, סיימתי עם הבצפר הזה.]

TiKi PooH

New member
[:

קודם כללל- יש לנו היום חודש ביחד :) ו..וואלה, חודש נטול בעיות משמעויות מהווה איזה צ'רטר אילם שאנחנו טובים ביחד. זה לא אומר שאין עוד את הספק והחשש, והלוואי שיגיע כבר השלב המספיק- בטוח ואמיתי... אבל בינתיים אני מגה שמחה שהוא שלי, וכייף לנו, וסה"כ הקשר הזה עושה לי כל ככככך טוב. בכלל בסופ"ש אני מקווה שיהיה לי אותו לפחות ללילה או שניים- בגלל מיני נסיבות כאלו ואחרות לא היה לנו לילה יותר מדי זמן. ( מה גם שאבא מסתדר איתו מעולה, ואימא.. אחריי שהיא הפגינה גישה די מסריחה לכל העניין במשך החודש- היא יזמה שיחת התנצלות, ביקשה שאני אבין את הצד שלה [ למרות שמעולם לא טענתי שאני לא מבינה, ההתקוממות היחידה הייתה על ההסחפות המוגזמת והמחסור המעייייק בהתעניינות/ פירגון], הצטערה שהיא באה מנק' מבט שמרנית מדי ואיחלה [סוף- סוף] את כל ההצלחה בעולם [: יש לי הורים נהדרים.) וחוץ מענייני זיו- היום אחריי השיעור נהיגה החלטתי שאני יוצאת לחפש עבודה ולא נכנסת בחזרה הביתה עד שיש לי משהו בין הידיים- וסוווווף סוף מצאתי לי מקום. שני מקומות; האמת שעכשיו אני צריכה לבחור מה יותר נראה לי - וזו בכלל פריבילגיה מטורפת שלא האמנתי באופציית קיומה P: המקום הראשון - צוצכייף; משחקייה וג'ימבורי וכל מני כאלו- אני אמורה מחר להגיע לראיון בבוקר ולשמוע את כל הפרטים על כסף-משמרות-וכד', המקום השני- צ'יינה טאון; 5-6 משמרות בשבוע (3-4 בזמן לימודים), כל משמרת 6 שעות, שכר מינימום (אופצייה לבונוסים).. שם ברמה העקרונית כבר קבעתי משמרת התלמדות# 1. נשאר להתלבט קצת.

למעלה