אופטימיות חדש!! :)

גם אצלי זה ככה..

שווה.. אבל מעייף הרבה פעמים אני אומרת לא.. אני חושבת שכל האמהות בשיכון שלנו מכירות אותי כבר

סופשנה. ! כל כך סופשנה.!../images/Emo204.gif

עוד יומיים זה נגמר, היום חזרנו מהגיחה ה-א-ח-ר-ו-נ-ה עם הט'טנייקים, חרמנים קטנים D: אבל כל כך נהנתי שכל פרט ופרט שאתאר לא יספיק כדי להגיד כמה שדאני נההנתי איתם, כל כך אתגעגע אליהםוכמו סתומה הכרתי אותם רק חצי שנה שנה לפםני שעזבו, ולא כשיכלתי להיות איתם שנתיים @#! אוף, אבל לא ידברנו על אופטימיות?! סופשנה! משנה שעברה לא הייתי בים ואני הולכת יום רביעיי ומאז לחרווש על הבריכה והים כלללל אבל כלללל החופש! אוהבת את זה כל כך ומתגעגעתת.. כ"בר נגמר...

AnGeL DoLlY

New member
אעאא כיייף

הייתה בגרות קלה יחסית והלך אחלה
אבל ירדו לי כבר איזה 4 נק' כי שכחתי לרשום צעד מהסדר החדש.. אווףףף [המתת חסד.. איך איך שכחתי את זה] אבל לא נורא, העיקר שהשאר היה בסדר גמור. יאללההההההה העיקר שסיימתי עם הסיטוריה פוראברררררררררררררררררר טוב ועכשיו באמת לגולת הכותרת- עוד שבועיים, ב28/6, אחרי הבגרות בביולוגיה, סופשבוע בקלאב מד באילת!!!!!
כיף כיף כיייייייייייף. בונאה המלון אחד הטובים, כ"כ נהנתי פעם שעברה. וזהו בערךךך ממש טוב לי. הדיאטה מתקדמת, אמא קנתה לי 3 שורטס מגרמניה [אחד מORSAY ו2 מH&M] בצבעים חאקי שחור ולבן, יושבים ממש יפה.:)

SNoopY 26

New member
טרלהלהלהלהלה!!!!../images/Emo9.gif

אומנם נכון, נכשלתי בבגרות, אבל ידעתי שאני אכשל אז לפחות לא היתאכזבתי. אין מה לעשות, אני לא למדתי כל השנה והבאתי את זה על עצמי, ועכשיו אני אתקן את זה במועד ב'. לפחות אני משלימה עם זה שזה כבר טוב :) אז באמת שלא כזה נורא. חזרתי עכשיו ממסעדה ואני הכיייייייייייייייייייייייייייייי מפוצצת שאפשר לתאר בכלל לפני זה הייתי אצל הקוסמטיקאית אז יש לי גבות יפות ועשיתי מפשעות אז אני כולי חלקה :] נכון שיש לי עוד בגרות במתמטיקה ואולי קורס בהיסטוריה, אבל נכון לעכשיו אין לי כלום על הראש וזה מוי מוי כייף!
אם קראת תגידי לי איזה משהו טוב בחייאת :] [סחטיין על האופטימיות שלי!!]

AnGeL DoLlY

New member
ועלייך! ../images/Emo8.gif

סחטיין על האופטימיות אחותי את תהיי בסדר, אני בטוחה בזה

yaeli87

New member
אחחח

היינו אתמול באירוע של המשפחה שלו,כל המשפחה שלו אמרה לו שאני מדהימה ויפיפיה והבחירה שלו מצויינת ושאני מותק ובחורה על רמה
היה כיף לשמוע את זה. יש לי 3 חולצות מעלפות מקסטרו+שרשרת אהה...אני בחופש שזה מעולה. אני אצל אחותי עכשיו וכל היום הייתי עם האחיינית המדהימה שלי שעכשיו הולכת לישון!!! ומחר אני אצל הספר לפן חדש וטיפול שיער כיף כיף כיף... בערב מחר אני בטח אסע למאמי שלי שאני כולה יום בלעדיו ואני מרגישה שזה נצח. אתמול הוא לקח אותי לשיחה,באמצע האירוע...ואמר לי שהוא רוצה להתחתן איתי ולגור איתי ושנהיה מאושרים תמיד תמיד...ושהוא לא רואה את עצמו עם אף אחת אחרת חוץ ממני ושאף אחת לא מתאימה לו ומשלימה אותו כמוני,נכון שזה כיף לשמוע?? הייתי יפה אתמול
ואתן יודעות שאין לי נטייה לאהבה עצמית אז זה אומר משהו
קראת? בבקשה תחייכי,הכל לטובה

josie1986

New member
כיף לקרוא שאת מאושרת.

אני כבר מזמן אמרתי לך שאת יפיפייה.

OverSharing

New member
אין היסטוריהההה:]../images/Emo103.gif

נראה לי יש לי מיליון טעויות ואני אקבל איזה 75 אבלמגן 90 ואז סופי [עם היסטוריה א'] יוצא באזור 84 שזה.. סביל. חוצמזה שיש לי חברחתיך וכיף לי הכי בעולם [כשאני רואה אותו. חח אין לי זמן:<] ואתמול הייתי ביםםםם
עוד שלושה קילו אני מגיעה ליעד שלי:] [זה היה 2.5 אבל מילא.]

K a y a 1989

New member
מה היעד?

כאילו במספרים :] ומה קרה לך 84 זה מעולה ! ויש לך חבר חתיך אז בכלל שתקי

OverSharing

New member
ט'?../images/Emo103.gif

נניח:p התחלתי מ58 [
] אז הצבתי לעצמי 52 נראה לי שזה יספיק לי:) 84 זה בהחלט לא מעולה אבל בגלל שאני ממממממש לא משקיעה אין לי מה להתלונן:)

OverSharing

New member
יואוו תראוווווו!../images/Emo103.gif

ירדן הייתה צריכה להגיש את המערך מחנה שלה והיא כולה בן כזו ולאיודעת לעשות דברים יפים אז הבאתי אותה לפה ועשיתי לה קלסרר:) לא יצא הכייי יפה כי לא היו לי ממש חומרים וקצת פישלתי עם אלאדין אבל זה מזה חמוד:] [הנושא השבטי זה דיסני וכל צוות בחר את אחד הסרטים של המבנים לכל יום. אז הצוות שלה בחר דמבו, אלאדין ושודדי הקאריבים]

למעלה