אופטימיות חדש!! :)

N o o s h y

New member
שיחה באייסיק:

00:14 $Zimi: הכל בסדר? את יודעת שאני פה בשבילך..וחבל לי שאני לא יכול לעזור לך, או משהו לעשות כדי לשמח אותך קצת :) 00:15 -Nooshy-: הנה המשפט שלך עכשיו שימח אותי :] 00:15 $Zimi: אני פה בשבילך, תמיד, בכל מצב, בשביל כל דבר..גם אם לפעמים אני מתנהג כמו ילד קטן. 00:16 -Nooshy-: ליאורקי כפרעליך! אני אוהבת אותך מלאמלא 00:17 $Zimi: יאללה..תלכי לישון :) ותתעוררי כמו חדשה מחר. 00:18 -Nooshy-: כן. זה באמת מה שאני אעשה תיכף. תודה 00:18 $Zimi_AgAin$90: לילה טוב חמודה :) נתראה מחר.

ממ

אני ואלין היינו בפאב-מסעדה של דוד של חברה שלי ומחר ההוא עושה לנו מן "יום-חפיפה" שכזה ואולי נתחיל לעבוד שם בקביעות שזה דיי טוב כי - עבודה. ובגלל שזה פאב בטח יהיו המון טיפים מאנשים שבאים להשתכר בימי שישי. וגם באים לשם המון חברים שלנו בדרך כלל, אז זה נחמד. חוץ מזה שאם זה לא ילך, אמא של רז (ידיד) שאלה אם אני ואלין מעוניינות לעבוד באיזה מלון שהיא עובדת בו, בתור מלצריות. אז הכל נחמד באיזור הזה בנתיים לפחות.

ליזיגי

New member
סיימתי עם היסטוריה- עד שנה הבאה חחהה

יאללה היסטוריה מורחב
ובאוניברסיטה- תואר ראשון מידדד :) וגיא המקסים התקשר אלי- פעמיים הוא התקשר ולא עניתי כי לא שמעתי את הטלפון ונכנסתי לבאסת חיי... נראה לי אני תובעת את סלקום על עוגמת נפש חחח אבל אז אחרי שעתיים וחצי בערך הוא הפתיע בגדול והתקשר שוב אני מתגעגעת אליו כלכך

use your guns

New member
אין לי על הראש כלום וזה פשוט כיייייף:))))

הלך סבבבבבבבבבבה בהסטוריה, ואמא הביאה לי 200 שקל היום בבוקר אז לקחתי רק 100 אחד ושמתי עוד 100 בצד (רציתי ללכת לקוסמטיקאית) והיה בכלל יום כייפי החלטנו ללכת בשיא הסופנטניות למסעדה לארוחת צהריים אבל ממש לא הייתי רעבה אז סתם השמנתי שתייה והייתי גאה בעצמי שלא סתם טחנתי. בסוף הקוסמטיקאית לא יכלה לקבל אותי אז מהמסעדה הלכנו לסיבוב קצרצר בקניון (כל זה עם המכונית של החברה :)) אה ולקחתי את שודדי הקריביים 2 כי לא זכרתי אם ראיתי כבר או לא, ואני ועוד חברה קבענו ללכת ביחד ל3 אז רציתי להזכר קצת החברה, זו עם האוטו הקפיצה אותנו וישר נכנסתי להתקלח ואחרי חצי שעה כבר נסעתי עם המשפחה ועוד חברה למסיבת סיום של אחותי בחטיבה. ראיתי מורם שלא ראיתי שנתיים שלמות והם דיי התרגשו לראות אותי ,אז היה כיייף למרות שהמסיבה הייתה מעפנה ברמות. (המורה לפיזיקה-ביולוגיה התגאתה כשסיפרתי לה על כימיה) וגם ראיתי את המחנכת שלי והיה נחמד. עכשיו סיימתי לראות שודדי הקאריביים 2 ואני מאוהבת בג'וני דפ ;) ואתמול היה ממש כייף ביומולדת של אחותי ומלא החמיאו ומארו שאני גאוות המשפחה אחת מהמושב אומרת לאבא שלי "איך גידלת בנות כאלו מוכשרות?!?!" ודוד שלי מוונצואלה כאן והוא בכלל מת עליי [מה שמזכיר שהוא הזמין אותי ואת בת דודה שלי לוונצואלה] וסתם הכל פשוט כייף ונחמד, רגוע וחופפפפפפפש +לא מקבלים תעודות ככה שההורים לא יראו את החסום בספורטט מאוהואהאהה

נראהלי פעם ראשונה חח../images/Emo121.gif

זה לא שאני מאושרת אבל ננסה לחשוב על הדברים הטובים -אחותי מסיימת ת'מכינה מחרתיים וחוזרת הבייתה לחודשיים, התגעגעתי אליה בטירוף. -פיצקי די חמוד לאחרונה -העבודה סבבה לגמרי...נקווה שימשיך ככה -יש לי עכשיו 5 ימים חופש, בלי חרישה לכלום!! לא היה ככה כבר איזה חודש וחצי -אני הולכת להתארגן עכשיו ואז הולכת לענתי ולא ראיתי אותה שנים :]] ביי.

בונא הביאו לנו את שחר חסון הסוסון לבצפר../images/Emo47.gif

ווואאאאאאאיייי כמה צחקתייי ירדו לי דמעות סוף סוף משהו טוב עושה ההנהלה של המקום הדפוק הזה

OriginalMe

New member
מחר מסיימים בית ספר ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

ובדרך גם חטיבה, ונפרדים מהבי"ס המסריח הזה מהילדים הזונות האלה ><"

ShiRa1101

New member
תקווה לעבודה=)

סוף כל סוף תליתי שלטים לבייביסיטר!! חח תליתי על כל מטר רבוע בטח יחשבו שאני נואשת:)[מה שתכל'ס נכון..] עכשיו לקאנטרי עם חברות!@!@ לתקן את השיזוף הזוועתי שלי בצורת אצבעות,שכבר הספיק להתפרסם
אוךך היום יש יום הרשמה למחנה קיץ ורושמים לי איזה 5 חניכים,לא טוב!

Tin Doll

New member
../images/Emo41.gifהתקבלתי!../images/Emo41.gif

התקבלתי להדסה הר הצופים, לשירות לאומי בשנה הבאה. :) אני ממש שמחה. זה אחלה מקום, בית חולים יחסית קטן, כולם מכירים את כולם, הצוות שם אחלה (טוב תלוי במחלקות), והכי חשוב, רבע שעה מהבית שלי! (באוטובוס שבא פעם בחצי שעה-שעה, אבל אסתדר) ו5 דק' מהבצפר! (צריכה להשלים בגרויות שנה הבאה) בקשר למחלקה, יגידו לי לאן שובצתי רק בראשון בספמטבר, ביום הראשון שאתחיל את השירות. יאו, אני מאושרת.

Tin Doll

New member
תלוי מה צריך בכל מחלקה

אבל בעיקרון, עזרה לאחיות, החלפת מצעים, הרבה שליחויות, עזרה לחולה, עזרה עם האוכל, עזרה במשרד אם צריך; טלפונים, לתייק, וכו'.. ואיפה שאני רוצה להיות (טיפול נמרץ לב) צריכים גם עזרה במחשבים.

mkarin

New member
אפשר קצת פירוט בקשר לשירות הלאומי?

במקום/בנוסף לצבא?

אף פעם לא שמעתי על שירות לאומי בנוסף לצבא..

(על שנת שירות לעומת זאת, כן.. מן הסתם)

PennyLaneM

New member
תגידי,

תוך כמה זמן כל התהליך הזה? אני פשוט יוצאת מהצבא ורוצה שירות לאומי,אבל לא רוצה שזה יתעכב לי ובסוף אני אשתחרר שנה אחרי כולם. אני לא רוצה לבזבז זמן.

למעלה