אופטימיות חדש!! :)

SNoopY 26

New member
איזה כייף לך

שאת מציבה לעצמך מטרות בלימודים ובאמת עומדת בהם זה כזה חשוב זה כלכך חסר לי.. אני חייבת להתחיל לאמץ תתכונה הזו עם הזמן וכל הכבוד לך, באמת!!
זה נראה מייאש אש

EVE Lights

New member
חח אני ממש גאה בעצמי למען האמת

הקטע במילון העברי בפסיכומטרי זה שאת אמורה ללמוד אותו כבר מתחילת הקורס וכל שבוע ללמוד כמה אותיות (להעביר לכרטיסיות, לשנן, בלה בלה בלה) ואף פעם לא מצאתי לזה את הזמן וממש חיפפתי בהתחלה ותכלס לא היה לי מושג מתי אני כן אספיק לעשות את זה ואז הגיע ההודעה על הדחייה של המבחן שמבחינתי הייתה כמו מתנה משמיים אז אמרתי לעצמי זין, נתנו לי אופציה להצליח יותר, שאני לא אקח? אז החלטתי לקחת חופש מהעבודה ולשבת יומיים בשבוע (לפעמים גם יותר) ולחרוש את החיים בקצב טוב ומהיר יחסית בשביל להשלים את הפער. ולא האמנתי שאני אצליח ווואלה, הצלחתי!!
(שזו הוכחה שגם כשנזכרים מאוחר אפשר להפיק לקחים ולעשות את זה..) ולגבי הצבת מטרות הפסיכומטרי הזה חשוב לי, מהבחינה שאני מתה לסיים עם זה פעם אחת ולתמיד ולסיים עם זה טוב ובחיים לא ישבתי ככה על התחת כמו שאני יושבת עכשיו לאחרונה ואני עושה לעצמי רשימות ב- word ועומדת ב- 90% מהן וזה ממש אחלה. ולא יודעת, זה נותן הרגשה טובה עם עצמי
תודה רבה בובה. (באמת שצריך רק כוח רצון.) וסתם התעוררתי מוקדם והיה לי כזה חלומות ה-ז-ו-י-י-ם וגם אביב וגם אלון וגם היצור שדיברתי איתו אתמול נדחפו לשם בלי שום קשר לעולם וואו אני שונאת חלומות כאלה.

קניתי השבוע את "אניהו" של אתגר קרת

והתחלתי אותו אחרי שסיימתי את אנשי הקש של מייקל מרשל בתדהמת עולם אני בבית, כולל מחר ומחר יש וינטר לאחותייייייי
איזה כיף. ולא יודעת..

Mooa-Numi

New member
הוא לא משהו..

כאילו, אני לא הכי אהבתי.מכל הספרים שלו הוא לא בין הטובים.יש בו משהושהוא נורא מתיימר, כאילו 'אני אתגר קרת ואני עכשיו כותב סיפור אתגר קרתי! רואים?' אבל יש שם איזה כמה סיפורים טובים (למרות שעולים לי בראש רק 2)

תזרמי.

וואו, לא ציפיתי. זה מפחיד וזה מצויין וזה לקפוץ ראש לעמוקים וללמוד לשחות תוך כדי. נראה, אם הם יסגרו על עצמם ואחר כך- אם גם אני יכולה. כל כך רוצה לגלות שאני יכולה ללכת לגמרי לבד (מצד אחד), ועם תמיכה מינימלית אך חיונית (מצד שני). פאק, וואו. איך אפשר לקרוא את זה...?

איזה אושר ../images/Emo9.gif

אני יוצאת מראשון עד חמישי לסדנת משתחררים כזאת מטעם הצבא, כמו קורס כזה. בתור צ'ופר. היו ממש מעט הקצאות ליחידה שלי, ותכלס לא ממש ביקשתי לצאת אליו, לא בער לי. העניין הוא שאחת מהמחלקה שלי כן ביקשה, ובגלל שהיא לא יכלה בסוף המפקד שלי ממש התעקש שאני אצא. אמר שזה מגיע לי כבר מזמן. אין הוא יצא כזה מלךךך, כפרה עליו.
לפחות משהו טוב יצא מהצבא הזה. אין לי בסיס שבוע, I cant belive it. זה כמעט טוב כמו לצאת לרגילה.

JuSt A GiRl 94

New member
יו...

אני לא יודעת אם זה אופטימי אבל אני מתה עליה. היא פשוט מדהימה...."בזכותך אני יודעת שכדאי להביא פלסטרים צבעוניים לטיול השנתי" "מוכנות לעזור תמיד. תמיד. תמיד. תמיד. יותר מדי? רק שואלת" אני כ"כ אתגעגע
(דמעה של אושר, לא לדאוג) אה, ונועה גרמה לי להבין שהבעיה לא אצלנו אלא אצל ליז. אבל עדיין כל פעם שהיא מתחברת או מתנתקת אני מתעצבנת ודופקת את היד על השולחן!...לא נורא, זה יעבור מתישהו. אבל אני דואגת לה!

NoWords

New member
הממ ../images/Emo9.gif

היה לי את הדייט הכי מדהים שיש. ורומנטי, בדיוק במידה הנכונה. ואולי זמני הגיע? אין לדעת. couldn't ask for a better one, פשוט כך. ארגג הייתי חייבת לפרוק! :))

greeneye

New member
ווווווווואאאאו אני חולה על השכבה שלי!!1

אנחנו השכבה הכי כלה בבצפר!! במקום לעשות עוד "השארת חותם" מטומטמת של ונדליזם מיותר יצאנו הכי הכי הכי כלים ביקום וכל השכבה באה לזה והמורים פשוט היו מאושרים! הם אמרו לנו אלפי פעמים שהם גאים בנו על היוזמה היצירתית והרוב בטוחים שיצרנו מסורת חדשה. גם אם לא- היה הכיייי שווה בארץ. וזה קצת חבל לגלות שהשכבה שלך אחלה רק ביומיים האחרונים שנשארו לך איתם... תנו להיות פקאצה לרגע ולומר שמחזור י"ג שולט! יאו. פרטים/תמונות/בלאגנים אחרכך כי אני מטונפת ומלאה חול ורטובה בטירוף [ואמא שטפה את הרצפה אתמול בבוקר, היא תשסף לי את הגרון..].

OverSharing

New member
מה עשיתםםםם?../images/Emo103.gif

חח או שזה יהיה שם אח"כ כי יש לי פיזיקה ב12

greeneye

New member
לאלא כבר התפזרנו..

אני עוד מעט אעלה תמונות וכאלה. בכל אופן, יש לי חתיכת אתיקה.. אצלנו בבצפר יש מסורת כזאת שי"בניקים מסיימים לימודים הם עושים איזשהו משהו, בדרך כלל וונדליסטי ביותר [ניסור מעקה, ניפוץ חלונות, הכנסת תרנגולות לבצפר..
] שלשום בצהריים מצלצלים אלי אנשים מהשכבה ומודיעים לי שבלילה שבין שלישי לרביעי בשתיים עושים בחצר של בצפר בומבמלה. אחלה. באחת וחצי בלילה היום דור מצלצל אלי ואומר לי שדקלי ישנה ושהיא לא עונה לו והוא פוחד לדפוק לה על החלון כי היא תחשוב שזה אנס ותבהל ומצד שני הוא יודע שהיא ממש רצתה ללכת לבומבמור. אז אני באה עם האוטו באמצע הלילה. פתאום בדרך הוא מצלצל אלי- "יאווווו גלללל יש פה חייזרררר! תבואי מהר ותיהי בשקט!" אז חניתי באמצע הרחוב. ובאתי. ואני רואה גוש שחרחר רץ בהיסטריה ויוצא ממנו משהו כסוף. שנינו מנסים לפענח מה זה. דור: "זה נראה לי כמו קיפוד שתקועה לו שקית אוראו על הראש!" אני: "ואיייי נכון!" דור: "יש לך אומץ להוציא לו את זה?" אני: "לא..." *מסתכלת על הקיפוד* *שמה את השרוול על היד* *תופסת בקצה של השקית ומתחילה למשוך* הראש שלו היה תקוע כלכך חזק שהוא נמתח כזה וזה היה כלכךךךךך מצחיק. [סליחה על זה, אבל זה היה ממש מצחיק.] ואאאאז כשכבר חשבתי שזה בחיים לא ירד לו מהראש- הוצאתי לו את זה!!! הצלתי קיפוד!!! טוב, בסוף דקלה לא ישנה וסתם לא ענתה לנו וגררנו אותה לבומבמווווווור. הגענו. חושך מוחלט ולקח לנו זמן לראות בכלל. והיו מלא מלא מלא אנשים מהשכבה עם אוהלים, מנגל, נרגילות, מחצלות, מזרונים וחול ים!! יאווו כזה נחמד. הכי מוזר היה שאשכרה חצי מהנהלת בצפר ידעה ואישרה את זה והביאו שומרים שישמרו עלינו. אז ישבנו ודיברנו והיה כיף בטירוף. ואז היתה זריחה והיה יפה. ואז באיזה 5 לפנות בוקר הצופיפניקים יצאו גברים בטירוף ובנו מזרקה ממש מגניבה בצורה של זין ענק שמשתין לתוך בריכה. וזה היה הכייייייי גאוני ביקוווום!! [ומסתבר שהכי שימושי גם..]. בבוקר קפצנו לקנות רוגעלך חמים וקפה כשהמאפייה נפתחה. ואז התחילו להגיע חברת ההגברה [כי תכננו שלהקות צעירות מהישוב ינגנו] ומועצת תלמידים התעקשו בהתחלה שנפסיק אבל בסוף נכנעו והצטרפו אלינו והחברת הגברה גם שיתפה פעולה ושמה לנו דיסקים שלנו ועשינו מסיבה מטורפת שהתחילה כבר בסביבות 7 בבוקר. אחרכך התחילו להגיע תלמידים. הם היו בשוקקקקקקק! שכבה שלמה על הרגליים, רוקדים בחול ויש מלא אוהלים ומוזיקה ומזרקה בצורת זין ענקי! די, היה מצחיק בטירוף. וזה הגיע למצב שכל מי שהגיע לבצפר עמד בחצר בצפר ובהה בנו רוקדים ומשתגעים. היו הרבה השפרצות של מים וכשנהיה חם המזרקה הייתה הדבר הכי גאוני בעולם ואנשים נכנסו לשטוף בה את הראש ולשתות ממנה [שזה נראה מהצד כלכךךךךך מצחיק]. והמורים הגיעו והם פשוט היו מאושרייייייייים! והם רקדו איתנו והשפרצנו עליהם מים והם שיתפו פעולה והם היו כלכך מבסוטים. הם אמרו לנו איזה אלף פעם במקרופון שיצאנו גדולים ושהם גאים בנו. הם היו כלכךךךך מבסוטים שהם אשכרה קנו לנו ארטיקים ומים מינרלים ורקדנו שעות! זה היה כלכך כיף! פשוט חזרתי גוש טינופת רטוב ומלא בחול אבל זה כלכך היה שווה את זה! וכל מי שלא בא בלילה הגיע בצהריים וכככככככככל השכבה רקדה והיה פשוט אדיר. ואם זה לא מספיק- בסוף ניקינו את כל הלכלוך שעשינו. ו..פשוט הוכחנו איך אפשר לצאת גברים בלי להרוס את בצפר. וזה היה כלכך כיף.

e l u l a

New member
הגעתי רק לקראת הסוף..בעשר כזה../images/Emo153.gif

כשכולם היו על הבמה ורקדו.. באמת נראה שהיה לכם נחמד:]. וכשיסמין שאלה אם בא לי ארטיק חשבתי שזה אתם קניתם ולא ביצפר..הם ממש אוהבים את השכבה שלכם ועושים בשבילכם מלא דברים
.

שיחת פלרטוטים במסנג'ר

זה אחד הדברים היותר מצחיקים נראה אם באמת החבוב יקיים את הבטחותיו P:

tamarosh

New member
"רגילה...הווווו רגילה............."

שימו
היום רק יום רביעי, כן? ואני בבית עד יום ראשון שאחריו. אללי. ההורים נוסעים לחו"ל ואני עם האוטו ואמורה להיות צוות הווי ובידור של אחותי הקטנה...שזה לא כ-ז-ה נורא. בהתחשב בעובדה שגם ככה בבקרים החברות בצבא והיא אחלה פארטנרית לשופינג בת"א או גיחה לים. ובסופ"ש הבא צימר עם פיצק
ויהיה ממש כיף. חוצמזה אני מאוהבת עד הגג כי פיצי שלי כזה חמוד ומצונן עם קול סקסי [מסכן הוא בשבוע פרט
הסבל...] ושמתי לב שגם המכתב של שבוע שעבר עזר ואני מרגישה הרבה יותר מעורבת במה שעובר עליו בצבא...וזה עושה לי טוב. יאיי.

Tin Doll

New member
סתם,

זה כיף לחזור לשיחות האלה עם הפסיכולוגית, כיף לחזור ללכת אליה מרצון ולא כי אני צריכה. וקניתי 2 תיקים. ובושם (בי דלישס, התלבטתי בין הירוק לאדום ואחרי רבע שעה בערך הלכתי על הירוק ונראה לי שאני מתחרטת :< מה שכן, הבי דלישס לגברים מעולה.) ומזמן לא יצא לי לבלות עם מורן, וזה מוזר, כי רק כשאנחנו צריכות אחת את השנייה אנחנו איכשהו חוזרות לקשר ואז שוב נעלמות. אבל אני צריכה קצת חברות לתקופה הזאת, לפחות אחת. וסתם למקרה שתהיתן- גנב תמיד נשאר גנב.

למעלה