אופטימיות חדש!! :)

Shusho

New member
חוץ משאלות מוזרות על צרפת,

הבגרות ממש לא היהת קשה כמו שחשבתי שתהיה!

Shusho

New member
7,

על מדיניות הבטחון של צרפת בין שתי מלחמות עולם (זה מה שסיבך הרבה אנשים, אף אחד לא זוכר שהצרפתים הם עם מטומטם שבונה קווי הגנה שהגרמנים בסופו של דבר עקפו) ועמדת היהודים הותיקים בנוגע למאבק באנטישמות ומעורבות פוליטית. החלק השני על היהודים היה קל מדי ובהתחשב בעובדה שזב 12 דק' לא היה לי כמעט מה לכתוב! כתבתי חצי עמוד על הכל וזה רע.

Small talk

New member
מה?

דווקא החלק הראשון של מדיניות הביטחון היה לי הרבה יותר קל מאשר עמדותיהם, סתם חפרתי בלי לדעת יותר מידי. אגב, נראה לכם שיורידו לי נקודות אם בשאלה על מטרות סאדת לפרוץ 73 כתבתי שניים נכונים (שרק אותם צריך היה לכתוב) ועוד אחד שלא נכון?

Summer moved on

New member
נראה לי תלוי בסדר שכתבת אותם.

אם כתבת את הנכונים ראשונים אז לא יורידו לך. כי במקרים כאלו הבוחן בודק רק את השניים הראשונים בד"כ....אבל זה מתשנה מבוחן לבוחן...אי אפשר לדעת. וגם לי סעיף ב' היה יותר קל....

Small talk

New member
כן

כתבתי את זה ככה : 1. להחזיר את בארות הנפט 2. הפסדי 56 ו 67 . 3. תחושת אופורייה בישראל (ידעתי שזה לא מתאים, אבל אמרתי שאני אכניס גם את זה מתוך תקווה שלא יורידו לי אם יש לי יותר מידי). אצלנו לפחות מליון פעם חזרנו על זה שמדיניות הביטחון של צרפת הייתה הגנתית שבוטאה ע"י הסכמי לוקרנו, ההסכמה הקטנה וקו מג'ינו. כבר דיקלמתי את זה בע"פ.

Small talk

New member
גם השאלה של האפשרות ב' הייתה מעצבנת

אבל חוץ מזה הכל היה באמת סביר.

Shusho

New member
אפשרות ב' באמת לא היתה נחמדה,

אתמול התעצבנתי על נאצר שהוא מנהיג אדיוט שעושה מלא בחירות גרועות ולא היה לי כח ללמוד אותו, שזה.. רע
כי ברור היה שתהיה שאלה עליו. אז עניתי על עלייה וקליטה. על מה ענית?

EVE Lights

New member
חחח אני נזכרת שבבגרות שלי

בהיסטוריה ב' כל כך פאקינג חיפפתי על טריליון נושאים כי לא היה לי ז' ללמוד את זה בסוף קיבלתי איזה 78 בבגרות איכשהו

Small talk

New member
על יום כיפור

למדנו רק את הפרק של מלחמות ישראל ושל נאצר. וגם אני התעצבנתי על נאצר שהוא אדיוט ורק אתמול ב23:00 התחלתי לקרוא עליו ברצינות לראשונה, אז את החלק השני בשאלה שלו ידעתי (67 זה היה החומר שידעתי הכי טוב) אבל מה היו פעלותיו וכל זה לא ידעתי, אז עניתי על יום כיפור. אבל השאלות גישור היו ממש קלות (עניתי על הגורמים לתמיכת ארה"ב בכ"ט בנובמבר) וואי אבל במקרה החלטתי ללמוד אתמול את יהודי טוניס (לא הייתי בשיעור שלימדו את זה, והייתי בטוחה שתהיה לי בחירה שאין לי מה ללמוד, אז למתכונת לא ידעתי את זה בכלל) כדי שאם בבגרות תהיה שאלה קלה אני אוכל לענות עליה. ואז בפרק של השואה, ידעתי רק את 10 בשאלות 11-9 והשאלה על יהודי טוניס הייתה כל כך קלה
כל כך רווח לי כשראיתי אותה.

mkarin

New member
נגמרררררררררררררררררררררר../images/Emo13.gif

ואני מאושרתתתת ובסוף הוגשתי על 90 היה דווקא סבבה! והעיקר שנגמר!!

אני שוב אכתוב

היה כל כך, כל כך, כל כך כיף אני כל כך נהניתי. ט'ניקים, אל תלכו

s h a r o n 7

New member
הרבה בייבסיטר../images/Emo126.gif

הרבה כסף
יצא שאני כבר 3 ימים ברציפות עושה בייבסיטר... וכל יומיים אני מקבלת שיחה/SMS מאמא אחרת ששמעה עליי ממישו אחר...

למעלה