אופטימיות חדשה

svety

New member
אני הייתי פקמ"צית!../images/Emo190.gif

אבל בחאווה כזה, כה? תפקיד מעולה
כל הכבוד מותק, גאה בך!!

greeneye

New member
תודה! ../images/Emo13.gif

גאד, ישמצב שאני סתם נעל, אבל המבחנים היו ממש קשים!

Tin Doll

New member
זה ממש ככה.

אחרי יום חרא ובלתי נסבל בא יום טוב. חוק מרפי. היום קמתי עם מצב רוח יוצא דופן, ראיתי מטבחי הגיהנום (למרות שזה לא קשור ולא מעניין אתכן) אכלתי ארוחת בוקר קלה ויצאתי לעיר. עשיתי אנטי טראגוס, וזה יצא מדהים. גם החלפתי את העגיל שהיה לי בטראגוס ועכשיו זה הרבה יותר יפה.. חוץ מזה קניתי חולצה מ ד ה י מ ה בגולף. תמונות אח"כ כי אני בבצפר. וסתם יש לי מצב רוח יום ופינקתי את עצמי וזה כיף.

MaddyD

New member
אינטרנט זה אוצר

אני די מבולגת מבחינת ראיה כלכלית ועכשיו אני יכוהל לראות איפה יש לי וכמה העליות כל הניירות ערך שלי!! העו"ש המאמי שלי בהחלט סבבה גם עשיתי צ'יינג' ראשון לדולרים לקראת הנסיעה בספטמב' 500 דולר דנדשים אני בונה על עוד 500 כאילו 1000 דולר הוצאות בשבועיים זה מכובד, לא?

little shorty

New member
עברתי!!!!!!!!!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

נעים מאוד, יולי, מאבחנת פסיכוטכנית. למרות שלא בטוח שאני באמת יהיה אבל העיקר עברתי :)

paperdoll16

New member
לא בקטע של לאכזב אבל..../images/Emo54.gif

כדאי שתדעי שזה קורס שמתחיל בערך 50 אנשים ונגמר משהו כמו 25. כלומר- חצי עפים במהלך הקורס. החברה הכי טובה שלי היא מאבחנת. אם את רוצה- אפשר לקשר ביניכן.

little shorty

New member
למה הם עפים?

ז"א מעיפים אותם? על סמך מה? ואת לא מאכזבת, זה בכלל לא בטוח גם ככה.

e l u l a

New member
אמ אוקי../images/Emo13.gif../images/Emo153.gif

נתחיל מזה שאתמול היה יום טוב, אבל ממש
ואנלא אפרט מהסיבות שאני לא מפרטת כאן בפורום.. אבל זה העיקר של ההודעה המחויכת:]. היום היה יום קצר בבי"ס, והבייביסיטר עבר מהר, וכשחזרתי הביתה גיליתי שהפועלים כבר צבעו לי את החדר שעכשיו הוא ורוד
! חח איזה נחמד זה:], וגם החלפתי שולחן עם אחותי אז הייתי צריכה לרוקן את כל המגירות והמדפים ויצא שממש סידרתי והעפתי מיליון שטויות שהיו בהם [קלפי קטנטנות, גלויה שחברה שלחה לי בכתה ו'[!!], המון המון עשרות אגורות ששמתי בקופה, ועוד מלא שטויות שהיה לי חבל להעיף אבל יאללה יותר טוב שמסודר]. אז כן, לא נגעתי בתנ"ך כל היום שזה ממש גרוע במיוחד שיש לי משהו כמו 70 פרקים ללמוד למתכונת ביום שישי[
] אבל נראה לי מחר אני לא אבוא לבי"ס ואלמד במקום זה, אז יהיה בסדר.. אה וקיבלתי 99 בפרוג'קט באנגלית[+ 100 במתכונת אבל היא הייתה מזמן] ונראה לי שיהיה לי ציון הגשה די גבוה.. כאילו יש מצב למעל 90 שזה ממש וואו בשבילי:].

[ט]

ירדתי 10 קילוווווווו :]]] וואהוווווו :]]] כל ה3 שני האחרונות לא ירדתי מתחת 60 קילו, ואני 58.8 עכשיו,והמשקל הכי גבוה שהגעתי אליו היה 68.8 ואין,דיי,זה כל כך משמח אותי. כי אני נמוכה (1.60) ותמיד הייתי הילדה השמנמנה החמודה נורא שכלם אוהבים אבל השמנמנה ו...אני בדרך ללא להיות הילדה ההיא :) (וחוץ מזה היה לי אחלה יום)

shiruri

New member
שופינג קטן

עם אבא
, אבל עדיין נחשב שופינג. קניתי 2 גופיות מהנס, אחת בצבע צהוב-בננה והשנייה בצבע חום בהיר. וגם ספר נחמד :] אני עדיין מתקשה להאמין שמאז שהתחיל הקיץ קניתי 8 חולצות (!!), אני ממש לא בנאדם של קניות...

shiruri

New member
אוי מצטערת

לא הגבתי נכון, באתי להגיב לך וכתבתי את ההודעה שהתכוונתי לכתוב בהודעה המקורית.

למעלה