אופטימיות חדשה

Shusho

New member
גמני הוצאתי עליו 100 ש"ח,

אמנם שבע שעות עבודה אבל יצא יפה והוא אוהב את זה.

איך אני שמחה שיצא טוב :)

אמרתי לך אבל שזה יהיה טוב!

amit641

New member
פשוט טוב לי וזה מאוד נחמד. ../images/Emo129.gif

אחרי חודש וחצי שלא ממש היה טוב והייתה תקופה חרא אני חושבת שיצאתי מזה. היום יש לחברה שלי יום הולדת וקבענו לעשות משהו בערב ואתמול בלילה התקשרו אליי להודיע לי שעושים גם משהו בבוקר. קיצר יצא שלא יכלתי להגיע. בד"כ אני מרגישה נורא רע אם אני לא מגיעה לדברים כאלה אבל עכשיו לא. זה שינוי בי לטובה. אני לא יכולה להסביר אבל זה שהרגשתי ככה אחרי שבחיים לא הרגשתי ככה זה מראה לי שהשתנתי. הייתי בים וממש השתזפתי ואני אוהבת. ולמרות שבשנה האחרונה גיליתי שאני אוהבת חורף והתבאסתי שמגיע הקיץ עכשיו זה בסדר. יש גם פלוסים בקיץ.

MaddyD

New member
יש בנות שאני יכולה לדמיין בעיני רוחי

בחהא את בהחלט אחת מהן בהצלחה גם לך[:

DIE kvar

New member
יואו את בכוונה כותבת מעצבן?

כאילו ברור שספינינ נבין וחדכ נבין אבל לכתוב "בחהא" ולצפות שזה יהיה ברור לכל מי שקורא, שרוב הקוראות עוד לא התגייסו והראשי תיבות בכלל לא במודעות שלהן... לא כזה קשה לכתוב גרשיים, באמת אני כל הזמן מתעצבנת מזה חח אני לא יודעת למה

greeneye

New member
זה לא כזה לא מובן..

וחוצמזה, אני משערת שזה לא כלכך חשוב מי מבינה, כל עוד אני הבנתי.. ההודעה הרי הייתה מכוונת אליי ואם אני עומדת להיות פקמצית, ואל, אני אמורה לדעת מה זה..
הכל אופן, תודה דנה!

Shusho

New member
זה לא רק גרשיים, בכלליות אין סימני פיסוק

אלא רק אנטרים.

MaddyD

New member
כי את מטורפת?

כתגובה לשאלה האחרונה להרגע ילדונת

In Dreams

New member
זה התפקיד שאני מתכננת עליו../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

ספרי מה היה במיונים וכאלה

greeneye

New member
זה מיונים די קשים אבל אפשר לעבור אותם..

הנה אתר עם פירוט של המבחנים. הפירוט מאד מתומצת אז אני ממליצה לך לעשות חיפוש בגוגל על "מבחן דינור" ולהכנס לתוצאה שהמקור שלה הוא מהפורומים של fresh כי מה שהציל לי את התחת. ההסבר שמישהו שם כתב על מבחן דינור היה כלכך טוב ובבחינה עצמה ההסבר לא משהו.. אם ת לא מבינה משהו או סתם בא לך לשאול תשלחי לי מסר ואני אענה לך..

DIE kvar

New member
באתי להגיד לך שאם תהיי בקריה,

אז אני מכירה גם שתי פקמציות (בת דודה שלי ועוד אחת מהיישוב), וגם את המש"ק משמעת של חיל האוויר של היחידה שלהן יעני (שזה אומר קומבינות אחושרמוטה..אוח איזה בנאדם נשמה טהורה הוא) אבל כולם כבר ישתחררו עד שאת תתגייסי ותסיימי טירונות וקורס וכו'.. קיצר אז סתם שיהיה בהצלחה ואין לי איך לקמבן אותך.

היי גם אני הייתי פקמ"צית!

והיום אני קמב"צית [קצינת מבצעים] תפקיד מאוד איכותי, מאתגר, שוחק ומספק. אם את רוצה פרטים.. את מוזמנת לפנות אליי.
שיהיה בהצלחה!

למעלה