אופטימיות חדשה

Shusho

New member
14 חודשים.

:) זה נראה כל כך מעט אבל כל כך הרבה בבת אחת.

the mush

New member
בא לי בטוב../images/Emo9.gif

הכרתי את אחד הבן היותר מקסימים באזור. ביום חמישי יצאתי לחגוג יומולדת של ידיד, ויצא שיש איזה 20 בנים, ואני הבת היחידה. בין כל הבנים שהיו שמה העיניים שלי ננעלו עליו. אחרכך הערב זרם ושתינו והתברר שהוא מעוניין, וזה מצחיק, כי גם אני. בערב למחרת נפגשנו שוב כמה חבר'ה ואז נשארנו רק שנינו ודיברנו עד קיפאון. היום הוא הזמין אותי לדייט-ארוחתבוקר שכזאת. וזה הכי מקסים בעולם! דייט ראשון, ואני כולי בלחץ. הפעם אני לא אפשל ואני אתן לזה לעבוד! אעאע... מה לובשים?
X1000

svety

New member
היה מעולה בכנסת,../images/Emo190.gif

למרות שאיחרתי
. הצטרף אלינו מישהו חדש לתנועה והולכים להריץ את זה כמו שצריך עכשיו. אין מאושרת ממני בנוגע לנושא.

©big smile©

New member
[אני חייבת, כדי לחייך]

היתה לי היום את אחת השיחות הכי טובות שהיו לי עם יונית עד עכשיו. בכלל, ההודעה אתמול היתה מדהימה וגרמה לי לבכות מהתרגשות ומאושר ["חיזוקים וחיבוקים", "מעריכה מאד מאד"... המילים שלה כ"כ מדהימות]. היה לי כיף לספר, להתייעץ, לדבר סוףסוף. היא עזרה לי להחליט, להגיע למסקנות הנכונות, ולהבין שאני צודקת ואני מסוגלת. חצי שעה שפשוט לא הפסקתי לחייך, גם מבפנים. אז לא נורא שהיום קצת נהיה לא מוגדר לקראת סופו, אבל הנה, אני עכשיו יושבת עם כוס תה ואני בסדר גמור. ומחר נגמרת עוד בגרות, ובסביבות עד תחילת יוני אני חופשיה, ואני אלך לחדר כושר ואהיה רזה :)

Lost Lullaby

New member
אני עייפה רצח

אבל הייתה משמרת נחמדה ואחכ ישבנו כולנו [טח, כל ה4] ואכלנו ודיברנו והיה מצחיק ואדי כל הזמן מנסה לצחוק עליי ואני נשבעת שיום אחד אצליח להחזיר לו~!
חוצמזה שני ידידים שלי באו לבקר וזה היה נורא נחמד והמצברוח שלי השתפר מאתמול ואני לא הולכת להתמרמר עד שארדם, אז מה טוב. לילט:)

SuGaRBabe1

New member
הוא בא היום :)

ולמרות שהוא הגיע ממש מאוחר, ועוד הלך לישון קצת, ואז גילינו שאח שלו לקח את האוטו עד שעה לא ידועה... ואין לו ביטוח על האוטו השני, ואין איך לצאת או להגיע אחד לשני... בסוף הוא העיר את אחותו ב-12 וחצי בלילה כדי שהיא תקפיץ אותו אליי :) והוא היה כאן עד עכשיו וכולי מלאה בריח שלו וזה נחמד :) ולמרות שחוזרים מחר לבסיס ואני צריכה עוד לסדר את התיק, להתארגן על עצמי, לסדר קצת את החדר, וללכת לישון, וכל זה ב-3 שעות עד שאני צריכה לקום... ולמרות שאני אגיע לבסיס הרוגה מעייפות, ועוד יש לי משמרת איך שאני מגיעה עד 1 בלילה.. למרות הכל- יש לי חיוך :)

EROTOMANIA

New member
ראיתי את הסרט GEORGIA RULE ../images/Emo58.gif

ולינדזי לוהאן פשוט מדהימה בסרט הזה. בכלל סרט לטעמי מצחיק, עצוב, מזעזע אהבתי. התפקיד של רייצ'ל בסרט פשוט תפור על לינדזי היא סקסית, שרמוטה אבל עושה את זה בצורה הכי לא שרמוטית שאפשר. לא יודעת איך להסביר... אבל הסרט פשוט הקסים אותי.
הקטע שהכי אהבתי היה כשרייצ'ל כמעט דרסה חבורת בנות כי הן עקבו אחריה ואמרה להן If you ever follow me, throw stuff at me, or call me names again, I will find each one of your boyfriends and fuck them stupid גאד. מתה על לינדזי הזאת.

כבשה200

New member
החברה הכי טובה מתחתנת עוד 6 ימים

אמאלה.... גדלנו וזה לא תמיד כיף

Tin Doll

New member
טריגר

הורדתי קילו ביום. אני שונאת ריטלין אבל אם זה עוזר למה לא עד סופ"ש ארד 4 לפחות אהיה כוסית.

MaddyD

New member
אם נראה לך

שאת באמת מרזה, את טועה זה כל השרירים מתרוקנים מנוזלים.. זה הכל תכף זה יעצר ואם את באמת שונאת ריטלין, יש תחליפים בלי התופעת לוואי של החוסר תאבון אבל אני בטוחה שזה לא העניין.

למעלה