אופטימיות חדשה

גיתיתה

New member
ואוו איזה מלכת את ../images/Emo47.gif

תוכלי לספר את סודך? גם לי לא יזיק לרדת 3-4 קילו

תודה ../images/Emo9.gif

אמממ סוד? פשוט- הקטנתי קצת כמויות ואני דואגת לאכול בריא כלומר- לא יותר מידי פחמימות,בלי מתוקים (לא להחרים לגמרי,אבל נגיד גג 1 ביום), הרבה מים, ירקות זה בריא ו....המון ספורט. כן- מתכון מנצח :] בהצלחה :]

adiss90

New member
מיאו../images/Emo99.gif

אני אומרת-- החיים מחייכים אליי
באמת, יום נהדר עבר\עובר\יעבור על כוחותינו. [[ אני מתלהבת עכשיו כמו פקצה בת 14, אבל מילא
]] לטס סלברייט

N o o s h y

New member
אדי הקרח שמתנגשים לי בלשון

כשהיא פוגשת בארטיק דובדבן שלי

Lost Lullaby

New member
קניתי בגדים לטקס סיום!

מכנס לבן ארוך צמוד שיושב עלי ממ טוב [רק שאם אני מתכופפת התחת שלי בחוץ, אני צריכה חגורה] וגופיה שחורה עם שכבה לבנה שמציצה מתחת, ויש על השחור ציור בכסוף או משהו כזה אני מרוצה

Lost Lullaby

New member
נופ. אתן באות למסיבה אחכ?

אין לי מושג אם לבוא ואני חייבת לשלם היום]: אררגכ

EVE Lights

New member
כל כך פאקינג מאוהבת.. ../images/Emo99.gif

ולפעמים נדמה שכל המילים לא מספיקות וכשהוא אומר "הייתי חייב אותך לעוד קצת" בא לי להגיד לו שאני כאן, אני פאקינג כאן אני תמיד כאן בשבילו לכל מה שיבקש שכל מה שבא לי לעשות זה לחבק אותו ולא לעזוב לעולם בערך כמו ימי שבת בבוקר שהוא חייב ללכת ואני ממש כמו חתול קטן מתחילה להיצמד אליו רק יותר ויותר חזק שלא ילך, לגרור את הרגע הזה לעוד כמה שניות... הוא פשוט עושה לי כל כך הרבה טוב ואני לא חושבת שיצא לי אי פעם באמת להודות לו על זה.

Queen nuli

New member
הכל יותר טוב.../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

ומצאתי את הנשמה התאומה שלי

EROTOMANIA

New member
יאיי!!

קבעתי עם קייטלין מחר ללכת לקניון וביום שישי בלילה ללכת לרקוד במועדון
אני מרגישה כמו ילדה קטנה בהתלהבות רצינית
אבל ייאי! יש לי מה לעשותתתתתת ורצתי היום והיה נחמד רק שאני לא מבינה למה אני רצה כבר 3 חודשים ועדיין כואבות לי הרגליים כל פעם אני מתמידה, באמת!

Oo The Gush Oo

New member
היא כוסית כמו קייטלין מאו.סי?../images/Emo99.gif../images/Emo6.gif

תהני מותק. באמת, תתחילי לצאת ולהעסיק את עצמך, זה עוזר.

נייזק

New member
אז מחר,

נגמרים לי המבחנים! והמבחנים הלכו לי ממש טוב עד כה. וטוב לי כזה, החיים ממש טובים לי, כל החברים שלי נחמדים אלי, אנשים מראים לי שאכפת להם ממני. וגם ישראל עוד 26 ימים בערך, אולי פחות אפילו, אני לא בדיוק עוקבת כבר, שזה ממש שיא כי אני הכי אובססיבית מספרים שיש. אהההההההההה וגם הסתדרו לי כל הדברם מהשנת שירות כנראה, וכנראה זה יהיה בירושלים, שזה מגניב לאללה ירושלים, ונו מגניב לי! אני ממש מאושרת!

N o o s h y

New member
ירושלים? פנימיית בויאר אולי?

נראה לי שהולך להיות כאן צירוף מקרים מטורף.

נייזק

New member
קיריית מנחם

גרעין רעים, על איזה צירוף מקרים את מדברת? אני סקרנית!

אוי מגניב לאללה

בחופש פסח יצא לי להעביר פעילויות בקייטנה בקריית מנחם, והכרתי שם את השינשינים, ואני כמעט סגורה על זה שהם היו מגרעין רעים.. וחוצמזה ואווווו ירושלים,אני מקנאה בך לאללה. עיר מדהימה.

N o o s h y

New member
וואי. תהני מלא!

וחברה טובה שלי הולכת לעשות שנת שירות בבויאר ואמורה להצטרף אליהם מישי מחו"ל שקוראים לה עדי, אבל כנראה שזו לא את :]

Small talk

New member
מזל-טוב!

וואי אני כל כך שמחה שהסתדר לך עם השנת שירות ואת מאושרת חוץ מזה שמבחינת להיפגש,ירושלים זה ממש נוח
וירושלים זאת עיר מדהימה.

למעלה