אופטימיות חדשה

Tin Doll

New member
זה לא זה

ריטלין מכניס אותי לדיכאון וחרדות ואני עצבנית וחסרת מנוחה... זו הרגשה כל כך רעה ואני כל כך נמנעת מלקחת את הכדור הזה (ואני צריכה לקחת 40 מ"ג שזה המון.. פשוט פחות מזה לא משפיע עליי)

adiss90

New member
אוקיי וואו ../images/Emo99.gif

איזה יום טוב יש לי היום!! [[הסיכומולדת, כך נראה, הולך להיות בנזונה לחלוטין
]] חח תראו! יש אייקון ברית !!
(מזל טוב ברית! ^^) מתי שבועות?

Mooa-Numi

New member
דברים קטנים טובים

של תקופה חדשה, כמו שאמרתי בשישי. חניכים שלי הגיעו לקן (והלכו) החניכה הכביכול 'ממורמרת' שלחה לי הודעה אוהבת שמרית אמרה לי שהיא מעריכה אותי ושהיא רואה שאני מתאמצת על דברים גם כשקשה ואין זמן אני נראית נורא היום וזה בסדר. שיחה ארוכה מאוד אתמול עם ליאור כרמל שהיום בבוקר העירה אותי באהבה! באה אליי וליטפה לי אתהפנים, כמו שביקשתי, וזה סוף כל סוף עבר.. סידרתיאת המיטה והתחלתי לכתוב שם שיר של החברים של נטשה. רביעי אני אהיה בבית, לראשונה מאז יום העצמאות, וזה מרגש. מעניין מה אני אעשה. אביביות שכזאת..

nettus

New member
סימתי את הפאזל

אחרי שבועיים של לשבת עליו סיימתי אתמול פאזל של אלף חלקים, מגיע לי ח"ח עכשיו אניצריכה חדש שיעזור לי לעביר את הזמן

svety

New member
אני מרגישה ממש יפה.../images/Emo190.gif

וזה לא משהו שקורה לעיתים קרובות.

וואי איזה יום נחמד היה היום ../images/Emo13.gif

הייתי בביה"ס, וכמה שזה נשמע מפגר היה ממש נחמד, סיימתי ב-12 ורבע=] בדקתי בפלא אם קיבלתי שיחה או משהו ואז אני קולטת שיש לי שיחה ממספר שאין לו שם, אז חייגתי אליו, ואז חברה שלי מת"א, שאני עד היום דיברתי איתה רק באייסי, דיברתי איתה ועם עוד שתי חברות שלה, הן הבריזו מהשיעור...חח ודיברתי איתן לדקה בערך ואז אמרתי להן שאני בדרך הביתה ואני אצלצל אליהן מהבית ואז הגעתי הביתה, צלצלתי אליהן ודיברתי איתן איזה רבע שעה אני חושבת..אולי פחות.. חחח והן נתנו לי לדבר עם עוד חברה שלהן, מאיה או מאי אני חושבת.. וגם מישהו מהשכבה שלהן חחח אני עושה לו כזה "שלום" והוא מחזיר ואז אני חושבת שהוא החזיר את הטלפון לאחת מהן כי אמרתי "מה נשמע?" ולא הייתה תשובה חחחח היה לו קול נחמד..חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור, היה לי ממש כיף, ממש נהנתי לדבר איתן, זה היה אחד הרגעים הנחמדים, אחרי איזה 4 אולי יותר חודשים שאני מדברת איתן באייסי ומספרת להן הכל פתאום לדבר איתן בטלפון זה מוזר..ועוד מעט אני אפגש איתן, אוףףףףףףף אני רוצה לראות אותן כל כךךךךךךך!!! הן פשוט כל כך נחמדות חחח ולחשוב מאיפה הכרתי אותן, מזה שהייתי ברשימה של אחת מהן ואז היא הוסיפה אותי כי היא ביקשה ממנה אנשים וכאלה ואז דיברתי איתה ולא מזמן היא אמרה שהיא כל הזמן מדברת עלי וזה חחחחח אז חברות שלה גם רצו לדבר איתי אזז יצא שהכרתי יחסית הרבה אנשים בזמן האחרון.. והן האנשים האחרונים שהייתי מצפה להתחבר אליהן.. הן בכיתה י"א, אני בט'. הן לומדות בת"א, אני בתל מונד. אבל בכל זאת, אני מחכה לדבר איתן שוב=] חחחח וכמה חפרתי עכשיו אלוהים.. מי שקרא שיגיב, תודה
ירדן 3>

Magic Melody

New member
חגגנו לו אתמול יומולדת 18 ../images/Emo9.gif

ויצא מדהים. "אני פשוט מאוהב בך. את הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים." "זה היום הכי מושלם בחיים שלי". שווה את ה1700 שהוצאתי..

Magic Melody

New member
הממ..

ספא, בושם, שעון, מצרכים לעוגה, קישוטים לחדר שלו, בית קפה, מונית להגיע אליו הבייתה [כי הבלמים של האוטו החליטו להידפק יום לפניי].. כל אלה..

Shusho

New member
מהההה מטורפת

זה מה שהוצאתי על יציאות עם עידן במשך שנה!!

EVE Lights

New member
ואני חשבתי שאני סתומה

כשהוצאתי על אלון איזה 500 שקל ליומולדת 17 שלו

Shusho

New member
17?!?!

בבקשה תגידי לי שלא היית מעל 18 כשיצאת איתו :S

tamarosh

New member
חחח אני הוצאתי על פיצק פחות מ-100

ביומולדת הנוכחי. והמתנה יצאה מקסים

tamarosh

New member
בטח!

יש לו יומולדת בחורף, אז עשיתי ערכת חורף גדולה כזו. במקום לקנות קופסא ענקית ויקרה מצאתי ארגז ענק בבית ועטפתי אותו בעטיפה של מחברות שקניתי בחנות הכל בדולר. יצא מקסים. בפנים הנחתי מלא שקיות תה כאלו וגרביים חמימות ולזה הוספתי. חלוק מגבת [שהתכוונתי לקנות אבל היה לנו חדש מהאריזה בבית שאח שלי לא רצה] ועליו רקמתי "פיצקי של פיצקה" :] הריקמה עלתה כ-25 ש"ח. חנות נידחת בפ"ת. כרית חימום למיקרו מגניבה לאללה שעלתה 30 ש"ח בENTER. צעיף יפייפה שסבתא סרגה לו. ולכל דבר צירפתי פתקים חמודים עם הסבר. אה וגם לקחתי מסגרת ישנה של תמונה [אפילו את זה לא קניתי! חח] וסרקתי תמונות שלנו כשאנחנו קטנים. יצא פשוט מקסיםםםם :] הוא ממש ממש אהב. אה וברכה מהממת כמובן. כשעושים מה-
, לא משנה כמה כסף מוציאים. זה הרבה יותר שווה. באמת.

Queen nuli

New member
נשמע מקסים../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

יש לך תמונה במקרה?

למעלה