וואי איזה יום נחמד היה היום ../images/Emo13.gif
הייתי בביה"ס, וכמה שזה נשמע מפגר היה ממש נחמד, סיימתי ב-12 ורבע=] בדקתי בפלא אם קיבלתי שיחה או משהו ואז אני קולטת שיש לי שיחה ממספר שאין לו שם, אז חייגתי אליו, ואז חברה שלי מת"א, שאני עד היום דיברתי איתה רק באייסי, דיברתי איתה ועם עוד שתי חברות שלה, הן הבריזו מהשיעור...חח ודיברתי איתן לדקה בערך ואז אמרתי להן שאני בדרך הביתה ואני אצלצל אליהן מהבית ואז הגעתי הביתה, צלצלתי אליהן ודיברתי איתן איזה רבע שעה אני חושבת..אולי פחות.. חחח והן נתנו לי לדבר עם עוד חברה שלהן, מאיה או מאי אני חושבת.. וגם מישהו מהשכבה שלהן חחח אני עושה לו כזה "שלום" והוא מחזיר ואז אני חושבת שהוא החזיר את הטלפון לאחת מהן כי אמרתי "מה נשמע?" ולא הייתה תשובה חחחח היה לו קול נחמד..חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור, היה לי ממש כיף, ממש נהנתי לדבר איתן, זה היה אחד הרגעים הנחמדים, אחרי איזה 4 אולי יותר חודשים שאני מדברת איתן באייסי ומספרת להן הכל פתאום לדבר איתן בטלפון זה מוזר..ועוד מעט אני אפגש איתן, אוףףףףףףף אני רוצה לראות אותן כל כךךךךךךך!!! הן פשוט כל כך נחמדות חחח ולחשוב מאיפה הכרתי אותן, מזה שהייתי ברשימה של אחת מהן ואז היא הוסיפה אותי כי היא ביקשה ממנה אנשים וכאלה ואז דיברתי איתה ולא מזמן היא אמרה שהיא כל הזמן מדברת עלי וזה חחחחח אז חברות שלה גם רצו לדבר איתי אזז יצא שהכרתי יחסית הרבה אנשים בזמן האחרון.. והן האנשים האחרונים שהייתי מצפה להתחבר אליהן.. הן בכיתה י"א, אני בט'. הן לומדות בת"א, אני בתל מונד. אבל בכל זאת, אני מחכה לדבר איתן שוב=] חחחח וכמה חפרתי עכשיו אלוהים.. מי שקרא שיגיב, תודה
ירדן 3>