אונס וירטואלי

wasaby

New member
ההורים יכולים להזהיר

באופן כללי משיחה עם אנשים זרים. הם יכולים להגיד לילד בשום אופן לא ללכת עם אנשים שהוא לא מכיר לשום מקום, ולהסביר לו שיש לו זכות על גופו,אבל הם לא יכולים לחזות כל מקרה אפשרי. בחיים לא הייתי חושבת לפני ששמעתי על המקרה הזה שמישהו יספר לילדה בטלפון שהוא הרופא של אמא שלה. כמו שלא הייתי חושבת להזהיר ילדים שלא יסתפרו בלי נוכחותי. אני פשוט לא רואה שום סיבה הגיונית שזה יקרה, ולהזהיר אותם מזה אולי עלול לגרום להם להתחיל לבדוק דברים עם מספריים.

Boojie

New member
משחק ה"רופא וחולה" הוא משחק מאד

שכיח, ולמרבה הצער, לא רק בקרב ילדים, כי אם גם בקרב מבוגרים שרוצים למשמש ילדים. את באמת לא שמעת על זה מעולם?

Boojie

New member
"זה בסדר, אני רופא".

כמובן שכן. לא כמשחק, כמובן. כתואנה לפדופיל מבוגר לפשפש בגופה של ילדה.

wasaby

New member
לא יודעת בוג´י

מבחינתי בילדות רופא תמיד היה מישהו שגר בתוך החדר שלו בקופת חולים.

ההתגוששות על הענין הזה נמשכת כבר

זמן מה והם מצפצפים. כמה טוב שלא הלכתן לוואלה! יחי תפוז!

soulbird

New member
משהו קטן להוסיף

לצערי הרשת מלאה בזבל כזה ואחר . לצערי אין כלכך מה לעשות בנידון. (לא שאני תומכת בתופעה ) אני זוכרת שרק היגיע הנת (בחו´ל) הייתי גולשת באיזה נת קפה ואחד העובדים שם לקח אותי לטייל בסייבר מאתרים תמימים וחמודים עד אתרם לא ממש תמימים. רק כדי להראות לי שבסייבר יש הכל . גם חיובי וגם שלילי. שבת שלום

sista

New member
יש כל כך מה לעשות בנידון

סולבירד, ממש מתחת לאפך הובילו מחאות גולשים ומנהלים, ביניהם את עצמך, להורדת פורום מתועב.

sista

New member
ותמיד אנחנו נצוץ! ../images/Emo22.gif

אף זכרן ופוגען לא יזכה למנוחה.

soulbird

New member
oh my G-d

מסכימים איתי?
שאלה: האם אותו אדם שניהל את הפורום ההוא (הזה שהיה בתפוז) מנהל את הפורום הזה בוואלה? אני מאמינה שאם יורידו פורום\אתר אחד כזה תמיד יצוץ אחר במקומו

ה"אני מאמין" שלך גורם הרבה נזק

גם ברמת הכלל וגם ברמת הפרט. ז"א גם לאנשים שהתקבעה אצלם הרגשת חוסר אונים בחיים והם קוראים את הודעותיך, וגם אצלך, שאת מציגה את קבלת הדין ואת חוסר האונים שלך, כמעט בכל תגובה. כבר הוכחת לעצמך שהתנגדות ומחאה עוזרות. כבר הוכיחו לך שהתנגדות ומחאה הן הדרך הנכונה והלגיטימית לשנות דברים שלייים ולשפר את המצב, החברתי והאישי. למה את ממשיכה? האם אינך יכולה לשכנע את עצמך שמה שמתרחש מול עיניך הוא באמת מציאות?

soulbird

New member
מה שאני טוענת זה שזה לא ממש עוזר

אם תסגרי אתר\ פורום אחד מסוג זה תמיד יצוץ אחר במקומו. זה לא ניתן לשליטה. מה שאני אומרת זה שהאתרים\פורמים חיים מאנישם או גולשים שבאים אלהם. אם יפסיקו לגלוש לשם הם פשוט לא יהיו

hunky@dory

New member
זה לא יאומן כמה אפשר לשנות

עם קצת מאמץ, יוזמה והתארגנות. אם אדם אחד מחליט הוא יכול לארגן אנשים, לשתף פעולה עם גופים ולהזיז דברים. שינוי אחד מעודד אנשים אחרים לערוך עוד שינויים, והתוצאה מפתיעה הרבה מעבר למשוער. הנצחה של דיכוי והתעללות מצד גורמים שלטוניים מוסדיים או כלכליים - נמשכת חלקה בשל העובדה שאנשים כה פסימים וחושבים מה אני יכול לשנות. אם כל אדם היה נותן רבע שעה ביום מזמנו לפעילות ציבורית צודקת הדמוקרטיה בישראל היתה יכולה להתגאות בעצמה. תשמעי קשה לי להבין אותך: מילא - לו הייתי חיה בסין היו מוציאים אותי להורג על פעילות זכויות אדם או ששמים אותי בכלא ומענים אותי. פעילות זכויות אדם במדינה ישראל, למרות הפסימיות והתדמית של מדינה לא דמוקרטית נושאת פרי בעזרת כמה כלים ביתיים פשוטים: פקס, טלפון, אינטרנט, מחשב, מדפסת , והרבה רצון טוב ואמונה. והנזק הכי גדול זה שקצת ירד לך מהזמן אבל התמורה ה עצומה היא תחושת העוצמה המופלאה בידיעה שדברים השתנו כי את או קבוצה שאת משתייכת אליה הזיזה אותם. אני מלאת תקווה
בוקר טוב ושבת שלום,
ענבל

hunky@dory

New member
אני מבינה אותך מצויין

את אומרת שאם יש תופעה שאינה מוצאת חן בעיננו לא משום שהיא לא לטעמינו אלא מסיבה עקרונית מוסרית כמו פגיעה בילדים או נשים או חלשים יש להרים ידיים מייד כי מי שמבצע את התופעה ( הממסד הפסיכיאטרי, מנהלי אתרי פורנו) הוא יותר חזק מאיתנו באופן מונח ואוטומטי ויש לו יותר סיכוי אז לא כדאי לעשות כלום. ענבל

soulbird

New member
אני אומרת שמנהלי אתרי פורנו

הם אכן מימסד ולי כיחיד אין הרבגה סיכוי נגדם אתרי פורנו יש בשפע ברשת. ובקשר לממימסד הפסיכיאטרי \פסיכולוגי אני לא יודעת אם את זוחרת את הסיפור שהיה עם אלי פלח ? נכון שהוא ישב בכלא כמה שנים אבל הנזק שניגרם למתלוננות נגדו שהוא כתב ספר ופירסם את כל הפרטים של אותם מתלוננות. הנזק שניגרם להם הוא בילתי הפיך. ומה אני רוצה להגיד בכל זה? אפשר להלחם אבל מה המחיר שאת משלמת? יתכן גם שהמלחמה מוצדקת אבל שוב המחיר .

למעלה