אונס וירטואלי

hunky@dory

New member
זה חמור מאד את מוכנה לפרט?

הי סול, ראשית אין לי שום דבר אישי נגדך ואל תקבלי את דעתי השונה מדעתך כתקיפה חלילה
שנית- מעניין אותי הסיפור המלא של אלי פלח. לא זכור לי שהוא נקם בהן באמצעות ספר. אשמח אם תפרטי יותר: זה נשמע לי חמור מאד מה שסיפרת ואני כבר רותחת
- הייתכן שקורבנותיו סבלו סבל משולש? מהתקיפה, מההליך וגם מהפרסום שלו? איזה מנווול... נו ספרי לי... אולי במסגרת העמותה שלי נעשה משהו... אם כי... סדר היום גם כך בוער... אבל ספרי... כי אני באופן אישי לא אוהבת לשתוק על כלום זה מרתיח אותי עד כדי עשייה דברים שכאילו... שוב בוקר טוב לך,
ענבל

soulbird

New member
כן אני יודעת שזה לא אישי

כל הדיון שלי איתך הוא דיון תרבותי ועל כך אני מודה לך לספר קוראים על ספת הפסיכולוג נקמת האהבה -אלי פלח (הוצאת חלונות) אני אישית נישברתי פרק אחד או שניים לפני הסוף

hunky@dory

New member
את מוכנה לפרט עוד?

את בעצם אומרת שהוא הפר את האתיקה של פסיכולוגים וסיפר פרטים אינטימיים מחיהן כאשר הן בטחו בו וספרו לו???? יו איזה מנווול??? למה לא תבעו את הוצאות הספרים והחנויות על הפצת חומר הפוגע בפרטיות???? יו אני מתה מהמנוולות של אנשים ... מהנקמנות ... מהדריסה של אנשים חלשים מהם כמו מטופלים... מהזדוניות וחוסר החרטה וחוסר המצפון של לרמוס אישה פעם אחר פעם... העובדה שהוא מסוגל לפרסם עליהן רק |הדגשֻ| מעידה על כך שהוא היה מסוגל לאנוס אותן... אי הוכחה בבית משפט אינה עדות שזה לא קרה. זה עדות שאת מה שקרה לא ניתן להוכיח. איני יכולה להוכיח שדינוזאור הסתובב בתל אביב לפני מילארדי שנים. אבל יכול להיות שדינוזאור אכן הסתובב בתל אביב לפני מיליארדי שנים,. יו אני לא מאמינה לרוע אנא פרטי עוד ענבל

soulbird

New member
הכל מפורט בספר

אגב הסיפור היה די מזמן . אגב היום (למייטב ידיעתי) הוא מתגורר באיזור השרון וחזר לטפל. אין לי יותר פרטים ואת הספר קראתי לפני די הרבה זמן.

hunky@dory

New member
השאלה היא

האם בספר מפורטים פרטים אינטימים אודות הקורבנות שלו? יו איזה מגעיל הוא !!! אז כן???? יענו פרטים שהן סיפרו לו בטיפול? יוכמהשהוא מ-ני-אק

celine-1

New member
לא מאמינה

שפסיכולוג שנמאה אשם בעבירת אינוס מטופלות וריצה מעצר על כך, מורשה לטפל כיום. אין לזה שום הגיון... סלין

Boojie

New member
בלי בעייה.

אמנם, אם שללו את רשיונו, הוא לא רשאי להציג את עצמו כ"פסיכולוג", אבל אין לו שום בעייה להציג את עצמו כ"מטפל". אני מכירה את הנושא מהכיוון של רפואה משלימה (תחום שעסקתי בו כמה זמן) - כל מי שרוצה יכול להכריז על עצמו כמטפל. לא רק זה, אגב - כל מי שרוצה יכול להכריז על עצמו כעל מורה לרפואה משלימה ולפתוח מכללה. שדה הטיפול באנשים, בתחומים שלא מוסדרים על ידי החוק (רפואה ופסיכולוגיה) פרוץ למדי.

celine-1

New member
לא יאומן אבל

מצאתי אותו בקטגורית "פסיכולוגים" בספר טלפונים ברמת השרון והוא אפילו מופיע בפנקס הפסיכולוגים הקלינים של משרד הבריאות כלומר הוא בעל רשיון בתוקף!!!! ממש לא יאומן!!! סלין

soulbird

New member
זה בידיוק מה שאני אמרתי

ולא רק זה אלה שהוא כתב ספר עם שמות של מטופליו וכל הפרטים האשיים שלהם.

soulbird

New member
אני קראתי אליו (פלח)

באיזה מקומון הוא חיי באיזור השרון עם משפחתו עובד במיקצוע ועושה לא רע. אני מרחמת על המטופלות שלו שעליהם הוא כתב בסיפרו

המחיר הוא מה שאת מוכנה לשלם.

יש מחיר אם את יוצאת למלחמה גלוייה כפי שיש מחיר אם את שותקת וקוברת הכל בפנים. את מתייחסת אך ורק לאפשרות תשלום המחיר כתוצאה מיציאה למלחמה. חשבת פעם כמה משלמת אשה שמציגה פנים שמחות כלפי חוץ ובפנים נאכלת? (ולא רק אשה אלא כל אדם שאינו מוכן להוציא את הקקי החוצה. מה שאתץ חוזרת וטוענת שוב ושוב הוא: לא כדאי לצאת למלחמה ולא כדאי להביע עדות והתנגדות כי אז אני אפגע ומה בכלל יצא לי מזה, בין כך כולם יותר חזקים ממני. אז שוב אומר לך: לא הגישה שלך היא שהביאה לחקיקת חוקים למען נשים ולביטול חוקים נגד נשים. וכנ"ל בענין כל חוק אחר . אלה שנלחמו וגם חטפו, עשו את העבודה בשבילך וכנראה גם יעשו בעתיד. את תשבי על הגדר ותגידי שהחיים הם ככה. והיות ולמילים שלי אין כל תוצאה בשטח, נראה לי שאפסיק.

hunky@dory

New member
דנה מועד והסופרג´יסטיות

אני מעריצה את דנה מועד. כי היא ממשיכה למרות שנפלה. היא עתרה לבג"ץ למרות החוייה השלילית במשפט הצבאי בו הסוטה והשופט חברים. היא ממשיכה לתביעה אזרחית אחרי שואכזבה מבג"ץ. דנה היא לוחמת אמיתית לזכויות אדם שמגשימה את הדיבר הכמעט ראשון הפמיניסטי: האישי זה הפוליטי. לסופרג´סטיות הוחדרו בכוח זונדות לקנה הוושט כאשר שבתו רעב. אולם דווקא תמונתן צועדות לעבר הארמון מספרי ההסטוריה ותמונתן בכלא עם זונדות מוחדרות היא היא שנרתמת לצדקת המאבק הפמינסטי - דנה מועד ´הפסידה´ בבג"ץ אולם נצחה במלחמה- (לאחר הפסדר בקרב)- ההליכים הביזרים מוזרים שבהם עומד מטריד מינית לדין נחשפו ברמה הציבורית, מה שיביא לחקיקה ומחאה ציבורית. לולא היתה דנה עותרת ומתראיינת, נשים רבות היו ממשיכות לסבול מהליכים מדכאים כאילו מבלי שאור הזרקורים הביקורתי הציבורי היה שוזף בקרן שמש שיפוטית ציבורית הליכים אילו ענבל

soulbird

New member
באוי אני אספר לך משהו

לייד ביתי יש מן בית אבות כזה כל פעם שאני עוברת שם ליבי נחמץ.ביניין שנראה לי שהולך להתמותת אותותו והדיירים מוזנחים. פשוט דבר מחריד. לא רוצה לתאר איזה דברים ראיתי שם. הייתי מאוד רוצה לדווח לרשויות על המקום הזה. בכלל לא נראה לי שיש להם ראשיון. הייתי מאוד רוצה לדווח .

sista

New member
נו...

אולי תדווחי? תוכלי להמשיך לעמוד מנגד אחרי שיחת טלפון אחת. מישהו אחר כבר יטפל בזה.

soulbird

New member
יש לי קצת בעיה מוסרית

רוב הדיירים שם כך ניראה לי הם עולים חדשים ללא משפחה וללא אמצעים . מה הם יעשו אם יסגר המקום? מה שיש להם אולי זה לא אידיאלי אבל לפחות הם מקבלים קורת גג , וטיפול אפילו אם הוא מינימלי (או קרוב לאפס ) . לפני לפועלים צריך לחשוב צער קדימה. ולא יופי אני אזרח למופת התלוננתי. אלה מה יהיה אם אותם אנשים שגרים במקום לאן הם ילכו ? הרי זה לא אשמתם .

היות וזה גם כואב לך וגם מטריד אותך

אולי תנסי להתנדב שם לשעתיים שלוש בשבוע? אז תוכלי לדבר עם האנשים ולברר מה באמת המצב? יכול להיות שהמבנה מתפורר, אבל הטיפול טוב? יכול להיות שהיחס הוא גרוע ביותר ואת תהיי המלאך הגואל שיגרום לשינוי? אם תראי שהדברים מסובכים, תוכלי לפנות לרשויות, לכנסת ולהתחיל לפעול. זה יכול להיות ארוע חזק ומחזק בחיים שלך. לעומת זאת, אם לא תעשי כלום, תשארי עם הכאב, המוטרדות וחוסר האונים שלך, בלי לדעת למה את מסוגלת ובלי לנסות להביא לשינוי. ז"א, בדיוק כמו קודם. ז"א דורכת במקום.

דניאלה@

New member
מניפולציות../images/Emo36.gif

טל הציעה בפורום אחר לאמיר (אותו אמיר שהודיע לכולנו על קיום המועדון)לפנות למשטרה או למועצה להגנה על הילד, אבל אמיר לא יפנה לא למשטרה וללא למועצה להגנה על הילד, אמיר מפעיל אותנו במלחמה אישית שלו נגד מפעיל המועדון המתועב ההוא. ולמה אני אומרת את זה? בגלל האופן בו אמיר טיפל בעניין כולו וחוסר הדיוק שלו בדיווח שלו כאן בתפוז. אמיר מספר לנו בפורום "די לכיבוש" כי דיווח להנהלת וואלה ביום שישי (אין נפש חייה בהנהלת הקהילות של וואלה בשישי-שבת) בשעה 13:52. אמיר החל להציף פורומי וואלה רגישים בהודעתו על פורנוגרפיה של ילדים עם קישורים עסיסיים משעה 13:56 ועד 14:07 ואז פנה לפורום "די לכיבוש" בהודעתו בשעה 14:23 עם הודעה דומה בתוספת אין מענה בהנהלת וואלה. דווח להנהלת וואלה דרך פורום מנהלים ואם העניין לא יטופל דרכם, יטופל דרכי ע"י תלונה במשטרה ישר ליחידה הארצית לפשעי מחשב... כי אני שוב אומרת, לדעתי, אמיר לא יעשה את זה... אין למועדון זה ולמועדון השני בניהולו של אותו "זיגי" זכות קיום בחברה מתוקנת ואני, אישית אעשה הכל להוריד אותו מעל פני הרשת, יחד עם זאת אני סולדת מאנשים העושים מניפולציה רגשית על אנשים טובים, תמימים (לפעמים), לוחמנים... דניאלה

אני איתך

אין לי מושג לגבי זהות ושיטות הפעולה של המדווח רק שיש לתת לו את יתרון הספק היות ובלעדיו אני למשל לא הייתי יודעת על זה. כמוהו - פניתי לאנשי וואלה לצורך טיפול מול הנהלת וואלה. ובניגוד אליו, אני אישית אגש להגיש תלונה במשטרה אם הפורומים (שניהם, אגב - גם פורום ההסטה נגד הומואים וערבים) לא יוסרו. באותה הזדמנות -
על הטיפול

soulbird

New member
אני מאמינה שהטבע עושה את שלו

אם אנחנו עוסקים בעינייני פורמים ישנם עוד כמה פורמים שלדעתי לא צריכים להיות על הרשת. אבל אני מאמינה שהטבע יעשה את שלו מבלי שאני אנקוט איזו פעולה.פשוט כי אופי של מנהלי הפורמים האלה יצא לאור והפורטלים שמארחים אותם ואנשים שגולשים שם לא ירצו קשר עם אותו פורום ומנהלו. אגב המועדון הזה הוא בעצם מועדון של אדם אחד בודד שזה בעצם אומר הרבה לא? בהצלחה לכם ושבת שלום

למעלה