אהלן :)

deisy

New member
יקירי

קישורים לחיצים מקלים על החיים

yonVata

New member
כן,

אבל צריך להכנס לחלון תגובה הרגיל, ואני עצלן מידי

ווינגז

New member
לא בהכרח,

שים | הלינק | בתחילת הכתובת ו | סלינק | בסופו (בלי הרווחים) ויהיה לך קישור לחיץ

yonVata

New member
כה...

רק שתמיד שאני עושה אתזה יש בעיה עם הטקסט... ואז ללינק מתווסף עם | וכלמיני אותיות בעברית, ולכי תעתיקי אתזה אח"כ XD

deisy

New member
וואי, יש צדק בדבריך..

אני אנסה קצת לרכז לך: יש אופציה של לעשות משימות במשחק, שבהם אתה מקבל בסוף המשימה גם אקספי וגם פרס, יון ריכז את כולם (נראה לי) במאמר אחד נחמד מאד... ואם תמשיך לקרוא את השרשור תגלה עד אופציות... רוזי גם עשתה ריכוז של דרכים לעשיית כסף, כדאי אולי שתקרא קצת את מה שהיא כתבה ואם יהיו לך שאלות ספציפיות תוכל לשאול אותנו כאן.. מעבר לשני הדברים האלה שמצאתי ב"הודעות נבחרות" כמובן כשאתה הורג מפלצות הן מפילות כסף, אותו כדאי לאסוף כנ"ל גם את השטויות שהן זורקות ואז אתה מוכר אותם בחנות של ה NPC(אותה חנות שבה אתה קונה שיקויים...) מקווה שזה עוזר קצת יותר למקד אותך..

הממ הצהרה+ שאלה.

טוב הבנתי שאי אפשר לשחק במשחק עד 12 בלילה. ואני בטח לא אהיה בבית, אבל מחר בבוקר ( כאילו צהריים) אני אתאם איתכם כשתהיו במשחק אני אציק לכם עם 86372 שאלות. כשאני אתחיל את הדמות החדשה בברה. והשאלה היא: האם להתחיל Evan? הדרקון הזה נראה לי מגניב השאלה אם הוא גם שימושי וכדאי...^^ ומה עדיף את הקוסם הזה או את הזה עם האקדחים

Blazefreezer

New member
אמממ.......

אם בא לך על קוסם אני לא חושב שכדאי לך ללכת על EVAN. הדרקון נהיה משעמם בשלב כלשהוא כי בסופו של דבר הוא זהה לחלוטין לכל שאר הדרקונים של כל EVAN אחר. הNX שהעבודה דורשת סתם יבאס אותך בשלב יותר מאוחר. אני מציע לך לנסות את הקוסמים הרגילים והטובים. לגבי פיראט שיורה יריות - ניסיתי ולא ממש התלהבתי ממנו משום שהכדורים שלך דורשים ממך להיות ברמה מסוימת בשביל להשתמש בהם. שלא כמו Assasin שמשתמש באיזה כוכב-נינג'ה שבא לו לזרוק(פרט לכמה כוכבים ממש חזקים ונדירים) וככה יכול להיות חזק מאוד כבר מרמה 10(!). אם בא לך משחקיות זורמת ואנרגטית אני מציע לך לעשות גנב שיתמחה בכוכבי נינג'ה ויהיה Assasin. זאת עבודה סופר-כיפית ויש לה המון יתרונות.

חשבתי על ה"רוצח" הזה..

אבל אמרו לי שבלי הרבה כסף הוא לא ממש שווה משהו ולא נראה לי שיש לי כסף.

Blazefreezer

New member
סתם עבדו עליך XP

תנסה אל תדאג. אתה תהנה ואתה תשיג את מה שאתה צריך. חוץ מזה שבמייפל, כמו בחיים, כסף בא וכסף הולך. ומעבר לכל זה, אני אעזור לך להתפתח אז אין לך מה לדאוג. כבר אימנתי את הנינג'ה האגדית Mitan בעבר, כך שאני יודע מה אני עושה. XP

xFade

New member
../images/Emo79.gifבתור אחת שיש לה Evan,

היא רמה 64 ונורא נורא מתסכל לשחק בלי הספרי סקילים שצריך לקנות בקאש שופ. לא ממליצה לך להתחיל עם איוון.או דואל בלייד.
לך על אקספלורר רגיל

Don Nirtin

New member
ברוך הבא לפורום, איב../images/Emo87.gif

תסלח לי אם אגיד שאיב מזכיר לי את לינקולן?
|רב| אני ניר, בן 23, חסר חיים בפוטנציאל, וברשותי קוסם קרח בן 130
בברה כמובן.

icy woman

New member
היי איב

גם אני התחלתי לשחק מייפל מאוחר... אני איריס, בת 50 (!) גם אני דודה של סיוון, כך שאני אחותה של גלית. יש לי קוסם ברקרח רמה 176 בברה. לרעיונות - אני לא האדם המתאים- למרות הרמה שלי, אני דיי נובית. הגילד שלנו יישמח ללוחמים ואפילו גנב מסוג night lord, אבל היי! תבחר מה שהכי כיף לך איתו

עכשיו כבר בלבלתם אותי

נו אני לא יודע מה להחליט ): שמעתי ש Page שמשתמש ב Blunt Weapon הוא הדמות הכי זולה, אולי אני אקח כזה? אססין זה מאוד יקר, ידידים שלי שמשחקים לא ממליצים לי לקחת אססין, הם גם אמרו לי לקחת לוחם. תראו אומנם אני חדש במייפל אבל אני לא חדש בעולם ה MMORPG אני הייתי אחת הרמות הגבוהות ב KAL ONLINE בזמנו. (והיה לי לוחם).

Hasselblad

New member
לך לפי החשק שלך

עזוב כסף, לדעתי השיקול הכלכלי בכלל לא צריך להיות קיים מבחינתך, כל דמות צריכה כסף, וכל דמות יכולה להסתדר עם מעט, מה גם שמי שבאמת רוצה יכול להשיג כסף. לך לפי החשק שלך!

Blazefreezer

New member
אחי, עזוב מה זול - לא זול

שחק עם משהו שאתה תהנה לשחק איתו. הכסף כבר יבוא. אף אחד פה לא התחיל את המשחק עם 100 מיליון מסוס בכיס. אם כבר לוחם אז לך על נשק שאתה אוהב ולא על PAGE משום שהוא כביבול הכי זול. זאת חשיבה לא נכונה שבסופו של דבר תוביל לפרישה מוקדמת מהדמות.

טוב יש לי עוד זמן לחשוב על זה..

מחר בבוקר אני אתחיל את השחקן החדש. ואני אחליט על המקום. תשרשרו פה את השמות שלכם בברה.

למעלה