אהלן :)

אהלן :)

התחלתי לשחק מייפל סטורי רק לא מזמן, אני יודע זה מאוחר אחרי ששמעתי על המשחק הזה כבר 20 שנה בערך. בכל אופן אני בן 18 בצבא, קוראים לי איב, בחרתי בדמות Blaze Wizard ואני בעולם גליסיה, אבל מאוד מאוד קשה לי שם, כי תמיד צריך כסף ל תרופות כאלה שמעלים לMP, לא חשוב. בטח אתם מכירים שיטות להשגת כסף, טיפים, אולי כדאי לי להתחיל מההתחלה, כי אני רק רמה 32 הסתכלתי קצת ואתם נראים קהילה מגובשת. רוצה לאחל לכולם חג שמח :)

yonVata

New member
קודם כל ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני יונתן, בן 23 (אוטוטו 24, אבל לא מדברים עלזה!), אני משחק בפריסט (1% לבישוף!!!!) ברמה (כמעט!!!!!!) 120 בברה. בנוגע לשאלותיך... קודםכל פורסמו פה מס' פעמים דרכים לעשות כסף, הם נמצאתי בטגלווינס (הודעות שנבחרו ע"י ההנהלה) אתה מוזמן לחפש כאן. אני מקווה שתשאר איתנו, ואם תחליט שאתה מעדיף להצטרף אלינו בברה או סקניה (2 השרתים שרוב הפורום משחק בהם) אני בטוח שאנשים ישמחו לעזור לך
חג שמח!

היי יונתן וסיוון :)

אז אני חושב שאני אתחיל בברה, אני מקווה שיהיה לי קצת יותר קל. בלייז וייזארד הוא כיף מאוד מאוד, אבל מבאס אותי לחשוב שהוא מגיע רק עד רמה 120. כששאר הדמויות מגיעות לרמה 200. זה לא גורם לפערים נורא לא נעימים?

deisy

New member
הי איב ../images/Emo140.gif

אני גלית, בת 39 (
) ומשחקת בבישופית רמה 168 בברה.. (בין היתר גם דודה של סיון
) באופן אישי אני לא מתה על כל תצורת הסיגנוסים , וחלק מהעניין זה ש הם מגיעים רק עד רמה 120.. זה קצת מבאס.. כי כשמגיעים ל 120 - מה אז?... בהצלחה בכל מקרה
וברוך הבא!

Hasselblad

New member
היי איב נעים מאוד

אני סיון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 165 בברה, כמו שיונתן אמר לך יש לנו בטגליינס כמה הודעות לגבי דרכים לעשות כסף. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה בפורום, וחג שמח גם לך.

Annnnnn15

New member
היי ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני נסטיה, בת 17, יש לי קוסמח קרח/ברקים בבלוקן רמה ( כבר ) 108
מקווה שתהיה השתלבות נעימה:) וכמו שכבר אמרו יש הרבה רעיונות מעולים להשגת כסף ב'הודעות נבחרות'

Blazefreezer

New member
ברוך הבא! ^^

בלייז וויזארד זאת עבודה עם נזק רציני. אתה תגדל להיות חזק ומהר. לגבי השגת כסף אני לא יודע יותר מדי. אני בדרך כלל מסתמך על כמה קווסטים ברמות 35-50 שהפרסים שלהם הן מגילות 60% שאחרי זה אני מוכר בכמה מיליונים. יש קווסט אחד או שניים שמביאים לך מגילה 60% התקפה לכפפות שניתן למכור בלא מעט כסף. כל עולם והמחירים שלו כך שאין לי מושג מה המחירים של גליסיה......כמעט שכחתי - אני רגב, בן 22 מאשקלון, משחק כבר 5 שנים במשחק וכרגע אני פעיל בברה עם הקלריק שלי ברמה 51. בהצלחה! ^^

Blazefreezer

New member
אחי, הכי טוב בוא לברה

אני הייתי בכלל בסקניה. אבל החבר'ה שלי שם פרשו ממזמן מהמשחק ונהיה לי משעמם. ידידה שלי הכירה לי את הפורום הזה והבנתי שרובו משחק בברה אז החלטתי גם להצטרף. קבל טיפ ממני - תבחר בעבודה שמגיעה לרמה 200 ותבחר בעבודה שלא תדרוש ממך NX - בקיצור: תימנע מלהיות DualBlade או Evan. סתם תידפק אחר-כך - אני מדבר מניסיון.......>>'

deisy

New member
כנראה, ברור שיש שאוהבים אותה

מצד שני אם יש סקיל שאתה צריך לקנות ב NX ואין לך כסף בשבילו, זה אומר שלא יהיה לך אותו.. כלומר פחות חוזק\פחות התקפה\פחות הגנה - מה שהסקיל נותן.. קצת מבאס לשחק בלי סקילים מסויימים, בעיקר כשהדמות מבוססת על סקילים הרי..

למעלה