אהלן :)

yonVata

New member
יותר פשוט שאתה תשים את שלך

ואנחנו נוסיף אותך, לא?

yonVata

New member
אחלה דמות! ../images/Emo45.gif

זה הקוסם הכי חזק מבין כולם! שלא לדבר עלזה שהסקיל של הרעל נראה כאילו הוא מפליץ בכל המפה (בגללזה המיולית שלה קוסמת אש שלי נקראת FartsWizard
), החיסרון שלו הוא שמבין כל הקוסמים הוא צורך הכי הרבה כסף, ומתקיף הכי פחות מפלצות עד רמה 70 (עד 3, בניגוד לקוסם קרח-ברקים וקלריק, שתוקפים עד 5 או 6) בכלמקרה - בחרת בדמות יחסית נדירה - וזה ממש מגניב! כי אם תסתכל על הגילד שלנו חצי ממנו קוסמים, מהקוסמים חצי קוסמי קרח, וחצי פריסטים

deisy

New member
../images/Emo45.gif

גם לדעתי זו אחלה דמות! יש לנו אחת פה בפורום
עבודה רביעית לא זוכרת את הרמה שלה
אישית התלבטתי הרבה בין קוסמת אש לקלריק לפני שלקחתי עבודה שניה... בסוף הלכתי על קלריק, אבל יום אחד אפתח קוסמת אש!

miss_t

New member
ברוך הבא איב!

אני משחקת בקוסמת priest ברמה 87 בברה. אתה מוזמן לשאול את כל השאלות שעולות לך לגבי המשחק, לפעמים גם יותר קל לדבר בטלפון או בשיחה (הוכחה לכך היא במפגש פורום שהיה לא מזמן ובו למדתי כמה דברים על מחירים של חפצים!!) לפי דעתי מה שחשוב זה שתהנה מהמשחק תחשוב על איזו דמות תרצה לשחק ואיזה 'אופי' יש לה - חזקה, חלשה, תוקפת מרחוק או מקרוב, יש לה סקילים מעניינים, דמות תומכת....... אם אתה צריך פוש קטן להתחלה מבחינת כסף= אני נותנת הלוואות ללא ריבית לתקופה של חצי שנה
(לאחר מכן יש ריבית של 10% לכל יום
, סתם- אם אתה צריך אתן לך בשמחה ללא ריביות ושטויות)

xFade

New member
../images/Emo79.gifהיי איב ../images/Emo13.gif

אני לינה,16 וחצי מהקריות. משחקת בבישופ רמה 136 בברה
אני בטוחה שתשתלב פה D:

../images/Emo209.gifברוך הבא איב D:

אני אנה, בת 16 (עוד מעט 17!!) ויש לי גם דמות בגליסיה, קוסמת קרח שגם בערך ברמה של הבלייז שלך P: אבל הראשית שלי ברה
דואל בלייד גאה ^-^ אם בכל זאת תישאר בגליסהי ובאלך להתאמן ביחד קצת, אז תגיד P: יש את הקווסטים של טירת הפטריות שאפשר לעשת ^^

למעלה