אהלן :)

כשיגיע הזמן, אני מניח שזה ברמה 120?

אני אשלם.. כמה 30 שקל? .. 50? 100? זה לא רציני. בכל אופן רק רציתי לדעת על הדמות אם היא שווה

deisy

New member
לדעתי זה כבר ברמות 30 +-

בגדול כן, סדר גודל של 100 שח יכול לסגור את הפינה.. מה שכן תצטרך לשלוח דולרים לחו"ל או לחלופין לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי באינטרנט.. אני לא יודעת להגיד אם הדמות "שווה" כי לכל אחד ה"שווה" שונה מן הסתם, יש לה דרקון מגניב ויש כאלה שאוהבים אותה... אישית לא שיחקתי איתה מעבר לרמה 30 ככה שאני לא ממש הבן אדם הנכון לחוות דיעה עליה... אני אוהבת קוסמים, ולי יש בישופית (קלריק--->פריסט--->בישופ) אבל הדמות שלי היא שונה מאוד מקוסמים אחרים, היא יותר דמות תומכת לחימה מאשר לוחמת, ככה שהסגנון שאני מכירה לא יכול להוות פונקציה להשואה.. סורי...

yonVata

New member
אפילו לפני...

ואצל אוון זה מאוד קריטי, כי הסקיל העיקרי של קוסמים מבחינת הגנה אצלו כמעט ולא קיים...

Annnnnn15

New member
היא בהחלט שווה!

ואם יש לך כסף לזרוק עלייה וזה בסדר מבחינתך, אני לא רואה שום בעיה:p לי יש אחת ברמה 57, שאני לא ממש משחקת בה בגלל שהיא בשרת מרדיה, ולא בגלל שאין לי את הספר MG שהייתי צריכה לקנות, זה אפילו לא כזה מפריע לי בשלב הזה

Blazefreezer

New member
תשכח מזה אחי

יש לך שני קוסמים חזקים לבחור: אש/רעל או קרח/חשמל. לא נראה לי שכדאי לך לנסות קלריק על ההתחלה. עדיף שתתחיל עם עוצמה. יותר מאוחר תלמד להבין מה הן היתרונות של שאר העבודות ותוכל לפתוח ולפתח לעצמך עוד דמויות. אני ממליץ לך בחום לנסות להיות Assasin שזה Thief או Rouge(איך שלא תקרא לזה) שמתמחה בזריקת כוכבי נינג'ה. זה אחד העבודות היותר כיפיות. אבל אתה לומד להבין שזה כיפי מאוד רק אחרי שאתה מנסה עבודות אחרות אז לך על איזה קוסם חזק בינתיים ותוסיף אותי לרשימת חברים במשחק, אני אעזור לך - OTairakaO.

לא דיברתי על דמות מרפא

דיברתי על Evan זאת דמות התקפית לפי מה שהבנתי היא משתמשת בדרקון הזה שעולה רמות ביחד איתה.

xFade

New member
../images/Emo79.gifמה רע בקלריק? ../images/Emo46.gif

סין דורש המון כסף...המון. אני למשל הייתי הולכת על לוחם...Spearman או Fighter. גם חזקים וגם כיפיים
יש לי פייטרית רמה 77 ונורא נהנתי ממנה (פרשתי כי רציתי להשקיע יותר בבישופית,שהייתה פריסט אז.)

yonVata

New member
../images/Emo45.gif

ולמרות שאני מאוד אוהב DKים, אני אישית הייתי ממליץ על פייטר אם פותחים דמות חדשה

Annnnnn15

New member
גם פייטרים דורשים המון כסף

וזו הסיבה שלא הצלחתי לממן את הפייטרית שפתחתי בברה- הלכו לי 500K לשיקויים לשעה והייתי עוד רמה נמוכה.. יש לי גם אחת בבלוקן, אבל שם יש לי כסף אז יכלתי לממן אותה..:)

Blazefreezer

New member
אוקי, מה יש לכולם נגד Assasins?!

אתם יודעים טוב מאוד שאם עושים משאל עם המשחקיות שלהם היא הכי כיפית בכל המשחק וזאת לא רק דעתי האישית. נגד קלריקים אין לי כלום, להפך - אני מאוד מעריך אותם וכרגע אני משחק עם אחד. פשוט לדעתי שחקן שחדש לעולם המייפל לא יכול להעריך נכון את היכולות והתרומות שלהם למשחק לפניי שהכיר קצת את העולם הזה עם דמות אחרת - אחת שהיא יותר לוחמת מתומכת. ואפשר טוב מאוד להסתדר עם מתנקש גם בלי טונות של כסף. במיוחד בברה. בסקניה לקח לי 3 שנים להשיג סטילי כי הם סופר יקרים שם. בברה מספיק שהייתי מוכר מגילת 60% לכפפות אחת והייתי קונה לי 2 זוגות. בקיצור, איב, אם בא לך משחק זורם ובאמת כיפי, סטייל נינג'ה כזה, תיקח מתנקש. וזכרו: מתנקש - הכי כיף שיש! XP

deisy

New member
אתה!

אתה יודע שהבן שלי זכר את השם של הסין שלך בסקניה?
עשיתם פרטיים יחד שם בימים ההם! מכיר את הפורום של גים אקסטרה?

Blazefreezer

New member
לא ממש....

איך קוראים לדמות שלו? איזו עבודה? הוא זוכר על מה התאמנו?

deisy

New member
היה לו לוחם

הוא לא באמת זוכר הרבה, כי די מהר הוא עבר לברה.. אבל הייתי בשוק כשסיפרתי לו שאהבת את הדמות הראשונה שלך ושיחקת בסקניה בזמן שהוא גם שיחק ואז אמרתי את השם mitan נכון? הוא מסתכל עלי בכזה
ואמר לי : היה לו סין נכון? וסיפר שהיתם רמות לא גבוהות מידי אבל היה לכם כמה פעמים ששיחקתם יחד,הוא זכר את השם כי יש לו חבר טוב שיחק איתו גם ואתה "גנבת" לו את השם שהוא רצה לתת לדמות שלו
(לא יכולה לשאול עוד דברים כי הוא לא בבית
)

Blazefreezer

New member
XDD

נשמע הזוי. קראתי לסין שלי Mitan כי הוא, כמו רוב הדמויות שלי במייפל, מבוססות על דמויות שהמצאתי עבור סדרה שהתחלתי לכתוב בכיתה ט' או י', בערך מתי שמייפל התחיל. רציתי מראש לתפוס את השמות האלו. לא שמעתי או שאני לא זוכר משהו בסגנון שמישהו רצה את השם של הדמות שלי אבל Mitan זה שם שהמצאתי ולא לקחתי משום מקום. אם את רוצה את השם המלא שלו אז Yorukobi Mitan.

deisy

New member
תראה

לחבר קוראים מתן, וגם הוא כמו הבן שלי גיימר לא קטן, בכל משחק הוא אהב לקרוא לדמויות שלו : mitan רק שהפעם השם היה תפוס... בקיצור, כשהם פגשו אותך במשחק הם היו בשוק שאתה "גנבת" את השם
אותי שיעשע העובדה שהוא זכר אותך!

Blazefreezer

New member
אפרופו

אני גם התחלתי עם לוחם ואז הבנתי שמבחינת קצב עליית רמות הוא ממש ממש איטי יחסית לרוב העבודות. לפחות עד רמה 50. קיצור השתעממתי ועשיתי קוסם ואחר כך מתנקש והמתנקש כבש אותי. בתור אחד שרק הגיע למשחק לא הייתי רוצה שיקרה לו שהוא מתחיל דמות ומתקשה מאוד לעלות רמות. צריך להיות לוחם מתוך בחירה וידיעה מה כרוך בלאמן אחד. לא סתם לאמן אחד בלית-ברירה כי לא היה לך מושג מה לבחור בהתחלה. לוחם דורש סוג של אופי מסוים והרבה מאוד השקעה. אני ספציפית תופס ונותן ח"ח לכל לוחם שעובר על העבודה הקשה שלו. וגם לקשתים, שאוטוטו עומדים להיכחד. ממש נדיר כבר לראות אותם! 0___0

הסתכלתי קצת בדרכים שפרסמתם

אולי זה בגלל שאין לי מושג על מה אתם מדברים בוסים לא בוסים, תחשבו בראש של מי שהתחיל לשחק לפני שבועיים.

yonVata

New member
הכי פשוט...

http://www.tapuz.co.il//Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1694&MessageId=144156443&PageNumber=1&Archive=0 איחלתי לחייל בהצלחה

למעלה