למה האטיטוד?
למה האטיטוד הזה? למה לסיים משפט (חסר פיסוק,עיצוב, סגנון וסדר ובלתי ניתן להבנה במהותו) במה אני צריך לעשות בחיים? בגלל שאני רואה את התמונה בצורה שונה ממך? זו הפתיחות שעליה יצאנו? נישואים חד מיניים הם שבירה של ההתפתחות האנושית ובאים להצדיקסטיות מיניות. כן, כל מה שאיננו "על פסי ההתפתחות האנושית" הוא "סטייה" מהם. אחרי שנישואים אלו ייהפכו לננורמה, והם ייהפכו,יגיע זמנם של כל שאר הסוטים , שהיום עדיין נחשבים לסוטים, אך אחרי שבירת המסגרת המשפחתית ההגיונית והנורמלית, אם זכר וזכר יינשאו, למה שלא יינשאו זכר ואחותו? אם איש הישר בעיניו ייעשה, וכל עוד שאינו מזיק לחברה שייעשה מה בזין שלו, למה שלא יינשא לאחותו? או לבתו? "הרי היא כבר בגירה", יאמרו אז יפי הנפש... את יכולה להיות לסבית, או הומו, או בי, או טרנס, לא שיש לי בעיה עם זה, את אדם מכובד באשר הנך אדם, רק אל תעקמי את מסגרת הנישואין לכיוון שלך. נישואין הם נישואין, וחיי זוגיות תוך מיניים הם אינם נישואין. זה הכל. ומה לדעתך ימנע בעוד 60 שנה מאדם להינשא לחתולו? שיטת הסלמי עליה דיברתי נורא פשוטה, והיא עובדת כמו דוקסה: בהיות העולם יפה נפש ומקבל נישואים תוך מיניים שכן אין זה מזיק לחברה, ויש לכבדם, מה ימנע מהעולם לאשר נישואי אחים? או אב-בת? הרי ישנם שבטים בהם אלפי שנים מתקיימים מנהגים שונים ממה שהורגלנו, - יאמרו יפי הנפש - ומה רע בכך? ומה יענו להם אז? לא יענו להם, ונשא יינשאו. ומה , במטותא מנך, ימנע מאשה לדרוש להנשא לחתולה (הא במפיק)?? הרי הורגלנו (קחי שלושים שנה מעכשיו, עד אז נורגל בזה...) כבר שמשמעות הנישואין אינם לפרות ולרבות, אלא לתת הגדרה חברתית לחיים משותפים, ומכיוון שאין בזה (כביכול) נזק לחברה, למה לא? אולי בעינייך זה מוזר להנשא לחתולך, אבל לצערי כאן (ארה"ב) כבר עומדות תביעות כנגד הרשויות של אשה הדורשת לאשר לה נישואין עם חתול... זה לא משהו שמחשבתך מורגלת בו כי אינך חולת נפש, אבל כאן חולי הנפש פורחים, ואתה מבין עם הזמן שהיא באמת מתכוונת לזה.היא באמת רוצה להגדיר את המעמד החוקי של החתול שלה כבעלה. לך תבין.... בוודאי שמעת על אנשים שהורישו את כספם לחיות המחמד שלהם, ובראשי זה לא היה נתפס, נשמע כמו אגדה אורבנית או פרובוקציה. ואז אתה מבין שזה יותר מאמיתי... וישנם מוסדות המורשים לטפל במקרים כאלו. לא מוסדות אשפוז, אלא מוסדות שיטפלו בחתול ובממונו! הבהרתי את עמדתי באריכות, מצפה ממך לתגובה אינטיליגנטית