אהבה בלייפציג.

Patrick kim

New member
בחלקים רחבים בעולם בחברה האנושית יש

טאבו בנישואי קרובים כמו הגבלת גיל ליחסי מין פדופיליה וכו`. יש משהו שמנסה לגונן והוא מורכב מראציו. טאבו דתי. אולי גם פגמים בצאצאים. וגם מבנה המשפחה הקיים מזה דורות עשוי להכנס לסחרחרת לא רצויה.השאלה מורכבת מבסיס סוציואקונומי ויחסי חינוך ומרות והיררכיה.

יש מקומות שבהם זה מקובל

(אזורים בצרפת, שילדים עושים להורים אורלי, אתם בטח זוכרים..) שם לא נראה לי שהיחס במשפחה מתערער יותר מאשר החובה לשטוף כלים. אולי אני טועה... העניין של הסיבות הגנטיות הוא חזק ביותר. דור F1 (הכלאה בין 2 זנים שונים של חיות, למשל שני זני זבובים) נותן "ילדים" חזקים ביותר, שהם מאריכי ימים יותר מכל אחד מזני המקור (כך שזה לא רק להימנע מחלשים, אלא לשבח ...) עמידים יותר לרעלים ועוד...

Le Fay

New member
יחסי אחים - לא יחסי הורה וצאצא!

אלה שני דברים אחרים לגמרי, מציעה לא לערבב.

דעתי על כך

היא שהסיפור מזכיר לי שיש לי עכבות לא רציונליות. * בהתבסס על הפרטים שמסרת על המקרה- אילו בי היה הדבר תלוי, לכאורה לא הייתי מגביל כלל את בני הזוג.

מובחרת

New member
דעתי על כך:

חייבת להיות הגנה מינימלית לנשים- מקרוביהן. אבא, אח וכו`. בלתי אפשרי יהיה לחיות בבית זונות אחד גדול. לסבול מתח מיני באי הפרטי , זהו מטרד בלתי נסבל! ``אם לא...איש את רעהו חיים בלעו``. ) מי לעזאזעל נמשך לאחותו??? בעעע (

../images/Emo34.gif sweet couple

sorry for the english again... it'll be short then
this sweet couple have three kids two of them are retarded they are the living evidance WHY not to marry family member. the damage isnt for the sociaty, but to the children themselves...! (and they will fall on the sociaty's shoulders) it is an old myth that brothers marrige cause birth defects. the genetic since only explain why, but back in the days they knew that... your next question will be probably about marriage to animals. do you need the bible to prevent it? it is common sence and mutual understood, without any reason! this is the diffrent between sane people, to insane...!!! (there is already one woman claim to get married with her cat, swear god... here in US) and lets be franky, it is all started with the gay community, who trying to break the sociaty's basics to justify their sex passion. the salami system is well predictable: Gay marriage Family marriage and marriage to animals... the world is going out of tracks... "in those days there is not a king in israel, everyone will do whatever he wants"

justchip

New member
יש הבדל משמעותי בין

נישואים חד מיניים לנשואי אחים אתה התיחסת אל אחד מהבולטים בפוסט שלך ואם צריך להסביר לך את ההבדל לנשואים עם בעלי חיים אתה כנראה צריך לעשות דברים אחרים במקום לכתוב תגובות באינטרנט.

למה האטיטוד?

למה האטיטוד הזה? למה לסיים משפט (חסר פיסוק,עיצוב, סגנון וסדר ובלתי ניתן להבנה במהותו) במה אני צריך לעשות בחיים? בגלל שאני רואה את התמונה בצורה שונה ממך? זו הפתיחות שעליה יצאנו? נישואים חד מיניים הם שבירה של ההתפתחות האנושית ובאים להצדיקסטיות מיניות. כן, כל מה שאיננו "על פסי ההתפתחות האנושית" הוא "סטייה" מהם. אחרי שנישואים אלו ייהפכו לננורמה, והם ייהפכו,יגיע זמנם של כל שאר הסוטים , שהיום עדיין נחשבים לסוטים, אך אחרי שבירת המסגרת המשפחתית ההגיונית והנורמלית, אם זכר וזכר יינשאו, למה שלא יינשאו זכר ואחותו? אם איש הישר בעיניו ייעשה, וכל עוד שאינו מזיק לחברה שייעשה מה בזין שלו, למה שלא יינשא לאחותו? או לבתו? "הרי היא כבר בגירה", יאמרו אז יפי הנפש... את יכולה להיות לסבית, או הומו, או בי, או טרנס, לא שיש לי בעיה עם זה, את אדם מכובד באשר הנך אדם, רק אל תעקמי את מסגרת הנישואין לכיוון שלך. נישואין הם נישואין, וחיי זוגיות תוך מיניים הם אינם נישואין. זה הכל. ומה לדעתך ימנע בעוד 60 שנה מאדם להינשא לחתולו? שיטת הסלמי עליה דיברתי נורא פשוטה, והיא עובדת כמו דוקסה: בהיות העולם יפה נפש ומקבל נישואים תוך מיניים שכן אין זה מזיק לחברה, ויש לכבדם, מה ימנע מהעולם לאשר נישואי אחים? או אב-בת? הרי ישנם שבטים בהם אלפי שנים מתקיימים מנהגים שונים ממה שהורגלנו, - יאמרו יפי הנפש - ומה רע בכך? ומה יענו להם אז? לא יענו להם, ונשא יינשאו. ומה , במטותא מנך, ימנע מאשה לדרוש להנשא לחתולה (הא במפיק)?? הרי הורגלנו (קחי שלושים שנה מעכשיו, עד אז נורגל בזה...) כבר שמשמעות הנישואין אינם לפרות ולרבות, אלא לתת הגדרה חברתית לחיים משותפים, ומכיוון שאין בזה (כביכול) נזק לחברה, למה לא? אולי בעינייך זה מוזר להנשא לחתולך, אבל לצערי כאן (ארה"ב) כבר עומדות תביעות כנגד הרשויות של אשה הדורשת לאשר לה נישואין עם חתול... זה לא משהו שמחשבתך מורגלת בו כי אינך חולת נפש, אבל כאן חולי הנפש פורחים, ואתה מבין עם הזמן שהיא באמת מתכוונת לזה.היא באמת רוצה להגדיר את המעמד החוקי של החתול שלה כבעלה. לך תבין.... בוודאי שמעת על אנשים שהורישו את כספם לחיות המחמד שלהם, ובראשי זה לא היה נתפס, נשמע כמו אגדה אורבנית או פרובוקציה. ואז אתה מבין שזה יותר מאמיתי... וישנם מוסדות המורשים לטפל במקרים כאלו. לא מוסדות אשפוז, אלא מוסדות שיטפלו בחתול ובממונו! הבהרתי את עמדתי באריכות, מצפה ממך לתגובה אינטיליגנטית

גם אני רוצה !

גם אני רוצה להתחתן עם חתולי האהוב.
חתולים לשלטון!! מצ"ב תמונתו של המועמד. תגידו שהוא לא מלך? יפיוף כמוהו אין בכל העולם כולו

naty 1

New member
גנים זה אולי ההסבר האבולציוני

ההסבר הפסיכולוגי קשור לצורך בקיום יחסים משפחתיים תקינים ללא מתח מיני בין בני המשפחה, בלי פיתוח סלידה (טאבו) מקשר מיני בין הגורמים השונים במשפחה אב-בת, אם-בן, אח-אחות, תהיה בעיה גדולה לקיים תא משפחתי תקין. ולחשוב שהתפטרנו מטאבואים בתחום המין והכל רק רציונלי ודאגה מפני פגיעה זו באמת תמימות. אם שאלת לגבי המקרה הספציפי, אז לקחת להם את הילדים זה פשע מתועב של מערכת משפט אטומה ונוקשה במיוחד שעסוקה בפרשנות של מילים מתות במקום בנפשות חיות.

tangi4

New member
זה לא הגיוני

זה נגד דרכו של עולם לא שייך לדת, זה פשוט מכוער ומגעיל תחשבו על זה דקה

בן הצבי

New member
השאלה היא למה.

אתה אומר שזה מכוער ומגעיל, אני טוען שהומוסקסואליות זה מכוער ומגעיל. אבל האם זכותנו לאסור ולענוש את מי שפועל נגד דעותינו מבלי לפגוע בנו?

פתרון אפשרי

הוא (בהנחה שהם אינם יהודיים), שאחד מהם יתגייר ואז ממילא ע"פ ההלכה היהודית הגיור אינו אחיה של הגויה והם רשאים להתחתן... ודעתי בעניין, כל עוד שוללים ניצול מיני וילודה מוטציואנית, איפה הבעיה?

בן הצבי

New member
כמדומני שזה עדיין אסור.

מאותה סיבה שגר חייב בכבוד הוריו הביולוגיים - שלא יאמרו ``באנו מקדושה חמורה לקדושה קלה``, שכלא-יהודים זה נאסר עלינו, וכיהודים זה הותר לנו.

למעלה