אבא לא קיים

הוא אף פעם לא היה.

אמא שלי עברה הכל לבד. הריון לבד, לידה לבד. מדהים כמה אומץ היה לה. בקיצור, אבא שלי הוא לא אבא שלי. לא מתקשר, לא מתראה. הוא אפילו לא ברקע, ואף פעם לא היה.

m i c h a l i

New member
אין צורך להשתמש בשפה כזו

הלא את לא באמת מכירה את הסיפור מכל צדדיו...

m i c h a l i

New member
אתם מחממים בתגובותיכם ../images/Emo24.gif

כמה בגרות, כמה אומץ והבנה... ואת מוזמנת להצטרף אלינו לכאן...

123a123a

New member
אל תדאגי, הוא ירגיש רגשות אשם אח"כ

וירצה לראות אותו . וזו בתקווה שיש לו מצפון.

jklp

New member
תגובה

לא חסר אנשים שלא מחוברים לעצמם,פגועים נפשית בעלי טראומות מילדותם וחינוכם חסרי לב אין מה להתפלא שיש גם מצב כזה אבל לדעתי זה מצב נכון שיש את הנתק הזה בשביל מה לסבול טיפוסים כאלה חיי את החיים הכל בסדר ולילדה שלום

קשה להתמודד לבד.

הרבה כאב יש בשאלה שלך. מבינה את ה "צד" שלך..עוד יותר להגן על הבת..לראות את הפלא שיצרת ובאמת לא להבין איך לא רוצים קשר עמה. זה הדבר הכי כואב שיש. כמו שנאמר את צריכה להשלים עם זה .. אך נגעת בנקודה שלכל סיפור יש שני צדדים. היתה לך מערכת יחסים עם האב. האם שנכנסת להריון..הוא רצה בהריון הזה? האם היה שותף להריון הזה? אני לא באה להאשים אותך או לנסות לא להבין את הכאב..אלא את צריכה להסתכל גם על כל ההבטים שהביאו אותך היום לשאול את השאלה הזו..לכאוב את הכאב של הבת שלך. דרך אגב, זה יותר בראש שלך מאשר אצלה. היא גדלה לתוך מצב נתון..את יודעת מה קורה..את חווה את הכאב..היא לא. כאשר תחשבי על מה שהיה ואיך היה ולמה..אולי תגיעי לתשובה מדוע הוא אינו יוצר קשר. אולי בעתיד ירצה. הכל בעצם התחיל ממקום כל שהוא שרק לך יש את התשובה המלאה. מקווה שתצליחי להבין מקווה שיום אחד הוא ירצה להכיר אותה.

ממי101

New member
טעית יקירתי

הילד נולד עובדה . מעכישו נסיבות לידתו לא משנות . אלא רק טובת הילד !!!

לא חושבת..

מבחינה טכנית את צודקת. הילדה נולדה. זכותה למזונות. האם הכיר האב באבהותו? מבחינה טכנית תמיד אפשר לוודא ולכפות מזונות. זה לא העיניין נכון? אז לדעתי את טועה. משום שלא מדובר רק בעובדה אלא בהרבה הרבה רגשות מתחת לפני השטח. היחסים שלה ושלו שניכנסה להריון מאוד משמעותיים ליחס שלו כלפי הילדה היום. ונניח שזה היה זוג מאוהב...והוא קם והלך..זה אחרת. ונניח שזה היה זוג..היא נכנסה להריון בכוונה..הוא לא רצה ילד.. האם בעינייך אין סימן שאלה מדוע אין הוא מעוניין להכיר את הילד? אני לא אומרת שזה בסדר אני רק אומרת שהיא בטוח יודעת מה קרה ואם תלך אחורה תמצא את התשובה ואולי תוכל לטפל בבעיה מכיוון שונה. מאחלת לה שתמצא את התשובה. מצד שני צריך לדעת שהרבה מהמחשבות והכאב זה אצלה בראש. הילדה נולדה אל תוך הסיטואציה. היא לא יודעת אחרת. היא תשאל שאלות..אבל לא תחווה את הכאב..שהאם חושבת שהיא חווה. אין לה זיכרון של אהבת אב.חושבת שכואב יותר לנו כהורים לראות את מה שהם עוברים הילדים.

m i c h a l i

New member
סליחה אבל - מה הקשר???

אני לא חושבת שיש חוקים לעיניין... ותתפלאי, יש גם אבות שהיו בני זוג של הנשים שילדו את ילדיהם ועדיין נעלמים עיקבותיהם. יודעת מה קרה? אני לא יודעת מה קרה... כך פתאום הוא נעלם. והאמת, גם לא ממש מעניין אותי מה קרה לו... הכאב שאנו כואבים הוא של הילדים בלבד. אני לפחות, לא מרגישה נטושה וגם לא רוצה אותו כבן זוג ואף לא כאבא בשבילה. מצדי שהמצב היום ימשיך כפי שהיה, רק שהיא, הקטנה, לא אשמה במצב שהוא כופה עליה.

דעתי בלבד

יש המון קשר. שוב רק היא יודעת איך ומה. הכאב שאת מדברת עליו ברור וידוע. אין כמו לחוות את האכזבות של הילדים.. זה הכאב שלנו. את בהחלט צודקת שכל מקרה לגופו. ושאין חוקים. יחד עם זאת השאלה: האם ההריון שלה היה גם מרצונו...מאוד חשובה. הרבה גברים היום רואים בהריון לא רצוי, גניבת זרע. ומבטיחה לך שהנושא הזה יעלה כאשר משהיא תחליט לתבוע את האב הביולוגי למזונות. יבוא יום שאותו גבר יעשה מעשה ויתבע את האשה על גניבת זרע. אני אינני אומרת שזה המקרה שפותחת השירשור פתחה. אני אומרת שיש הרבה הריונות לא רצויים מצד הגבר..שנעלם..ואחר כך יש אמא חד הורית..שכואבת את חוסר האב בחיי הילד/ה. אז קחי כל מקרה לגופו. זה הכל. כל אחד יכול להזריע..זה אומר שהוא אבא? אבא זה אבא שמגדל..שמכסה את הילד בחורף בשמיכה..שעושה שעורים עם הילד..שמחנך..שנמצא שם עבורו. אב ביולוגי רק תרם את הזרע..אם הוא לא שם..התואר אבא לא מגיע לו. זה לא רק חובה..זו זכות גדולה להיות הורה. מי שלא מבין את זה..לא מגיע לו.

nissimlev

New member
נכון את צודקת רק בכמה דברים

אני בתוך חצי סוטול הגעתי לכאן ואני בעל רחמנות לנפגעימ בכל צורה אצלנו בשכונה במיאמי לא היו הרבה אבות אני נישארתי עם הילדים שלי ותמיד היו צמודים עוד ילדים שהפכתי לאבא שלהם היום כולם גדלו עד שאני לא מכיר אותם וגם להם לא בא להגיד שלום היום יש הורים שמוכנים לשלם הון תועפות בשביל לאמץ ילד והם בטח לא ילדים בעצמם שחושבים שעוד החיים לפניהם ועוד בחיפושים על דבר יותר טוב

קובי2003

New member
אבא לא קיים ......

אצלי המצב ככה מגיל 7 , ואני בן 29 , לא רואים לא שומעים ( וטוב שכך אולי ? ) . ההפסד כולו שלו ,יקום יום אחד וירצה להכיר אותה , אבל היא לא תכיר אותו .

m i c h a l i

New member
../images/Emo24.gif

"ילדים גדולים, ילדים קטנים... את יודעת אימא, כולנו ילדים של החיים..."

enzoman

New member
מאוכזבת מזה שאת לא יכולה "לסחור" בב

כאשר יש אבא שרצה לגדל,ולראות את ילדיו אתן הנשים,מערכת המשפט מענות ,מנצלות ,מתעללות בילדים ובאבות. אך כאשר יש מנייק שלא רוצה את ילדיו אתם ישר קופות ומתרברבות . אז תעשי לי טובה את פשוט כנראה מאוכזבת מזה שאת לא יכולה "לסחור" בבתך בגלל חוסר רצונו אז את בוכה

m i c h a l i

New member
לסחור?

אתה חושב שאתה בשוק? או שאולי ילדים הם "מצרך" תחסוך ממני תגובה נוספת לדיברי ההבל שלך

enzoman

New member
קודם את לא מצחיקה שנית מי שמתנהג "

מי שמתנהג בשוק אלו נשים שכמותך שסוחרים בילדים רק שלך אין את ההזדמנות לכך אני אב גרוש שעד להתעללות ומסחר בבן שלי בן שחטף כוויות חבלות והתעללות וזאת רק בשנתיים הראשונות לחייו כמה נורא להיות יתום ,רק שהמדינה שלנו מייצרת כאלו המון בחסות הפמניזם הברוטאלי ועולם מסתובב והמדינה רוגעת איך יתכן אז יתכן ועל זה נאמר "נשים רחמניות בישלו בשר ילדיהם" ואין צורך להוסיף חוץ מזה שיש לכך משתפ"ים וקוראים להם המשטרה, ומערכת המשפט ובגלל זה ככה נראת המדינה אז את ציניותך תשמרי לדמיונות שלך כי מקרים רבים דומים אני עוד מכיר

רוזט

New member
מבחינתי אבא כזה

גם למחוק את שם משפחתו, הוא לא אבא, מה שמעצבן, תמיד ובכל מקום מופיע שם האב, בקופ,ח, במשרד הפנים, בבית חולים, בקיצור בכל המוסדות שם האב מופיע, כשבעצם מי שילדה גידלה וחינכה זאת האם

איך יכול להיות

שברגע של טירוף לקחה האם את שני בנותיה לקרקעית האמבטיה,או לחילופין אב שזרק הילדה מהמרפסת. המין האנושי שלמעשה חי בסתירה מוחלטת לאנשויות אותה מכירה כל חיה בטבע, כבר מזמן לא משהו להתגאות בו. אנשים,זה אותם יצורים שמוכרים וקונים נשים כמו ירקות בשוק,מיצרים ומשווקים הרואין לבני שתים עשרה,ובין זה וכל השאר,גם אונסים רוצחים ומשעבדים אחר מדינה ויבשת...הכל על פי השעון או לפחות השנתון... לא שחלילה משווה,אלא בפורפורציה מתעסק...בני אדם זה כל מה שהם. לא שום דבר שניתן אליו לבנות דבר.

mishimashu

New member
מה קורה פה?!...

תודה לכל המגיבים וגם לאלה שהגיבו בדרכם שלהם. אני בסדר, ילדתי בסדר והכל בסדר. לכל הילדים המאושרים גם בלי אב, תודה!

למעלה