אבא לא קיים

nora האחת

New member
אני במצבך, ותודי לאל שזה כך.

כי אם הוא מתנהג בצורה כזו, טוב שהיא לא בקשר איתו. תתארי לך שהוא כן היה מתעניין, ופתאום נעלם, זה הטיפוס, את לא צריכה שהיא תסבול יותר, כשהיא תתבגר תתני לה אם היא רוצה לייצור קשר עימו. כלל: לעולם, לעולם אל תדברי עליו רעות, רק תמיד טובות, כי בכל זאת הוא האבא של הילדה שלך, ופשוט תספרי לה שכרגע הוא לא יכול להגיע לראות אותה מסיבות כאלה ואחרות, (תלוי בת כמה הילדה). אל תקחי ללב, כי הכל לטובה, ועם קצת אמונה, את תחזיקי מעמד יותר ממה שחשבת. אושר ואושר נחת ואהבה. שבוע טוב

נוגע ללב

גם אני הייתי במצבך..ונאלצתי לגדל את בני לבד שהיום הוא כבר בן 17 אני יכולה להקל עליך בנתון שעם הזמן הכעס והתסכול עוברים מציעה לך להתמקד בעצמך ובבתך ומשם לצמוח חזקי ואימצי

nissimlev

New member
אומנם אנחנו נשואים ומשפחה

אנחנו גם חד הורים למה כל הורה מגדל בנפרד למרות שכולם תחת קורת גג אחת

AKAKAK

New member
מה שכן הייתי ממליץ לכותבת

לנסות להסתיר זאת מהבת שלה וללכת לטיפול כל עוד הבת שלה קטנה, בנוגע לרגשות האלה. כדי שהיא לא תעביר זאת לבת שלה, זה יכול לחבל לבת שלה בחיים בצורה רצינית.

nissimlev

New member
זה מה שאני אומר

שעם האישה שוברת אותי אני יעביר את זה לילדים אני גם לא אומר שהאישה רעה למה היא מצוינת עמ הילדים אבל לפעמים על חשבוני אז גם אני לא יושב בחיבוק ידיים אבל הם קשורים ו תלויים יותר באימא ככה שאני מרגיש מיותר לפעמים וגם כשאני מיתעצבן אני מרגיש ללכת מכל הכאב ראש והבלגן לינשום קיצת אויר צח ולהיות חופשי כי עם לאף אחד לא איכפת ממני אז אני מרגיש סתם עבד וזבל אבל האמת שיש הרבה אהבה ביני לילדים רק צריך ליתפוס את זה גם יש סיכוי לאהוב את האישה ש ש10שנים היא לא נותנת הפכתי לנזיר מה שבאמת קורה זה שבניי הזוג לא התאימו מהתחלה ובמיוחד לא לחיי משפחה או גידול ילדים ביחד כי בדרך כלל זה הגבר שבסך הכל שמח בחלקו שמצא לו מישהי לחלוק מיתה איתו ולא יותר לפכות במקרים האילו כאן שאני לא שומע אפילו על נישואים בן בניי הזוג להראות על האהבה בניהם, אבל כל מקרה בפני עצמו

עקבתי אחרי השרשור הזה,הוא העלה בי

חיוך,מי שפתחה את השרשור וחיפשה,קצת אמפטיה אולי, אה ,קצת לשתף,להתייעץ להביא את הסיפור שלה וכדומה.כיאה לשרשור שיוצא משליטה,שכחו אותה,דבריה נהיו לא רלוונטים,או כהים במקרה הטוב,הדעות הרבות כאן מוכיחות רק דבר אחד,שיש כל מיני משפחות,כל מיני סיפורים וכל אחד רואה זאת אחרת,דרך המשקפיים הפרטיות שלו.תודה למיכל שעמדה לצד "הגברים" ואולי לעוד כמה,שלא חיים את הסטריוטיפים וסטיגמות למיניהם,יש שמכירים פה גולש את גולשתו. ויודעים שיש אבות שהם לא "חרא" כמו שנאמר פה "וגברים" שהם לא חרא,אתם יודעים מה אני אביא ציטוט טרי מפי נעם שאמר לי אתמול:" אבא אתה יודע שאני הכי אוהב אותך הכי בעולם,גם כשאני ישן אני חושב עליך כל הזמן ואוהב אותך"(והוא בן 5 וחצי). ככה שאני לא כ"כ משוכנע כשאני שומע "גברים" "אבות" "חראות".את הכוח שלי,אני שואב מהאמירות האלה של בני! ואני קצת יודע על מה אני מדבר,כי אני באופן אישי ננטשתי ע"י אבי ולא ראיתי אותו כ-13 שנים,כאמור יש כל מיני אנשים בעולם.יום טוב לכולם(הכוונה לכל מיני האנשים בעולם)

למעלה