You do it to yourself,

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif ../images/Emo122.gif

דילגתי על שאלות XD בלע. אין לי כח להשלים
|מתה|

.

אני כל כך מנסה לדלג על השאלה "מיהחברים שלך" בגלל שלא ניראה לי שמישהי הזכירה אותי פה
. אממ.. וזה אמור שאין לי חברות?
עצוב
.

Nagboom

New member
אעע...... זה לא נכון!!!!!

אני חברה שלך, ואני אוהבת אותך, אבל הזכרתי רק את מי שאני מדברת איתה במסנ', ואין לי את המסנ' שלך.....
נראה לי..... הביאי לי את המסנ' שלך, ילדה!!!!
D:

M o o M o o

New member
אני הזכרתי אותך../images/Emo13.gif

אבל גם כתבתי, אני לא יודעת אם אתן חברות שלי, אני אמרתי את מי שאני מחבבת
אף אחד חוץ מגלוש (
) לא כתב אותי -___-

ברו.

שם:ספיר
שם חיבה:בפורום? סאפיר. תאריך יום הולדת:3.7.89 תיאור חיצוני מפורט: כולן יודעות, לא? שיער חום מתולתל עד אחרי הכתפיים, עיניים חומות, גבוהה [יחסית לבנות פה, נו
] מה עוד.?
] משפחה: ממ? עיר: נ"צ בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: מהפורום? אוף
כולן נו. מבכלל? זה חובה? למה זה משנה?
החברים ~הכי~ טובים: נו. אוהבת: באוכל? במוזיקה? בלעשות? אוף, זה לא מובן פה. לא אוהבת: שונאת: מאכלים אהובים: צ'יפס, אורז, סלטטט [במיוחד יווני. גאד], פיצה, שניצלאמא. מה תלבשי למפגש: מה?! האם את מכינה הרבה דוליז? אמ. משהו כמו 2-3 בשבוע. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: לשון? מתמטיקה? אני טובה בהרבה^^ המקצוע הכי גרוע: הסטוריה. [80 זה גרוע?] הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לא יודעת. נו. אני מנסה לחשוב. אני רואה דמויות באריחים של הרצפה
. זה טוב? הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים ולאחר. אני בתהליכי מניעה משניהם. התמכרויות: קולה. צבע אהוב: אני אוהבת הכל אבל. צבע שנוא: צהוב, לפעמים. אה, וחום. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: נונ. גשר: נונ. תכונות חיוביות: חברותיות, וכל מה שקשור בזה. (הקרבה, איכפתיות. זה
) תכונות שליליות: אם אני רבה אם מישהו תמיד נשאר לי משקע. גם אם "נשלים". יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: טבעת עם אבני-תכלת, וצמיד ורוד מהמפגש^^ האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: ממ. לא טוב. אבל אני לא מהמטיפות, רק אם מעשנים לידי אני אומרת:) האם את צמחונית/טבעונית? לא. הייתי צמחונית P: מילים שאת משתמשת בהן הרבה: מי שמכירה אותי יודעת. אין לי כרגע בראש. סמיילי מאומץ []:
. אבל אני שוכחת תמיד
אופייך, בפירוט: נו. מהההההה? תחביבים: לצייר, מחשב-טלויזיה ושאר מסכים, לכתוב. לא סיפורים וזה, סתם לכתוב, אני אוהבת. דעה לגבי סודוקו []:הייתי עושה פעם. האם את קוראת הרבה? אוהבת, אבל לא ממש יוצא לי. ספרים אהובים: המקרה המוזר. סדרות טלוויזיה אהובות: כל מיני של ערוץ 2 כאלה
כוכב נולד ושות'. כשרונות: אין
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: הכי? כישרון בציור. אוף
דעה לגבי אלכוהול: מזגו לי עוד :-O
אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אני שומעת את כל סוגי המוזיקה, ולא מזרחית. אבל אוהבת את עברי לידר [זה לא אומר שאני שומעת רק עברי, כן?] האם את רואה אנימות? מ. לא באילו פורומים את חברה? בעיקר פה. האם את מנהלת פורום/קומונה? לע. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. רוב הזמן כן. האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? אחד, האחרון. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא ממש. יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת ונועה. ובני ברק
כמה זמן את בפורום? יותר מחצי שנה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gif

שם:דנה. שם חיבה:מי אמור לקרוא לי בשם חיבה הזה?
תאריך יום הולדת:16.1 תיאור חיצוני מפורט:-גובה מטר וחצי-רזה-שיער שטני עד קצת מעל הכתפיים,קצת מדורג-עיניים חומות-רגליים ארוכות[אמא שלי גבוהה ממני ביותר מעשרה סנטימטרים וההבדל בין הרגליים שלנו קטן בהרבה
]-ציפורניים די קצרות[לא מצליחה להאריך אותן
]-מה עטד? משפחה:אח קטן-עומר. עיר:שהם. בית פרטי/דירה:פרטי. חדר לבד/משותף:לבד,עם שירותים צמודים ופרטיים D: חברים [מהפורום ובכלל]:לא מהפורום: גל,שני,עידן,אילה,ספיר,תום,מעין,רותם,מאיה,נופר,כרמל,אדוה,ליאור, ואני לא אוסיף כי אתן במילא לא מכירות אותן
מהפורום: אינסה,ספיר,שי,טלי,יהב,עדי,יער,עוד טלי
,רותם,שני,ניצן,עוד ניצן
,נעמה,שירה,עירית,אילנה,מאיה,לאה,שירש,שיר,מור,דנה,דנה,יאנה,מיתר,אנבל ובטח שכחתי המון.תזכירו לי? החברים ~הכי~ טובים:גל,שני,עידן,כרמל,ליאור,אדוה.[הוזכרו למעלה] אוהבת:שוקולד,לקרוא,לישון,לרקוד,גומי[הסוכריות],טופי. שונאת:חצילים,לסדר את החדר[ובעיקר אתצ השולחן],הסטוריה,תנ"ך,קטשופ. מאכלים אהובים:טוסט,מציה,לחם,מיץ של סלט. מה תלבשי למפגש:מכנסיים מתרחבים בצבע תכלת,גופיה לבנה,אולסטאר סגולות[זה מה שלבשתי במפגש האחרון]. האם את מכינה הרבה דוליז?לא הרבה,אבל גם לא מעט. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אפשר לדלג על שתי אלה בבקשה? המקצוע הכי גרוע:כי אני פשוט לא יודעת מה לענות. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לפעמים אני פשוט מתחילה לדבר שטויות ולשגע אנשים["גל,את סוס?את תרנגולת?את עץ?"],הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי עושה פרצופים מול המראה. הרגלים רעים:קסיסת ציפורניים. התמכרויות:שוקולד?
,והפורום. צבע אהוב:סגול. צבע שנוא:חום. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:
. גשר:
. תכונות חיוביות:כשרוצים להגיד לי משהו,אני מקשיבה ואמרו לי שאני נדיבה,אז כנראה שאני גם נדיבה
,משיגה את הדברים שאני רוצה. תכונות שליליות: יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?
. תכשיטים:שעון,טבעת,עגילים[חור אחד בכל אוזן],שרשרת של מלמן[הג'ירפה ממדגסקר]מספיר. האם שברת אי פעם עצם?
. דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית?
. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:
סמיילי מאומץ [
]:
. אני אמשיך אח"כ,אני צריכה ללכת.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifהמשך.

אופייך, בפירוט:לא יודעת,באמת שלא X: תחביבים:לרקוד,לישון,לצייר דוליז
,לקרוא. דעה לגבי סודוקו [
]:זה בסדר כשמשעמם.. האם את קוראת הרבה?כן. ספרים אהובים:יש המון
סדרות טלוויזיה אהובות:friends,friends,friends. כשרונות:
? תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:נו לא יודעת
דעה לגבי אלכוהול:אלכוהול זה די טעים,תלוי איזה אלכוהול. אבל לא לשתות אלכוהול כל יום,פעם בכמה זמן זה נחמד[: אילו זמרים ולהקות את אוהבת?Green Day. האם את רואה אנימות?
. באילו פורומים את חברה?הפורום הזה. האם את מנהלת פורום/קומונה?
. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?כן. האם יש לך פלאפון?כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?
. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן,4-סוכות,חנוכה,פסח,קיץ. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?הורים/רכבת. כמה זמן את בפורום?קצת יותר משנה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifאופס.לא כתבתי תכונות שליליות:

-לפעמים אני יכולה להיות מאוד לא החלטית בנושאים שוליים, קורה שאני אומרת "בא לי שוקולד,אבל גם לא בא לי.וגם בא לי גלידה,אבל גם שוקולד,ומצד שני אני לא רוצה כלום." אה,ובמילים שאני משתמשת בהן הרבה-לא התכוונתי שאני משתמשת הרבה ב
פשוט לא ידעתי מה להגיד
.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif

ממ. שם: מיכל שם חיבה: מיכלי תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: אוחצ' :| הממ שיער חום בהיר, עד הכתפיים בערך, תמיד בקוקו. לא לובשת מכנסיים
אין משקפיים. עיניים חומותירוקות. זה מה שחשוב
משפחה: יש
חח מה. אבאימא, 4 אחים ואחות. אני הכי קטנה. 8 אחיינים
עיר: יישוב ליד ירושלים. בית פרטי/דירה: בית פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: (לא מהפורום) יקירה, תמר, לאה, נעמי, ליאורה החברים ~הכי~ טובים: שאלה קודמת
אוהבת: ריטה, רמי, אביתר בנאי, משפחה, חברות לא אוהבת: צביעות, חוסר יחס, שנאה, זמר מזרחי שונאת: המ ראו סוף שאלה קודמת
מאכלים אהובים: שקשוקה, שוקולד והמון, תפוחי אדמה מה תלבשי למפגש: חצאית, חולצה, ואת הכובע החתיך שלי
האם את מכינה הרבה דוליז? כיום לא ממש, בעיקר כי אין לי זמן. אבל בשאיפה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מוזיקה המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני לא מסוגלת לישון כשהארון שלי פתוח. יש לי מין קטע מוזר שאני שמה אצבע בכל צד של השפתיים וזה מרגיע אותי. יש לי קטע מסוים של סימטריה, לדוגמא כשאני מכינה טיוט'ים אני שמה את התמונות בתוך ריבועים קטנים ומסודרים
. ועוד דברים שאני לא אפרט הרגלים רעים: לא שידוע לי
התמכרויות: שוקולדדדד
. סוליטר
. מוזיקה מסוימת שמשתנה. צבע אהוב: בורדו וירוקזית צבע שנוא: צהוב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: עדשות מגע גשר: קוביות תכונות חיוביות: משקיעה מאוד באנשים שחשובים לי תכונות שליליות: מאוד מאוד מפחדת מחוסר אונים יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? יש הרבה חברים, אבל אין בויפרינד
(נו אני לא אוהבת את ההגדרה "ידיד"
) תכשיטים: עגילים קטנים למדי, שרשרת עם חרוזים כתומים וצדף, צמיד חרוזים מרובעים כאלה על הרגל האם שברת אי פעם עצם? לא
דעה לגבי עישון: מתעצבנת כשמעשנים לידי. מנסה לשכנע אנשים שלא יעשנו. ענבר זרקה בגללי סיגריה במפגש
האם את צמחונית/טבעונית? נופ מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הזוי, מדכא, אני רוצה לישון, כפרה סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: אויש :| היו כבר שאלות על זה. ואתן מכירות אותי בלע :[ תחביבים: לשיר, להציג, לצייר, לנגן (פסנתר), לגלוש באינטרנט דעה לגבי סודוקו []: סדיסטי, אך ממכר האם את קוראת הרבה? משתדלת ספרים אהובים: הסיפור שאינו נגמר (
), צופן דה וינצ'י, בורות, הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות: סוף הדרך, השיר שלנו, חברים כשרונות: מה שכתבתי בתחביבים, חוץ מ"לגלוש באינטרנט"
תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: עצבים חזקים דעה לגבי אלכוהול: כל עוד זה במידה ותוך מחשבה, בלי לעשות מעשים טיפשיים אילו זמרים ולהקות את אוהבת? ריטה ורמי, אביתר בנאי, אהוד בנאי האם את רואה אנימות? כמעט ולא באילו פורומים את חברה? פה
, סוף הדרך 2, ריטה, מחזות זמר, אבריל לאבין - רק בגלל האנשים
, השיר שלנו האם את מנהלת פורום/קומונה? פה וסוף הדרך 2 האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. נגיד בשיחות טלפון עם אנשים שאני לא מכירה, ולשאול אנשים וזה - ממש לא. האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא :[ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי באחד האם את משתדלת להיות "שונה"? לא
יום או לילה: יום, בלי ספק האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? לא איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת כמה זמן את בפורום? שנה וחצי בערך ארוך זה

Little Chiwawa

New member
גם אני לא יכולה לישון כשהארון פתוח.

זה רק בגלל הסרט----"הצלצול" כי הייתה ילדה בארון וזה. וראיתי את זה מלפני 3 -4 חודשים ויותר נדמה לי.

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifP:

שם: -עירית שם חיבה: -עיריצ', עיווי, קיווי(;;) תאריך יום הולדת: -17.2.90 תיאור חיצוני מפורט: הממ...שיער חומ כהה די ארוך עמ שני גלימ מוזרימ בקצה, עיניימ חומות, 168...מה עוד?
משפחה: -הורימ, שלוש אחיות טנות וחתולה
עיר: -לא עיר
בית פרטי/דירה: -פרטי חדר לבד/משותף: -לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: -הממ..סאפיר, שי, לאה, נועהצב, אנבל, נעמה, רוני, קוביישי, אילנה, יהב, ניצן. החברים ~הכי~ טובים: לא מהפורומ- נעמה, רתמ, ניצן, מעיין, בר, ליעד. אוהבת: -מחשב, ספרימ, חתולימ, מוזיקה. לא אוהבת: -טלוויזיה, אנשימ שחונימ עקומ מאוד, נמלימ, מלפפוני ימ. שונאת: -
מה ההבדל?
מאכלים אהובים: -פיצה, תפו"א, בורקסD: מה תלבשי למפגש: -הממ...ג'ינס\דגמח וחולצה רגילה אני מניחה
האם את מכינה הרבה דוליז? -נראה לי... המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: -אנגלית המקצוע הכי גרוע: -ג"ג(אין יותר
) הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: -לגעת במתלה המוזר שעל הגשר-.- ולסמן מלא פעמימ את הטקסט בזמן שאני קוראת. הרגלים רעים: הממ...להדקר מהגשר;; ולא לעשות ש"ב>< התמכרויות: -מחשב, חוטימ, שוקולדP: צבע אהוב:-כחול ושחור צבע שנוא:-צהוב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: נופ. גשר: יפ תכונות חיוביות: הממ...מקשיבה, לא מדברת הרבה-.- תכונות שליליות: צינית, ביישנית. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? נופ. תכשיטים: כמה צמידימ מחוטימ ושרשרת עמ אבן מגניבה שמשנה צבעימ^^ האם שברת אי פעם עצם? נופ. דעה לגבי עישון:
האם את צמחונית/טבעונית? נופ. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: נופ, יא, הלו, אכן, בוP:, אואזיס. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: הממ...זה די היה בתכונות חוביות\ שליליות
תחביבים: מוזיקה, לרכב על סוסימ, דוליז, לקרוא, לשחות. דעה לגבי סודוקו []: נחמד^.^במיוחד שהוא מביא 30 שקל לאופיס דיפו האם את קוראת הרבה? יחסית להרבה אחרימ...כן
ספרים אהובים: הארי פוטר(
) המשחק של אנדר(וההמשך), שני ירחימ סדרות טלוויזיה אהובות: איאר, חוק וסדר, CSI, רפואה שלמה, שיקגו הופ. כשרונות: -
הממ...לרכב על סוסימ בלי ליפול(כמעט), לנגן על פסנתר, לעשות שיעורימ בשתי דקות. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: חברותית, נחמדה, לא ביישנית. דעה לגבי אלכוהול: הורס את הקיבהP: אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אואזיס, סונטה ארטיה, עברי לידר, נייטוויש. האם את רואה אנימות? נופ. באילו פורומים את חברה? דוליז, הארי פוטר, UG האם את מנהלת פורום/קומונה? נופ. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? נופ. האם יש לך פלאפון? נופ. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? נופ. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2. האם את משתדלת להיות "שונה"? נופ
יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כהP: איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורימ+רכבת כמה זמן את בפורום? הממ..כמעט שמונה חודשימ...

Little Chiwawa

New member
*מזילה דמעה*

אני לא חברה שלך? אחרי הפעמים שאכלנו בבורגראנצ'...וזייפנו קבלות?

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo2.gif

הייתי בטוחה שכתבתי אותך
באמת שהייתי בטוחה
בלה>< סליחה

למעלה