You do it to yourself,

רגע, ../images/Emo12.gif

*מטומטת* אם אנחנו ממציאות עלילה חדשה וסיפור חדש לגמריי, אז זה כבר לא פאנפיק.. נכון?

Nagboom

New member
יאיי!!!!!! ^^^

Real Peaple Fic!!!! יאי!!!! ^^ אל תשאלו למה אני מאושרת כ"כ....

אאאאאאאאאני^_^../images/Emo54.gif

על כל מי שנמצאת ברשימה כדמות למלא את השאלון הבא. מי שלא תמלא את השאלון תוצא מהרשימה. שם:נועה שם חיבה: ממ..נועהצב?נועה'לה?לא יודעת
תאריך יום הולדת:15.1.1991 תיאור חיצוני מפורט:הממ. די שמנה, לא יפה במיוחד, שיער חום מתולתל ומבולגן, משקפיים, עיניים ירוקות-חומות, ו..זהו. משפחה:מה, אחים הורים וזה? יש לי אח אחד ושני הורים
. עיר:ראשל"צ. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד
. חברים [מהפורום ובכלל]:הע
. מבפורום אני יכולה להגיד איילת, תאמי, יעלוליק, קרן, אינסה, ויש עוד כמה שאני לא יודעת אם הן מחשיבות אותי..אבל נגיד אותן בכ"ז - עירית, נעה, נעמה ודפנה. החברים ~הכי~ טובים: מהפורום או מהחיים?
אז נעשה את זה מהחיים. נועה, חן, יעל, עידו. יש לי עוד אבל הן החברות הטובות. אוהבת:מוזיקה, מחשב, טלוויזיה וציור. לא אוהבת:אנשים לא נחמדים. שונאת:אנשים מגעילים, לפספס רכבות, את קו 17. מאכלים אהובים:פיצה, ספגטי, המבורגר וקרפ. מה תלבשי למפגש:איזה מפגש?
האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אנגלית. ואמנות, אבל המורה טיפשה. המקצוע הכי גרוע:מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:
יש המון. אני מופרעת באופן כללי. הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים, ישיבה מול המחשב ללא מטרה מוגדרת. התמכרויות:טלוויזיה ומחשב. צבע אהוב: תכלת ושחור. וגם ורוד, אבל לא ורוד צעקני מדי. ורוד יפה. וכתום! צבע שנוא: חום וצהוב. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש. הם חצי מסגרת, כלומר שלמטה אין מסגרת. המסגרת שכן יש היא סגול כסוף, חוץ משני קטעים מגניבים שזה כחול כסוף. אני אוהבת אותם. גשר:אין. אבל צריך להיות לי, אני חושבת. תכונות חיוביות:אני חכמה ומצחיקה. ויודעת לצייר. תכונות שליליות:אני ביישנית ברמות פסיכיות לפעמים. אתמול ראיתי את מיכלשושו והתביישתי להגיד לה שלום כי פחדתי שהיא לא תזהה אותי
. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים:חוט ורוד מהמפגש. עגילים כשאני זוכרת לשים, כנ"ל שרשרת. האם שברת אי פעם עצם?לא. דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: היי, ביי, וואלה, פאק, דאמט, כוסעמק. סמיילי מאומץ []:
. פעם היה לי את
וכל פעם שהתחלפו אייקונים הייתי מאמצת משהו בנוסף. אופייך, בפירוט:אני רגישה, בטירוף אבל. אני ביישנית. אני די חכמה, והרבה פעמים מבינה מהר דברים. אני חברה די גרועה - אני לא יודעת להקשיב ולעזור. אבל אם חברות שלי יצטרכו אותי אני אשתדל להיות שם בשבילן. עד כיתה ו' לא היו לי חברים אמיתיים חוץ מאחת או שתיים ~אולי~, כך שאני מעריכה מאוד את החברים שלי. תחביבים:ציור, טלוויזיה, מחשב, חברות, לקרוא אם יש ספר מעניין. דעה לגבי סודוקו []:בעעעע!אני אף פעם לא מצליחה. איכס. האם את קוראת הרבה? ספרים הכוונה? עכשיו כבר לא, פעם הרבה יותר. נכון למלא ילדים ההורים צריכים להגיד ולהתחנן שיקראו?אצלי היה הפוך. הייתי דבוקה לספרים פעם. עכשיו כבר לא, אין לי כוח. אבל אם יש משהו מעניין אז אני אקרא בכיף. ספרים אהובים:ה"פ והאסופית. סדרות טלוויזיה אהובות: בנות גילמור, איאר, באפי, מכושפות, אנג'ל, חלום אמריקאי, ג'ואן מארקדיה, חברים, ולמען האמת יש עוד הרבה. אלו הכי. כשרונות:ציור. לפעמים יוצא לי בפוקס משהו נחמד בכתיבה, אז אני לא מחשיבה. אז ציור. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אני רוצה להיות לא ביישנית. דעה לגבי אלכוהול: נחמד אבל במידה. כמו כל דבר, לא צריך להגזים, ובטח לא להתחיל לשתות מגיל קטן. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? REM, THE CORRS, אלאניס מוריסט, משינה, בון ג'ובי, אירוסמית', רובי וויליאמס, מארון5, הביטלס, ועוד המון אבל דיי. האם את רואה אנימות?לא. מעצבן אותי. באילו פורומים את חברה?רק פה, וגם זה בקושי. האם את מנהלת פורום/קומונה?יש לי קומונה אבל היא סתם, היא לא על נושא מסוים או משו. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? ממש לא. אבל לעומת מה שהיה בשנים הקודמות, ואפילו בתחילת השנה הזו, אז בטירוף. אבל יש מה לשפר. האם יש לך פלאפון?כמובן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא. אבל אני רוצה אצל קרן! האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן. אממ..אני לא זוכרת כבר. אני מהמרת על ארבעה. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. יום או לילה:באמצע. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?שניהם. אבל האייסי שלי שונא אותי. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?בד"כ הורים( איכשהו יצא שעד המפגש האחרון תמיד אבא שלי היה בחופש ביום של המפגש. ולא ביקשתי ממנו או משו. אבל במפגש האחרון הגעתי ברכבת. הגעתי לבני ברק
. כמה זמן את בפורום?מה 4.1.02.

יאי^_^../images/Emo54.gif

אבל למען האמת, זה די צפוי. אני רואה כ"כ הרבה טלוויזיה(מה שכתבתי היה חלק), ושומעת הרבה מוזיקה מכל מיני סוגים(שוב, מה שכתבתי היה רק חלק), אז זה אפילו צפוי שתהיה לפחות מישהי אחת שרואה כמוני ושומעת מוזיקה כמוני. אבל יאי זו את^_^ (למה כתבתי את כל זה?כאילו שמישהו יקרא
)

כתבתי והכל נמחק ;[

שם: רותם שם חיבה: בעיקרון אין.. רורי?.
תאריך יום הולדת: 15.2.92 תיאור חיצוני מפורט: אממ. שיער מתולתל חום מגעיל, בעיקרון די ארוך, אבל הוא נראה רק קצת אחרי הכתפיים. עיניים חומות, גובה ממוצע. גם לבוש?.. אולסטאר/ואנס/כפכפים. חולצת טריקו, וג'ינס או מכנסי טרניג משפחה:2 אחיות, לא כולל אותי- ליטל ונטע עיר: חדרה בית פרטי/דירה: פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: פורום בעיקר- נגה, נועה, רוני, שיר ועוד שבטוח שכחתי. ומחוץ- לימור, ריטל, טונה (נועה), הן העיקריות..
החברים ~הכי~ טובים: לימור, ריטל, נגה אוהבת: שרוכים, מסטיקים, דברים זוהרים, סימטריה, ספגטי יבש, דברים שבאים במספרים יפים. שוקולד. סוכריות גומי לא אוהבת+שונאת (ביחד זה יותר קל): ברוקולי, צהוב, ילדים צבועים מאכלים אהובים: ספגטי יבש, שניצל תירס, פיצה (קאסה
) מה תלבשי למפגש:ממ? מכנס טרניג או משהו וחולצת טריקו האם את מכינה הרבה דוליז? ממש לא. כבר איזה שנה אני לא מכינה המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: נראה לי אומנות המקצוע הכי גרוע: תנ"ך ולשון הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לעשות שילובים כיפיים של אוכל. (גבינה צהובה עם שוקולד/ ספגטי בפיתה) הרגלים רעים: להוציא 'קליקים' באצבעות. לגרום לאנשים להתחרק ממני (כמובן לא בכוונה). לא לאעז להגיד למישהו דברים בפנים התמכרויות: מסטיקים, סוכריות גומי, כל מיני שירים חולפים צבע אהוב:כתום צבע שנוא: זהב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: היה פחות מחצי שנה תכונות חיוביות: אממ. אני יודעת להיות נחמדה כשאין ברירה, ואני מושיטה יד לזולת. נו..
תכונות שליליות: ביישנות, לא מצליחה להתחבר לאנשים בקלות, אנשים חושבים שאני מסתגרת גם כשאני הכי פתוחה איתם. המצב רוח שלי יכול להשתנות בשניה בלי סיבה, ובדרך כלל זה לרעה, אני משעממת יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים: הרבה. מלא צמידים בכל יד, מחוטים וקיש. כמה צמידים ברגל, לק שחור אם זה נחשב (?), 6 חורים באוזניים, איזה 6-7 שרשראות האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: ממש לא בעד, בעיקר לא אצל בני נוער, בנאדם מבוגר עוד יכול להחליט בכוחות עצמו. בני נוער זה בדרך כלל או התלהבות, הגררות, או לחץ חברתי. האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית מילים שאת משתמשת בהן הרבה: לא, אני רוצה שאתה תענה על זה. / איזו הגזמה.. /מפגרת סמיילי מאומץ []: אין אופייך, בפירוט: שוב? לא מספיק שכתבתי על תכונות? טלי אם צריך להוסיף תגידי לי ואני אכתוב.. תחביבים: לצייר, מוזיקה, קראטה, ולהשתעמם. דעה לגבי סודוקו []: ממכר ביותר, אוהבת. האם את קוראת הרבה? ממש לא. רק אם זה ספר שמרתק אותי ספרים אהובים: כל יומני הנסיכה, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, איפה אפי
, הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות: חברים, משפחת סימפסון וסיינפלד כשרונות: אממ.. אמרו לי שאני מציירת יפה, ויש לי חוש עיצוב.. שיהיה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אפשרות להתחבר מהר לאנשים, יופי, קול יפה, חוסר ביישנות דעה לגבי אלכוהול: כמו סיגריות.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?פינק פלויד, משינה, אביב גפן (כן נגה.), ביטלס!!!! סיימון וגרפונקל, חמי רודנר, ירמי קפלן. ועוד כמה האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? רק זה, ועוד אחד מעפן של ילד מהשכבה שלי האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? רוב הזמן לא האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן, לא יודעת אם היא רוצה שאני אכתוב כאן :S האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, בשניים האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. אבל אני אוהבת להיות ייחודית בדברים שלי שאני עושה. נגיד אם אני מכינה משהו, ומישהו יעתיק בול אותו דבר, זה יעצבן אותי יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גם וגם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? פעם אחת באתי עם אמא ואחיות שלי שבינתיים טיילו בקניון או משהו, ופעם ברכת. רכבת הרבה יותר כיף כמה זמן את בפורום? יותר משנה.. אין לי מושג כמה

GalGul000

New member
פאק, זה יהיה ארוך.

שם:גל
שם חיבה:גלגול\גלוש\גלית. תאריך יום הולדת:12.3.91 תיאור חיצוני מפורט:נמוכה
[סתמו
] אני לא כללל כך נמוכה. אני פשוט לא גבוהה
שיער חלק חום ועיניים ירוקות-כחולות. זה כל מה שתקבלו, כי זה בכל זאת אינטרנט
משפחה: יש גבול
עיר: י-ם. בית פרטי/דירה: שילוב
חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: הממממ... לא אוהבת להגיד שמות! חברים אמיתיים שלי שנמצאים בפורום זה מאיה ואנבל, ולפעמים אילה[למרות שהיא בקושי פה..]ואני מטורפת על כל הפורום
לא רוצה להעליב אנשים, דמאט. אני רק אגיד את המשפחה שלי. למרות שיש המון אנשים שאני אוהבת והם לא במשפחה. אבל אין לי כוח להתחיל להעליב
טוב: אמא יהב
אמא חורגת נאמה
אחות דנה|שמוליק|
אבא אילנה סטיץ'
בת מיתר
לא שכחתי אף אחד נכון? כמובן שלכל אחד יש מפשחה משלו, אבל אין לי כוח להכנס לזה
. החברים ~הכי~ טובים: להגיד שמות? לא נראה לי שזה יגיד לכם משו
טוב, נסכם בזה ב- כל מיני. אוהבת: אנשים. [וקולה
] לא אוהבת:אנשים. שונאת:אנשים. מאכלים אהובים: הממ... ספגטי?
מה תלבשי למפגש: לא באה למפגשים
האם את מכינה הרבה דוליז? ממש, אבל ממש, אבל ממש ממש, אבל ממש ממש ממש, לא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: לא יודעת. פעם הייתי טובה במתמטיקה, אבל זה די הפסיק
המקצוע הכי גרוע: ספורט. אבל זה סתם כי המורה |בתזונה| שונאת אותי. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: מכורה לקולה
, צוחקת מכל שטות, ופעם גם בוכה מכל שטות. אבל זה הפסיק. הרגלים רעים: לועסת כל דבר שזז [חוץ ממסטיקים
], מכורה לקולה, מציקה לתינוקות [אבל רק בגלל שאני מאוהבת בכל התינוקות שקיימים], ומציקה לאנשים מסויימים
[אבל הם רגילים, אז זה בסדר.] התמכרויות: אותו דבר למעלה
צבע אהוב:כחול?
צבע שנוא:צהוב
משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין
תכונות חיוביות:כשבא לי אני מסוגלת להצחיק. ואני יודעת להקשיב
אה, ואני לא מספרת סודות! נחשב?
ואחראית. אבל זהו! תכונות שליליות: יש לי קטעים שאני ממש עצלנית
ואני לא סומכת על אף אחד. שאני לא סגורה אם זה דבר טוב או רע. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים: 2 שרשראות שאני לא מורידה. האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: שונאת. אבל שכל אחד יעשה מה שבא לו... אני מכירה כל כך הרבה אנשים שמעשנים... אין טעם להתווכח על זה. שיעשו מה שבא להם... האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: וואלה. סמיילי מאומץ []:אין
אופייך, בפירוט:תחזרו לשאלות על התכונות
תחביבים: לרקוד. צופים. דעה לגבי סודוקו []:
האם את קוראת הרבה?לא ספרים אהובים:בקושי קוראת סדרות טלוויזיה אהובות:חברים, מכושפות. כשרונות:לא כשרונית. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:לא יודעת דעה לגבי אלכוהול: נגד
אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אין ספציפי... חוץ מעברי.|סתמו|. האם את רואה אנימות?לא באילו פורומים את חברה?רק פה האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא חסר לי... האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?לא האם את משתדלת להיות "שונה"?לא.. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?אכן. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?לא באה
כמה זמן את בפורום?אין לי מושג... הייתה תקופה ארוכה ששנאתי דוליז, ואז היא התחלפה בתקופה שנכנסתי לפה מידי פעם, ובסוף התמכרתי. זה היה בהדרגה... אבל אל תדאגו, אני פה יותר מחצי שנה. רשמית? בערך מנובמבר.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

"אוהבת: אנשים. [וקולה ] לא אוהבת:אנשים. שונאת:אנשים." כל כך מבינה אותך.XDD אבל זה עדיין משעשע.
למה את לא באה למפגשים? ואל תדאגי, מסטיקים לא זזים.XD

GalGul000

New member
כשחושבים על זה,

אני לועסת בעיקר דברים שלא זזים
אבל מסטיקים
יש לי צמרמורת רק מהשם. חח אבל אני צודקת לא? אנשים זה דבר... הפכפך.
כי... הממ.. ככה. אני פשוט לא באה
מין חוק פנימי. [אני יודעת שאני דפוקה
] אני אוהבת אותך!
קראת את השאלון שלי!

GalGul000

New member
ושכחתי את אשתי האהובה ../images/Emo2.gif

בעצם היא לא כל כך אהובה, כי היא בוגדת בי עם תמי.
אנבל, מיי לאב.

917635

New member
עונה.../images/Emo41.gif../images/Emo78.gif

שם:קארין שם חיבה:קארי? תאריך יום הולדת:2/10 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום, המוןהמון נמשים,עיניים חומות,פלטה [בקרוב נפטרת ממנה] משפחה:? עיר:בני עייש [זה יישוב] בית פרטי/דירה:דירה חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום ובכלל]:- החברים ~הכי~ טובים:- אוהבת:הארי פוטר,שוקולד,מוזיקה,כתום,כבשים,סרטים מצויירים. לא אוהבת:- שונאת:- מאכלים אהובים:פיצה,עוגיות,צ'יפס,המבורגר,שוקולד,גלידה,טוסט וקרמבו. מה תלבשי למפגש:ג'ינס? האם את מכינה הרבה דוליז? בזמן האחרון לא המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:ערבית ומתמטיקה המקצוע הכי גרוע:היסטוריה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:- הרגלים רעים:ממ.. אוכלת בלילה? התמכרויות:שוקולד ועוגיות צבע אהוב:כתום וסגול צבע שנוא:- משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:פלטה נחשב? תכונות חיוביות:- תכונות שליליות:- יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:עגילים האם שברת אי פעם עצם? כן דעה לגבי עישון:? האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:לא יודעת. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:אממ.. לא יודעת איך לענות על זה. תחביבים:לקרוא,לשמוע מוזיקה,לראות טלויזיה ולצייר. דעה לגבי סודוקו []:
נמאסססס! האם את קוראת הרבה? תלוי. לפעמים אני קוראת ספר ארוך ואז לוקח לי הרבה זמן לסיים אותו ואני בינתיים לא קוראת דברים אחרים. ספרים אהובים:כל סדרת הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות:בובספוג, מכושפות, סברינה המכשפה הצעירה, הישרדות וכל מיני תוכניות ריאלטי בערוץ יס וויקנד ויש עוד מלא שאני לא זוכרת כרגע. כשרונות:אין תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לאיודעת. דעה לגבי אלכוהול:אין אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אני אוהבת הכל [טוב,כמעט הכל..] ואין לי העדפה. האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליזנענע, גרפיקה ועיצוב נענע ומדיי פעם אני כותבת בכל מיני פורומים אחרים האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בערך האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן, אצל אילנה סטיץ' האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? באחד האם את משתדלת להיות "שונה"? לאיודעת יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גםוגם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובוס ורכבת/הורים ורכבת כמה זמן את בפורום? לא יודעת. אני זוכרת שעזבתי וחזרתי בחנוכה..

Dirtbag

New member
שאלונים זה כיף :]. ../images/Emo62.gif

שם: קרן שם חיבה: קרן. |: אין לי שם חיבה. תאריך יום הולדת: 18/7/91 תיאור חיצוני מפורט: צבע שיער מאוד לא מוגדר ומשתנה (אדום-ג'ינג'י-בלונדיני-ורוד D:- שטני-חום),עיניים כחולות-ירוקות, יש לי כתם לידה על כתף שמאל D:, על כל ציפורן צבע אחר של לק, שרשרת של המין הנשי (זה לא צלב ];) ואני מניחה שזהו. משפחה: נחמדה מאוד. שני הורים ואח P: עיר: הרצליה בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: חדר לבד חברים [מהפורום ובכלל]: יעל ויהב ומיקה וגיל וענבר ושיר ותמר וטטיאנה וליאור (הוא בן O:!) ואנה ונועה ולי ושלי וענבל ואני מניחה שזה מספיק. |: עם חלק לא דיברתי כמה זמן, אבל ניחא, נכון?... החברים ~הכי~ טובים: האמת שאין לי מושג, לא חשבתי על זה. אוהבת: פיתה עם שוקולד, מוזיקה, לישון, חורף וצעיפים :]. הא, וגם בעלי חיים. כולם. לא אוהבת: כשמישהו מתעצבן ומוציא את זה עליי, כשמבקשים ממני חוות דעת, כשצוחקים עליי. שונאת: אפונים. כשלא מבינים אותי. מאכלים אהובים: אוכל איטלקי. ופיתה עם שוקולד :]. מה תלבשי למפגש: ג'ינס וטישרט או גופיה. האם את מכינה הרבה דוליז? כרגע לא ממש, אבל פעם הייתי מכינה בקצב מסחרי D: המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אמנות. המקצוע הכי גרוע: ספורט. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לעשות דברים מגניבים עם האצבעות (מה שהחופש עשה לי.), לרקוד ולשיר כל פעם שיש שיר שאני מכירה. ולא לאכול את הקשה של הלחם. והתקף צווחות כל פעם שאני רואה את החתול שלי. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים, לפעמים אני לא מתקלחת כמה ימים, ולעיסת השיער שלי. התמכרויות: כסיסת ציפורניים, אופספרינג (להקה), ברווזי גומי, במבה. צבע אהוב: כחול ואדום. צבע שנוא: אין
. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין. גשר: אין. תכונות חיוביות: אופטימית, ותמיד מנסה לשמח :]. תכונות שליליות: לא ממש יודעת איך לשמח. יוצא לי לבאס יותר. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: שרשרת של המין הנשי, כמה צמידים על יד שמאל, עגילי "Peace". האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: מי שמעשן דופק את כולם. גם את עצמו וגם את מי שיושב לידו ושואף את כל הג'יפה. האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: כן ולא?... סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: פי, שאלה טובה
. סתם כזאת. מנסה להיות אופטימית ונחמדה. תחביבים: ציור וכתיבה. דעה לגבי סודוקו []: XD זה נחמד האם את קוראת הרבה? לא ספרים אהובים: המקרה המוזר של הכלב בלה בלה בלה, שנת החתול. סדרות טלוויזיה אהובות: יש יותר מדי. כשרונות: XD תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: ממ לא יודעת. דעה לגבי אלכוהול: לא אכפת לי. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יש יותר מדי. האם את רואה אנימות? לפעמים. אינויאשה ופוקימון זה כיף ^^. באילו פורומים את חברה? דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לפעמים יוצא לי להרגיש ככה :]. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? אצל יעל(וליק), ואצל הדר "Little fay" שאולי הוותיקות יזכרו :]. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי כמעט בכולם. האם את משתדלת להיות "שונה"? אני לא ממש שמה לב לזה
. יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת או הורים. כמה זמן את בפורום? שנתיים וחצי.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif

על כל מי שנמצאת ברשימה כדמות למלא את השאלון הבא. מי שלא תמלא את השאלון תוצא מהרשימה. שם: נעמה ^^ שם חיבה: נמי[לשימושרותמחברהכיטובהבלבד.] נמושקה[לשימושהמורהלפסנתרבלבדXD] נעמוש[לשימושאבאבלבדP:]. נעמולה, נעמלולית, כוסיט, נאמה[גאל
] ליטלן[Little N], chicken לשימושאחיבלבד P:] ועוד שלל עיוותים שאתן מוזמנות להמציא
תאריך יום הולדת: 15.1.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער שחור מתולתל עד החזה *קופצתבהתרגשות*, חזה
D: *קופצתבהתרגשות*, עיניים חומותכהותכהותכהותשחורות. שחורות
עור שחום, שוקלת 43 וגובה 1.47 [כן, תהרגו אותי, אני נמוכה
]. לא שמנה
לא רזה.
ולא 'עגלגלה' או 'מלאה'. XD נו. אתן ראיתן במפגש
. משפחה: אבאמא XD ואחי בן התשע עשרה וחצי, בצבא :] ואני אוהבת אותו! D: עיר: לאמגלה ולאמגלה
בית פרטי/דירה: פרטי... חדר לבד/משותף: לבד
חברים [מהפורום ובכלל]: המון
[טאליחנה, ניבי, יאנה, בירע, אילת, גאל, אנבל, פופיק, לאה, שיר, שירש, סיוון, לילך, דאפנע, ועוד מלא מתוקות.] החברים ~הכי~ טובים: מפורומים ועולם וירטואלי וזה:)-טאליחנה,לי[לאמהפורוםהזה],זוהר[לאמהפורוםהזה]. מהביצפר וזה, רותמ ומאיה. גם איילת, אני חושבת. [לא מהפורום אלה, כן?...] אוהבת: אח שלי. שוקולד. חצאיות-לא-מיני
. שחור. וורוד. אתעצמיP: |נרקיסיזם||זונה|. חננות. מורות|חננה|. לנגן בפסנתר של המנהלת של אמא שלי. [מה? הוא רך!]
ללמוד|חננה|. לעשות דוליז. לצייר. לרקוד. לשיר[באופןדיצולע]. מחשב. ריימן! [Rayman]. משחקי הרפתקאות. "The life game" [-"לא רוצה ילד! לארוצהלארוצהלארוצה!!1" -"בעיה שלך, את עשית סקס לא מוגן, לא אני." *מערבבתקלפים*]. נייר טואלט של לילי! הארי פוטר. ג'יי קיי רולינג. לכתוב. את הרסן שלי|חננה|. עוגיות צ'וקולט צ'יפ. טימון ופומבה.
תפוחי אדמה!
זוהר! [אפילו שהיא שונאת שאני נהיית דביקה
] לא אוהבת:שאמא עושה לי פוצי מוצי-___-" אנשים צבועים. אנשים מרושעים. אנשים אנוכיים. [
]. אהההה... אההה:p שקרנים XD [
] חרדל
שום. בצל. *מקיאה* אההה. לשטוף כלים ;[. שיעורים. שדברים לא הולכים איך שאני רוצה. [אבל באמת, מי לא שונא את זה?
] בלה.
אם אני אזכר אני אודיע לכם XD
שונאת: אעאעאע!!!!!!1 זה כמו מקודם ;[ מאכלים אהובים:תפוחאדמה. שוקולאד. מה תלבשי למפגש:איזה מפגש?
|מהפספסתי| האם את מכינה הרבה דוליז? יא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית ומדעים. המקצוע הכי גרוע: השנה מחשבים XD אבל רק כי לא השקעתי בגרוש
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: OO;
אין ממש. חוץ מאובססיות ה"כוסיט" וה"אעאעאע" וכל אלו למיניהן
הרגלים רעים: לא חולקת XD התמכרויות:ממ. כוסיט?
ה"פ
צבע אהוב:אין ממש
צבע שנוא:כנ"ל ^^" משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש. אליפסיות כחולות עדינות. גשר: בקרוב מאוד. [שבוע אולי] תכונות חיוביות: תכונות שליליות: יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?ניי. תכשיטים:שרשרת שתמיד עליי. מצרפת.
פרפר אדום על חוט בד שחור צמוד. עגילים משתנים מדי פעם
תלויים לא ארוכים מדי כאלו. אין טבעות או צמידים. יש שעון סגול
האם שברת אי פעם עצם? דעה לגבי עישון: האם את צמחונית/טבעונית? מילים שאת משתמשת בהן הרבה: סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט: תחביבים: דעה לגבי סודוקו []: האם את קוראת הרבה? ספרים אהובים: סדרות טלוויזיה אהובות: כשרונות: תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: דעה לגבי אלכוהול: אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האם את רואה אנימות? באילו פורומים את חברה? פאנפיקים ודוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? ניי. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן. D: האם יש לך פלאפון? יא.אבל רוב הזמן הוא שוכב במגרה מאובקת, חי על SMSים פה ושם D: האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? ניי
[טאליניבי
] האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2 D: האם את משתדלת להיות "שונה"? אני משתדלת להיות עצמי
יום או לילה: לילה. השראה! האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יא. אייסיקיו. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אבא. עבודהאבא. כמה זמן את בפורום? שבעה חודשים ^^"

למעלה