../images/Emo48.gif../images/Emo98.gif
על כל מי שנמצאת ברשימה כדמות למלא את השאלון הבא. מי שלא תמלא את השאלון תוצא מהרשימה. שם: נעמה ^^ שם חיבה: נמי[לשימושרותמחברהכיטובהבלבד.] נמושקה[לשימושהמורהלפסנתרבלבדXD] נעמוש[לשימושאבאבלבדP:]. נעמולה, נעמלולית, כוסיט, נאמה[גאל
] ליטלן[Little N], chicken לשימושאחיבלבד P:] ועוד שלל עיוותים שאתן מוזמנות להמציא
תאריך יום הולדת: 15.1.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער שחור מתולתל עד החזה *קופצתבהתרגשות*, חזה
D: *קופצתבהתרגשות*, עיניים חומותכהותכהותכהותשחורות. שחורות
עור שחום, שוקלת 43 וגובה 1.47 [כן, תהרגו אותי, אני נמוכה
]. לא שמנה
לא רזה.
ולא 'עגלגלה' או 'מלאה'. XD נו. אתן ראיתן במפגש
. משפחה: אבאמא XD ואחי בן התשע עשרה וחצי, בצבא :] ואני אוהבת אותו! D: עיר: לאמגלה ולאמגלה
בית פרטי/דירה: פרטי... חדר לבד/משותף: לבד
חברים [מהפורום ובכלל]: המון
[טאליחנה, ניבי, יאנה, בירע, אילת, גאל, אנבל, פופיק, לאה, שיר, שירש, סיוון, לילך, דאפנע, ועוד מלא מתוקות.] החברים ~הכי~ טובים: מפורומים ועולם וירטואלי וזה

-טאליחנה,לי[לאמהפורוםהזה],זוהר[לאמהפורוםהזה]. מהביצפר וזה, רותמ ומאיה. גם איילת, אני חושבת. [לא מהפורום אלה, כן?...] אוהבת: אח שלי. שוקולד. חצאיות-לא-מיני
. שחור. וורוד. אתעצמיP: |נרקיסיזם||זונה|. חננות. מורות|חננה|. לנגן בפסנתר של המנהלת של אמא שלי. [מה? הוא רך!]
ללמוד|חננה|. לעשות דוליז. לצייר. לרקוד. לשיר[באופןדיצולע]. מחשב. ריימן! [Rayman]. משחקי הרפתקאות. "The life game" [-"לא רוצה ילד! לארוצהלארוצהלארוצה!!1" -"בעיה שלך, את עשית סקס לא מוגן, לא אני." *מערבבתקלפים*]. נייר טואלט של לילי! הארי פוטר. ג'יי קיי רולינג. לכתוב. את הרסן שלי|חננה|. עוגיות צ'וקולט צ'יפ. טימון ופומבה.
תפוחי אדמה!
זוהר! [אפילו שהיא שונאת שאני נהיית דביקה
] לא אוהבת:שאמא עושה לי פוצי מוצי-___-" אנשים צבועים. אנשים מרושעים. אנשים אנוכיים. [
]. אהההה... אההה

שקרנים XD [
] חרדל
שום. בצל. *מקיאה* אההה. לשטוף כלים ;[. שיעורים. שדברים לא הולכים איך שאני רוצה. [אבל באמת, מי לא שונא את זה?
] בלה.
אם אני אזכר אני אודיע לכם XD
שונאת: אעאעאע!!!!!!1 זה כמו מקודם ;[ מאכלים אהובים:תפוחאדמה. שוקולאד. מה תלבשי למפגש:איזה מפגש?
|מהפספסתי| האם את מכינה הרבה דוליז? יא. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית ומדעים. המקצוע הכי גרוע: השנה מחשבים XD אבל רק כי לא השקעתי בגרוש
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: OO;
אין ממש. חוץ מאובססיות ה"כוסיט" וה"אעאעאע" וכל אלו למיניהן
הרגלים רעים: לא חולקת XD התמכרויות:ממ. כוסיט?
ה"פ
צבע אהוב:אין ממש
צבע שנוא:כנ"ל ^^" משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש. אליפסיות כחולות עדינות. גשר: בקרוב מאוד. [שבוע אולי] תכונות חיוביות: תכונות שליליות: יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?ניי. תכשיטים:שרשרת שתמיד עליי. מצרפת.
פרפר אדום על חוט בד שחור צמוד. עגילים משתנים מדי פעם
תלויים לא ארוכים מדי כאלו. אין טבעות או צמידים. יש שעון סגול
האם שברת אי פעם עצם? דעה לגבי עישון: האם את צמחונית/טבעונית? מילים שאת משתמשת בהן הרבה: סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט: תחביבים: דעה לגבי סודוקו []: האם את קוראת הרבה? ספרים אהובים: סדרות טלוויזיה אהובות: כשרונות: תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: דעה לגבי אלכוהול: אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האם את רואה אנימות? באילו פורומים את חברה? פאנפיקים ודוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? ניי. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן. D: האם יש לך פלאפון? יא.אבל רוב הזמן הוא שוכב במגרה מאובקת, חי על SMSים פה ושם D: האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? ניי
[טאליניבי
] האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2 D: האם את משתדלת להיות "שונה"? אני משתדלת להיות עצמי
יום או לילה: לילה. השראה! האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יא. אייסיקיו. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אבא. עבודהאבא. כמה זמן את בפורום? שבעה חודשים ^^"