Yelonde, אז מי מכם נמצא שם?

TeenageQueen

New member
ImUrLight../images/Emo47.gif

אני אוהבת את השרת הזה!D: אפילו יצא לי שיער נורמלי, בניגוד למרדיה. אנשים מהפורום הוסיפו אותי לBL אבל אפחד לא מתחברXD אז תתחברוD::

Guid

New member
אני אתחבר ביום שישי,

כשאחזור מהחופשה בצפון. ודוקא לי יצא שיער מגעיל, החום הקצוץ עם הפנסים... T...T

Jolteon

New member
אני כבר התחברתי ודיברתי איתך

ועם עוד כמה =] תכף רמה 19, הכינוי למי שרוצה במסר =]

IceFairy

New member
האמת, הדבר היחיד שמרגיז אותי בשרת החדש..

זה איך לעשות כסף, למשל כרגע אני במצב שאני לא יכולה לקנות אפילו 5 שיקויי HP פשוטים. איך אפשר לעשות כסף?

D amaged R oses

New member
אני פותחת לוחמת מהירה

מבצעת את כל הקווסטים של העבודה, מעבירה לי 100שיקויים כחולים, מה שיש מהלבנים, כל השאר מוכרת ומעבירה כסף. [סכומים פעוטים. 12K. אבל זה גם משהו..]

IceFairy

New member
מה הכוונה לוחמת מהירה? והאם זו דמות

נוספת שאת פותחת בנוסף לקיימת ואיתה את מעבירה שיקויים?

D amaged R oses

New member
אני פותחת לוחמת, עם 9 STR או כמה שיותר

מעלה לה כל הזמן לSTR, הופכת אותה ללוחמת, מבצעת את המשימות של העבודה, ומעבירה 2 "חבילות" של שיקויים בסטורג' ואת הכסף. מוכרת את הכובע ואת כל שאר השיקויים והETC שאספתי [אם את בוחרת בSHIELD במשימה של השופינג אז מוכרת את זה, אם שיקויים. אני העברתי כי הסינית שלי פשוט שותה את הבקבוקים הכחולים!]

Guid

New member
הו, אם כבר סטורג`, שאלה~! D:

איך משתמשים בזה? ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי! אפשר הסבר פליז?

D amaged R oses

New member
את פשוט לוחצת דאבל קליק

על הפריטים שאת רוצה להכניס, מימין את רואה את הINVENTORY שלך, משמאל זה המחסן. את לוחצת ומכניסה [EQUIP] ואם זה ETC ויש כמות הוא שואל כמה מתוכם את רוצה להכניס. ולמטה יש את הסכום כסף שלך, את יכולה ללחוץ על המטבע ליד/חץ עם מטבע משהו כזה, ולהכניס מתוך זה כמה שאת רוצה. מלבד זאת יש את הכפתורים למעלה, אבל דאבל קליק יותר פשוט. את יכולה אחר כך לבוא עם משתמשת אחרת, ללחוץ דאבל קליק על הפריט במחסן וזה יוצא לך לתוך הINVENTORY שלך.

D amaged R oses

New member
אה וכל פריט שנכנס עולה לך 100 מסוס

אם את מכניסה 100 שיקויים הכל יעלה לך 100 מסוס, לא על כל פריט, אלא כל פעם שאת מכניסה למחסן. יש מקום בסה"כ ל4 פריטים גם.. לא משהו
צריך עוד!

למעלה