Yelonde, אז מי מכם נמצא שם?

וואו, בדיוק ההפך ממך

אמנם קל לעלות רמות, אבל עמוס. מאוד. אני לא יודעת איפה הספקת להתאמן שלא היה לך עמוס, אבל שתפי אותי חח
יש המוןהמון אנשים עם לחץ של לעלות לבלים! עבודה הבאה! להשיג כסף! עוד אחוזים!, לפחות ממה שאני הספקתי לראות, ואני לא מתה על זה בלשון המעטה. היום התנתקתי ממייפל כשאני עצבנית ולמען האמת די מתוסכלת מההתנהגות של כמה אנשים בשרת הזה, מה שבאמת לא קורה כמעט אף פעם. אני עם השחקנית שלי שם כמיולית כרגע, לא יותר. לפחות עד שהאנשים בשרת יירגעו קצת.

IceFairy

New member
החצופים היחידים, כמו בדיוק בברה, הם רק ה...

אלו שיהיו אססינים, תמיד, אבל תמיד שנאתי בכל ליבי את העבודה הזאת, הם ה=KSרים הכי גדולים והעיקריים בכל השרתים, אין אחד בבאדי ליסט שלי ואפילו בגילד שסובל את העבודה הזאת עד כדי שאנחנו מתפללים שנקסון פשוט ימחקו את העבודה הזאת, הניצול שלהם פשוט מכוער. וזה באמת אין קשר לשרת, אם זה יילונד, ברה או כל שרת אחר, לכולם יש בדיוק את אותו דפוס התנהגות.

IceFairy

New member
כמובן שיש גם נחמדים

אני אפילו מכירה כמה וצודקים, באמת יש KSרים קוסמים, אבל, זה ידוע שעל האססינים יש סטיגמה של KSרים, הם פשוט מנצלים את טווח הפגיעה הרחוק, הם והקוסמים ומדי פעם גם הבאומנים.

...

ממש לא מסכימה. KSר יכול להיות לוחם, קשת או קוסם בדיוק באותה מידה. לא מעט קוסמים עשו לי KS, ואפילו הרבה. אססין זו פשוט העבודה הכי "נוחה" לKSר כי האססין מהיר ויכול לתקוף ממרחק גדול, אבל זה ממש ממש לא אומר שכל אססין הוא KSר.

D amaged R oses

New member
בדיוק שיחקתי קודם

בלוחמת, ומלא קוסמים קייסו אותי! יש להם טווח מרחוק והם עושים לי דווקא. אמרתי לאיזה אחד שיפסיק והוא התחיל לקלל אז קראתי לו נוב. זה ממש מציק

deisy

New member
נכון...

אבל באופן עקרוני יש הרבה אססינים שעושים KS בעיקר בבית הרדוף... וכולם יכולים לעשות KS, בעיקר אם הם רמות גבוהות יותר... KS זה אופי לא דמות! (אופי של מי שמשחק בדמות....)

D amaged R oses

New member
לא יאומן מה שהתרחש לפני חצי שעה!

היה סמגה של אייסיס בפרימרקט ב20K, הגעתי וקניתי סט.. ואז התכוונתי ללכת ללוחמת למכור דברים לקנות עוד סט, המחיר ירד ל9! אבל נגמר הכל! רוקנתי את כל הלוחמת עד המסוס האחרון, קניתי סטים ב9K [מילאו עוד!] וסטים ב15K אחר כך. יש לי 5 סטים עכשיו.. והם מתכוונים להמשיך למכור אבל אין לי כסף. אולי כבר נגמר. אני תוהה... איך הם הביאו כלכך הרבה!!! ואיך בפרימרקט אנשים קונים פריטים ב500K, מיל! מה זה?!?!?

sapir aloud555

New member
הממ

אחרי שמסיימים קווסט בעיר החדשה (זה עם הSeeds) הוא נותן אפשרות לקנות פריטים מNPC אחר במקום, בשם Mo. והNPC הזה מוכר Icy ב2k כל אחד. אז זה די משתלם להם.

D amaged R oses

New member
כן הבנתי אחר כך מכמה שזה קווסט

אז הערך של האייסיס יורד לרצפה... והעיר החדשה, המפחידה הזאת?! איך הם הצליחו? הם לא רמה 100 O_O אני רוצה גם לעשות ולקנות לי מלא סטים.. בנתיים שמועות זזות ולאף אחד אין מושג איפה זה ומה עם זה, אני יכולה לעשות לי קצת כסף בשרת החדש.

sapir aloud555

New member
ובקשר לכסף

אם אני לא טועה יש שקי כסף בCash Shop, לא זוכרת כמה הם עולים (משהו כמו 500 Nx, אאל"ט) וכל אחד זה 1 מיל מסו במשחק. אז בטח אנשים קנו כאלו, וכרגע יש את האפשרות לבזבז 500k ויותר בFm.

יש? לא ראיתי

וחרשתי על הCash Shop כדי לספור כמה נקסון לקנות בכ"א, אם יש ומישהו יכול להגיד באיזו קטגורייה הם זה יהיה מאוד נחמד :)

sapir aloud555

New member
טעות שלי

הם כבר לא נמצאים - בדקתי, ואח"כ נזכרתי שהם היו בEvent לקיץ לזמן מסויים..

sapir aloud555

New member
FakeMom

לא שיחקתי ממש, אולי איזה 30 דקות כשפתחתי אותה. ההתרשמות הראשונית שאין עומס בכלליות בשרת ואין הרבה לאגים, אבל במפות שמרבים להתאמן בהן יש מלא שחקנים באותה מפה והKs בחגיגה.

D amaged R oses

New member
kill steal

לגנוב הריגות ישמצב לא רשמתי STEAL נכון, אני עוד לא ישנתי!! [תירוצים, תירוצים]

למעלה