Yelonde, אז מי מכם נמצא שם?

IceFairy

New member
Yelonde, אז מי מכם נמצא שם?

מאחר והשרשור הישן בן יותר מ-72 שעות, כדאי לעשות שרשור של חברים שנמצאים בשרת החדש. פתחתי אתמול דמות שם, מתעתדת להיות פייטרית, כעת כמעט רמה 22 (כן כן, עולים שם רמות בטירוף) כל הצ'אנלים שהיו לי לאגים בברה, אין לאגים בילונד, גם הבת והבן שלי בילונד, הבת עדיין לא החליטה סופית איזה סוג של לוחמת היא תהיה, הבן יהיה XBOW.

IceFairy

New member
נראה שרוב השחקנים בילונד בחרו להיות קשתים..

גם הבן שלי קשת ואני בכלל לא חושבת שהם עלובים, אני אוהבת לראות איך לפעמים כל המפלצות מחליקות לאחור, כמו סקיל RUSH של עבודה רביעית. השם שלי: HypnotLiz השם של הבת שלי: TouchOfFairy

Guid

New member
אני מבין אותם,

הסיוט בקשתים זה שהם חלשים והדמג` שלהם לא יציב בטירוף. דאבל EXP זה החיים הטובים לכל קשת, אז תחשבי שזה שבועיים רצוף!!

זהו... שיש בעיה עצובה...

לכולם לא אכפת מאף אחד. מתקמצנים על כל מסו. ביקשתי 500 צקדם ניתקו לי. מגעיל הסרבר. כולם במירוץ לעשיר ביותר, לחזק ביותר... אז אם מישהו עשיר ומוכן לתרום לי...

IceFairy

New member
כולם באותה סירה שם, כולם מתחילים מא'...

כך שבהחלט ניתן להבין את אלו שקשה להם ל"הפרד" מ-500 מסוס. דוקא המרוץ די מובן, לנצל עד כמה שאפשר את ה-X2 EXP.

D amaged R oses

New member
../images/Emo45.gif המחירים בנתיים "ברצפה"...

כי הכל נחשב פשוט ליקר. אין מה לעשות... יש לי רק 20K ואני בכלל לא קונה סקרולים לערים ובטח ובטח שלא חושבת על מוניות. [לעבור מעיר לעיר ברגל זה מבזבז המון זמן ואנרגיה! ואני מגישה קווסט ומייד עוברת לצד השני של המפה.] פתחתי גם עוד משתמשת בשביל להעביר שיקויים, כי מקבלים הרבה. אין תקציב! 100 מסו לבקבוק כחול מסכן! מה זה זה!!!

D amaged R oses

New member
דווקא ביום הראשון ילונדה היה מפוצץ קוסמים

ואיזה בחור אפילו העלה סמגה של "אוקיי אז יש פה עבודות חוץ מקוסמים?"

Guid

New member
ושימי לב שכולם קלריקים.

לא יודע מה הקטע של זה...

Guid

New member
FrozenGUiD

מתעתד להיות קוסם ברק/קרח. רציתי לפתוח קשת, אבל המצפון לא הרשה לי. אני נשאר נאמן לקשת שלי בווינדיה... D:

D amaged R oses

New member
ושוב, הכינוי שלי -

BisLaKos - סינית insaneluv - לוחמת.. בנתיים אני דיי מתמקדת בסינית שלי!
הלוחמת רמה 14 או משהו.

Guid

New member
אז כתבת את זה פעמיים כפיצוי? XD

תפוז הזה... P:

IceFairy

New member
האמת, אחרי 24 שעות ביילונד...

החלטתי לקחת פסק זמן מברה, כנראה שבסוף אשקול להעביר את הבישופית ליילונד. פשוט התאהבתי בסרבר הזה, מהסיבה שהוא לא עמוס כמו ברה, לא יודעת להסביר, אבל יש שם איזשהו רוגע שאין בברה, כמה חברים מברה שהיו בבאדי ליסט שלי החליטו גם לעבור ולפתוח דמות חדשה כפי שאני עשיתי וגם הם התאהבו בסרבר בדיוק מאותה סיבה. כך שנכון לרגע זה, אני ביילונד, אתחבר לבישופית רק כדי לאמן חבר מקסים שלי ואחזור חזרה ל"בית" החדש שלי.
ממליצה בחום, ביחוד עכשיו כשכל כך קל לעלות שם רמות.

למעלה