X פקטור USA - פרק 3

ניסיתי לעקוב אחרי השרשור הזה ולא הצלחתי להבין

איך הגעתן לדבר על N DUBZ
אבל זה לא משנה! אם כבר התחלתן, אז הבטחתי פעם שאני אקשיב לכל השירים ואכתוב כאן איזה אהבתי, אז את Strong Again כמובן, ומהחדשים ששמעתי אז אהבתי את... Cold Shoulder Living For The Moment No One Knows Number 1 I Need You Playing With Fire כל הנ"ל נכנסו לפלייליסט ריצה
יש עוד כמה נחמדים שאני שומע במחשב...

LeAnnDylan

Well-known member
ההתחלה של השיחה לא התקיימה בפורום

לכן פיספסת
בכל אופן. איי ניד יו
אני פשוט מכורה לשיר הזה! את קולד שולדר אני פחות אוהבת אבל שאר השירים שציינת מעולים בעיניי
מוסיפה להם את בסט ביהביור, דאנס און, סקרים מיי ניים, טוק איט אול אוואי, סיי איטס אובר וגירלז וקיבלת את הפלייליסט שלי

limors2

Well-known member
הייתכן שפספסת את השימוש המתוחכם שלי במילים של

סטורנג אגיין כדי להביע את חוסר ההנאה שלי מפלאש פורוורד?|חושד| כשמתוחכם זה נתון בספק, אבל אני נהניתי

LeAnnDylan

Well-known member
חסוס! מרגישה מטומטמת עד מאוד עכשיו

דווקא קראתי את זה ואמרתי לעצמי "היי! פלייג'ריזם!" אבל לא הייתי סגורה על מאיפה זה נגנב אז ויתרתי על נזיפה
את יותר מידי מתוחכמת בשבילי
ניצחת

limors2

Well-known member
פפט.

טוב, העיקר שלא חשבת שאני סתם נהנית להתנסח בצורה מוזרה

LeAnnDylan

Well-known member
בהקשר של להקות צבאיות כן

אני מתה על שירי להקות צבאיות!
אוהבת גם שירי אירוויזיון ישראלים שקדמו לשנת 93'

LeAnnDylan

Well-known member
לא חבל ולא נעלים

יש לי פורום מהמם ולא הייתי מחליפה אותו בשום פורום אחר!

Mikey Weiss

New member
האמת היא שאחרי קוקי והפייבוריט היווני שלי

באקס פקטור שבמקרה שלו דברים בכלל יצאו מכל פרופורציה (לא בצורה רעה - אבל הוא היום מאד מפורסם ואני איתו בקשר ונותנת לו חוות דעת על גרסאות דמו וסינגלים), איבדתי את יכולתי לזה שאני באמת אצליח להתחבר למישהו ברמה ממש חזקה, ולא כזה איכפת לי אם אני אגיד שאני אוהבת מישהו מההתחלה. אם ראיתי מישהו בבוטקמפ ואהבתי אותו, זה מספיק מההתחלה בשבילי. אודישנים זה פשוט כל כך מעיק, אני לא מסוגלת לעמוד בזה, בטח לא אם אני מנסה לראות כמה תכניות במקביל.

נוש14

New member
מגיבה על מי שראיתי

הצטרפתי לפרק באיחור אז ראיתי רק את הכמה האחרונים: הלהקת בנים - הם היו בסדר. לא הפילו אותי בכלל והייתה לי איזושהי תחושה שלא יעבירו אותם אבל העבירו אותם. נו, בסדר. לא נראה לי שהם יגיעו רחוק גם ככה. ברנן האנט - לא התלהבתי ממנו בכלל בהתחלה כי חשבתי שהוא סתם עוד חתיך אחד שמלא בעצמו וגם לא יודע לשיר. ואז הוא התחיל לשיר ונמסתי
פייג' אליזבט שהראו לשניה הייתה גם חמודה מאד וגם שרה טוב. ניק דין - אוי לא. לא עוד אחד! תסלחו לי על המרמור אבל כבר יש לי בחילה מכל הוונאבי נסיכי פופ בני ה-14, שכל הייחוד שלהם זה שהם נראים די בסדר ויודעים גם לרקוד. בחיי שצריך לאסור על התופעה הזאת... לפחות עד שג'סטין ביבר ירד מהשלטון. יש כבר יותר מדי. גם מבחינה ווקלית לא התלהבתי ממנו בכלל. ג'זלין שהייתה בסוף - וואו. היא הייתה כל כך מבויישת וחסרת ביטחון בהתחלה שפחדתי שהיא תתמוטט וממש רציתי שהיא תהיה טובה כי זה סיפור טוב. ואז היא התחילה לשיר וכל החוסר ביטחון נעלם והתגלה קול מדהים. היא ממש מוכשרת ונראה לי שהיא תגיע רחוק. שיהיה שבוע טוב

LeAnnDylan

Well-known member
שאש! ניק דין ואני מתחתנים!

רק בשביל שם המשפחה שלו
ואז יהיה לנו ילד ואני אקרא לו דין ויקראו לו דין דין
|חולתנפש|

LeAnnDylan

Well-known member
זה מתאים בול

לקריירת החשפנות שחשבתי לפתח בעתיד הקרוב. דילן דין נשמע בהחלט כמו שם של חשפנית

RacheLambert

New member
ברנן האנט ../images/Emo178.gif

זה הדבר היחיד שזכרתי מהפרק. טוב הוא הורס!!! יש לו קול נחמד, לא ממש התרשמתי (ומה זה השיר המעפן שהוא שר????) אבל הוא מהמםםם ויש לו כריזמה ואשמח לראות עוד הרבה ממנו

למעלה