X פקטור USA - פרק 3

limors2

Well-known member
אופס, זאת הייתה פלאש פורוורד.

יופי, הרסתי את הבדיחה הלא מצחיקה שלי

limors2

Well-known member
אהבתי אותה בפרק הראשון.

אחריו רצתי והמלצתי לכמה חברות לראות והן כולן נהנו בזמן שאני ויתרתי והפסקתי

LeAnnDylan

Well-known member
תראי. זו לא הסדרה הכי טובה שראיתי אבר

המשבצת הזו שמורה למכושפות
אבל זו הייתה סדרת מתח נחמדה שהעבירה לי את הזמן בנעימים. ואני די משוכנעת שהייתה שם מישהי שהזלתי עליה ריר והפכה את הצפיה למהנה יותר אבל אני לא זוכרת מי אז זה לא נחשב

limors2

Well-known member
היא העבירה לי את הזמן די בהנאה בהתחלה.

אבל אז היא הפכה איטית, ותראי- הקטע עם החיים זה שהם קצרים מדי. צריך להשאיר דברים טובים מאחור ואז מגלים שבחיים יש יותר ממה שמשאירים מאחור. אני לא חשבתי שהסדרה אי פעם תהפוך לטובה יותר. ובאמת- החיים בלי הסדרה הזו השתפרו. השיר הזה לא עזב אותי אתמול לכל אורך הפרק של האוס וגם לא כשניסיתי להרדם

is00

New member
סדרה נחמדה לא יותר מזה.

אני בהחלט לא התאכזבתי יותר מדי מזה ש- FW בוטלה. היא היתה די מותחת, אבל היא נמרחה ברמות שחבל על הזמן. כל פרק נוסף בסדרה שראיתי "שמעתי ברקע" את הכותבים מתגאים בעצמם על איכות המריחה שלהם ואיך הם מצליחים למשוך את הסדרה בדיוק לנקודות שהם הציגו בפרק הראשון, בלי שום ניסיון להפתיע או אפילולחדש.

LeAnnDylan

Well-known member
תראי,

ראיתי אותה בתקופה של שפל טלוויזיוני ככה שהיא הייתה מהנה ומבורכת. מסכימה שהייתי חיה טוב מאוד גם בלעדיה. אבל לא זו הפואנטה. כמה סדרות כבר יש שלא היית חיה טוב בלעדיהן? ואני שמחה שנדבקת. זה מגיע לך! |הא| בטרבטרבטרבטרבטרבטרבטר את יודעת מה השלב הבא :p

limors2

Well-known member
עברו כמה שעות מאז.

אני בשלב הזה. אבל זה יורד ממש ממש לאט, כי התעקשתי על 320kbps. ומסתבר שלא שמתי לב שאחד מהקישורים שניסיתי הוא של אלבום אחר, אז אני מורידה גם אותו

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo99.gif

אני חושבת שבזה הרגע נכנסת לטופ 5 אנשים שאני הכי אוהבת בתפוז
מה האלבום השני שהורדת? אנקל בי או לאב ליב לייף?

limors2

Well-known member
לאב ליב לייף.

ושום הצהרות אהבה לא ישפרו את הזוועה שאני מרגישה מזה שאני שומעת קקה כמו טוט טיט אנד בוט איט ונהנית. מה עשית לי

limors2

Well-known member
אבל הדברים האחרים לא רעים בכלל!

כמו טוק איט אול אוואי. איי לייק.

LeAnnDylan

Well-known member
יו כפרות אני מתה על השיר הזה!

ובטח שהצהרות אהבה יעזרו! בהתחלה כשהורדתי את האלבום לא חשבתי שהוא מוצלח כמו אגיינסט אול אודס. אם את אוהבת שירים בו כברר מההתחלה העתיד מבטיח
ליבינג פור דה מומנט (ביץ' איי אם דה שיט)
סקרים מיי ניים (היט מי און יוטיוב)
גירלז (גאייז- איי פאק וויט ד'ם)
*הולכת לשמוע גם*

limors2

Well-known member
העתיד מאד מבטיח!

אני אוהבת את רוב השירים. אולי אפילו את כולם
אז אני נאלצת לקחת בחזרה את כל הלגלוגים שלי. טעיתי!

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif מאוהבתתתת

ידעתי שתביני אותי |דמעותשלאושר|

limors2

Well-known member
הבנה שעדיין קצת מוטלת בספק.

בכלזאת, את אוהבת קאנטרי. הקשר היחיד של המוזיקה הזו לקאנטרי היא ארץ המוצא המשותפת שלהן|חושד| [של ההיפ הופ, לא הלהקה]

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה זה משנה

לא יודעת מה מצאתי בהם. כל מה שאני יודעת זה שכרגע כיף לי לשמוע אותם. אגב אני שומעת הרבה דברים שהם לא קאנטרי רק שלרוב זה 60, 70, 80, 90'. או כמו שבת דודה שלי נוזפת בי ,מה את קשורה עם הלהקות הצבאיות שלך לקאנטרי" אני מוזרה

למעלה