רואה את כל הפרקים יחד
לא יודעת אם יש פה ספוילרים אין לי מושג אם הפרק בהוט משודר כרגיל. אם לא, בתוכן יש
גם לפרק 3. ראיתי את כל הפרקים ברצף עכשיו אז אני לא באמת זוכרת מי היה ואיפה אז אני מגיבה לפי מה אשני זוכרת. קייטלין קוק הכוסית זכורה לי טוב. איך שראיתי אותה שיערתי לעצמי שאם היא תהיה בנבחרת אני אחבב אותה מסיבות ידועות. חיכיתי לשמוע מה היא שרה, ראיתי שהיא שרה יפה זה שימח אותי והעברתי את כל האודישן שלה הלאה. אין לי כוח להקשיב לה. הייתה אחת ששרה Listen היא הייתה מדהימה. הייתה את זו ששרה Natural Woman וחפרה שנה לפניי על זה שהאקס שלה אמר לה שהיא גרועה. היא הייתה מהממת! הצמד ששרו Colder Weather היה מעולים. אני שונאת את זאק בראון בנד אבל השיר הזה טוב (טוב נו בגלל שלב"ט עושים להם קולות רקע
) והם חמודים כאלה וקאנטרים ושרים טוב. וזה האודישן שהכי אהבתי בשלושת הפרקים שהיו. אגב פעם ראשונה שאני רואה את שריל קול בפעולה. היא חמודה כזו (ונשים עם גומות זה כזה סקסי!
) אבל על סמך החצי שעה הבודדת שהראו אותה בפרק הראשון ועוד כמה דקות בשלישי, אני מעדיפה את טוליסה. אולי אם אני אגיע בהמשך השנה לחסכים מוזיקלים אני אשלים עונה קודמת של אקס פקטור UK כדי לגבש עליה דעה סופית. ניקול שוורצי הזו גם בסדר. ועלק בת 21. היא נראית בת 40! האודישן של זה ששר Creep היה הזוי ברמות אבל התגובה של פולה אליו הייתה קורעת
הייתה את להקת הבנים ששרו לשוורצי Happy Birthday הם היו מעולים. היה את הילד בן 16 שהמוזיקה הפסיקה באמצע השיר שלו. הוא שר יפה. אל איי ריד מעצבן אותי. הוא סוג של רנדי רזה, לא? סיימון ופולה נחמדים ביחד אם כי רוב הזמן מעייפים. הרקדן ההוא עם השפגאטים שיכל למלא את הכנרת עם הזעה שלו היה מחריד. למה העבירו אותו? הייתה איזו יצורה ששרה איזה שיר גרוע של הפוסיקט דולז וכל הזמן אמרה שהיא פירס. היא גרועה. מרקוס שאמא שלו נתנה לו שנתיים לפניי שיפרוש היה חמוד אבל מזה השיר הזה? איך אפשר להחליט אם הוא זמר טוב? ההוא שיצא מגמילה היה בסדר אבל אני לא רואה אותו משתלב בתוכנית כזו TBQH הייתה את הילדה החמודה ששרה קייטי פרי והם לא העבירו והיא התחילה לבכות ופולה עלתה לחבק אותה. היא הייתה בסדר ונשמעה טוב יותר מכמה גרועים שהם העבירו. לא ממש הפריע לי שלא העבירו אותה אבל. פולה חמודה. ניק ששר אלביס היה נוראי בעיניי. לא יודעת למה התלהבו ממנו. דברה המורה לפיתוח קול עוברת בכל תוכניות הריאלטי בעולם או שזו רק אני?
ההוא שסיימון אמר לו שהוא נראה כמו קן הרס אותי
דקסטר מזעזע. (לא האמנתי שאי פעם אני אכתוב את שתי המילים הללו בסמיכות אבל הוא מחריד!) היה את זה שענה לסיימון וכרך סביב עצמו שרוכים ירוקים (וטפ?) שהם לא העבירו אבל הקול שלו דווקא היה טוב בעיניי. דרו ששרה ג'סטין ביבר הייתה מקסימה אבל שתעשה משהו עם השיניים שלה. דחוף. היא בת 14, שתשים גשר או משהו. פיט עם משפחת הגמדים היה כזה חמוד!!! אגב, אני מבינה שהם מנסים לצמצם את פרקי האודשנים ולהתחיל ישר עם הבוט קאמפ אבל שעה וחצי לפרק זה הרבה יותר מידי. יותר מחצי פרק אני מריצה קדימה ביאוש. ככה שסביר להניח שאני מפספסת כאלה שמראים לכמה שניות. היה איזה ג'וש אחד ששר At Last והתעלפו עליו. אני לא התלהבתי. היה קטע שסיימון אמר למישהי שאם ניקול הייתה בת 20 ונבחנת ככה היא הייתה נשמעת וניקול אמרה לו שהיא כן נבחנה בגיל 20 ושרה וויטני יוסטון ואז היא זימרה איזה שורה ורבע ונשמעה סבבה
אני רגילה לזה שיש לה קול מתכתי מזעזע. כל העולם שלי בנוי על זה ששוורצי לא יודעת לשיר. איך זה קרה
*מקווה שחן לא קוראת כאן* טוב, זה מה שאני זוכרת. מחכה לראשון לגרסה הבריטית.