X פקטור USA - פרק 3

X פקטור USA - פרק 3../images/Emo58.gif

מישהו ראה? ממש אהבתי את הפרק הזה... בינתיים הכי אהבתי אותו אני חייבת שתגידו לי מאיפה אני מכירה את הילדה ששרה את השיר שת ג'סטין ביבר, אני בטוחה שכבר ראיתי אותה בטלויזיה - היא בת 14, אז לא יכול להיות שבאיידול... אז אם למישהו יש מושג.. אשמח לדעת.

../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

בהחלט היה פרק מוצלח והרגיש לי הרבה יותר טוב מהפרקים של שבוע שעבר. יכול להיות שזה בגלל שלא התמקדו יותר מידי באודישנים רעים בקטע של לצחוק על אנשים. הילדה ששרה ג'סטין ביבר ממש הפתיעה אותי, חשבתי שהיא תהיה גרועה.

RacheLambert

New member
לא יודעת, אולי זו רק אני אבל בינתיים

לא ממש התרשמתי מהאודישנים....(ונשאר עוד פרק אודישנים אחד! ) אין מישהו שממש הדהים אותי, באקס פאקטור בריטניה אני מוצאת הרבה יותר כאלה.

limors2

Well-known member
פרק נחמד.../images/Emo58.gif

יותר טוב מהראשון, פחות טוב מהשני. הרגיש לי קצת איטי. ושוב היו כאלה שהשופטים ממש התלהבו מהם ואני לא- הבלונדינית שנראתה בת יותר מ14 ששרה ג'סטין ביבר, להקת הבנים ההיא שנשמעו כאילו הם אמורים להיות טובים אבל אני שמעתי זיופים איומים וזוג הבלונדינים עם האהבה החד צדדית הוואנבי טרגית שלהם+זמר הקאנטרי שחום העור שנכנסים באותו משפט כי אולי פשוט לא אהבתי אותם בגלל הקאנטרי. אלה שכן חיבבתי היו מארק החננה/גאון/מטורלל/שכן של פאולה בעולם הטירוף שלה. לא נראה לי שהיה אי פעם מתמודד ששר באודישן שיר הולם יותר
גם הסבתא שרנדי הרזה פלירטט איתה הייתה טובה, למרות שלא התלהבתי יותר מדי. טובה אבל לא משהו שלא שמענו לפני זה. וברונו מארס הרזה ששר בצורה עתיקה, גם חביב. והיו 3 טובים- ג'וש בוריטוס. וואו. הוא היה מעולה! ואני די בטוחה שהוא יהפוך לפייבוריט של אחת מאחיות שלי והיא לא תפסיק לחפור עליו לנצח
טיה שפתיים עצומות מהסוף. למרות שבשיר השני שלה לטעמי היא נשמעה קצת פחות טוב, ממש אהבתי אותה. הייתי לגמרי עם סיימון והופתעתי שפאולה לא העבירה אותה. היא לא מתה על הקטע של להיות זאת שהופכת אנשים מ"לא" ל"כן"? אבל הקטע הקריפי באודישן שלה- הנשיקה בסוף כשהיא עברה. לא יודעת למה חשבתי שזה היה אח שלה שחיכה שם, אבל ממש נבהלתי כשהיא יצאה והתנשקה איתו ככה
והפתעת הפרק בשבילי- ניקול שרזינגר! לא ידעתי שהיא שרה ככה, תמיד החשבתי אותה כבובת פלסטיק-פופ שמסתמכת על עיבודי אולפן וכאלה
למרות שהיא די שווה. בלשון המעטה. והיא משתבחת מפרק לפרק. אבל צריכים לגרום לה לשפוט בהליכה
ואגב ניקול, מה הקטע של לנסות לטעון שמה שמשודר מחולק לפי ימים? זה די מטופש שיש יום אודישנים ראשון עם שריל (שבא לי לצבוט לה את הגומות ולשמור אותה בתוך הארון שלי כדי שכל פעם שמשעמם לי אני אפתח את הדלתות ואשמע את המבטא הנפלא שלה) ופתאום רואים את ניקול לכמה דקות ואז חוזרים ליום אודישנים עם שריל, ובאמצע כולם מחליפים תסקורות ובגדים? די! תגידו שזה פשוט אודישנים בעיר ואל תחלקו את זה לימים
אני חופרת די הרבה על תוכנית שסתם נחמד לי לראות

נראה לי שאו שהיא הופיעה אצל אלן דג'נרס

כשהיא זכתה בשנה שעברה באיזה תחרות קריוקי או שהיא הופיעה בסרט על ג'סטין, כי אני במאה אחוז מכירה אותה, אחרי שראיתי את הפרק שוב, אני בטוחה בזה. ויש עליה היסטריה ברשת, לא יאמן שכבר יש לה מעריצים... מטורף

LeAnnDylan

Well-known member
רואה את כל הפרקים יחד

לא יודעת אם יש פה ספוילרים אין לי מושג אם הפרק בהוט משודר כרגיל. אם לא, בתוכן יש
גם לפרק 3. ראיתי את כל הפרקים ברצף עכשיו אז אני לא באמת זוכרת מי היה ואיפה אז אני מגיבה לפי מה אשני זוכרת. קייטלין קוק הכוסית זכורה לי טוב. איך שראיתי אותה שיערתי לעצמי שאם היא תהיה בנבחרת אני אחבב אותה מסיבות ידועות. חיכיתי לשמוע מה היא שרה, ראיתי שהיא שרה יפה זה שימח אותי והעברתי את כל האודישן שלה הלאה. אין לי כוח להקשיב לה. הייתה אחת ששרה Listen היא הייתה מדהימה. הייתה את זו ששרה Natural Woman וחפרה שנה לפניי על זה שהאקס שלה אמר לה שהיא גרועה. היא הייתה מהממת! הצמד ששרו Colder Weather היה מעולים. אני שונאת את זאק בראון בנד אבל השיר הזה טוב (טוב נו בגלל שלב"ט עושים להם קולות רקע
) והם חמודים כאלה וקאנטרים ושרים טוב. וזה האודישן שהכי אהבתי בשלושת הפרקים שהיו. אגב פעם ראשונה שאני רואה את שריל קול בפעולה. היא חמודה כזו (ונשים עם גומות זה כזה סקסי!
) אבל על סמך החצי שעה הבודדת שהראו אותה בפרק הראשון ועוד כמה דקות בשלישי, אני מעדיפה את טוליסה. אולי אם אני אגיע בהמשך השנה לחסכים מוזיקלים אני אשלים עונה קודמת של אקס פקטור UK כדי לגבש עליה דעה סופית. ניקול שוורצי הזו גם בסדר. ועלק בת 21. היא נראית בת 40! האודישן של זה ששר Creep היה הזוי ברמות אבל התגובה של פולה אליו הייתה קורעת
הייתה את להקת הבנים ששרו לשוורצי Happy Birthday הם היו מעולים. היה את הילד בן 16 שהמוזיקה הפסיקה באמצע השיר שלו. הוא שר יפה. אל איי ריד מעצבן אותי. הוא סוג של רנדי רזה, לא? סיימון ופולה נחמדים ביחד אם כי רוב הזמן מעייפים. הרקדן ההוא עם השפגאטים שיכל למלא את הכנרת עם הזעה שלו היה מחריד. למה העבירו אותו? הייתה איזו יצורה ששרה איזה שיר גרוע של הפוסיקט דולז וכל הזמן אמרה שהיא פירס. היא גרועה. מרקוס שאמא שלו נתנה לו שנתיים לפניי שיפרוש היה חמוד אבל מזה השיר הזה? איך אפשר להחליט אם הוא זמר טוב? ההוא שיצא מגמילה היה בסדר אבל אני לא רואה אותו משתלב בתוכנית כזו TBQH הייתה את הילדה החמודה ששרה קייטי פרי והם לא העבירו והיא התחילה לבכות ופולה עלתה לחבק אותה. היא הייתה בסדר ונשמעה טוב יותר מכמה גרועים שהם העבירו. לא ממש הפריע לי שלא העבירו אותה אבל. פולה חמודה. ניק ששר אלביס היה נוראי בעיניי. לא יודעת למה התלהבו ממנו. דברה המורה לפיתוח קול עוברת בכל תוכניות הריאלטי בעולם או שזו רק אני?
ההוא שסיימון אמר לו שהוא נראה כמו קן הרס אותי
דקסטר מזעזע. (לא האמנתי שאי פעם אני אכתוב את שתי המילים הללו בסמיכות אבל הוא מחריד!) היה את זה שענה לסיימון וכרך סביב עצמו שרוכים ירוקים (וטפ?) שהם לא העבירו אבל הקול שלו דווקא היה טוב בעיניי. דרו ששרה ג'סטין ביבר הייתה מקסימה אבל שתעשה משהו עם השיניים שלה. דחוף. היא בת 14, שתשים גשר או משהו. פיט עם משפחת הגמדים היה כזה חמוד!!! אגב, אני מבינה שהם מנסים לצמצם את פרקי האודשנים ולהתחיל ישר עם הבוט קאמפ אבל שעה וחצי לפרק זה הרבה יותר מידי. יותר מחצי פרק אני מריצה קדימה ביאוש. ככה שסביר להניח שאני מפספסת כאלה שמראים לכמה שניות. היה איזה ג'וש אחד ששר At Last והתעלפו עליו. אני לא התלהבתי. היה קטע שסיימון אמר למישהי שאם ניקול הייתה בת 20 ונבחנת ככה היא הייתה נשמעת וניקול אמרה לו שהיא כן נבחנה בגיל 20 ושרה וויטני יוסטון ואז היא זימרה איזה שורה ורבע ונשמעה סבבה
אני רגילה לזה שיש לה קול מתכתי מזעזע. כל העולם שלי בנוי על זה ששוורצי לא יודעת לשיר. איך זה קרה
*מקווה שחן לא קוראת כאן* טוב, זה מה שאני זוכרת. מחכה לראשון לגרסה הבריטית.

Bleed for Me

New member
אחחחח געגועים לשריל../images/Emo7.gif

היה פרק נחמד...אהבתי את הרוקיסט ששר אט לאסט, הוא קצת מזכיר את קייסי אברמס חחחח הילדה ששרה ג'סטין ביבר הייתה חמודה והלהקה ההיא, פור שור גם אהבתי...אמממ זה מי שאני זוכרת..היה נחמד אבל שוב, לא עפתי...מקווה שישתפר..

is00

New member
ראיתי את פרק 3 ו...

אני יכול להגיד שאני עדיין מעדיף את הגירסא הבריטית. משהו חסר בגירסא האמריקנית. אולי זה יישתנה בבוטקמפ. לגבי ההופעות... מאוד חיבבתי את דרו בת ה-14 ששרה ג'סטין ביבר. למרות שאני עדיין מתקשה להאמין שהבחורה רק בת 14. היא נראית יותר מבוגרת. גם "פור שור" היו לא רעים, אבל אני תוהה אם התוכנית הזאת מתאימה להם. אני לגמרי לא בטוח לגבי הבחור ששר רדיוהד והתחיל את הפינה "מעולמה של פאולה". לדעתי היה צריך לבקש ממנו לשיר משהו אחר ללא ליווי מוזיקה ולראות אם הוא באמת מתאים. נו לפחות הוא כנה ומשעשע. האמת היו כמה אנשים שעברו שלב ואני לא בטוח לגביהם, בעיקר מבחינת ההתאמה שלהם לתוכנית. חוץ מזה הבחורה האחרונה - טיאה , אם אני זוכר נכון... לטעמי הפעם פאולה וניקול דווקא צדקו לגביה. לטעמי היא סימן שאלה אחד גדול בכל הנוגע לתוכנית. אני תוהה אם היא תגיע רחוק או שהתוכנית תיפרד ממנה לפני התוכניות החיות. ושאלה לדילן לגבי קייטלין קוק... היית אומרת שהיא קצת מזכירה את השחקנית ג'רי ראיין במראה שלה? בכל מקרה לטעמי TXF האמריקנית משעממת. לפחות כל שלב האודישנים. אולי זה טוב שהפרק הבא הוא גם פרק האודישנים האחרון. אגב, גם אתם חושבים שניקול ופולה מחמירות מאוד עם "הכישרון הנשי" ו"שמות להן רגל", כמו שסיימון האשים אותן?

LeAnnDylan

Well-known member
גרסה קצת פחות יפה של ג'רי אבל יש דימיון../images/Emo45.gif

is00

New member
חששתי שאני מדמיין. ../images/Emo13.gif

בכל מקרה עם התגובה שלך נזכרתי שגם רציתי לכתוב משהו על המעריץ האפרו אמריקאי של מוזיקת הקאונטרי שנבחן ושר שיר קאונטרי ועבר(סקיילור, קראו לו אני חושב)... לטעמי הקול שלו לא מתאים למוזיקת קאנטרי. נראה לי הוא מתאים יותר לז'אנר הסול, בכל מקרה הוא בהחלט עבר בצדק.

LeAnnDylan

Well-known member
אין לי מושג על מי אתה מדבר><

כנראה העברתי אותו כשהרצתי קדימה. זה היה מתיש לחלוטין לראות שלושה פרקים של שעה וחצי ברצף. הרגשתי כאילו אני טובעת יחד עם הטיטאניק
מה שמצחיק זה שאחרי שסיימתי ושלחתי את ההודעה הייתי צריכה אווירה קלילה יותר אז ראיתי שידורים חוזרים של אקס פקטור UK

limors2

Well-known member
איך עשית את זה../images/Emo12.gif

שלושת הפרקים הראשונים עברו לי (אחד אחד) פחות או יותר בסדר, אבל ברביעי פשוט סבלתי וחיכיתי שהכל יסתיים
ואין לי מושג למה פשוט לא הרצתי.

LeAnnDylan

Well-known member
עם הרבה כוח רצון

וזה היה או זה או לעבוד על אלבום תמונות שאני מדחיקה שאני צריכה לעשות כבר שלושה חודשים
האמת שאת הפרק הראשון ראיתי בלי הרצות קדימה כי לתומי חשבתי שהפרק הוא באורך סטנדרטי של 40 דק'. אחרי שעבר פרק זמן שנראה לי כמו 40 דק' בדקתי כמה זמן עבר ואם אני לקראת הסוף. ראיתי שעברה כבר שעה ויש עוד איזה חצי שעה אמרתי לא נורא, פרק פתיחה וזה, יאללה נישאר. אבל כשראיתי ששני הפרקים הבאים הם גם כפולים פשוט הרצתי אותם קדימה בלי בושה. בפרק שלוש השתדלתי לא להריץ יותר מידי בהתחלה כי רציתי לראות את שריל בפעולה אבל היו הרבה יותר מידי חפירות שלא עניינו אותי.

limors2

Well-known member
כח רצון זה משהו שחסר לי עם סדרות.

ולמה לא לשלב? להקטין את החלון של הוידאו ולעשות ביחד! את כל הסדרות המשעממות שלי אני רואה ככה

LeAnnDylan

Well-known member
יש לי יכולות ריכוז של גבר../images/Emo6.gif

מבחינתי, לראות שני דברים במקביל, שווה ערך לזריקת כל הקבצים לסל מיחזור

X יו יו S

New member
../images/Emo6.gif

זה גם אחת סיבות שאני לא מורידה דברים כי במילא אני תמיד אומרת אחר כך ואחר כך עדיין לא צפיתי הקטעים של צ'לסי ושלטון דברנו על זה בפורום הזה? אל תטרחי לתן לי שוב קישור אני רק צריכה תזכורת אם לחפש פה או בפורום השני

LeAnnDylan

Well-known member
אה אתה מדבר על זה שהמוזיקה הפסיקה לו באמצע

הרצתי את השטויות בתחילת השיר שלו אז לא שמעתי שהוא רוצה להיות זמר קאנטרי. הוא חמוד.

למעלה