X פקטור USA - פרק 3

LeAnnDylan

Well-known member
פרק 4 ../images/Emo58.gif

לא יודעת מה זמני השידור של הוט (מישהו מוכן לכתוב כאן כדי שנדע מתי לסמן ספוילרים?) אז ליתר בטחון יש
בכותרת. הילד שהופיע ראשון היה בהחלט מעצבן ברמות אבל מוכשר. קלי ששרה הללויה הייתה מהממת! ארון ששר Don't Wanna Miss A Thing שר יפה. זה באמת היה ממוצע והוא בטח לא יגיע לתוכניות החיות אבל יש לו קול יפה. איך שליליאנה רוז התחילה לדבר הייתי בטוחה שזו ג'קי טון שחזרה לחיינו עם שם חדש :S ואז היא התחילה לשיר
קרי ששרה אלון גרמה לי לשנוא אותה עוד לפני שהיא התחילה לשיר. לא רוצה עוד מלכת גרוזיה. אבל הקול שלה באמת יפה. יש לה גוון קול שאני מאוד אוהבת. לא חושבת שזה הביצוע הכי טוב לשיר ששמעתי (בכל זאת קרי אנדרווד ואליסון אירהיטה
) אבל מספיק טוב כדי לגרום לי לשנוא אותה קצת פחות. למה כשניקול מנסה לתת מחמאה למישהו זה נשמע כאילו היא שנאה את זה? איפה כל אלה שיתלהבו מזה שהייתה שם איזה יהודיה אחת שקוראים לה דורית יהודיי?
צמד אוסאם היו ממש טובים בעיניי. שיעיפו את ההעמדה הזולה שלהם וידבקו בשירה. יש להם קולות יפים. טורה ששרה וונט יו באק הייתה טובה. להקת הבנים שלאחד מהם נולדה תינוקות היו חמודים. לא מדהימים בשירה שלהם אבל לא רעים. ברנין האנט מנאשוויל הרס לי את הבריאות
זה עד שהוא פתח את הפה שלו
למה הוא לא יכול להיות יפה ולסתום
הקול שלו אבל
שלא יתנו לו לדבר יותר עד שתיגמר התוכנית. שרק ישיר. ורצוי בלי בגדים. יואו החברה שלו או מי שזו לא תהיה שהלכה איתו שם בסוף אחרי שירד מהבמה נראית בול כמו קרי אנדרווד רק בברונט!
פייג' אליזבט עם השן החסרה והחיבה לג'סטין ביבר שרה מדהים! ניק דין אולי בן 14 וזה לא חוקי אבל בא לי לאנוס אותו! |ספדופיליה| ג'זלין שהופיעה אחרונה בלי טיפת בטחון עצמי כשדיברה קנתה אותי לגמריי! היא מדהימה!

שודר כבר בהוט-לא ספויילר. נדמה לי שבשמונה

וביום שישי בחמש.. טוב שהייתי אצל ההורים בחג..חחח (יש להם הוט)

עכשיו גם קראתי מה כתבת

ועם הרוב גם הסכמתי.. לא זוכרת איך נראתה ההיא שרשמת שדומה לקארי, אז כנראה שלי היא לא הזכירה אותה חחח

is00

New member
כנראה הדיעות שלנו לא כל כך שונות, דילן. ../images/Emo140.gif

טוב בראיין בראדלי הצחיק אותי לאללה. קניה ווסט בהתהוות, רק שאולי בראיין שר קצת יותר טוב. היה טוב, ללא ספק. אבל הוא נשמע כמו ראפר, ואני לא בטוח כמה רחוק ראפרים יכולים להגיע בתוכנית הזאת. לגבי קרי פלטשר... אני בדיעה של סיימון. היא לא מיוחדת בכלל. היא יודעת לשיר, אבל אני לא רואה אותה מגיעה רחוק בתוכנית. לגמרי זמרת קלאסית. גם את לא פיספסת את דורית, אה? נראה לי שהיא לא רק יהודייה, אלא גם ישראלית לשעבר. הצמד "אוס(ו)ם"... אני לא מבין את כל הביקורת על אמילי ואת כל השבחים שנתנו לאוסטין. לטעמי הקול שלו לא מיוחד בכלל וגם הוא לא כזה "פרפורמר" מדהים. כצמד אני שמח שהעבירו אותם, אבל לא נראה לי שהם יגיעו רחוק. רק להזכירם... לקהל בבית אין שום השפעה עד לתוכניות החיות. חוץ מזה אני חייב לשאול... מה יש לניקול? אני חייב להגיד שאני לא חושב שהיא מתאימה להיות שופטת, אני כבר מעדיף את שריל. טורה וולושין... היא נראתה הרבה יותר מבוגרת מהגיל שלה. מה זה היה כל האיפור הזה? בכלל... מה חשבת על הבגד שלה דילן? בכל מקרה נתרכז בשירה שלה... היא ללא ספק כוכבת בהתהוות ויש לה קול ממש טוב. אני מקווה שהיא תגיע לפחות לבתי המאמנים. הלהקה "סטריאו הוגז"... לא ברור לי משהו... האם כולם שרים שם או שזאת להקה של סולן וזמרים מלווים? ממה שראו כנראה זה האחרון. מזל שיש לסולן שלהם קול טוב. שיהיה להם בהצלחה. ברנן האנט... הדוגמן בן ה-26 שדילן מזילה עליו ריר... זה היה כל כך צפוי שזאת תהיה התגובה שלך, דילן.
בכל מקרה... אומנם הוא נשמע כמו נרקסיסט לא קטן, אבל אין מה לעשות - הבחור מוכשר. אם הוא יגיע להופעות החיות הוא בטוח יאיים על התואר. אפשר "לסמוך" על הנערות האמריקאיות. גם אם לא... אני בטוח שמישהו יחתים אותו על חוזה לאלבום ברגע שהוא יסיים את דרכו בתוכנית. אגב... אני כבר מתחיל לרחם על החברה שלו.
לירוי בל... נכון הוא נראה קצת כמו מחבל? בכל מקרה לא נראה לי שהוא יגיע רחוק יותר מבתי המאמנים, אבל זה בעיקר בגלל שנראה ויש מיעוט רציני בקטגוריית "30+" בתוכנית. ניק דין... טוב אין ספק שהוא יהיה אחד מאהובי הבנות בתוכנית וגם אין ספק שאם הוא וברנן יגיעו להופעות החיות זאת תהיה מלחמת עולם.
ולסיום... ג'סלין ליטל - אני מרגיש שהמפיקים והעורכים של התוכנית עבדו עלינו! יש מצב שהיא מושתלת? הילדה היתה מדהימה! כל כך הרבה נשמה יש בקול שלה. אני מקווה מאוד שהיא תגיע רחוק בתוכנית. ולסיכום... שלב האודישנים של התוכנית היה פשוט משעמם והכימיה בין השופטים, לטעמי, לא מגיעה "לקרסוליים" של הכימיה בין השופטים בגירסא הבריטית. אגב זה רק אני או שנראה שיש מחסור רציני ב"בני 30 ומעלה" ובלהקות לבוט קאמפ?נו, אני מניח שאנחנו הולגים לקבל גם פה את "הטוויסט" של הרכבת להקות מהזמרים וזמרות שיודחו בדרך.

LeAnnDylan

Well-known member
ניקול הזו פוסטמה ברמות

אם כי היא כן הפתיעה קצת לטובה. אבל זה רק בגלל שהדעה הראשונית שלי עליה הייתה ממש נוראית ומשם היה לה רק לעלות... ג'זלין אכן נראית קצת שתולה או לפחות מבוימת קלות. אני חושבת שלא הראו להקות ואוברים בגלל שהם בטח פחות מעניינים. וסיימון בטח חושב שאין להם שום סיכוי לזכות לכן, למה לבזבז עליהם זמן שידור כשאפשר לפמפם מתמודדים מהבית שלו. שאגב ברור שהוא יקח את הבנות.

LeAnnDylan

Well-known member
הפרומואים האלה סתם בולשיט

מה הסיכוי שהוא יקבל את הזקנים או האובר? אם לא את הבנות, הוא יקבל את הבנים. למרות שלדעתי החלוקה תהיה: סיימון - בנות פולה - זקנים ניקול - להקות אל איי - בנים

LeAnnDylan

Well-known member
|סתומה|../images/Emo122.gif התכוונתי זקנים או קבוצות

ב-7 בבוקר אני הכי עילגת (גם עם שעון חורף)

Mikey Weiss

New member
עושים את זה בכל גרסא של אקס פקטור ביקום

הדבקת הלהקות, ד'ת איז. לפעמים דווקא יש תוצאות לא רעות בכלל, ראי סינגל הבכורה המגניב והממש מצליח של Οne Direction.

limors2

Well-known member
כדברי פאולה- ברוך השם שנגמרו האודישנים.

אחרי הפרק המתיש הזה אין לי כח אליהם יותר
בריאן עיניים עייפות הוא אחד מהמתמודדים הכי מעצבנים שהיו בתוכנית אי פעם. רציתי לבעוט בו מהרגע הראשון. או לפחות לדרוך לו על המשקפיים ולכוון אותו אל קצה הבמה כדי שהוא יפול בעצמו ויצטרך ללכת הביתה. הוא כן מוכשר, אבל מה אכפת לי מראפרים?! אני רוצה זמרים. אהבתי את קלי וורנר/שיניים לבנות וחיוך מושלם/הספרית בבית אבות. יכול להיות שהאהבה שלי אליה הייתה פחות בגלל הקול שלה ויותר בגלל החיוך המושלם שלה, אבל לא אכפת לי
אבל הכי אהבתי את מלינדה 2 מסוף הפרק
שרה קצת פחות טוב ממנה, אבל עשתה לי בדיוק את אותו אפקט של לקוות שהיא מעולה ואז להתלהב מאיך שהיא מתמלאת בביטחון כשהיא מתחילה לשיר
ברנן חתיך העל היה טוב, אבל חבל שהוא כ"כ מאוהב בעצמו
די בצדק, אבל זה ממש מציק. ולא הבנתי למה העבירו את חקייני ההיי סקול מיוזיקל האלה, צוות אוסום. הם לא היו טובים במיוחד
וכמה דרמה

LeAnnDylan

Well-known member
בריאן זה הילד בהתחלה?

אם כן אני גם מתנדבת להעיף לו כאפה. מלינדה 2
לגמרי!

Mikey Weiss

New member
התחלתי לדלג על אודישנים. אני לא יכולה יותר.

התחלתי לראות את הבריטי מהבוטקמפ, את האוסטרלי מבתי השופטים, ובהתחשב בעובדה שהולכים עכשיו למרוח את האקס פקטור האמריקאי על מיליון פרקי בוטקאמפ ובתי שופטים ופרק נבחרת, אני עשויה גם כאן פשוט להצטרף רק בבתי השופטים.

limors2

Well-known member
אני לא מסוגלת לעשות את זה.

אם כבר אז רק את מה שעשיתי בעונה האחרונה של איידול- לקפוץ קדימה בפרקים ולעצור אם יש משהו מעניין. אחרת אי אפשר לטעון שאוהבים מישהו מההתחלה!

למעלה