כנראה הדיעות שלנו לא כל כך שונות, דילן. ../images/Emo140.gif
טוב בראיין בראדלי הצחיק אותי לאללה. קניה ווסט בהתהוות, רק שאולי בראיין שר קצת יותר טוב. היה טוב, ללא ספק. אבל הוא נשמע כמו ראפר, ואני לא בטוח כמה רחוק ראפרים יכולים להגיע בתוכנית הזאת. לגבי קרי פלטשר... אני בדיעה של סיימון. היא לא מיוחדת בכלל. היא יודעת לשיר, אבל אני לא רואה אותה מגיעה רחוק בתוכנית. לגמרי זמרת קלאסית. גם את לא פיספסת את דורית, אה? נראה לי שהיא לא רק יהודייה, אלא גם ישראלית לשעבר. הצמד "אוס(ו)ם"... אני לא מבין את כל הביקורת על אמילי ואת כל השבחים שנתנו לאוסטין. לטעמי הקול שלו לא מיוחד בכלל וגם הוא לא כזה "פרפורמר" מדהים. כצמד אני שמח שהעבירו אותם, אבל לא נראה לי שהם יגיעו רחוק. רק להזכירם... לקהל בבית אין שום השפעה עד לתוכניות החיות. חוץ מזה אני חייב לשאול... מה יש לניקול? אני חייב להגיד שאני לא חושב שהיא מתאימה להיות שופטת, אני כבר מעדיף את שריל. טורה וולושין... היא נראתה הרבה יותר מבוגרת מהגיל שלה. מה זה היה כל האיפור הזה? בכלל... מה חשבת על הבגד שלה דילן? בכל מקרה נתרכז בשירה שלה... היא ללא ספק כוכבת בהתהוות ויש לה קול ממש טוב. אני מקווה שהיא תגיע לפחות לבתי המאמנים. הלהקה "סטריאו הוגז"... לא ברור לי משהו... האם כולם שרים שם או שזאת להקה של סולן וזמרים מלווים? ממה שראו כנראה זה האחרון. מזל שיש לסולן שלהם קול טוב. שיהיה להם בהצלחה. ברנן האנט... הדוגמן בן ה-26 שדילן מזילה עליו ריר... זה היה כל כך צפוי שזאת תהיה התגובה שלך, דילן.
בכל מקרה... אומנם הוא נשמע כמו נרקסיסט לא קטן, אבל אין מה לעשות - הבחור מוכשר. אם הוא יגיע להופעות החיות הוא בטוח יאיים על התואר. אפשר "לסמוך" על הנערות האמריקאיות. גם אם לא... אני בטוח שמישהו יחתים אותו על חוזה לאלבום ברגע שהוא יסיים את דרכו בתוכנית. אגב... אני כבר מתחיל לרחם על החברה שלו.
לירוי בל... נכון הוא נראה קצת כמו מחבל? בכל מקרה לא נראה לי שהוא יגיע רחוק יותר מבתי המאמנים, אבל זה בעיקר בגלל שנראה ויש מיעוט רציני בקטגוריית "30+" בתוכנית. ניק דין... טוב אין ספק שהוא יהיה אחד מאהובי הבנות בתוכנית וגם אין ספק שאם הוא וברנן יגיעו להופעות החיות זאת תהיה מלחמת עולם.
ולסיום... ג'סלין ליטל - אני מרגיש שהמפיקים והעורכים של התוכנית עבדו עלינו! יש מצב שהיא מושתלת? הילדה היתה מדהימה! כל כך הרבה נשמה יש בקול שלה. אני מקווה מאוד שהיא תגיע רחוק בתוכנית. ולסיכום... שלב האודישנים של התוכנית היה פשוט משעמם והכימיה בין השופטים, לטעמי, לא מגיעה "לקרסוליים" של הכימיה בין השופטים בגירסא הבריטית. אגב זה רק אני או שנראה שיש מחסור רציני ב"בני 30 ומעלה" ובלהקות לבוט קאמפ?נו, אני מניח שאנחנו הולגים לקבל גם פה את "הטוויסט" של הרכבת להקות מהזמרים וזמרות שיודחו בדרך.