האוקספורד החומות
ל לי וולף New member 26/2/12 #35 יא... מודה שעוד לא ממש חשבתי על זה למרות שכבר ראיתי דברים לא רעים בקולקציות החדשות... אני עוד די מרוצה מהחורף אבל בטוחה שהשרשור הזה יתקן את המעוות
יא... מודה שעוד לא ממש חשבתי על זה למרות שכבר ראיתי דברים לא רעים בקולקציות החדשות... אני עוד די מרוצה מהחורף אבל בטוחה שהשרשור הזה יתקן את המעוות
P pixie lul New member 26/2/12 #39 אני שמתי עין על חולצה מנוקדת מקסימה של רונן חן. אבל לא מצאתי תמונה שלה ברשת (ראיתי בעיתון).
ר ריבר סונג New member 26/2/12 #43 משקפי שמש -משקפי שמש אופטיים ג ד ו ל י ם. -סנדלים קלילים על עקב לא גבוה. אין לי בכלל כיוון לחיפוש.
א אביגיל מהר המלכים New member 27/2/12 #46 את עושה צחוק, את. משקפי שמש מושלמים כבר מצאנו לך. סנדלים - בביקורי הבא בעיר בהפסקה? ראיתי דברים נפלאים באלדו וספרינג, ובטח עוד מעט יזרמו הקולקציות לכל החנויות (ממילא יש לך איזה שבועיים לחכות לי).
את עושה צחוק, את. משקפי שמש מושלמים כבר מצאנו לך. סנדלים - בביקורי הבא בעיר בהפסקה? ראיתי דברים נפלאים באלדו וספרינג, ובטח עוד מעט יזרמו הקולקציות לכל החנויות (ממילא יש לך איזה שבועיים לחכות לי).