Wishlist אביבי, מישהי?

תודה, אבל לא חידשתי את המועדון

מסיבה אחת ויחידה: שאין אפשרות להשתמש בנקודות על סכום מסוים ואז להשלים את היתרה במזומן או אשראי. המשמעות, מבחינתי, היא שאני צריכה להגיע לסכום ספציפי מאוד כדי לנצל את הנקודות וזה דורש ממני יותר תכנון והשקעה משאני מוכנה להשקיע. אחרי שנתקעתי פעם בקופה עם עשרה שקלים חסרים בשביל הפריט שרציתי בנקודות ולא יכולתי פשוט לשלוף ארנק - החלטתי לא לחדש. אם בעתיד ניתן יהיה לצבור סכום מסוים בנקודות ואז להשלים את היתרה, כמו שמקובל בהרבה רשתות אחרות - אשקול שוב.

אני חושבת שנקעתי רגל רק מלהסתכל על זה

אבל הצבעים באמת נהדרים. אני רק לא מתה על הניטים.

muesli

New member

ובגלל הגדלתי את התמונה וגיליתי את הניטים, עד אז הן נראו לי מגניבות אבל בלתי נעילות בעליל

kaij

New member
קיץ, אני רוצה קיץ

(אני בהכחשה לגבי מזג האוויר שמצפה לי בישראל בשבוע הקרוב) וחוץ מזה - אני רוצה מכנסיים מחמיאים, יש לי סקיני אחד ומכנסי חליפה שיפים עלי וזהו הדלקתן אותי על מכנסיים בצבעים ועוד תכשיטים מכאן: http://lorarty.com/ (קניתי טבעת וקיבלתי אחת מתנה משם לפני שבועיים) אביגיל -
קיבלת?

Bacio

New member
למה? למה לתת לינק למשהו כזה?

הם בטוח לא שולחים לארץ, ובטוח לא איכותיים, נכון?! (שכנוע עצמי עמוק שאני ממש לא צריכה שום כלום שלהם).

kaij

New member
כי אני רעה

אם ניפגש במפגש - תוכלי להווכח בעצמך באיכות או חוסר האיכות בינתיים אני ממש מרוצה מהטבעות (מרוצה = מאוהבת) לגבי משלוח, אני חושבת שמדובר במעצבת ממש חדשה ואולי היא תהיה מוכנה לשלוח באופן מיוחד לישראל...

איילה א

New member
טמפרטורה שתאפשר ללכת עם שכבה אחת, תודה.

האמת שאין לי כלום. חרפה שכמוני, אין לי שום דבר שבו חשקה נפשי. אני מייחסת את זה לכך שאני עוד מרגישה עמוק בחורף, וקר לי מדי מכדי לחשוב על פריטים אביביים (וזה שאני תופרת חולצות עם שרוולים קצרים ובלי שרוולים בכלל, זה לגמרי בלי קשר
).

efroch99

New member
אפשר עוד קצת חורף?

תנו לי, רק תנו לי עוד כמה חודשים של מגפיים, גרביונים וצעיפים. זה ממש לא קרוב מלהימאס עליי... החורף הישראלי (באזרו המרכז, כן?) הוא מושלם בעיני - לא קר מידי, לא גשום מדי, אבל מאפשר ללבוש את כל הבגדים הכייפיים של חורף. אז לשאלתך, אני עוד לגמרי לא בראש של אביב/קיץ. כרגע מתבאסת מלחשוב על לחזור לסנדלים....

Capelli Neri

New member
הwish היחיד שלי לאביב

הוא להיות מסוגלת ללבוש כבר שמלות בלי גרביונים... אחרי שאתמול ספרתי בארון שלי קרוב ל30 שמלות, אני ממשיכה את עוצר פברואר גם לחודש הבא. אין לי שום צורך בעוד בגדים. הוויש-ליסט שלי באיביי מכיל רק 3 פריטים - שני זוגות של נעלי אוקספורד, אחד בשחור ואחד בחום, שמחכים לרגע שבו הזוג שיש לי עכשיו יתבלה לגמרי (בעוד כמה חודשים), ושתי שמלות צבעוניות, שאני לא אקנה כי הן קצרות מדי, אלא אנסה לתפור בהזדמנות. ומצרפת תמונה בכל זאת.

למעלה