Wishlist אביבי, מישהי?

Wishlist אביבי, מישהי?

מה ברשימה שלכן לאביב המתקרב? רשימות ותמונות - לכאן!

ואני:

1. חולצה בשחור לבן כמו זו, רק במחיר יותר שפוי: 2. חצאית ג'ינס 3. גופיית משי (ראיתי בקסטרו משהו יפה, אבל המחיר שערורייתי) 4. שמלת ג'ינס בלי שום אבזור שאוכל להלביש עליה מה שארצה (חגורות וכו' במגוון צבעים) 5. את התיק הזה מקסטרו, שלא קניתי אבל אני מתכוונת, בעתיד

SimplyMe1

New member
שמלת ג'ינס תחפשי במנגו

אולי אפילו בעודפים אפשרי למצוא..אני פחות אוהבת חנויות עודפים בארץ אבל יש מצב שתמצאי לפי איך שאני מכירה את הסגנון שלך. לגבי וויש ליסט שלי- אני צריכה להרכיב כזה..נכון לעכשו עומדת בראש הרשימה מצלמה יקרה וטיול, אז תיקים\חולצות\שמלות יחכו לתורן בסבלנות

pixie lul

New member
ראיתי חולצה בסגנון הזה ב H&M

ואני קצת חוזרת על עצמי, אבל ראיתי דומות גם באיביי, במחירים שפויים.

muesli

New member
הסגנון של התיק

יפה, אבל ספציפית בקסטרו הם תמיד נראים מאוד לא איכותיים ונטולי תאים בפנים, ובתמונה הוא צועק "פלסטיק"...

SimplyMe1

New member
מסכימה לגבי התיקים שלהם

נראים פלסטיקיים ומתומחרים גבוה יחסית.

מסכימה לגמרי

את כל התיקים האלו אני רואה בתאילנד ב15-20 ש"ח לפעמים אפילו עם התגיות של המותגים בארץ. תמיד מצחיק אותי לראות את המחירים המופרכים בארץ.

SimplyMe1

New member
עשיתי היום מיני מחקרון

היינו היום אחה"צ במרכז שפיים והצצתי גם במחלקת טואלטיקה של HַO וגם בסופר פארם. בדקתי את סבון הפנים החדש של ניוטרג'ינה שמפרסמים בכול מיני עיתונים וכו'. המחיר- 89.99ש"ח. אמנם יש 1+1 אבל עדיין הרשתות כאן מאלצות אותך לקנות ב90 ש"ח גם בלי שרצית 2 סבונים או פילינג. חזרתי הביתה והחלטתי לבדוק ברשת CVS(דראג-סטור אמריקאי) והמחיר של אותו מוצר- 6.39$, אם נוסיף מיסים אז יהיה עוד איזה דולר..בקיצור 27 ש"ח לסבון הזה בלי להיאלץ לקנות גם פילינג שלא היית צריכה. נשמע כמו אוי,אוי,אוי אבל באמת רק כאשר טסים לחו"ל וצריכים לקנות מוצרים כאלו-מבינים כמה בארץ יש צורך בחרמות נגד אותן חברות ותאגידים כדי שיורידו מחירים.

אגב גם תיקי העור הממותגים נמכרים בתאילנד

במחירים מגוחכים ובתור תופרת בעצמי תאמינו לי שעברתי טוב טוב על התפרים שלהם לבדוק את האיכות ופעמים רבות אין שום הבדלים.. לדעתי הכל נתפר בדיוק באותם מפעליםועם אותם חומרי גלם

muesli

New member
אין לי בעיה עם מחירים נמוכים,

נהפוך הוא, העניין הוא שדי קשה למצוא תיקים שיראו טוב, וגם תהיה בהם "הנדסות אנוש" (ולא, כשכל החפצים זרוקים בתוך שק אחד גדול זה לא נוח, וזה לא כיף לחפש את המפתחות תמיד מתחת להכל...), ואז הדרישה גם למחיר סביר, מסתבר שהיא בכלל מוגזמת. ויש תיקים מ"דמוי עור" שנראים בסדר גמור. זה לא חייב להיות עור כדי שזה יראה טוב. אבל שלא יצעק "פלסטיק פלסטיק". בדיוק לפני שבוע הסתכלתי על תיק נחמד במשביר, וניסיתי להבין אם תמחור של 200-300 שח (לא זוכרת כמה זה היה) אומר כבר שזה מעור, או לא? כי נשמע לי קצת יקר בשביל פלסטיק, אבל מצד שני היו שם תיקים באיזור ה 800-900, אז מה אני כבר מבינה?

מה שאני כותבת רלוונטי רק למי שנוסע למזרח

הרחוק והתיקים שם מהונדסים נהדר . קניתי תיק עור מעולה שכולל עוד שני תיקים נוספים ( אחד ארנקון שנתלה מבחוץ עבור המפתחות) והשני תיק פנימי שניתן לשחרר ולקחת אותו כתיק נפרד. יש שם 4 כיסים גדולים ועוד רוכסנים ושני כיסים קטנים לטלפונים. העור רך ונעים ראיתי אותו בהתחלה ב600 ש"ח . הורדתי ל200 ש"ח והמוכרת עצבנה אותי. ואחר כך בבנגקוק ראיתי אותו ב80 ש"ח וקניתי. הדבר היחידי שמפריע לי הוא שיש עליו שם של מותג ואני לא אוהבת להתיימר ללכת עם מותגים. אם יש מישהי שמתכונת לטוס לבנגקוק מתישהו היא מוזמנת להתייעץ איתי לגבי אזורי הקניות. יש שם את כל הדברים הכי חדשים שראיתם בתצוגות האחרונות ובמחירים מגוחכים. רק צריך לדעת איפה לחפש

תיק Tote של קסטרו

היי, בהמשך לתגובתך, התיק הנ"ל הוא מאוד איכותי ומורכב מבד PU, משובח במראה עור שנותן לו שייניות בלי קשר, כל מוצר אצלנו עובר בקרת איכות מאוד גבוה, אם יש בעיה תמיד ניתן לפנות אלינו לתיקון או החלפה שבוע מעולה, תמר מקסטרו

Fun Fair

New member
שמלת ג'ינס- אצל דקלה קדם!

ואם תגיעי לחנות העודפים שלה בבית טפר, תוכלי לקנות אותה במאה ש"ח בלבד

Bacio

New member
הצבע של הגופייה לא בהיר לך מדי?

אני אוהבת את הרעיון (גופיית משי), אבל איכשהו היא לא נראית הכי מחמיאה בתמונה, וזה יותר מרק הצבע הבהיר.

אלה דווקא בדיוק הצבעים שלי - תת גוון אפרסקי

ורדרד מאוד מחמיא לי (לא לגמרי מבינה למה, אבל עובדה
). נכון שהיא בהירה, אבל כל דבר שהוא לא לבן פרופר נראה עליי סבבה.

no nick 1989

New member
לגבי הגופיית משי

בדיוק הייתי בקסטרו לפני כמה ימים וגם שמתי עין על הגופיות הללו,כי הם משתלבות נפלא עם סקיני ג'ינס ואיזה בלייזר מעל,אבל באמת-מה נסגר עם המחירים שם?
להוציא 200 ש"ח על גופיה.. אין מצב.

למעלה