VH1

ed547

New member
חח..מקסימום אם אנחנו לא נוכל לתפוס

את גדולתו אני בטוח ומשוכנע שקהל המיינסטרים של אם טי וי יתפוס את גדולתו הרבה כל כך.. סך הכל הם הקהל הקובע לא..?
אותו קהל שתופס גדולה מבריטני ספירס גם יתפוס את זה ללא ספק.

Aeroguy

New member
אתה שופט שיר לפני ששמעת אותו

(אבל אני זה שלא פתוח למוזיקה...)

a_duck

New member
אתה שופט את כל הלהקות בעולם...

ותסמוך עלי שיש הרבה להקות שלא שמעת... אמ...ואתה לא ממש חכם...חוץ מלהגיד שמטאליקה ומגדאת´ עלובים לא ממש הסברת את הדעה שלך...

Aeroguy

New member
אז לא הבנת אותי

כתבתי את זה בתגובה לפוסט שלך בו נאמר: 1- אירוסמית לא מתקרבים למטאליקה ושות´ 2- לא להגיד מי יותר גדול כי זו הדעה שלי Who´s the smart one now?

a_duck

New member
אמ...

כתבתי שלדעתי הם לא מתקרבים...אתה לא הזכרת את המילה דעה...ומבחינת נגינה הם באמת לא מתקרבים...אתה יכול לאהוב אירוסמית´ כמה שאתה רוצה זה עדיין לא יעשה את הגיטריסט שלהם ליותר טוב ממרטי פרידמן...

בן אדם אני קראתי את ההודעות שלך

עד עכשיו ואני חייב לציין שכל מה שאתה כתבת על אירוסמית בהשוואה ללהקות אחרות נבנה רק על ידי טעם ולא נתת שום הסבר אחר חוץ מהדעה שלך ועוד ציטוטים של אנשים אחרים בן אדם, אם אתה אומר שג´ו פרי (צדקתי?) הוא גיטריסט יותר טוב מפרידמן למשל אז תן לזה טיפה הסבר, אל תגיד שזה נכון רק כי אתה אוהב אותו תתחיל לתת הסברים ולא דעות אז אנשים טיפה יותר יעריכו את הדעה שלך

ed547

New member
אממ.. אצלך הבעיה אפילו יותר חמורה..

אתה לא מקבל שינויים ומעדיף להיתקע בקטע שלך שלרוק אסור היה להתפתח ותמיד היה צריך לשלב השפעות בלוז בגלל שהסגנון הנוכחי לא מוצא חן בענייך אתה מאוד לא פתוח כי במטאל יש כל כך הרבה מגוון שאם אתה פוסל אותו סתם ככה כי כבר אין לו מבנה שמזכיר רוקנרול והשפעות בלוז ומעדיף להיתקע באובססיביות בגדולים לדעתך ושוב שוכח שלא לכולם יש טעם כמו שלך וחלק באמת פתוח ליותר מוסיקה ולא פוסל אותה כי היא מתחדשת.. לפי מה שאמרת שהמוסיקה הנוכחית של ארוסמית היא הגדולה ביותר כיום(אני עדין מתחבט בשאלה אם זה היה בצחוק או לא..) ואמרת שהשיר החדש ידהים תיארתי לעצמי שהוא יהיה בסגנון הממוסחר הרגיל שלהם ובגלל זה פסלתי אותו.. אם אתה אומר שהוא יהיה משהו שונה אז זה משהו אחר.. זה כמו שתגיד לי לשמוע שיר של ג´ניפר לופז ואני אגיד שאני לא רוצה אז אתה תגיד שאני לא פתוח למוסיקה..

Aeroguy

New member
אני מאוד פתוח לשינויים

האמת שיש לי הרבה ויכוחים עם מעריצים אחרים של אירוסמית´, שאומרים שאירוסמית כיום שונים מבעבר, אז הם כבר לא שווים. אירוסמית´ היא להקה שמתפתחת ומשתנה ללא הפסקה - אין לאירוסמית´ על כל 31 שנות קיומה שני אלבומים דומים, ובגלל זה הם מאוד פופולריים אפילו היום. אירוסמית´ גם שינו מאוד את עולם הרוק: החל מה- Power Ballad הראשון (Dream On), ועד לשילוב רול כבד וראפ (בלי הגירסה של Walk This Way עם Run DMC, הרבה מלהקות הראם-מטאל של היום לא היו קיימות). אני פתוח להמון שינויים ברוק, אבל הוצאת שורשי הבלוז מהמוזיקה, מבחינתי, זה כמו להוציא את הגיטרות.

a_duck

New member
אמ...

הלהקות החוטאות שדיברת עליהן (מטאליקה ומגדאת´) זה מטאל...מטאל התפתח מרוק וכבר ממש לא דומה לו...זה נהיה סגנון נפרד...הקטע עם הבלוז מיותר...

Sham 69

New member
בדיוק .. האלילים שלי

ממש קלעת נכון .. לא. האלילים שלי היו אומרים לך לדחוף איזה מקל לתחת ולהפסיק לזיין את השכל

Sham 69

New member
כן כן .. אני לא מנומס בלה בלה בלה..

מה אני אמור? להעלב או משהו?

epitaph

New member
בפעם הבאה...

בלי לדחוף לאנשים כול מיני דברים לרקטום של אחרים בבקשה...

בן אדם, זה לא קשור בגרוש

מוזיקה זה הכל עניין של טעם, אז מצידי שג´ימי פייג´ ישמע טראנסים כל עוד הוא עדיין מנגן רוק חוץ מזה שאתה ממש לא יכול להגיד שארוסמית´ השפיעו על זפלין או על בלק סאבת´ כי זה ממש ממש ממש יהיה אידיוטי אירוסמית´ היו להקה טובה עכשיו הם ממש גרועים

אבל זה כלום ליד...

תאמת לא ראיתי מה שהיה בוי אייץ´ 1 אבל ראיתי קלטות ישנות שאחותי הקליטה לפני הרבה הרבה שנים מאם טי וי (כשהוא היה טוב) בכל אופן, היה שם רוקמנטרי על מטאליקה עם כל מיני קטעים כאלה שאני בטוח שלא הראו בוי אייץ´ 1 אחרי הכל זה כבר הפך לערוץ להקות בנים 2 ראיתי שם את דייב מוסטיין והוא נראה שם כמו כזה הומו מאיזה אוניבריסטה כזאת בפרברי וושינגטון או משהו כזה חייבים לראות, חפשו קלטות ישנות של אחים גדולים, אין על זה וגם לא יהיה...

badphish

New member
לדעתי

יש באמת הרבה להקות מטאל ש"הוציאו את הבלוז" אבל דווקא מטאליקה לא במיוחד בגלל שלג´יימס התרפילד יש קול בלוזי ביותר (לדעתי) לא כמו ארוסמית´ אבל עדיין יש בזה בלוז וחוץ מזה זה ויכוח ממש אדיוטי כי ארוסמית´ ומטאליקה משהו שונה לחלוטין

למעלה