VH1

V.W

New member
לאירוסמית´ ולשורשים של הרוק

יש קשר כמו שהמוזיקה של צ´ילדרן אוף בודום קשורה לכריסטינה אגילרה

Aeroguy

New member
לכו תתווכחו עם האלילים שלכם...

James Hetfield, Metallica: "I grew up listening to Aerosmith. Man, Steven Tyler was my biggest influence!" Jimmy Page, Led Zeppelin, The Yardbirds, Page/Plant:. - "Aerosmith is what rock n´ roll is all about and has been from its inception to the present day. Steven Tyler´s dynamic vocals, Joe Perry´s inventive guitar, the craftsmanship employed in the band´s material, the powerhouse delivery of their live performances added with the essential ingrediants of talent and the conviction make the ideal rock n´ roll band." Slash, Guns n´ Roses, Slash´s Snakepit: - "When I first started getting into rock n´ roll on my own (outside of my family´s influences) what inspired me to play guitar was something that happened to me when I was thirteen. I chased the most beautiful girl--who was twice my age--for about three months. And when I finally got into her 1 apartment, she played me ROCKS for the first time. I listened to it about four or five times, completely forgot about the girl, and split the apartment. That´s what Aerosmith means to me." Axl Rose, Guns ´n´ Roses: - "In my mind the hardest, ballsiest rock band that ever came out of America was Aerosmith." - "For me, Aerosmith is the most genial band of the United Estates" Bruce Dickinson, Iron Maiden: - "They´re fantastic - one of the few bands I´d go out of my way to see." Ozzy Osbourne, Black Sabbath, Ozzy: - "I remember them supporting ´Sabbath in ´74 - they were a good band then and they are one of the greatest bands in the world now. In fact, I´d say they are one of the best bands ever. They´ve been through a lot and they´ve come out on top. And not only that but they are some of the nicest people I´ve met in this business." מישהו מעוניין להגיב?

a_duck

New member
כן..אני מעוניין...

אף אחד מאלה שהזכרת לא מתקרב להיות אליל שלי... אתה בכלל לא יודע מה אנשים שומעים כאן... היחיד שאולי מתקרב זה ברוס דיקינסון...אבל עדיין לא איכפת לי מה הם חושבים על אירוסמית´...אני חושב שזאת להקה עלובה עם ביצועים עלובים שזה לא צריך להיות גאון בשביל לראות... עלק אלילים...זה שאמרתי שהייתי רוצה להיות בהופעה ישנה של מטאליקה ומגדאת´ זה לא אומר שהם אלילים שלי...

BlackShadow

New member
פחח...

למי איכפת? אירוסמית´ היא להקה ממוסחרת שמוציאה מוזיקה לפי הקריטריונים של הוליווד, הם לא כותבים דגולים, וגם לא נגנים משהו... הציטוטים שהזכרת מיוחסים לאירוסמית´ לפני הרבה זמן ואני לא חושב שאותם האנשים היו אומרים את זה עליהם היום.

Aeroguy

New member
ברור, כולכם יותר מבינים מפייג´ ברוק

יצא לכם בכלל לשמוע את החדש של אירוסמית? או את האלבום לפניו, או את זה שלפניו? ואל תתרחו בכלל לענות, כי אני יודע את התגובה שלכם. (ואתם אומרים שאני לא פתוח לשינויים...) השיר הבא שאירוסמית משחררים ממנו, Sunshine, ישתיק כבר את כולכם, תהיו בטוחים בזה. בעצם, אני חוזר בי: אני בספק אם תוכלו לקלוט את גדולתו. טוב, אני מניח שזו הבעייה שלכם. תשמעו את כל הדברים האלה שאתם שומעים, אני את הגדולים מכולם כבר גיליתי...

epitaph

New member
כי אתה באמת לא פתוח לשינויים...

אתה בעצמך כותב בסוף ההודעה שלך:"אני את הגדולים מכולם כבר גיליתי...".וכבר הבהרת די בברור שכול מי שהוא לא ארוסמית´ אז הוא זבל.אז אני העצה שלי אליך היא קודם כול ללמוד להשתמש במילה "לדעתי" מאחר ומסתבר שזו רק דעה שלך (לפחות בפורום הזה,למרות שחוץ ממך אני לא מכיר אף אחד שארוסמית´ היא הלהקה האהובה עליו).ומציע לך גם לשמוע עוד כמה להקות לפני שתחליט מי הם הגדולים מכולם.

Aeroguy

New member
זה מ-מ-ש לא מה שאמרתי

יש עוד להקות גדולות, אבל מטאליקה ומגהדת´ לא בינהן... הנה רשימה חלקית: Led Zeppelin, Rolling Stones, Guns´n Roses, Queen, The Joe Perry Project, The Black Crowes, John Mayall, MC5, The Yardbirds, Eric Clapton... תאמין לי ששמעתי מספיק מוזיקה בעשרים שנותיי כדי להחליט מי הגדולים מכולם.

a_duck

New member
כמו שכבר אמרו כאן...

לפי הלהקות שכתבת אני רואה שאתה לא אוהב מטאל...אז תגיד שזה לא הטעם שלך...אתה לא חייבם להגיד שמטאליקה ומגדאת´ להקות עלובות...כי מבחינת נגינה הן ברמה הרבה יותר גבוהה מאירוסמית´ והן הגיעו גם ליותר ממה שאירוסמית´ הגיעו...הם בין הלהקות החשובות בטראש האמריקאי... אני לא אוהב רוק...ואני לא אומר שהלהקות שרשמת עלובות והם אפסים (לפחות בזמן האחרון)...זה תלוי בטעם...ואל תשכח להגיד שמה שאתה אומר זאת רק הדעה שלך...

Aeroguy

New member
הם בחיים לא יגיעו לקרסוליים

של אירוסמית´ או של איזושהי להקה מהלהקות שכתבתי כאן. וזה שזה הכל דעות זה כמובן ברור, נראה לי מיותר לציין.

a_duck

New member
אמ....

אז כדאי שתשמע להקות לפני שאתה מדבר עליהן...מרטי פרידמן ממגדאת´ מנגן הרבה יותר טוב מג´יימי פייג´ סלאש וכל אלה מהלהקות שהזכרת...ואל תזיין ת´שכל סתם בלי לדעת על מה אתה מדבר... וזה שזאת רק דעתך זה לא מיותר...אתה כבר יום שלם מזיין לאנשים ת´שכל כאילו שאתה אלוהים ואתה בוחר מי הלהקה הכי טובה...תגיד שלדעתך השאר לא מגיעים לרמה שלהם ואז עוד אפשר להבין כי זה הטעם שלך...אבל בקשר לנגינה זה כבר משהו אחר...זה לא קשור לטעם...כשמישהו מנגן יותר טוב ממישהו אחר זאת כבר לא רק דעה... ואל תמחקו את זה כמו שמחקתם לפני זה...זה לא ממש קללות...

a_duck

New member
איפה שאמרתי שאני...

לא אוהב אנשים שבאים ומכריזים על גיטריסטים שהם הכי טובים בעולם כי ראו באיזה כתבה של מישהו וציטטו את הדעה שלו או שהם פשוט לא מכירים גיטריסטים... אולי ניסחתי בצורה קצת שונה...אבל עדיין זה לא היה אמור להימחק...אולי התגובה להודעה שכתבו שם שאם אני אתכופף קצת יותר אז יהיה אפשר לדחוף לי או משהו כזה...

epitaph

New member
אה..נכון...

ייתכן שמה שאה כתבת בהתחלה לא היה אמור להימחק אבל ההודעה הזו התחילה להוביל לפסים אישיים (ולתיאורים די מוזרים).

a_duck

New member
אמ...

אז אם הודעה מובילה לתיאורים מוזרים היא נמחקת או שזה היה בטעות?

epitaph

New member
זה היה בטעות...

אני מודה,גם אני אנושי,מצטער

epitaph

New member
טופ...

אבל אל תשכח שיש דבר כזה שנקרא טעם אישי ולומר "תשמעו את כל הדברים האלה שאתם שומעים, אני את הגדולים מכולם כבר גיליתי...",מראה שאתה לא מוכן לקבל דעות שונות ואת העובדה שלכול אחד טעם שונה. -עדי שמצטט יותר מדי בזמן האחרון וגם כותב לפעמים בגוף שלישי-

epitaph

New member
כי הקטע עם ההיפים מתחיל לעצבן

וזה היה ברור שההודעה שלך היתה מכוונת לצחוק עליו.

למעלה