VH1

Aeroguy

New member
אף אחד לא משתווה לאירוסמית´

אבל זה ברור. בקשר למגהדת´, הם חיממו את אירוסמית ב- 93´, אבל אירוסמית´ העיפו אותם לכל הרוחות אחרי איזה 10 הופעות... איזה כיף...

BlackShadow

New member
אירוסמית´...

בחיים לא הגיעו וגם לא יגיעו לרמה של מטאליקה הישנה...

Bodom-child

New member
כי הם בטח ראו

שכולם מתייחסים רק למגהדת´ וכשאירוסמית´ עלו כל הקהל הלך

Sham 69

New member
אוי באמת ..

מה אתה תופס כל כך מארוסמית´? סתם להקה של איזה כמה פוזרים .. ויש להקות בהרבה יותר טובות ..אבל כנראה שזאת רק דעה שלך .. ואני לא מת על מגהדת´ .. אבל אני בהחלט מעדיף מגהדת´ על אירוסמית´ ואם באמת מגהדת´ חיממו את אירוסמית´ .. לא מבין למה .. למגהדת´ יש מוזיקאים ברמה גבוהה יותר .. ועוד דברים חיוביים שאירוסמית´ לא מגיעים לרמה שלהם ..

ed547

New member
די כבר עם האובססיה הזאת לאירוסמית!

אוקיי הבנו שאת אוהבת את להקת הפופ מטאל המסכנה הזאת עם הסולן הגרוע הזה אבל להגיד שמגהדת´ ומטאליקה גרועות? מוערכות יתר על המידה? אולי זה בגלל ששנייהן היו מחלוצות הטראש האגדי והוציאו כמה אלבומי קלאסיקה בסגנון שרק בגללם צריך לכבד אותם! את בכלל מכירה את מטאליקה או מגהדת´ הישנים?? או בכלל?? אני ממש לא יודע אם ההודעה שלך היא בצחוק או לא.. הבנו שאת שונאת מטאל אז למה את לא סותמת את הפה ולא מתערבת בדברים שלא מעניינים אותך ומוציאה כל פעם את אירוסמית שלך שאלוהים יודע שלא מתקרבים אפילו למטאליקה או מגהדת´ ובמיוחד לא בתקופה ממוסחרת ומגעילה זו.. במקום להגיד שהם גרועות אפשר פשוט להגיד שהם לא הסגנון שלך.. זה קשה מדי?

Aeroguy

New member
לצערי יצא לי לשמוע

אירוסמית´ עכשיו טובים מאי פעם (וזה מפי אדם שמחזיק את אחד מאוספי הבוטלגים הגדולים בעולם של אירוסמית´). הם כיום המוזיקה המושלמת ביותר שהיתה. ידידה נורא טובה שלי מתה על מטאליקה אז יצא לי לשמוע הרבה מהחומרים הישנים שלהם, וזה למעשה מה שגרם לי להבין שמטאליקה ושות´ עשו את החטא החמור ביותר ברוק- ניתקו אותו משורשי הבלוז שלו, ובעצם קרעו לרוק את נשמתו. גם אני ראיתי את התכנית על מטאליקה, ועל ההופעה המשותפת שלהם עם גאנז... לא ייאמן שגאנז האדירים הופיעו איתם (למרות שמטאליקה חיממה איזה 5 הופעות של אירוסמית ב- 1990).

BlackShadow

New member
אתה מכעיס אותי ../images/Emo46.gif

אירוסמית´ הפכו למוזיקת דאנס אם לא שמת לב...(לא שהם היו משהו מיוחד קודם) אבל כנראה שזה לא מעניין אותך כל עוד זה קליט וחביב... מטאליקה לא הרסו את הרוק, מטאליקה הביאו את הרוק קדימה. שמעת איזה שני שירים שלהם אצל ידידה שלך? בטח שלא תאהב אותם. אני אף פעם לא מבין שירים משמיעה ראשונה...

ed547

New member
חטא לרוק או התקדמות הרוק?

ממה שאני מבין את מהטיפוסים השמרנים שפשוט לא יכולים לסבול כסגנון מסוים מתפתח ולא נשאר מה שהוא כיום.. את אולי לא אוהבת מה שהרוק הפך להיות אבל זה לא אומר שאנשים אחרים הם ככה ואולי אם תשני קצת את התפיסה שלך ותסכימי לקבל שינויים נגיע להסכם כלשהו.. ואת גם שוכחת שלכולם טעם שונה במוסיקה ואף אחד לא מונע ממך לשמוע את הלהקות שאת חושבת שטובות אז למה את צריכה סתם ללכלך על מוסיקה שאת בלאו הכי לא אוהבת?

שמע..

מצד אחד אין שום דרך שהרוק לא יתקדם כי כל העולם הזה מתקדם אבל הרוק בינתיים לא מתקדם לכיוונים טובים מדיי (לינקין פארק ודומיהם) אתה לא יכול להשוות את מה שהיה פעם ברוק כמו זפלין ללינקין פארק מסתבר שאנשים כבר התחילו לקלוט שכל הקטע של אלקטרוני ורוק לא ילך ביחד ומתחילים לרדת מזה הלוואי והרוק יחזור להיות מה שהוא היה פעם ולא רק בתקופת זפלין אלא גם בתקופת גוד אולד מטאליקה וגאנס בינתיים אפשר לראות רק פופ באופק...

a_duck

New member
אמ...

הרוק לא התקדם רק ללינקין פארק...הוא התקדם גם להרבה להקות טובות אחרות ואם אתה לא מכיר אותן זה לא אומר שהן לא קיימות...

מן הסתם

אבל הרוק היחיד שמשמיעים עכשיו הוא הרוק הזה של לינקין פארק וכו.. ילד בן 12 שפותח אמ טי וי ורואה אותם וחושב שהוא עכשיו הכי כלי שבעולם הולך עם חולצות שלהם אז הסגנון המוסיקלי שלו יתפתח לכיוון אחר מאשר ילד בן 10 שפתח אם טי וי לפני 6-7 שנים וראה את גאנס או משהו כזה ככה לפחות אני התחלתי פחות או יותר

a_duck

New member
הרוק של עכשיו...

לא ממש איכפת לי ממה שמשמיעים עכשיו...זה שיש לינקין פארק זה לא אומר שה"רוק" עכשיו כבר לא כמו שהיה פעם כי לדעתי הלהקות שיש עכשיו לא יותר גרועות...ועדיף שימשיכו לשים לינקין פארק ולא להקות אחרות כי אז יקרה להן מה שקרה למטאליקה...

כעקרון גם לי לא איכפת

אני כבר לא שומע בכלל רדיו או טלויזיה ואמן שיקרה ללינקין פארק מה שקרה למטאליקה אבל אני עדיין חושב שזה חרא מה שקרה למוזיקה העולמית ואיזה חרא עכשיו הם שמים במיינסטרים

a_duck

New member
עוד משהו...

המטאליקה הישנים לא בדיוק היו מפורסמים...הם התפרסמו כבר כשנהיו יותר דפוקים... ואני חושב שללינקין פארק לא יכול לקרות מה שקרה למטאליקה...קשה לתאר שהם מסוגלים לעשות משהו יותר עלוב...

Sham 69

New member
אם עכשיו אירוסמית´ טובים מאי פעם ..

אני אפילו לא רוצה לדעת או לנחש מה הם היו בעבר ..

למעלה