VH1

RaT_In_A_CaGE

New member
VH1

רק רציתי להגיד לכל מי שראה ולא ראה שבשני הלילות האחרונים היו VH1 עשו שתי תוכניות של BEHIND THE MUSIC על מגדת´ ומטאליקה עד תחילת תקפת ההתמסחרות שלהם ולמרות שבתוכנית על מגדת´ חצי ממנה נראה לי היה מוקדש ל"אל תיקחו סמים!!" וכל החרא הזה הן היו לא רעות ורק הראו שוב כמה שמגדת´ הרבה יותר טבים ממטאליקה !!

מטאליקה מזיינים את מגהדט!!!!!!!!!!!

קודם כל ברצוני לשבח את ויי.אייץ.1 על שתי תוכניות מעולות ומעמיקות!!!! בתוכנית על מטאליקה היה מאוד מעניין זה היה פשוט סקירה מצויינת של כל התקופה משמוסטיין היה גיטריסט ועד רילואד הנוראי... פשוט מצויין מעמיק ומעניין במאחורי המוזיקה של מגה דט היה 10 דקות על כמה שדייב מוסטיין שונא את מטאליקה ורצה לעבור אותם בהכל ועוד 35 דקות הוקדשו לבעיות הסמים השונות שלו ושל חבריו ללהקה ועוד 5-10 דקות למוזיקה המצויינת שלהם למ\רות שהמוזיקה של מגהדט מעולה ואני מעריץ גדול שלהם אין ספק בכלל שמטאליקה(עד השחור מזיינים אותם!!!!!! אין בכלל מה להשוות מטאליקה הרבה יותר טובים עם כל הכבוד למוסטיין וחבורתו העליזה

עם כבר דיברנו על מגה דט....

אז יש לי את יטנזיה ואני חושב על לרכוש לעצמי דיסק נוסף שלהם חשבתי על אוRUST IN PEACEאו משהו עם עסקים והעסקים טובים מה אתם ממליצים????????

Bodom-child

New member
לא הבנתי משהו

יש לך רק את youthanasia וכבר החלטת שמטאליקה מזיינים את מגהדת´ ? תקשיב ל rust in peace ואז אולי ההחלטה שלך על איזה להקה יותר טובה לא תהיה כל כך נחרצת.

יש לי עמנם רק את יוטנזיה אבל....

יש לי איזה 35 שירים נוספים שלהם באמ.פי.3 ולכן הסקתי את זה ובאמת עשיתי טעות שאמרתי נחרצות ולא ציינתי כי זאת דעתי בלבד ....

חולוני

New member
די כבר. תפסיקו עם הריבים המפגרים.

אתה לא מבין שכל מה שאמרת עכשיו זה טעם אישי ? אתה לא יכול לקבוע שמטאליקה יותר טובים כי יש אנשים שאוהבים יותר את מטאליקה ויש כאלה שאוהבים יותר את מגהדת´, ויש גם כאלה שלא אוהבים אף אחת מהן. הכל זה טעם אישי, ואין טעם אפילו לדון בזה. בכלל השוואות בין להקות זה דבר דפוק ביותר, אותו דבר כמו השוואות בין גיטריסטים, יש כאלה שאוהבים יותר את הנדריקס ויש כאלה שאוהבים יותר את סטיב ואי, אין טעם להתווכח על דברים כאלה. אנשים לא יכול לבוא פתאום ולקבוע שסטיב יותר טוב מהנדריקס או להפך, כי כל אחד מפרש את המוזיקה בצורה שונה, ואוהב דברים שונים בנגינה. יש כאלה שאוהבים יותר את הרגש של הנדריקס, ויש כאלה שאוהבים יותר את הטכניות של ואי, אז פשט תפסיקו להווכח כמו ילדים קטנים על הדברים המפגרים האלה. זה אותו דבר כמו להתווכח על תמונה אם היא יפה או לא. פשוט די.

badphish

New member
אני לא הולך לפרסם המשך להודעה

הזאת אז אני רק אומר שלא רק שיש פה ויכוחים אינסופיים יש פה אנשים שממש מחפשים לעצור אותם ועם לא ידברו פה על איזה להקות יותר טובות אז על מה כן??? זה פורום רוק ומטאל וכמו רוב הפורומים הוא בנוי להצגת דעה ועים יש לך דעה אז למה שלא תגיד אותה?? אני לא מוצא שום רע בויכוחים האלה כל עוד הם בדרך תרבותית ולא חוזרים על עצמם אז באמת על ישר תתקיפו אנשים על זה שהם כותבים על מה שהם חושבים

תגיד למה מערבב ויכוח אחד עם ויכוח..

אחר?!? אתה כלכך רוצה להתווכח איתי??? ושוב אתה מכניס לי מילים לי לפה! אמרתי שיש קטגוריות שכן אפשר להשוות בינהם, זה שאתה לא נגן ואתה לא מבין על מה אני מדבר בעיה שלך! זה לא אומר שמה שאני אמר לא נכון שזה אתה פשוט לא מבין על מה אני מדבר ומרגיש נבוך, ומפרש את זה כמשהו לא נכון...תעשה שיעורי בית ואז תחזור...

חולוני

New member
הבאתי דוגמאות.

לויכוחים מיותרים שמתבססים על טעם. הבעיה איתך שאתה מתחיל להתווכח עם כל אחד שהטעם המוזיקלי שלו שונה משלך, ואתה לא מסוגל לקבל דעות שונות משלך.

a_duck

New member
אך תשכח להגיד שזה לדעתך...

אני לא מסכים עם בערך כל מה שאמרת...לדעתי מגדאת´ הרבה יותר קשוחים ממטאליקה חוץ מהתקופה האחרונה שלהם...ולפי מה שהבנתי אין לך ממש דיסקים שלהם...וחוץ מזה הרבה מאוד הוגדש למוזיקה בתוכנית על מגדאת´...והחלק של הסמים היה קטן...תשתדל לא לזיין ת´שכל יותר מדי בהודעות שלך...או לפחות לא לעוות הכל...

למי אכפת מי יותר קשוח...

רק אתה מחשיב את הקשיחות כחלק מההחלטה מה אתה שומע ממש לא אכפת לי שהם יותר קשוחים .... בתכנית היה חלק מאוד קטן שהוקדש לשירים שלהם למקורות של השירים לסגנון וכאלה לא עיוותתי כלום אולי הגזמה קטנה

a_duck

New member
אני ראיתי...

מה הייתי עושה בשביל להיות בהופעה ההיא של מטאליקה עם מגדאת´...

Bodom-child

New member
יש לי את הבוטלג של ההופעה הזאת

כשראיתי את התוכנית שהם עשו, זה היה לפני איזה שנה, שמעתי פעם ראשונה את הקול של פרידמן... נפלתי על הרצפה מרוב צחוק.

Aeroguy

New member
שניהן להקות גרועות

אני יודע שתרצו להרוג אותי, אבל אני מרגיש שהגיע הזמן להניח את הקלפים על השולחן: מטאליקה ומגאדת´ הן שני להקות כ"כ מוערכות "על-לא עוול בכפן"... די, נשבר! יש כ-ל כ-ך הרבה יותר טוב משני הלהקות חסרות הכישרון האלה!

למעלה