V-STROM1000 או ואראדרו

h a j b i

New member
אבל אתה לא יכול לקחת 20

אם אחד שעבד אצל הונדה תקופה לא מבוטלת מעריך את הכמות שנמכרו ב- 100. אז קח אתה אפשרות אחרת: היחס 5 אחוז הוא לא נכון (לא ש- 20 אחוז למשל הוא לא פער מכובד מספיק)

בועז בר

New member
5%?! לא הגזמת 'קצת'?

לפני כשנה היתה לי את אותה ההתלבטות. מה שבעיקר הכריע את הכף היה עדויות של בעלי DL1K על בעיות כרוניות בחלק מהאופנועים בכיול מערכת ההזרקה, בעיות חשמל והתחממות שאם אותו האקזמפלר לוקה בהן - קשה ויקר לפתור אותן. בחרתי לבסוף בוואראדרו למרות שהוא מעט פחות ספורטיבי מה-DL, אבל כחבילה לדעתי הוא אופנוע טוב יותר.

T0MERKE

New member
עלויות אחזקה

אתה כותב שהוראדרו יקר יותר על סמך נתונים ? ראית את העלויות ? בזמן שהוראדרו וה DL1000 נמכרו במקביל כחדשים, ההונדה היה יקר משמעותית לקניה, מן הסתם כמות המכירות הייתה בהתאם. היום בתור אופנוע חדש וגם כמשומש, הוא קניה מצויינת. לגבי ספורטיביות - שניהם מאוד רחוקים מלהיות ספורטיבים, מנסיון (ואהבה גדולה) לסגנון האופנועים האלה.

h a j b i

New member
דווקא באופנועים שאני בדקתי

האחזקה של הונדה היתה משמעותית זולה משל סוזוקי (למשל: CBF500 מול GS500 והורנט 600 מול SV650). זה לגבי 1, לגבי 2, אני לא חושב שזה קריטריון משמעותי במיוחד. דווקא הפסקת השיווק של אחד הכלים הוא חיסרון גדול יותר וסביק להניח שיתבטא בכמות חלקי חילוף: חדשים בתחילה ומשומשים בעתיד.

אם אתה מגדיר שסגנון הרכיבה שלך

יישאר ספורטיבי, הרי שהוואראדרו לגמרי יוצא מהמשוואה. הסטרום מהבחינה הזו יענה לך באופן מדויק על הצורך, ואף תופתע מהיכולת הספורטיבית שלו.

bigi800

New member
עכשיו אני ממש חייב סיבוב על הוי סטרום

כדי להחליט הוא נשמע כמו אופנוע שממש יתאים למה שאני מחפש

גיקסר

New member
אני מופתע ממך

הוראדרו יוצא מהמשוואה לגמרי ???? מתי לאחרונה בדקת וראדרו בכבישים טכניים ? http://www.youtube.com/watch?v=eFXGQYMIxXo נעקפו שם כמה ספורטיבים, אני יודע יגידו הם בטח לא רוכבים מי יודע מה אבל עדיין, זה כמו להגיד שאפריקה טויין לא ספורטיבי, וזה נכון עד שהוא נופל לידיים של פנגס בנחשונים.

DL1000K2

New member
../images/Emo67.gif

כזה גיבוב של שטויות מזמן לא קראתי כאן גם לא הבנתי מה אתה מנסה להוכיח מזה שפנגס יש רק אחד.

גיקסר

New member
תן לי לנחש נפגעת שכתבתי שהוא ספורטיבי

גיבוב שטויות זה מי שכותב על משהו שלא יודע. לגבי פנגס זה אתה תחליט. צויינה עובדה על ידי מוסתאש שהוראדרו איננו ספורטיבי אז הראית שהוא כן אז איפה גיבוב השטויות ?

גיקסר

New member
או שאולי בגלל שאתה מכיר רק וי סטרום

כפי שכתבת"אני מכיר רק ויסטרום והוא אמין מאד אבל ייתכן שההונדה גם כן" לפני שקופצים גבוהה מסתכלים אם יש תקרה מעלייך

DL1000K2

New member
חבר אתה לא מוסיף לעצמך כבוד.

למה אתה עושה את זה לעצמך? ממה יש לי להיפגע? האם יש לי מניות בפס הייצור הכושל של הDL1000? לפעמים יש מגוון דיעות וזה יפה. אבל, המקרה הזה שונה. במקרה הזה, כל מי שמבין בעולם האופנועים, בעולם ולא רק סביב החנות שלך ברמת גן מחזיק בדיעה שהיא הפוכה משלך. אז מה זה אומר? אתה מספר סיפורים על הפרונט שהרגיש לך ככה וככה ואפילו בסרט שהבאת רואים שהפרונט רוקד סמבה בכל סיבובון לימין. אם לך הפרונט הרגיש ככה ולא אחרת אז הבעייה היא אצלך ואל תתרברב, אני לא מאמין לך. וגם ככה אם אינך מאמין לכל המומחים בעולם, תנסה לחשוב בהיגיון: איך אופנוע ששוקל מעל 250 והוא מגושם יהיה דומה בספורטיביות לאופנוע ששוקל 200 ואיך הבלמים שם? משולבים? גם אם אתה חבר של תומרקה, נציגנו בהונדה, וחברות היא ערך עליון, ותומרקה בחור נחמד, אז עדיין אל תרשום שטויות כי זה לא מחיק. מחר לקוח בחנות שלך ישאל עצמו האם ההמלצה שלך היא מקובלת...

גיקסר

New member
תגיד אתה אמיתי ?

חשבתי לכתוב לך משהו רציני אבל אני מבין לאן אתה מנסה ללכת, תצליח ידידי. עדיין אני חושב שהוא ספורטיבי (במגבלת ההגדרה) לא פחות מה DL אתה מוזמן להתייחס ולקבל או לא לקבל, כפי שכתבת על הכמויות שנמכרו אתה הוא זה שקצת כותב שטויות

DL1000K2

New member
דמגוג

אתה נתפס למספרים של המכירות כגלגל הצלה. עדיין לא הוכח שאני טועה. יכול להיות שגלגל ההצלה שלך ריק מאויר. וגם אם טעיתי, אז מה הקשר לוויכוח על הספורטיביות? דמגוג טוען שאם צדק בוויכוח אחד אז גם בוויכוח שני שאינו קשור הוא צודק. תהיה עקבי. אתה טענת על הפרונט וכו' ושהוואראדרו ספורטיבי בהרבה. אז מה פתאום אתה רושם עכשיו ש: " עדיין אני חושב שהוא ספורטיבי (במגבלת ההגדרה) לא פחות מה DL..." אתה נסוג ובקצב הזה עוד שעתיים תגיד לי שאני זה שאמר שהוואראדרו ספורטיבי יותר. גם זו דמגוגיה כולם מסבירים לך על הפער בספורטיביות ואתה בשלך. אמנם דעתך נחשבת אבל תביא קישור לדיעות למישהו מקובל שחושב כמוך כי אתה בינתיים בודד אם ככה תעשה, אני הראשון שאסיר את כובעי, אחרת תישאר דמגוג ואת דעתך לא נקבל

גיקסר

New member
אני דמגוג ../images/Emo13.gif

תקרא שוב את הכל מהתחלה ותחזור עם תובנות, נתתי לך דוגמא שאתה מסרב להשלים איתה. אתה נתת דוגמא למספרי מכירות שלטענתך נכונים , הוכיחו לך גם שאתה טועה אני נתתי דוגמא למה שאני מחשיב ככלי ספורטיבי במגבלות הספורטיבי, שזה אומר הוא לא סופר ספורט ולכן ההגדרה של ספורטיבית לא הכי נכונה. אך מאחר והתייחסו אליו כלא ספורטיבי בכלל לעומת ה DL שהוא ספורטיבי. שניהם יושבים על אותה נישה של אופנועים וגם בחו"ל נבחנו זה כנגד זה. אני עדיין עיקבי במסקונתי האישיות כפי שציינתי בכל הודעה. לך הDL ספורטיבי יותר תבורך, לי אישית הרגיש הוראדרו ספורטיבי יותר. חוץ ממך ומוסתאש אף אחד לא ראיתי שמנסה לשנות או להסביר. וזה שלא תקבל את דעתי ממש לא מדאיג אותי כי אין לי צורך לרצות אותך בנושא. הבחור שאל הבעתי את דעתי, שעדיין תקפה. אתה ממש מנסה לחפור בורות לא קיימים, תשתחרר זה פורום ציבורי וכל אחד רשאי להביע דעתו. הדיעה שלך מקובלת עליי וגם אם לא זו זכותך, אם שלי לא מקובלת עלייך זה כבר בינך לבין עצמך

t d m 900

New member
לא רק השפם אלא גם בועז בר

רשם שהוא קנה לעצמו ורדרו. בועז מודע ומודה שהוא פחות ספורטיבי. מה שכולכם פיספסתם זה ששלי הוא גם דוש עאלק אבל הוא ספורטיבי בהרבה משני הבהמות עם הגנט 19 הקדמי. שניהם לא מוצלחים ואין כמו טדמ
למרות שפותח השרשור לא התעניין בו, צריך והגון לכוון אותו לימאהה הזה.

בינתיים שלושה שדעתם שונה משלך, והנה עוד שניים

שיותר נחשבים: ניב חיימי ודני אנגלברג. שניהם רוכבים עתירי נסיון, מדריכי רכיבה אצל פרדר, שהיה לי הכבוד לרכב איתם, לבחון איתם, וללמוד מהם, ועם יכולת מבחן ויכולת רכיבה שעולה על שנינו גם יחד. דני צוטט על האופנוע את המשפט: "הסוזוקי נותן תחושה כאילו הדביקו אותו לכביש עם סופר גלו, ובנוסף חיזקו את הכל בחבילה של מסמרי 10". ולאיש יש יכולת רכיבה שלא לי ולא לך יש. כך שיש לך כאן חמישה, ביניהם שלושה שרכיבה היא/היתה מקצועם במשך כמה שנים טובות.

למעלה