The X Factor - שרשור פרק הבכורה

The Gloaming

New member
וזה הכי לא תירוצים

תראה איך היא הגיבה לבחורה ששרה את Feeling good.
תראה איזה פתוחה היא הייתה איתה, איך היא שמחה בשבילה, כמה היא פרגנה לה.

איתו היא כנראה לא הרגישה בנוח, הגיוני.

GM1988

Well-known member
יש קטע קצר אחרי הביצוע של הילדה

שמראים את בריטני במן הנהון עם הראש שהיא עושה, שזה בול אותו קטע שהיא עשתה אצל המתמודד שהזכיר את למברט.
מה שעושים בעריכה כרגע עד שהתכנית עולה לשידור חי, זה מה שנותן את ההתרשמות של הצופים בבית, ולא בריטני קשורה לכך.
גם בחלק של "המעריץ" זה היה לגמרי לא מוצדק ששמו קלוז-אפים של בריטני לפני שהבחור יצא עם הפרחים אפילו, וממש טרחו לשים עוד ועוד שוט, כדי להדגיש את ה"גועל" שהיא ספגה ממנו ב10 הצעדים שלקח לו לעבור ממאחורי הקלעים עד למרכז הבמה.
באמת... והאחיות היו ממש בדיחה.

The Gloaming

New member
ועוד אגב אחד...

כשאמרתי לפני כמה ימים בלייב צאט שהיא שמה עלינו זין חלקכם אמר שהוא לא מבין מה הבעיה...
.

Itzik200

New member
אז האגב הזה לא קשור אליי חחח

כי אני בטוח לא אמרתי את זה...

Jasper Jasper

New member
עריכה

חתכו את הקטע שהיא אומרת לו תודה על הפרחים ושהוא מתוק. ואז היה את האודישן. האודישן עצמו היה מביך, הסצינה ששמו ביוטוב הייתה ערוכה אגב הרבה יותר גרוע והיה נראה שהיא עושה לו פרצופים אפילו לפני שהוא פתח את הפה.

theone24

New member
אוקי, אז סיימתי לצפות בפרק הראשון ממש עכשיו.

יש אותו לVOD של הוט בחינם למי שמנוי, וזה מה שאני חושב:

1 - 88 פאקינג דקות?!?! הדבר הזה לא נגמר!

2 - דמי לובאטו, וואו, ידעתי שהיא בחורה עם לב זהב מהמעט ששמעתי עליה, אבל היא פשוט מקסימה ושובת לב - היא בדרך להיות האמריקן סוויטארט החדשה בדרך הזה.
עושה רושם שהתוכנית תעשה רק טוב לקריירה שלה.

3 - בצפייה בפרק הראשון , לא שמתי לב שבריטני "שופטת קשוחה" במיוחד.
כל מי שקיבל ממנה "לא" קיבל את זה בצדק.
אני עדיין לא יודע מה הולך בפרק השני, אבל את הפרק הראשון היא החלה קצת לחוצה, השתחררה בהמשך ודיברה לעניין בלי ללכת סחור סחור.
ההערות שלה היו בול במקום, לטוב ולרע, והיא הגיבה בצורה פשוט מקסימה כמה פעמים, במיוחד עם הבת של המתמודדת הראשונה.
האודישן של דון פיליפ מעט צונזר, אבל ראו עליה שהיה לה קשה איתו ובצדק.
אני מאוד מבסוט ממנה עד עכשיו.

4 - זה כל כך שקוף שרוב מה שהולך מאחורי הקלעים זה מבוים.
בכלל, הרוב נראה לא אמין ולא טבעי בכלל.
קיבינימט, שתי האחיות הבלונדיניות שישבו וקטלו כל מתמודד שהיה איתן בחדר, נו באמת...זה כל כך לא אמין...ואז היא עלתה לבמה וזה הרי ברור שהיא לא תעבור אחרי שהיא חשבה שהיא טובה מכולם...

זהו, פחות או יותר.
היה ארוך, אבל מה לא עושים בשביל ספירס...

Itzik200

New member
תשמע היא בן אדם

העניין הוא שהיא בחרה להלחם בזה, לשתף ולטפל בעצמה.
יש מספיק נוער שנמצא במצב כזה, אנורקסיה היא לא תופעה נדירה.
כשאתה רואה כוכב עולמי מתמודד באותם קשיים ובעיות שלך יש,
יכול להיות שזה ישפיע עלייך ויעודד אותך, ויגרום לך לפתוח את הפה ולעשות משהו.

לגבי נסיונות התאבדות - אני לא שמעתי על זה
אם אתה מדבר על החתכים בפרקי היד, אז זה לאוו דווקא ניסיונות התאבדות, זה משהו מוכר אצל חולות אנורקסיה, שהן מחליטות לפגוע בעצמן בכדי לגבור על הסבל של המחלה, זה לא אומר שזה ניסיון התאבדות.

חוץ מזה היא נלחמת כמו שראיתם בפרק הבכורה, בהתעללות בנוער.
גם היא כילדה שמנה, סבלה מהצקות בבית הספר, והיא מעודדת חשיפה למקרים כאלה.

לדעתי דווקא זה שהיא חוותה על בשרה את הדברים האלה, זה שהיא פותחת את הפה, מדברת על זה, משתפת ופועלת נגד זה
הופך אותה לרול מודל טוב, ככה נוער באמת יוכל להזדהות עם המקרים

CantBeTamed

New member
בתור מעריץ של *בריטני ספירס* אתה מדבר?

בריטני הייתה רול מודל ב"תקופה ההיא" למשהו? אתה הכי אמור לדעת.
אבל בריטני השתקמה, לא וויתרה, וחזרה למסלול, לקח לה זמן, כבר דיברו על זה שהיא הולכת למות, אבל היא ניצחה בגדול.

דמי היא רול מודל מעולה.
נערה מתבגרת, שעברה דברים שמליוני נערות בגילה עוברות, עדיין עוברת, ועדיין נלחמת.
היא נפתחה בפני העולם ומשמשת דוגמא כל כך טובה לבנות בגילה ולכך שאפשר לנצח הכל.

The Gloaming

New member
והקשר הוא..?

זה שאמרתי שדמי היא לא רול מודל טוב אומר שאמרתי שבריטני היא כן?

CantBeTamed

New member
לא.

אבל לבריטני גם הייתה תקופה קשה, שאני משער שאליה הייתה יותר מודע מלזאת של דמי, וכן היית מודע לניצחון שלה בסוף.
אז ציפיתי שלא תתמקד ברגעים הקשים של דמי כדי להגדיר אותה או לבחון אם היא רול מודל טוב או לא, אלא בניצחון שלה.

The Gloaming

New member
ומסכים על הכל, כמובן.

אבל מעניין מה תחשוב על תקרית הסירקס בפרק הבא חח

theone24

New member
יצא לי לראות את הקטע המלא עכשיו ביוטיוב,

והאמת שלא יצאתי ממנו בהרגשה מיוחדת.
זה היה שקוף שהוא מושתל של ההפקה מהרגע שהוא עלה לבמה עם פרחים - נועד ליצור פרובוקציה וקטעי ווידאו שישמשו לפרסום העונה בצורה הכי מושכת שיש - כמה שיותר צהוב.

אז כן, היא עשתה לו פרצופים, אבל היא עושה פרצופים לכולם...לא ראיתם כמה פרצופים היא עשתה בזמן שסיימון ליקק לה בראיונות המשותפים שלהם?
חוץ מזה שערכו את התגובות שלה, וכאשר הוא שאל אם יש לה עוד משהו להגיד לו היא עשתה כזה לא עם הראש, ואז חתכו שוב לסיבוב ראש עם הפרצוף שהיא עשתה ברגע שהוא עלה לבמה עם הפרחים.
כבר כתבו כאן שהיא הודתה לו, אבל ההפקה נחושה להוציא אותה באור מסוים, ולא הכי מחמיא שיש.
היא לא מרגישה בנוח שאנשים מחמיאים לה ומלקקים לה.
היא לא מרגישה בנוח עם אנשים זרים/ מעריצים מטורפים...זה לא חדש לנו, כל תמונות המיט אנד גריט הקפואות שנראו כאילו נקפו עליה בכוח...אנשים מופתעים מזה שהיא מגיבה בצורה כזאת?

מה שהכי מפריע לי הוא שמנצלים אותה ואת שמה בשביל רייטינג.
נותנים לאנשים כאלה וכמו דון פיליפ לעלות לבמה, כאשר הידיעה שמפגש בינהם יצור לאיזשהי פרובוקציה שהם יוכלו לפמפם אחר כך בפרסומות.
היא לא צריכה את החרא הזה, ואת התוכנית הזאת - פימפום שמה כשופטת קשוחה יפגע בשמה, אפילו שהיא לא קרובה בכלל להיות כזאת.
לטווח הארוך זה יכול לגרום לה יותר נזק.

יאללה, שתגמר העונה הזאת מהר, והיא תחזור לעשות מה שהיא אמורה לעשות - מוזיקה.

גמני סיימתי לצפות בשני הפרקים

מוכרח לציין שכבר נורא משעמם אותי תוכניות מהסוג הזה.
לא בטוח שהעובדה שבריטני שם תצליח לגרום לי לצפות בשיעמומון הזה לאורך זמן

Shiri from the block

Active member
מסכימה עם כל מילה שאמרת! אני גם צפיתי בפרק הראשון אתמול,
ולבנתיים לא מבינה למה אומרים על בריטני שהיא ביצ'ית... בפעמים שהיא אמרה 'לא' כולם אמרו לא... אז למה אומרים עליה לבד שהיא ביצ'ית? |:
סתם בשביל להביא כותרת לבריטני וכי ידוע שהאקס פקטור הזה מתמקד בעיקר בה ולא במתמודדים. אז ממש לא צריך לקחת את זה קשה..
קצת משחקים עם העריכה ואפשר להוציא את כולם ביצ'ים.

לגבי דון פיליפ, ממש רואים שהיה לה קשה עם זה.
גם שם חתכו כמה דברים מהעריכה אז צריך לקחת את זה בחשבון שלא הכל מופיע כמו שנראה לנו..
ורואים שהיא הייתה סוג של שבורת לב כזה שהיא הייתה צריכה לסרב לו..

בקיצור עד עכשיו היא יצאה ממש טובה, והפרק הראשון למרות שהוא היה ארוך בטירוף אבל היה ממש שווה ואני מרוצה!

GM1988

Well-known member
היה מאד ברור שלבריטני לא היה קל

עם ההופעה של פיליפ על הבמה, וחתכו הרבה דברים בעריכה הסופית, ומה שהשאירו זה בעיקר את הרעיון של הסיפור ביניהם.
במקרים רבים רואים שמשחקים שם עם העריכה, מדביקים אולי אפילו תגובות של מתמודד אחר למתמודד קודם או זה שהיה אחריו וכו'... מאיפה לנו לדעת מה הולך שם.
מה שללא ספק, הוא שבריטני מתייחסת בכבוד למתמודדים, אומרת את הדברים שיש לה להגיד בצורה ברורה, לעניין, אפילו שזה קצר, היא לא נמרחת ולא מרצה אף אחד.
דמי חמודה, אך נראה שהיא משתדלת להיות בתפקיד הנחמדה, המחבקת, החומלת, שאם אלה באים ממוטיבים מסוימים, הופכים את כל העסק ללא אותנטי מצידה.

למעלה