אם אתה רואה שהבן אדם חיכה בכליון עיניים,
זה אומר שההפקה עושה עבודה מצויינת בליהוק,
ואני באמת באמת עומד על זה - מדובר בסוג של ניצב, מתמודד שתול, שמטרתו היחידה היא לעשות חלטורות ופאדיחות מתבקשות כיאה לכל תכנית ריאליטי. זה שואו, וצריך גם כאלה, ואין שום סיכוי שבעולם שהוא מתמודד מהשורה.
מה שאני כן מסכים, זה שהיות וכל הקטע הוא למעשה באיזשהו אופן מבויים, אני חושב שהיה עדיף לביים גם את בריטני, ושתתן התייחסות דומה למה שאתה תיארת. אני מופתע מההנהלה שלה שלא דאגה לכסות את הפינות האלה, ואנחנו מכירים את ההנהלה - הם תמיד ידאגו מאוד לגונן על בריטני ולהוציא אותה על הצד הטוב ביותר, וציפיתי מהם שיראו כל פרק 10 פעמים וידאגו לכל פרט הכי קטן בעריכה. אולי הם החליטו קצת לשחרר את דגיגונת הזהב שלהם...
בכל אופן, ברור שכל האודישן הזה הוא חלטורה מכוונת, אני מופתע שההנהלה של בריטני לא עשתה כלום בנידון וגם מופתע מהעורכים של TXF - לא חושב שזה עושה ממש טוב לתכנית. אמנם הם יודעים שהנבחן הזה "מיובא", ואנחנו (או לפחות חלקנו, המעריצים) יודעים את זה, אבל שאר הקהל בבית לא ממש ער לכל מה שהולך מאחורי הקלעים ולא מודע לכל הפרטים הקטנים, ואני לא בטוח למה שידור האודישן הזה היה טוב.
הבנתי שנעשה ניסיון להוציא את בריטני באור מאוד ספציפי, שעושה את העבודה שלה באיזשהו מקום "בכל מחיר" ולא חוששת להביע דעות נוקבות, אבל היה עדיף לעשות עוד סוג של סתם אודישן מביך עם זייפן מחריד ואני לא יודע מה, אבל לעשות אותו כזה בריטני סטן שהיא כל חייו ושהיא כזאת מושא להערצה בשבילו, לא יודע כמה זה היה חכם. נכון שחשוב לתת לכל מתמודד לדעת אם הוא טוב או לא, בלי הנחות, אבל.. בסיטואציה כזאת עדיף היה להתנהג אחרת, ושבריטני גם תגן קצת על התדמית שלה. אפשר להיות כלבה קשוחה אבל לא חייבים להיות מכשפה מרשעת.