The X Factor - שרשור פרק הבכורה

Itzik200

New member
תשובה לשלושתכם

לא צריך לקנות אותה אבל היא יכלה להגיד בנימוס
"מצטערת חמוד, רואים שאתה אוהב מוזיקה אבל אתה לא מספיק טוב בשבילנו"

או משהו אחר, רואים שהבן אדם חיכה בכליון עיניים להתייחסות ממנה, זה לא שלהגיד משפט יגרום לה לקרוס, פשוט יוציא יותר נחמדה מסתם לא

RedOne8

New member
אם אתה רואה שהבן אדם חיכה בכליון עיניים,

זה אומר שההפקה עושה עבודה מצויינת בליהוק,
ואני באמת באמת עומד על זה - מדובר בסוג של ניצב, מתמודד שתול, שמטרתו היחידה היא לעשות חלטורות ופאדיחות מתבקשות כיאה לכל תכנית ריאליטי. זה שואו, וצריך גם כאלה, ואין שום סיכוי שבעולם שהוא מתמודד מהשורה.

מה שאני כן מסכים, זה שהיות וכל הקטע הוא למעשה באיזשהו אופן מבויים, אני חושב שהיה עדיף לביים גם את בריטני, ושתתן התייחסות דומה למה שאתה תיארת. אני מופתע מההנהלה שלה שלא דאגה לכסות את הפינות האלה, ואנחנו מכירים את ההנהלה - הם תמיד ידאגו מאוד לגונן על בריטני ולהוציא אותה על הצד הטוב ביותר, וציפיתי מהם שיראו כל פרק 10 פעמים וידאגו לכל פרט הכי קטן בעריכה. אולי הם החליטו קצת לשחרר את דגיגונת הזהב שלהם...

בכל אופן, ברור שכל האודישן הזה הוא חלטורה מכוונת, אני מופתע שההנהלה של בריטני לא עשתה כלום בנידון וגם מופתע מהעורכים של TXF - לא חושב שזה עושה ממש טוב לתכנית. אמנם הם יודעים שהנבחן הזה "מיובא", ואנחנו (או לפחות חלקנו, המעריצים) יודעים את זה, אבל שאר הקהל בבית לא ממש ער לכל מה שהולך מאחורי הקלעים ולא מודע לכל הפרטים הקטנים, ואני לא בטוח למה שידור האודישן הזה היה טוב.
הבנתי שנעשה ניסיון להוציא את בריטני באור מאוד ספציפי, שעושה את העבודה שלה באיזשהו מקום "בכל מחיר" ולא חוששת להביע דעות נוקבות, אבל היה עדיף לעשות עוד סוג של סתם אודישן מביך עם זייפן מחריד ואני לא יודע מה, אבל לעשות אותו כזה בריטני סטן שהיא כל חייו ושהיא כזאת מושא להערצה בשבילו, לא יודע כמה זה היה חכם. נכון שחשוב לתת לכל מתמודד לדעת אם הוא טוב או לא, בלי הנחות, אבל.. בסיטואציה כזאת עדיף היה להתנהג אחרת, ושבריטני גם תגן קצת על התדמית שלה. אפשר להיות כלבה קשוחה אבל לא חייבים להיות מכשפה מרשעת.

בטח סיימון זכר אותו

מאיידול
בסדר, ברור שיש סיבה לכך שהוא נמצא שם- זה פשוט סתם לא עשה טוב לבריטני ובאמת חבל, חשבתי שסיימון דווקא יגונן עליה מקטעים כאלו...

The Gloaming

New member
מעולה, תודה.

בדיוק מוכיח שהוא מושתל וכל הקטע הזה מבוים.

בסופו של דבר פרסום זה פרסום. לטוב ולרע.
אולי הם רוצים להפוך אותה לרעה כדי שבהמשך זה ישתנה והיא תהיה המאמי הלאומית או משהו כזה.

Itzik200

New member
ברור שהוא "מושתל" על פי הגדרתכם

אף אחד לא חושב שבאמת הוא יודע לשיר, זה ברור שמעבירים גם מוזרים ואנשים ששרים רע בשביל שיהיה צחוקים

אבל הוא לא מביים את זה, גם בAI הוא שר שיר של בריטני, משמע הוא באמת מעריץ שלה...
אז לא אכפת לי אם הוא מושתל או לא, כל ההתנהגות שלו על הבמה היא אותנטית.

שורה תחתונה - בריטני הייתה יכולה להיות יותר אמפתית אליו

GM1988

Well-known member
אם היא לא מרגישה שזה נכון לה,

חבל שהיא תגיד משהו, רק למען הנימוס, שזה מראש לא מנומס.
ואני מתכוון, כשאתה אומר דברים בגלל אינטרס (ולהגיד בנימוס בגלל שזה מעריץ או מישהו שאמר לך מילה טובה), זה הופך אותך לבן אדם לא אותנטי.
אני מכבד את הכנות של בריטני במקרה הספציפי, היא גם לא חסכה בהבעות פנים שהיו עדות לרושם מהאודישן.

נחזור לאודישן עם דון פיליפ, תראה כמה שבריטני התייחסה אליו בכבוד. היא הגיבה בנימוס כנה למה שהיא ראתה ושמעה, וסיימה ב"לא" כשנשאל ממנה עם להעביר לשלב הבא.

ולגבי העריכה, אין ספק שנותנים לבריטני לא מעט זמן מסך בעונה כשופטת, והאדם שמאד מחכים לראות מה היא תגיד, תעשה, איך ומה יהיה, וכל התקריות עם ה"מעריץ" ואיך שמגישים לצופים זאת, היא בכוונה תחילה שנעשות על ידי ההפקה.

אגב, דון הזה לא היה כזה נורא,

יש לו קול סבבה, כמו בדואט עם בריטני+ תוספת של חספוס כזה של התרגשות.

חוץ מזה שהוא אדום בצורה מחשידה

זה נראה כאילו הוא שכח את עצמו במיטת שיזוף לפני התכנית.

ויש גם תגובה שלו מהפייס

I feel goood...getting the word out about the kids..and letting everyone know that the show was so edited..and they didnt think it apropriate after they set it up to happen..me coming out.. Not good for the family audience..hmmm pat robertson I mean Simon Cowell

ndnd123

New member
הקטע עם המעריץ ההיפסטר של בריטני

זה הוציא אותה באור כ"כ שלילי.. אנשים פשוט שונאים אותה, ואני מצטט:
אייכס!!היא כזאת מגעילה גועל !!!

איזה מגעילה בריטני
דפקה פרצופים מגעילים
כאילו מה רע לך להיות נחמדה אליו? גם ככה כולם שונאים אותך, אז אולי תפגיני קצת חיבה למעטים שנשארו?

איזה חרא היא רק אמרה "לא"

יואו איזה כלבה היא ! היא עשתה פרצופים של כאילו היא נגעלת!!! אבל עזבו את בריטני תראו איזה יפה דמיי !

הוא באמת היה על הפנים אבל מסכן הוא כל כך חיכה לפגוש אותה היא יכלה להיות טיפה יותר נחמדה אליו.

איכס אישה מגעילה ביצ'ית ברמותה

אז היא באה לשפוט, גם גאגא הייתה שופטת חד פעמית בתכנית , והיא בכתה רק בגלל שמישו רקד בצורה מרגשת, וממש התלהבה ממנו,
והוא בא ומביא לה פרחים וכל כך מתרגש ובריטני מתנהגת ככה, את המעט כבוד שהיה לי אליה, ברגע זה הכל נגמר .

בסדר שהוא לא שר יפה ביכלל אבל בריטני יצאה מה זה מגעילההה

בריטני היא חרא שופטת, היא פוחדת שמישהו יהיה יותר מפורסם ממנה, היא תעשה הכל כדי שהיא תישאר מפורסמת, בראש הכותרות. לא מבינה למה הביאו אותה לתכנית הזאת

כואב לי לראות את כל התגובות האלה, הכל בגלל ההעריכה המטומטמת הזאת..הם הורסים לה את הקריירה

GM1988

Well-known member
אממ כן

הם מוציאים כל הקשר לגיטימי במה שהם מציגים ממנה לבין מה שקורה בפועל. הם מתמקדים בה כשופטת קשוחה ומרשעת, מסריטים סרטונים קצרים של "בריטני ביץ'" כדי לבדר את הקהל, אך באותה מידה מספקים הרבה אנטי שיכול לבוא כלפיה מצופים שגם ככה לא מחבבים אותה אולי.
כל הקרקס סביבה לא ממש מוצא חן בעיניי.
אפילו הקטע של הג'יפ האחרון שמגיע ובריטני יוצאת ממנו למשמע צרחות האנשים, לגמרי

אני מקווה שאלה רק השניות הראשונות בהן התכנית עלתה, ובהמשך יתנו לה מרחב, ולא יבנו "B פקטור" על שמה.

Sam P

New member
לדעתי בנוגע למעריץ

אתם יוצאים מפרופורציה.. הקהל הרחב לא יודע את זה אבל אנחנו כמעריצים כן.. אני כן מסכים שהיא יכלה להגיד משהו בנוסף אבל אנחנו יודעים שיש לה אישיוז.. אני פשוט חושב שהיא לא נגעלה היא פשוט מובכת.. ככה זה היה נראה גם.. היא פשוט הובכה מכל הסיפור הזה מאז שהטא נכנס עד שהוא יצא. אני לא חושב שהיא הייתה צריכה לעשות לו הנחות , הוא קיבל no כמו כל אחד אחר, אנשים סתם מגזימים לדעתי. הוא היה מלחיץץ כזה קצת סייקו בעיניי וזה מלחיץ, במיוחד את בריטני שכולנו יודעים את האישיוז שלהעם פגיעות מאנשים ופחד מקרבה... סתם האש עפה עליה, אם זה היה מעריץ של דמי והיא הייתה מתנהגת ככה אז מה בריטני הייתה המלאכית פתאום? lets cut the bulshit היא הייתה אובייקטיבית נקודה וכל סיפור ההערצה המלחיצה הלחיצה והרתיעה אותה זהו.

אני באמצע הפרק השני אבל לא יכולתי לסיים בלי

להגיב- מעריץ עם הפרחים- הדבר היחידי והמפחיד שהיה שם זו התגובה של בריטני.
הוא לא דרש הרבה, זה הזוי ולא הוגן כלפיו- נו בחייכם, מילה אחת הייתה הורגת אותה? תגידי מילה חמה, ויאללה הוא מתחפף לך מהחיים לנצח.

The Gloaming

New member
אני מנסה לא לצאת פתטי מידי

אבל בכל זאת, אני חושב שכל האודישן שלו היה מאוד מטריד ולא נעים כזה אז אני יכול להבין אותה שהיא לא אמרה כלום, מצד שני אנחנו יודעים כבר שיש לה סוג של פחד ממעריצים (והוא קצת מאשר את הסיבות לפחד, לדעתי) , זה לא חדש לנו.

וחוץ מזה לקראת הסוף היא עשתה לו פרצופים של אמפטיה. באודישן עצמו הוא בעייני הביך אותה מאוד, לא הייתה לה סיבה לפרגן לו.

Itzik200

New member
איזה פרצופים של אמפתיה בדיוק?!

פרצופים של אמבטיה אולי

די אי אפשר כל דבר לתרץ עם אותם תירוצים נדושים שחוזרים על עצמם
שהיא מפחדת וכו' וכו'.

היא לא היתה צריכה לפרגן לו, ממש לא,
אבל מתוך כבוד לקהל שלה, שאוהב ושומע וקונה... היא היתה צריכה להיות יותר אנושית.
אפילו לא להגיד יותר מדי, אבל לפחות לחסוך ממנו את הפרצופים המפוחדים/נגעלים/מזועזעים שלה.
אז הוא שר מזעזע וקצת מתלהב מדי, זה לא סיבה להיות בשוק ממנו.
ראינו דברים יותר גרועים ואף אחד לא עשה פרצופים כאלה.

The Gloaming

New member
איציק יש המון שיקולי עריכה

קודם כל יכול להיות שהכל היה מבוים ואמרו לו להתנהג ככה ואמרה לה להגיב ככה כדי ליצור רעש סביב התוכנית, דבר שני אתה לא יודע מה נכנס לעריכה בדיוק כמו שהחלק של היציאה מהארון של דון נחתכה בעריכה.

זה גם לא כ"כ משנה לדעתי.. אם הוא היה בא בגישה קצת יותר נעימה היו מציגים אותו אחרת ומתייחסים אליו אחרת.

למעלה