The X Factor - שרשור פרק הבכורה

Shiri from the block

Active member
יש מישהו שצופה ביום שישי?

Itzik200

New member
צפייה בפרק אחד מספיקה כדי להבין שהתכנית הזאת

תעשה רע לבריטני
לעומת זאת, לדעתי היא תעזור לדמי לקבל יותר הכרה ואהבה...

לדעתי היא מצטיירת בפרק הזה קצת רובוטית וחסרת רגשות.

The Gloaming

New member
אתה היחיד שחושב ככה

כל הביקורות רק משבחות אותה, כמובן שרגע האמת יהיה המעבר לתוכניות בשידור חי.

לגבי דמי אתה צודק בלי קשר.

spiceupmylife1

New member
מסכימה עם כל מילה

ואת דמי אני אוהבת מאוד
היא מקסימה ובחורה חזקה!!

GM1988

Well-known member
כמעט סיימתי לצפות בפרק הראשון העונה,

והאמת מכל מה שזכרתי, היה החלק בו הופיע דון פיליפ והשערורייה שהתרחשה עם בריטני.
זה היה מאד מרגש בעיניי.

כל שאר האודישנים היו דיי רגילים, חוץ מהבחור ששר "בורן דיס ווי", שלמרות כל השיגעון שבדבר, הוא עשה לי משהו ... הוא היה באמת טוב, בלי לשיר הרבה אפילו ולספק משהו בתנועה, הוא היה פשוט טוב, ואני שמח שהעבירו אותו.
באופן כללי, בריטני עושה את העבודה טוב, רואים שיש לה מה להגיד שהיא מבינה בו.

Someone 2011

New member
ברור שבריטני עושה עבודה טובה,

אני חושב שכל הדברים שהיא עברה בחיים, היא למעשה התחילה מאפס, מגיל 6 -7 ועד היום היא פועלות בתחום המוזיקה, לא משנה איך ובאיזה תדירות אבל היא בעסק.
היא מבינה עניין, יודעת לזהות כוכב אמיתי ובן אדם שיש לו קול טוב. היא יודעת מה היא מחפשת, והכי חשוב אומרת את האמת ולא כן לכל אחד.
אני מחכה לראות את התוכניות בשידור חי, את התגובות שלה. יהיה יותר מעניין מאשר שזה מוקלט וערוך ...
תצפה בקלפים ביוטוב של הפרק השני, יש שם כמה כישרונות. ממש אהבתי את הקול של אותה אחת בת 13 .. אני צופה לה הצלחה בתוכנית ...

Itzik200

New member
הלוואי ואני טועה...

אני יודע מי זו בריטני, אני יודע שהיא מקצועית ואומרת את האמת לאותם מתמודדים.
פשוט לדעתי זה לא יתחבר לאנשים בבית עם בריטני, ואולי זה יראה להם כאילו היא השתנתה ונהייתה ביץ'

GM1988

Well-known member
זה אפשרי יהיה מהסיבה שההתמקדות היא

במה בריטני תגיד, וכמה בריטני תגיד. מה הסיבה לעשות סרטון קצר על סך התגובות של בריטני לכמות המתמודדים, ואז להוסיף את הפתיח של GM? מה הם רצו להראות בזה...
בריטני ממש לא שידרה ביצ'יות או ניסיון לרדת על מישהו כשזה צרך פירגון. היא אמרה "כן" כשזה כן מבחינתה, ו"לא" כשזה לא מבחינתה.

Itzik200

New member
נכון, אבל כמו שאמרת הכל עניין של עריכה

ואני רואה שזו המגמה של עורכי התכנית... להציג אותה באור כזה

מצד אחד אני שמח שהיא מראה קצת אופי,

ולא משחקת אותה יפת נפש כמו שחשבתי שהיא תהיה.
מצד שני קצת (הרבה) מפתיע אותי שהיא כזו ביץ' ואולי זה באמת יהיה בעוכריה..

מה שכן בינתיים זה נראה כמו כל שאר תוכניות הריאליטי, לא מחדש כלום ולא מביא שום דבר חדש..לעוס ומאוס. אולי התוכנית עצמה תציע משהו חדש, לא מכיר כ"כ את הקונספט של האקס פקטור

The Gloaming

New member
אני גם לא רואה איפה היא ביצי'ת

היא אומרת את האמת בצורה לא פוגעת ולא מתייפיפת.
היא לא אומרת דברים מעליבים על אף אחד, רק אומרת את דעתה.. ברור שהיא מנסה להיות רעה, אבל זה לא מורגש בדברים שהיא אומרת.

פשוט מנסים למתג אותה כרעה, אבל אני בטוח שבשלבים מתקדמים יותר היא תחזור להיות המתוקה.

Itzik200

New member
בטוח שהמוזר הזה שלבש שחור

זה לא אדם למבארט?
לא ראיתי אותו הרבה זמן... יכול להיות שהוא השמין ככה?

Itzik200

New member
דרך אגב הבחור ששר סירקס צודק לדעתי

הוא אולי גרוע ומוזר, אבל בכל זאת הוא מעריץ שלך, יכול להגיד לו עוד איזה מילה מעבר ל"לא" ופרצופים של נגעלת

RedOne8

New member
הלו, מבזק חדשות

ההפקה הביאו אותו כדי לגוון ולעשות דברים מביכים. זה הכי מובן מאליו שקיים.

כבר כתבתי את זה פה בפורום פעם, בתכניות האלה השופטים לא באמת מקבלים את כל המתמודדים. יש משהו כמו חצי מיליון נבחנים לעונה, אולי יותר, ומעבירים אותם סינונים ראשוניים לפני שהם מגיעים לשופטים, פשוט כי אין להם זמן באמת לבחון כ"כ הרבה אנשים... הם מקבלים אולי 30 ביום, 50 מקסימום. בואו נלך למקרה בכי מוגזם - 10 נבחנים בשעה (לכל אחד 6 דקות), בלי הפסקות, 8 שעות עבודה - זה עדיין יוצא 80 ביום. כדי לבחון חצי מיליון אנשים צריך 6250 ימים כאלה, ככה שמין הסתם - לא כל מי שרוצה מגיע לתכנית.
אפילו פה בארץ אני יכול להעיד שניסיתי לגשת לכוכב נולד, שזה קטן יותר מה-X פאקטור בכמה וכמה סדרי גודל, וגם שם יש סינונים מוקדמים - מכניסים קבוצות של 30-40 אנשים לחדר עם נציג מההפקה שנותן לכל אחד בערך דקה וחצי, כי אחרת האודישנים פשוט לא יסתיימו בחיים.
ועוד משהו שאני יכול להגיד מהניסיון הזה, זה שגם בסינונים, לא מעבירים שם בקלות, בכלל. הרבה מתמודדים טובים ומוכשרים לא עוברים, ומכל קבוצה כזאת עוברים בערך 2-3 זמרים טובים, ובד"כ עוד כמה כאלה שעושים דאחקות, ומהסיבה הזאת הם עוברים, וזאת בלבד, וגם אומרים להם את זה והם יודעים את זה.

קיצר, מה שלא יהיה, האודישנים שם לא ספונטניים כמו שאתה חושב, ולא מעלים ומורידים מהבמה כל מתמודד שרוצה - כל מי ששם עבר סינון ראשוני, אחד לפחות אם לא יותר. אי אפשר לקום בבוקר, לרצות לפגוש את בריטני, להרשם ל-X פקטור ולפגוש אותה למחרת, ככה שיש שתי אפשרויות: או שהוא ניצב שעושה את זה תמורת תשלום, או שהוא פדחן שהצחיק מאוד את ההפקה בשלבי הסינון והם יידעו אותו למה הוא עובר, או שבאמת יש לו איזשהו סוג של כישרון והוא הצליח לעבור סינונים בהצלחה, ומסיבות לא ברורות הוא קרס ברגע האמת. ושנינו יודעים מה הסבירות של זה... כי הוא כן נראה בטוח ולא באיזה סוג של לחץ היסטרי שגרם לו לקרוס.

שורה תחתונה ובלי יותר מדי חפירות - תהיו בטוחים שכל אודישן מזעזע, מתבצע באופן מודע לכמה שהוא מזעזע.

GM1988

Well-known member
אז מה שהוא מעריץ?

קונה אותך החנפנות עם הפרחים וה"איי לאב יו בריטני"?

למעלה