לצערנו התחזית שלך התגשמה והמטופל המתלונן שמחכה שעות נתן אגרוף - לדיינה!

לעזאזל לפחות תיטפל למישהו בגודל שלך!!

חזרה לתחילת הפרק:
אקשן בחדר ההמתנה: אמא אחת באה עם ילד משתעל (לטענתה רק בגלל אלרגיה) ואישה אחרת דרשה ממנה לשים עליו מסכה, אבל האמא היא מהלא מאמינים במסכות (ובחיסונים) ולכן סירבה ופרצה ביניהן קטטה אלימה והאמא שמה בוקס לשניה ושברה לה שן, והשן נתקעה ביד שלה,
אז שתיהן צריכות טיפול וממשיכות לצעוק אחת על השניה בין ה"חדרים".
מה שמצחיק בסוף זה שהאמא בסוף צריכה בגלל זה איזה ניתוח קטן, אז לנגדון שואל אותה אם היא מעדיפה שהמנתחים יהיו בלי מסכות, כי הרי היא מאמינה שמסכות זה בולשיט, והיא נאלצת למלמל במבוכה שהיא מעדיפה עם.
(אגב זה הטריד אותי כבר כמה פעמים בסדרה שהם פותחים שם אנשים ומבצעים הליכים ניתוחיים דחופים כאלה בלי מסכות מדי פעם)
ג'בדי החמודה הזאת מנסה להתחיל עם מטאו (האח המתולתל עם הקשת בשיער)

והוא אומר לה שהוא לא יוצא עם קולגות מהעבודה באופן עקרוני, אאוץ'! והכל קורה מול עיניו המשתאות של המטופל הזקן שאומר שהוא כאילו צופה ברום-קום
וג'בדי מודה בפני דיינה אח"כ באיך שהיא דלוקה עליו, יואו היא כל כך מתוקה אני מתה עליה!

מטאו יה טיפש!
(ג'בדי ומל הדמויות שאני הכי מאוהבת בהן לחלוטין)
מ'קיי ודיינה ממשיכות לנסות לדובב את העובדת מין המסכנה להודות במצב שלה בפניהן ולקבל עזרה, אבל היא יותר מדי מפחדת מה"בוסית" שלה והן מיואשות מזה, אבל בסוף הן רואות שהיא לפחות לקחה איתה את העט שהן הציעו לה, שיש עליו מספר של איזה מוקד עזרה.
המתיחות בין לנגדון לסנטוס מגיעה לשיא חדש:
בהתחלה יש רגע כזה מוזר שהוא מנסה להתקיל אותה עם שאלות ושותק כשהיא נותנת תשובה נכונה.
אח"כ כשזה רק היא ומוהאן עם המטופל שמתדרדר והיא מציעה טיפול שלא מקובל לתת לפני תוצאות של איזו בדיקה שעוד לא הגיעו, ונדמה לי שהיא עושה את זה בכל זאת ומצילה את המטופל,
אבל אז כשלנגדון מגיע וכועס למה לא קראו לו היא לוקחת על עצמה את האשמה ומשקרת שרצתה להמשיך בטיפול שלא עזר, ונותנת את הקרדיט על ההצלה למוהאן.
ואז הוא נותן לה שטיפה רצינית, ובאמצע מגיע רובי וכועס על לנגדון על זה.
רופאה (או אחות?) שאני לא זוכרת שראינו עד עכשיו, מציעה לוויטאקר מדים נקיים חדשים במידה שלו שהיא מצאה, אבל אומרת לו שהוא קודם צריך לדבר עם הקראקן! שעכשיו ער ומשתחרר וביקש לדבר עם הרופא שהוא השתין עליו.
אז וויטאקר למוד הניסיון בא אליו כולו עטוי חליפות הגנה ומסכה

אבל הקראקן מסתבר כשהוא רגוע כבנאדם נחמד ומאוד מסכן שפשוט אין לו כסף לתרופות שהוא צריך לקחת והוא בכלל הומלס (סליחה: unhoused, לא שאני מבינה למה זה אמור להשמע יותר טוב), ובכל מקרה רק רצה להתנצל בפני וויטאקר.
וויטאקר לומד שיש להם צוות מתנדבים רפואי שמטפל בדרי רחוב והוא מתנדב להצטרף אליהם ולהביא לקראקן את הזריקה שהוא צריך בעצמו פעם בחודש.
איזה יופי.
וגם נראה לי שהרופאה/אחות הזאת דלוקה עליו.
והוא גם תפס את אחת החולדות (בעזרתו של כלב של מטופל) וזכה לקצת מחיאות כפיים.
סה"כ פרק טוב לוויטאקר, ולגמרי מגיע לו אחרי כל מה שעבר שם בשעות האחרונות.
מטופלת מהבוקר של מ'קיי עשתה תאונה ומגיעה שוב, וגם קורבן התאונה.
ומסתבר שמ'קיי פספסה משהו חשוב בבדיקה שלה - לטענתה של קולינס בגלל שהמטופלת שמנה וזה גרם למ'קיי להניח הנחות לגביה בגלל דיעות קדומות.
ויש גם עוד שיחה חמודה בין לנגדון ומל

(אוף ממש לא בא לי שיתברר שהוא גונב שם תרופות!)
ומישהו (נראה שמ'קיי) הזמין שוטרים לדבר עם האמא של הנער המסוכן-לכאורה שברח בפרק הראשון/שני.