The Pitt עונות 1&2 👩🏻‍⚕️👨🏻‍⚕️💉💊🩸🩺

Lhuna3

Well-known member
מל היא כמו גיבורת על
בא לי לעשות דירוג של דמויות אהובות... אולי בקרוב.
אבל סמירה מדהימה שם כשהיא מגנה על וויטאקר כשהמטופל חושב שהוא אשם.
את האמת? לא בטוחה שזה היה הדבר הכי נכון לעשות באותו רגע, כלומר להגן על וויטאקר כן, אבל להתעקש שהוא זה שימשיך את הטיפול במטופל שכרגע איבד בו את האמון (מסיבה טובה מנקודת מבטו) ומצוי במצב חירום של פחד, כאב, מצוקה... בעיני אולי נכון יותר היה לעשות את הדבר שיאפשר למטופל להרגיש בטוח יותר ולתת למישהו אחר להמשיך איתו או לעשות את זה בעצמה, ואח"כ להרגיע את וויטאקר שהוא היה בסדר ולא אשם.
ענווה היא הדבר הכי רחוק מסנטוס בעולם
מעניין אותי ממש אם עד סוף המשמרת הארוכה הזאת יהיה איזה שינוי בגישה שלה, ואם לא - אז איך היא תהיה שנה אחרי זה (אם היא עוד שם בעונה הבאה).
אני מודה שלמרות שהיא מתנהגת נורא, יש בי גם חלק שמאוד רוצה להיות בעדה. אני לא יכולה לשנוא אותה ממש.
זה נוראי אבל זה מה שעושים באופן רגיל לפי החוק.
ולא רק בארה"ב, אני חושב שבכל מקום יש הגדרה של עד מתי מותר לעשות הפלה.
כן אבל זה לא בדיוק ככה.
שים לב שהם דיברו על "הפלה בתרופות" - זה מה שחוקי רק עד 11 שבועות. יש גם הפלה "רגילה" ע"י רופא שאפשרית עד שלב יותר מאוחר וזה תלוי בנסיבות (ובאיפה אתה בעולם, מן הסתם).
אבל מה שממש נוראי פה זה שיש לה אפשרות כן לעשות הפלה (חוקי או לא חוקי) ואמא שלה מונעת את זה ממנה.

Lhuna3

Well-known member
ראיתי את פרק 1X07 כבר אתמול.
והיום אני חולה בבית אז...
The Pitt
פרק 1X07
בחור עם אוטיזם ונקע ברגל מגיע לטיפול אצל לנגדון, שלא מצליח לתקשר איתו, וכמובן שמל מצליחה.
מה שמעניין זה שהיא מייחסת את ההבנה שלה בתחום רק לכך שהיא טיפלה/מטפלת באחותה האוטיסטית, שהיא כנראה באמת בתפקוד נמוך כי היא גרה עכשיו באיזשהו מוסד טיפולי, אבל זה גם נראה לנו כאילו שמל בעצמה איפשהו על הספקטרום הזה. האם יתכן שהיא לא מודעת לבעיה של עצמה, או שהיא רק לא רוצה לחשוף את זה בפני אנשים?
בכל מקרה לנגדון מאוד מתרשם ומחמיא לה על ההצלחה בטיפול ובכלל אומר לה שהיא עושה רושם טוב מאוד ביום הראשון שלה שם וזה מאוד חמוד, וגם קצת גורם לי לרצות שיפ של שניהם.

וזה מצחיק שסנטוס שאלה את מל אם היא שמה לב למשהו מוזר אצל לנגדון וביקשה ממל לשים עליו עין, כי היא מחפשת להתלונן עליו, אבל זה נראה שמל ממש לא קולטת שיש כוונה זדונית מאחורי השאלה והבקשה שלה, ודווקא יצא מזה שהם דווקא התקרבו יותר.

מצבו של "השומרוני הטוב" שהציל את האישה הנפאלית משתפר והוא מתעורר ומבקש לראות אותה ויש ביניהם קטע מאוד יפה ומקסים למרות שהם לא מבינים את השפה אחד של השני (ובאמת לא ברור מה הבעיה של הצוות שם לפתוח להם רגע אפליקציית תרגום).
אבל הוא גם מספר שהיא לא נפלה לפסי הרכבת אלא מישהו דחף אותה במכוון.

פציינטית שהיא משפיענית רשת בתחום היופי, מגיעה כשהיא נראיית בהתקף פסיכוטי קשה ולא מוצאים לה כלום אז רובי דורש שיעבירו אותה למחלקה הפסיכיאטרית אבל קולינס מעודדת את סלואו-מוהאן להמשיך עם תחושת הבטן שלה שזה כן משהו פיזי, והיא קולטת שזה כנראה הרעלת כספית או משהו מתכשיר קוסמטי מפוקפק.
אז רובי כועס על שתיהן שהלכו נגד הוראותיו.

קולינס מצליחה איכשהו לשכנע את האמא הנוראית לאפשר לבת שלה לעשות הפלה |מזיע|
(לא לגמרי אמין בעיני ש"את עלולה לאבד אותה אם לא תתמכי בה" זה מה ששכנע את האמא שהיתה כל כך נחושה, אבל שיהיה. העיקר שזה נגמר טוב.)

והסיפור הקשה באמת של הפרק: הגבר שנפל מסולם ואישתו והבת שלו הגיעו אבל אישתו לא רצתה להכנס לראות אותו - אז מסתבר שאישתו במשך תקופה שמה לו בקפה חומר שאמור לדכא את החשק המיני שלו, בגלל שהוא מנצל מינית את הבת שלהם.
היא מספרת את זה לסנטוס.
סנטוס מספרת לרובי ולקיארה(?) העו"סית, ולמרבה הצער מסתבר שאי אפשר לדווח עליו כל עוד הילדה והאמא בעצמן לא מתלוננות, אבל מצד שני הם חייבים לדווח על האישה שלכאורה הרעילה את בעלה... מה שעלול לגרום לזה שהיא תלך לכלא ושהילדה תשאר עם האבא המתעלל |פנים|
סנטוס מחליטה לקחת את העניינים לידיים, היא מנסה בהתחלה לגרום לילדה לדבר וזה לא הולך טוב.
אז היא מעמידה ליד הדלת איש אבטחה ונסגרת בחדר לבד עם הפציינט ומאיימת עליו שהיא יודעת הכל ושלא יעיז לגעת שוב בבת שלו. וזה די נשמע כאילו היא מדברת מניסיון אישי של מישהי שעברה גרומינג והתעללות מינית בעצמה.
ולפחות במקרה הזה אני חושבת שהיא עשתה נכון, כלומר לפחות עשתה משהו, בתקווה שיעזור.

האמא של הבחור שנפטר מזמן (כלומר לפני מלא פרקים זה מרגיש לי) מסכימה בסוף לתת את איבריו לתרומה.

וקולינס המסכנה מפילה באופן טבעי את ההריון הרצוי שלה.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בא לי לעשות דירוג של דמויות אהובות... אולי בקרוב.
אוי, זה יהיה לי קשה
את האמת? לא בטוחה שזה היה הדבר הכי נכון לעשות באותו רגע, כלומר להגן על וויטאקר כן, אבל להתעקש שהוא זה שימשיך את הטיפול במטופל שכרגע איבד בו את האמון (מסיבה טובה מנקודת מבטו) ומצוי במצב חירום של פחד, כאב, מצוקה... בעיני אולי נכון יותר היה לעשות את הדבר שיאפשר למטופל להרגיש בטוח יותר ולתת למישהו אחר להמשיך איתו או לעשות את זה בעצמה, ואח"כ להרגיע את וויטאקר שהוא היה בסדר ולא אשם.
בעיקרון נכון שחשוב במצב כזה להרגיע את המטופל יותר מאשר לחזק את הרופא סטודנט. אבל הרגיש לי שהיא עושה עבודה טובה של לגרום למטופל גם להרגיש בטוח במקרה הזה. סה"כ היא הכי טובה שם בלדאוג לתחושת המטופלים, אז נראה לי שהיא הייתה יודעת אם היא צריכה להתערב בעצמה.
מעניין אותי ממש אם עד סוף המשמרת הארוכה הזאת יהיה איזה שינוי בגישה שלה, ואם לא - אז איך היא תהיה שנה אחרי זה (אם היא עוד שם בעונה הבאה).
אני מודה שלמרות שהיא מתנהגת נורא, יש בי גם חלק שמאוד רוצה להיות בעדה. אני לא יכולה לשנוא אותה ממש.
אני לא שונא אותהף אם כי אני מרגיש כאילו אני מתקרב לזה לפעמים.
הבעיה בקונספט של הסדרה שזה הכל משמרת אחת שזה מרגיש לי לא אמין שיש שינוי גדול במהלך זמן קצר כל כך. וזה נכון להמון דברים בסדרה.
למשל הקטע עם זה שרובי נבהל ממשהו של ההנהלה ועושה שינוי גדול באיך שהוא רוצה שהצוות יתפקד ואז תוך חצי שעה מרגיש שהם לא הקשיבו לו מספיק. אלו דברים שאמורים לקחת לפחות ימים.
כן אבל זה לא בדיוק ככה.
שים לב שהם דיברו על "הפלה בתרופות" - זה מה שחוקי רק עד 11 שבועות. יש גם הפלה "רגילה" ע"י רופא שאפשרית עד שלב יותר מאוחר וזה תלוי בנסיבות (ובאיפה אתה בעולם, מן הסתם).
אבל מה שממש נוראי פה זה שיש לה אפשרות כן לעשות הפלה (חוקי או לא חוקי) ואמא שלה מונעת את זה ממנה.
צודקת זה באמת עניין כאן שיש לה עדיין אפשרות של הפלה עם תרופות. שזה גם הרבה יותר קל ופחות טראומטי.
וברור לי שזה מצב נוראי שאמא שלה מאלצת אותה לעשות את זה.
אני מתכוון באופן כללי יותר שנשים לפעמים מגיעות למצב שבו הן מגלות מאוחר מידי שהן בהריון והן לא רוצות את זה אבל כבר אין להן ברירה אלא להמשיך עם הריון ולידה.
*מעניין שאני נזכר עכשיו בפרק מER שראיתי בטוח לפני קרוב ל30 שנה שבו אישה הגיעה למיון עם כאבי בטן ותוך שעה ילדה תינוק שלא היה לה מושג שנמצא בתוכה. (והאמת שזה נקודת עלילה בסדרה אחרת שראיתי שהיא לא סדרת בית חולים אבל אני לא אספלייר איזו)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
ראיתי את פרק 1X07 כבר אתמול.
והיום אני חולה בבית אז...
The Pitt
פרק 1X07
אוי שיט
אני מבין שאנחנו צריכים לוותר על התקווה של לראות במקביל.
(אני גם ממש רוצה לראות SNL היום)

לא נורא, לפחות יהיה לנו הרבה מעונה 2 לראות במקביל.

*חוץ מזה גם תרגישי טוב 👨‍⚕️ (אם את רוצה, אז דוקטור רובי יכול לבוא לבקר אותך)

Lhuna3

Well-known member
אוי שיט
אני מבין שאנחנו צריכים לוותר על התקווה של לראות במקביל.
(אני גם ממש רוצה לראות SNL היום)

לא נורא, לפחות יהיה לנו הרבה מעונה 2 לראות במקביל.

*חוץ מזה גם תרגישי טוב 👨‍⚕️ (אם את רוצה, אז דוקטור רובי יכול לבוא לבקר אותך)
א. תודה
ב. אני רק פרק אחד לפנייך ומניחה שלכל היותר אראה הערב את 8.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בחור עם אוטיזם ונקע ברגל מגיע לטיפול אצל לנגדון, שלא מצליח לתקשר איתו, וכמובן שמל מצליחה.
מה שמעניין זה שהיא מייחסת את ההבנה שלה בתחום רק לכך שהיא טיפלה/מטפלת באחותה האוטיסטית, שהיא כנראה באמת בתפקוד נמוך כי היא גרה עכשיו באיזשהו מוסד טיפולי, אבל זה גם נראה לנו כאילו שמל בעצמה איפשהו על הספקטרום הזה. האם יתכן שהיא לא מודעת לבעיה של עצמה, או שהיא רק לא רוצה לחשוף את זה בפני אנשים?
בכל מקרה לנגדון מאוד מתרשם ומחמיא לה על ההצלחה בטיפול ובכלל אומר לה שהיא עושה רושם טוב מאוד ביום הראשון שלה שם וזה מאוד חמוד, וגם קצת גורם לי לרצות שיפ של שניהם.
אני חושב שהיא מועדת לכך שהיא גם על רצף האוטיזם אבל לא רוצה לחשוף את זה. אני תוהה אם לנגדון מבין את זה.
זה באמת היה מאוד חמוד שהוא החמיא לה על זה.
אגב, הבחור עם האוטיזם הוא שחקן אוטיסט שראיתי כבר בתפקיד משנה בסדרה Lock & Key ואורח בפרק של הרופא הטוב.
וזה מצחיק שסנטוס שאלה את מל אם היא שמה לב למשהו מוזר אצל לנגדון וביקשה ממל לשים עליו עין, כי היא מחפשת להתלונן עליו, אבל זה נראה שמל ממש לא קולטת שיש כוונה זדונית מאחורי השאלה והבקשה שלה, ודווקא יצא מזה שהם דווקא התקרבו יותר.
הקטע שאיך שסנטוס שואלת זה די ברור שהיא רוצה לדעת אם הוא לא בסדר, אבל מל פשוט לא קולטת את זה.
הקטע הוא שבשלב שבו סנטוס שואלת אותה על זה חשבתי שסנטוס סתם מנסה להפיל את לנגדון בגלל שהוא היה תקיף איתה. עכשיו אני חושב שהיא באמת מרגישה ממנו משהו לא טוב שנובע מרקע שלה. אבל אני ממש לא זוכר שהוא עשה משהו איתה שיכול להתפרש כמיני או משהו (שלא כמו המנתחת שהתחילה איתה באופן חזק)
מצבו של "השומרוני הטוב" שהציל את האישה הנפאלית משתפר והוא מתעורר ומבקש לראות אותה ויש ביניהם קטע מאוד יפה ומקסים למרות שהם לא מבינים את השפה אחד של השני (ובאמת לא ברור מה הבעיה של הצוות שם לפתוח להם רגע אפליקציית תרגום).
אבל הוא גם מספר שהיא לא נפלה לפסי הרכבת אלא מישהו דחף אותה במכוון.
זה באמת היה חמוד.
אני פחדתי שנגלה שהוא זה שדחף אותה לפסים.
פציינטית שהיא משפיענית רשת בתחום היופי, מגיעה כשהיא נראיית בהתקף פסיכוטי קשה ולא מוצאים לה כלום אז רובי דורש שיעבירו אותה למחלקה הפסיכיאטרית אבל קולינס מעודדת את סלואו-מוהאן להמשיך עם תחושת הבטן שלה שזה כן משהו פיזי, והיא קולטת שזה כנראה הרעלת כספית או משהו מתכשיר קוסמטי מפוקפק.
אז רובי כועס על שתיהן שהלכו נגד הוראותיו.
דוקטור כעסני. ובסוף סנטוס ספגה צעקה ממנו שלא באשמתה (אם כי אם הוא היה מגלה שהיא דיברה עם הבת של זה שנפל הוא כן היה צועק עליה)
קולינס מצליחה איכשהו לשכנע את האמא הנוראית לאפשר לבת שלה לעשות הפלה |מזיע|
(לא לגמרי אמין בעיני ש"את עלולה לאבד אותה אם לא תתמכי בה" זה מה ששכנע את האמא שהיתה כל כך נחושה, אבל שיהיה. העיקר שזה נגמר טוב.)
נגמר יחסית מהר, העיקר שנגמר בטוב.
והסיפור הקשה באמת של הפרק: הגבר שנפל מסולם ואישתו והבת שלו הגיעו אבל אישתו לא רצתה להכנס לראות אותו - אז מסתבר שאישתו במשך תקופה שמה לו בקפה חומר שאמור לדכא את החשק המיני שלו, בגלל שהוא מנצל מינית את הבת שלהם.
היא מספרת את זה לסנטוס.
סנטוס מספרת לרובי ולקיארה(?) העו"סית, ולמרבה הצער מסתבר שאי אפשר לדווח עליו כל עוד הילדה והאמא בעצמן לא מתלוננות, אבל מצד שני הם חייבים לדווח על האישה שלכאורה הרעילה את בעלה... מה שעלול לגרום לזה שהיא תלך לכלא ושהילדה תשאר עם האבא המתעלל |פנים|
סנטוס מחליטה לקחת את העניינים לידיים, היא מנסה בהתחלה לגרום לילדה לדבר וזה לא הולך טוב.
אז היא מעמידה ליד הדלת איש אבטחה ונסגרת בחדר לבד עם הפציינט ומאיימת עליו שהיא יודעת הכל ושלא יעיז לגעת שוב בבת שלו. וזה די נשמע כאילו היא מדברת מניסיון אישי של מישהי שעברה גרומינג והתעללות מינית בעצמה.
ולפחות במקרה הזה אני חושבת שהיא עשתה נכון, כלומר לפחות עשתה משהו, בתקווה שיעזור.
אני ממש מקווה שמה שסנטוס עשתה יעבוד, אבל באופן כללי זה מרגיש לחלוטין לא הגישה הנכונה. לא איך שהיא ניגשה לילדה ולא האיום לאבא. כלומר האם עכשיו האבא יחזור לבית ובגלל האיום של סנטוס לא יעשה כלום, או שאחרי חודש שהוא לא רואה אותה והוא מבין שהיא לא תבדוק אותו אז הוא יעשה את זה שוב?
אני מניח שסנטוס עברה באמת משהו כזה בעצמה. כלומר זה כמעט מתאים לה להיות יהירה מספיק כדי לומר לו שהיא עברה את זה בלי שהיא עברה את זה, אבל לא נראה לי.
כמו שציינתי למעלה אני מניח שזה גם קשור לעניין שלה עם לנגדון.
האמא של הבחור שנפטר מזמן (כלומר לפני מלא פרקים זה מרגיש לי) מסכימה בסוף לתת את איבריו לתרומה.
היא עדיין לא ממש הסכימה. היא קרובה לזה אבל היא אמרה שהיא רוצה לדבר עם הכומר שלה קודם. אני מפחד שהוא יגיד לה משהו נגד תרומת איברים. אני לא יודע איפה קתולים נופלים בעניין (אם כי אני לא אתפלא אם זה לא משהו קבוע ויש כאלו ויש כאלו)
וקולינס המסכנה מפילה באופן טבעי את ההריון הרצוי שלה.
אוף זה היה ברור שזה יקרה (כמו שציינתי לפני פרק או שניים) ועדיין זה כל כך חרא ונוראי.
ומה היא תעשה עכשיו? האם היא תספר לאחות מה קרה?
בגלל טבע הסדרה אני מניח שהיא תמשיך את המשמרת שלה אבל זה מטורף שהיא תעשה את זה. אני לא יודע איזה רמה של כאב פיזי מעורב כאן, אבל הכאב הנפשי שהיא עוברת הוא נוראי. היא צריכה לעשות הפסקה. מצד שני היא גם אולי צריכה אנשים איתה.
אהבתי שאת הולכת איתי על לתת לפרקים שמות

Lhuna3

Well-known member
דוקטור כעסני. ובסוף סנטוס ספגה צעקה ממנו שלא באשמתה (אם כי אם הוא היה מגלה שהיא דיברה עם הבת של זה שנפל הוא כן היה צועק עליה)
נראה לי שהתבלבלת עם וויטאקר, שחטף נזיפה מרובי על הפירורים מהסנדביץ', לא?
אגב, משהו קשור שלא הזכרנו, זה שקיבלנו כבר כמה רמזים לכך שוויטאקר מאוד במצוקה כלכלית. מי זאת היתה בפרק הראשון שאמרה לו שהיא יכולה לסדר לו למכור כליה? וכשביקשו ממנו לתת סנדביץ' למירנה הוא לקח משם אחד גם לעצמו.
אני ממש מקווה שמה שסנטוס עשתה יעבוד, אבל באופן כללי זה מרגיש לחלוטין לא הגישה הנכונה. לא איך שהיא ניגשה לילדה ולא האיום לאבא. כלומר האם עכשיו האבא יחזור לבית ובגלל האיום של סנטוס לא יעשה כלום, או שאחרי חודש שהוא לא רואה אותה והוא מבין שהיא לא תבדוק אותו אז הוא יעשה את זה שוב?
אז מה כן הגישה הנכונה? יש משהו שהיא יכלה לעשות שבוודאות היה פותר את הבעיה?
נראה לי שאין לה ממש משהו לעשות ולכן היא עשתה את הדברים היחידים שהיא יכלה לנסות. אולי לא יעבוד אבל עדיף מכלום.

נערך לאחרונה ב:

טוני החתול

Well-known member
מנהל
נראה לי שהתבלבלת עם וויטאקר, שחטף נזיפה מרובי על הפירורים מהסנדביץ', לא?
נכון ששכחתי שהוא גם התפרץ על וויטאקר,
אבל אני התכוונתי שברגע מסוים שבו הוא מעוצבן על קולינס אז סנטוס ניגשת אליו מאחור והוא בערך צועק עליה What.

אבל באופן כללי זה מוזר לי שהם אומרים שהוא נורא עצבני כי עד כה בסדרה (שזאת המשמרת הזאת) הוא מצטייר כאדם נורא נחמד ונורא סבלני עם אנשים. היו אולי מקרים בודדים בפרקים שלפני הפרק הזה שבהם הוא הרגיש לי עצבני. בפרק הזה הוא כן היה עצבני.
אגב, משהו קשור שלא הזכרנו, זה שקיבלנו כבר כמה רמזים לכך שוויטאקר מאוד במצוקה כלכלית. מי זאת היתה בפרק הראשון שאמרה לו שהיא יכולה לסדר לו למכור כליה? וכשביקשו ממנו לתת סנדביץ' למירנה הוא לקח משם אחד גם לעצמו.
אם אני זוכר נכון הוא אמר בפרק הראשון או השני שהוא בחובות לימודים שיקח לו עשרות שנים להחזיר. ונראה לי שזה די הנורמה בשביל סטודנטים בארה"ב. כלומר אני לא אתפלא אם זה גם המצב בשביל סנטוס. אולי לא בשביל ג'בדי.
אז מה כן הגישה הנכונה? יש משהו שהיא יכלה לעשות שבוודאות היה פותר את הבעיה?
נראה לי שאין לה ממש משהו לעשות ולכן היא עשתה את הדברים היחידים שהיא יכלה לנסות. אולי לא יעבוד אבל עדיף מכלום.
בעיקרון אני חושב שנכון להקשיב לאנשים עם יותר ניסיון ממנה כמו רופא ראשי ועובדת סוציאלית.
נכון שהם לא סיפקו פתרון, אבל אני חושב שהיא הייתה צריכה לדבר על זה יותר לפחות עם העובדת הסוציאלית. אני בעיקר לא בטוח אם זה שהיא ניגשה אל הנערה בעצמה זה הדבר הנכון. זה מאוד מזכיר לי את זה שג'בדי ניגשה אל האישה שהיא כנראה חסרת בית בלי ודיברה איתה על זה בלי להבין כיצד לעשות את זה.
אבל כן שונה כי נראה שלסנטוס דווקא יש ניסיון במקרה הזה. ויכול להיות שדווקא בגלל זה היא לא סומכת על גורמי סמכות אחרים לעשות משהו.

Lhuna3

Well-known member
The Pitt
פרק 1X08
אז סנטוס חושדת שלנגדון גונב תרופות. שיט אני מפחדת שהיא תתגלה כצודקת, אבל ממש מקווה שלא. אבל מאוד חוששת שכן.

הבת הנעלמת של המטופלת החמודה הקשישה חזרה - יאיי!
איזו הקלה בשביל מל ובכלל.

מטופל שנקטעה לו אצבע (איכ) מנסה להתחיל עם קלינס, וגם מזהה שעובר עליה יום רע. כי כמובן שהיא ממשיכה במשמרת כרגיל.

אוי שיט ילדה שהצילה את אחותה הקטנה בבריכה אבל טבעה בעצמה מתה להם שם...
(לא מאמינה שנותנים לבני משפחה לשבת ליד מטופל בזמן שמבצעים בו החייאה, הם לגמרי עלולים להפריע, אבל שיהיה.)

וסופסוף באמת לוקחים משם (בתהלוכת כבוד) את המטופל שנפטר שם בפרק 1-2 וההורים שלו הסכימו הפעם באמת לתרומת האיברים... סליחה על הציניות, אבל די, מיציתי את הסיפור שלו כבר... כמה פרקים אפשר להיות מת?

הסיפור האהוב עלי בפרק זה המטופלת של דר' שמזי (אמא של ג'בדי) שמתפתלת מכאבים, וג'בדי היא זו שעולה על הבעיה האמיתית שלה, שהיא ננשכה ברגל ע"י אלמנה שחורה (סופסוף הצדקה אמיתית לסימון אזהרת העכביש בתחילת הפרק!) והתגובה של אמא שלה כשהיא מגלה לא לגמרי ברורה בעיני - כאילו די ברור שברגע הראשון האגו שלה קצת פגוע מזה שהבת שלה "התעלתה" עליה פה, אבל האם היא גם גאה בה? והאם היא תהיה מסוגלת להביע את זה?

צעירה עם בעיה בדרכי השתן מגיעה עם הבוסית שלה (הלכתי ל-IMDB בכלל בשביל לבדוק שחקנית אחרת, אז במקרה גיליתי שהבוסית זאת שני אטיאס הישראלית) שטוענת שהיא רו"ח. אבל עושה רושם שהיא מחזיקה את העובדת קצר מאוד ודר' מ'קיי חושדת שמדובר בסחר בבני אדם ושהחולה היא עובדת מין בכפיה.
היא מגייסת לעזרתה את האחות הראשית דיינה בשביל להמציא משהו שיאפשר להם לדבר עם החולה בפרטיות ולנסות לברר אם זה נכון, אבל בינתיים לפחות החולה לא מגלה כלום.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היום מישהו לא הגיע לעבודה ולא הודיע שום דבר שזה לא אופייני לו וממש דאגתי לו.

ועכשיו אני מרגיש אותו דבר כלפי לונה.
תשמיעי קול!

Lhuna3

Well-known member
היום מישהו לא הגיע לעבודה ולא הודיע שום דבר שזה לא אופייני לו וממש דאגתי לו.

ועכשיו אני מרגיש אותו דבר כלפי לונה.
תשמיעי קול!
אני? איפה אתה?? ראיתי כבר פרק 9 אבל אני מחכה שקודם תגיב על 8!

dilly snake

Well-known member
התחלתי לדאוג לשניכם.

כבר שנה אני מחפשת עם מי לדבר, התחלתי לפחד שברחתם לי :-D .

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אם ניק לא יעכב אותי יותר מדי אני אגיע אלייך בקרוב!
היום התעכבתי אחרי העבודה
ואז הייתי חייב לראות את האביר מ7 הממלכות
ולכן פרק 8 רק מחר

אבל היה לי ברור שתעקפי אותי, זה בסדר.
כלומר אם בא לך לחכות אז יופי, אבל אם לא אז תמשיכי לכתוב ואני אגיב באיחור.

אם יהיה מזל מחר יהיה לי זמן לשני פרקים. אבל רוב הסיכוי שלא (אני מנסה בכוח לא ללכת לישון מאוחר ולכן אני לא מתחיל עכשיו פרק)

Lhuna3

Well-known member
טוב אין לי ברירה.
The Pitt
פרק 1X09
לצערנו התחזית שלך התגשמה והמטופל המתלונן שמחכה שעות נתן אגרוף - לדיינה! :eek: :mad: 😰🤬😭🤬🤬🤬
לעזאזל לפחות תיטפל למישהו בגודל שלך!!🤬🤬🤬🤬🤬

חזרה לתחילת הפרק:

אקשן בחדר ההמתנה: אמא אחת באה עם ילד משתעל (לטענתה רק בגלל אלרגיה) ואישה אחרת דרשה ממנה לשים עליו מסכה, אבל האמא היא מהלא מאמינים במסכות (ובחיסונים) ולכן סירבה ופרצה ביניהן קטטה אלימה והאמא שמה בוקס לשניה ושברה לה שן, והשן נתקעה ביד שלה,
אז שתיהן צריכות טיפול וממשיכות לצעוק אחת על השניה בין ה"חדרים".
מה שמצחיק בסוף זה שהאמא בסוף צריכה בגלל זה איזה ניתוח קטן, אז לנגדון שואל אותה אם היא מעדיפה שהמנתחים יהיו בלי מסכות, כי הרי היא מאמינה שמסכות זה בולשיט, והיא נאלצת למלמל במבוכה שהיא מעדיפה עם.
(אגב זה הטריד אותי כבר כמה פעמים בסדרה שהם פותחים שם אנשים ומבצעים הליכים ניתוחיים דחופים כאלה בלי מסכות מדי פעם)

ג'בדי החמודה הזאת מנסה להתחיל עם מטאו (האח המתולתל עם הקשת בשיער) :-D והוא אומר לה שהוא לא יוצא עם קולגות מהעבודה באופן עקרוני, אאוץ'! והכל קורה מול עיניו המשתאות של המטופל הזקן שאומר שהוא כאילו צופה ברום-קום :-D
וג'בדי מודה בפני דיינה אח"כ באיך שהיא דלוקה עליו, יואו היא כל כך מתוקה אני מתה עליה! :-D 😍😍😍 מטאו יה טיפש!
(ג'בדי ומל הדמויות שאני הכי מאוהבת בהן לחלוטין)

מ'קיי ודיינה ממשיכות לנסות לדובב את העובדת מין המסכנה להודות במצב שלה בפניהן ולקבל עזרה, אבל היא יותר מדי מפחדת מה"בוסית" שלה והן מיואשות מזה, אבל בסוף הן רואות שהיא לפחות לקחה איתה את העט שהן הציעו לה, שיש עליו מספר של איזה מוקד עזרה.

המתיחות בין לנגדון לסנטוס מגיעה לשיא חדש:
בהתחלה יש רגע כזה מוזר שהוא מנסה להתקיל אותה עם שאלות ושותק כשהיא נותנת תשובה נכונה.
אח"כ כשזה רק היא ומוהאן עם המטופל שמתדרדר והיא מציעה טיפול שלא מקובל לתת לפני תוצאות של איזו בדיקה שעוד לא הגיעו, ונדמה לי שהיא עושה את זה בכל זאת ומצילה את המטופל,
אבל אז כשלנגדון מגיע וכועס למה לא קראו לו היא לוקחת על עצמה את האשמה ומשקרת שרצתה להמשיך בטיפול שלא עזר, ונותנת את הקרדיט על ההצלה למוהאן.
ואז הוא נותן לה שטיפה רצינית, ובאמצע מגיע רובי וכועס על לנגדון על זה.

רופאה (או אחות?) שאני לא זוכרת שראינו עד עכשיו, מציעה לוויטאקר מדים נקיים חדשים במידה שלו שהיא מצאה, אבל אומרת לו שהוא קודם צריך לדבר עם הקראקן! שעכשיו ער ומשתחרר וביקש לדבר עם הרופא שהוא השתין עליו.
אז וויטאקר למוד הניסיון בא אליו כולו עטוי חליפות הגנה ומסכה :-D אבל הקראקן מסתבר כשהוא רגוע כבנאדם נחמד ומאוד מסכן שפשוט אין לו כסף לתרופות שהוא צריך לקחת והוא בכלל הומלס (סליחה: unhoused, לא שאני מבינה למה זה אמור להשמע יותר טוב), ובכל מקרה רק רצה להתנצל בפני וויטאקר.
וויטאקר לומד שיש להם צוות מתנדבים רפואי שמטפל בדרי רחוב והוא מתנדב להצטרף אליהם ולהביא לקראקן את הזריקה שהוא צריך בעצמו פעם בחודש.
איזה יופי.
וגם נראה לי שהרופאה/אחות הזאת דלוקה עליו.
והוא גם תפס את אחת החולדות (בעזרתו של כלב של מטופל) וזכה לקצת מחיאות כפיים.
סה"כ פרק טוב לוויטאקר, ולגמרי מגיע לו אחרי כל מה שעבר שם בשעות האחרונות.

מטופלת מהבוקר של מ'קיי עשתה תאונה ומגיעה שוב, וגם קורבן התאונה.
ומסתבר שמ'קיי פספסה משהו חשוב בבדיקה שלה - לטענתה של קולינס בגלל שהמטופלת שמנה וזה גרם למ'קיי להניח הנחות לגביה בגלל דיעות קדומות.

ויש גם עוד שיחה חמודה בין לנגדון ומל |מאוהב|
(אוף ממש לא בא לי שיתברר שהוא גונב שם תרופות!)

ומישהו (נראה שמ'קיי) הזמין שוטרים לדבר עם האמא של הנער המסוכן-לכאורה שברח בפרק הראשון/שני.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
היה לי יום קשה ולבכות תוך כדי צפיה בטלוויזיה לא מרגיש כמו מה שהייתי צריך
אז סנטוס חושדת שלנגדון גונב תרופות. שיט אני מפחדת שהיא תתגלה כצודקת, אבל ממש מקווה שלא. אבל מאוד חוששת שכן.
אני שמח שהתגובה של כולם היא "על מה לכל הרוחות את מדברת? את עובדת כאן 7 שעות!"

ובעניין הזה - נראה שגרסיה מוכנה לסלוח לסנטוס ולהמשיך הלאה (כלומר להמשיך להתחיל איתה) אבל עכשיו מתעצבנת עליה שוב.
הבת הנעלמת של המטופלת החמודה הקשישה חזרה - יאיי!
איזו הקלה בשביל מל ובכלל.
קיוויתי שזה מה שיהיה. באמת פיו.
וגם ממש משמח שלעובדת סוציאלית יש פתרון שלפחות קצת יקל עליה את העומס.
מטופל שנקטעה לו אצבע (איכ) מנסה להתחיל עם קלינס, וגם מזהה שעובר עליה יום רע. כי כמובן שהיא ממשיכה במשמרת כרגיל.
אוף מסכנה.
השחקנית עושה לדעתי עבודה טובה של להראות את זה שהיא בקושי גדול בלי לבטא את זה כמעט בשום דרך.
אוי שיט ילדה שהצילה את אחותה הקטנה בבריכה אבל טבעה בעצמה מתה להם שם...
טוב זה הצליח להיות נוראי ברמה שגימדה מבחינתי את המוות המוחי, ההפלה ועוד דברים מהפרקים הקודמים.
כשהאחות הקטנה סיפרה איך אחותה הצילה אותה ומסרה מסר לאחותה אני פשוט בכיתי.

ברמה אחרת אבל אני גם ממש ריחמתי על וויטאקר שעשה את הלחיצות חזה והמשיך תוך כדי שרובי אומר להורים שכבר אין מה לעשות. זאת הייתה בחירה מעניינת של היוצרים שבכלל לא הראו את הפנים שלו ברגע הזה. אני יכול לדמיין שהוא היה שבור לחלוטין. ראינו אותו שוב רק כמה דקות אחרי זה כשהוא מדבר עם דיינה ואומר לה שהיא צריכה לקבל צלש על זה שהיא עובדת שם.
(לא מאמינה שנותנים לבני משפחה לשבת ליד מטופל בזמן שמבצעים בו החייאה, הם לגמרי עלולים להפריע, אבל שיהיה.)
כן, גם לי זה הרגיש מוזר. עוד כשהכניסו את הסבתא שהחזיקה לה את היד זה היה נראה לי מוזר, אבל אז האמא ממש הייתה עם הפרצוף מעליה בזמן שעושים דברים רפואיים, נראה לי ברור שזה מפריע.
וסופסוף באמת לוקחים משם (בתהלוכת כבוד) את המטופל שנפטר שם בפרק 1-2 וההורים שלו הסכימו הפעם באמת לתרומת האיברים... סליחה על הציניות, אבל די, מיציתי את הסיפור שלו כבר... כמה פרקים אפשר להיות מת?
אני מבין למה את מתכוונת, מרגיש כאילו מיצו את הסיפור הזה. אבל מצד שני זה תכלס הם היו שם זמן ממש קצר. כלומר הם הגיעו לשם עם מחשבה שהבן שלהם חוזר איתם הביתה והם עברו המון ועכשיו הם השלימו עם המוות שלו ותרומת איברים. זה היה מקיף ויפה ועם סוף עצוב אבל יפה.
הסיפור האהוב עלי בפרק זה המטופלת של דר' שמזי (אמא של ג'בדי) שמתפתלת מכאבים, וג'בדי היא זו שעולה על הבעיה האמיתית שלה, שהיא ננשכה ברגל ע"י אלמנה שחורה (סופסוף הצדקה אמיתית לסימון אזהרת העכביש בתחילת הפרק!) והתגובה של אמא שלה כשהיא מגלה לא לגמרי ברורה בעיני - כאילו די ברור שברגע הראשון האגו שלה קצת פגוע מזה שהבת שלה "התעלתה" עליה פה, אבל האם היא גם גאה בה? והאם היא תהיה מסוגלת להביע את זה?
זה באמת היה נחמד (אבל את הסיפור האהוב עלי של הפרק בכלל לא ציינת*)
אני ציפיתי שאמא של ג'בדי ישר תתגאה בה על הגילוי שלה וזה די דפוק שהיא נראתה פגועת אגו. אני רוצה שעוד רופאים ישמעו על זה. היא ממש הצילה את המטופלת הזאת.
צעירה עם בעיה בדרכי השתן מגיעה עם הבוסית שלה (הלכתי ל-IMDB בכלל בשביל לבדוק שחקנית אחרת, אז במקרה גיליתי שהבוסית זאת שני אטיאס הישראלית) שטוענת שהיא רו"ח. אבל עושה רושם שהיא מחזיקה את העובדת קצר מאוד ודר' מ'קיי חושדת שמדובר בסחר בבני אדם ושהחולה היא עובדת מין בכפיה.
היא מגייסת לעזרתה את האחות הראשית דיינה בשביל להמציא משהו שיאפשר להם לדבר עם החולה בפרטיות ולנסות לברר אם זה נכון, אבל בינתיים לפחות החולה לא מגלה כלום.
אוף, זה נראה כאילו הם לא מתקדמים לשום מקום. זה לא היה ברור לי בסוף אם הן ויתרו והולכים לשחרר אותה או שהם ימשיכו לעשות משהו בעניין.

*אז הסיפור האהוב עלי של הפרק - הגבר השחור המבוגר שמגיע וזורק איבחונים רפואיים על ימין ועל שמאל ומפתיע את כולם. ואז הגילוי שהוא היה סוג של פרמדיק ישן מתקופה לפני שהיו כאלו ובאיזה ארגון שבעצם היה ההשראה לכל המערכת הזאת. מרגיש לי כמו פיץ' לסדרה תקופתית רפואית ממש טובה.

אז את מסיפור האבא המתעלל עברנו לחלוטין?

ובעניין דברים שעברנו מהם - חשבתי שנראה עוד מגנבי האמבולנס אבל נראה שלא ראינו אותם מעבר לפרק אחד.

Lhuna3

Well-known member
היה לי יום קשה ולבכות תוך כדי צפיה בטלוויזיה לא מרגיש כמו מה שהייתי צריך
|נחמה| מקווה שיותר טוב כבר.

(אבל את הסיפור האהוב עלי של הפרק בכלל לא ציינת*)
*אז הסיפור האהוב עלי של הפרק - הגבר השחור המבוגר שמגיע וזורק איבחונים רפואיים על ימין ועל שמאל ומפתיע את כולם. ואז הגילוי שהוא היה סוג של פרמדיק ישן מתקופה לפני שהיו כאלו ובאיזה ארגון שבעצם היה ההשראה לכל המערכת הזאת. מרגיש לי כמו פיץ' לסדרה תקופתית רפואית ממש טובה.
הסיבה שלא ציינתי זה שלא אהבתי כל כך. כלומר כן אהבתי את הסיפור שלו האישי, אבל לא אהבתי את הקטע שזה נגמר במין "הרצאה" לצוות שעומד לשמוע סביב המיטה שלו, כי זה מאוד הרגיש לי כמו קטע שבא לחנך את הצופים, שלארגון של השחורים מגיע קרדיט על המצאת מערכת החירום שיש היום, ושלא אובן לא נכון - אני בהחלט לתת קרדיט לכל מי שמגיע ונגזל ממנו ולתקן עוולות היסטוריות, אבל אני לא אוהבת שסדרות הדרמה והקומדיה שלי עושות דברים כאלה, במיוחד באופן בוטה ושקוף. יכלו בעיני להעביר את זה בצורה פחות כזאת ואז הייתי אוהבת יותר.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
|נחמה| מקווה שיותר טוב כבר.
תודה
נחתי וראיתי עוד פרק
הפרק הזה לא גרם לי לבכות אז זה יתרון. דווקא יחסית היה חיובי. שזה קצת מצחיק לומר לאור דברים מסויימים שקרו בפרק, אבל אם שופטים באופן יחסי אז כן.
לצערנו התחזית שלך התגשמה והמטופל המתלונן שמחכה שעות נתן אגרוף - לדיינה! :eek: :mad: 😰🤬😭🤬🤬🤬
לעזאזל לפחות תיטפל למישהו בגודל שלך!!🤬🤬🤬🤬🤬
וואי חרא.
אמרתי לך שעדיף שהוא ימות. ועכשיו אני מקווה שהוא ימות בכאבים. החסרון היחיד אם הוא ימות זה שהוא לא ילך לכלא.
באמת שאני ממש ממש מבין את התסכול שלו. ויכלתי לקבל הרבה דברים שהוא היה עושה. אבל ממש ממש לא את זה.
אקשן בחדר ההמתנה: אמא אחת באה עם ילד משתעל (לטענתה רק בגלל אלרגיה) ואישה אחרת דרשה ממנה לשים עליו מסכה, אבל האמא היא מהלא מאמינים במסכות (ובחיסונים) ולכן סירבה ופרצה ביניהן קטטה אלימה והאמא שמה בוקס לשניה ושברה לה שן, והשן נתקעה ביד שלה,
אז שתיהן צריכות טיפול וממשיכות לצעוק אחת על השניה בין ה"חדרים".
מה שמצחיק בסוף זה שהאמא בסוף צריכה בגלל זה איזה ניתוח קטן, אז לנגדון שואל אותה אם היא מעדיפה שהמנתחים יהיו בלי מסכות, כי הרי היא מאמינה שמסכות זה בולשיט, והיא נאלצת למלמל במבוכה שהיא מעדיפה עם.
(אגב זה הטריד אותי כבר כמה פעמים בסדרה שהם פותחים שם אנשים ומבצעים הליכים ניתוחיים דחופים כאלה בלי מסכות מדי פעם)
הכל מתחיל בזה שרובי עושה מין כינוס לגבי עניין הילדה המתה והקושי בזה ומספר סיפור אישי שלו. וזה היה קטע טוב, אבל גם אהבתי את זה שזה נפסק באופן חד וגס כי תכלס הם בחדר מיון עמוס והגיוני שגם כשמנסים למצוא זמן לשיחות לא דווקא יהיה את הזמן הזה.
וכשאמרו מכות בחדר המתנה חשבתי שזה הבחור שנתן בסוף אגרוף לדיינה.
יצא לי לראות כל מיני גיפים מהסדרה במהלך העונה הראשונה שלה והקטע שלנגדון אומר על המסכה הוא אחד שאני זוכר.
ג'בדי החמודה הזאת מנסה להתחיל עם מטאו (האח המתולתל עם הקשת בשיער) :-D והוא אומר לה שהוא לא יוצא עם קולגות מהעבודה באופן עקרוני, אאוץ'! והכל קורה מול עיניו המשתאות של המטופל הזקן שאומר שהוא כאילו צופה ברום-קום :-D
וג'בדי מודה בפני דיינה אח"כ באיך שהיא דלוקה עליו, יואו היא כל כך מתוקה אני מתה עליה! :-D 😍😍😍 מטאו יה טיפש!
(ג'בדי ומל הדמויות שאני הכי מאוהבת בהן לחלוטין)
אוי זה היה כזה חמוד אבל על גבול הקרינג' החזק.
וכן מצחיק שארל עושה לזה קומנטרי תוך כדי.
מ'קיי ודיינה ממשיכות לנסות לדובב את העובדת מין המסכנה להודות במצב שלה בפניהן ולקבל עזרה, אבל היא יותר מדי מפחדת מה"בוסית" שלה והן מיואשות מזה, אבל בסוף הן רואות שהיא לפחות לקחה איתה את העט שהן הציעו לה, שיש עליו מספר של איזה מוקד עזרה.
אוף מתסכל. יש עדיין כמה פרקים אז אולי זה עוד יחזור.
המתיחות בין לנגדון לסנטוס מגיעה לשיא חדש:
בהתחלה יש רגע כזה מוזר שהוא מנסה להתקיל אותה עם שאלות ושותק כשהיא נותנת תשובה נכונה.
אח"כ כשזה רק היא ומוהאן עם המטופל שמתדרדר והיא מציעה טיפול שלא מקובל לתת לפני תוצאות של איזו בדיקה שעוד לא הגיעו, ונדמה לי שהיא עושה את זה בכל זאת ומצילה את המטופל,
אבל אז כשלנגדון מגיע וכועס למה לא קראו לו היא לוקחת על עצמה את האשמה ומשקרת שרצתה להמשיך בטיפול שלא עזר, ונותנת את הקרדיט על ההצלה למוהאן.
ואז הוא נותן לה שטיפה רצינית, ובאמצע מגיע רובי וכועס על לנגדון על זה.
אוף. הקטע הוא שלנגדון באמת היה ממש ממש לא בסדר. לחלוטין הגזים. אני גם שכחתי את הקטע שהוא היה כאילו פאסיב אגרסיב מגעיל כשהיא נתנה תשובה נכונה מוקדם יותר. ובאמת השטיפה שהוא עשה לה ובפומבי הייתה מטורפת ולחלוטין לא לעניין.
אבל קשה לי עם זה כי במקביל הוא כל כך חמוד עם מל.
וגם סנטוס באמת מגעילה שוב ושוב אל אנשים וכבר היו כמה פעמים שהיא עשתה משהו בלי אישור.
ואומנם היא הציגה את זה כאלטרואיסטי שהיא נתנה את הקרדיט לסמירה ולקחה אשמה - זה מרגיש לי שהיא עשתה את זה כי היא רצתה לדחוף את לנגדון מעבר לקצה ולגרום לו להתפרץ עליה. זה לא הופך את מה שהוא עשה למוצדק, אבל זה מעצבן אותי כי זה מרגיש לי כמו תוכנית נבלית שהצליחה.

לא ראו אותם יחד לדעתי שארית הפרק אבל מעניין אותי מה יהיה איתם בהמשך (נותרו רק 6 פרקים)
רופאה (או אחות?) שאני לא זוכרת שראינו עד עכשיו,
שמתי לב אליה כמה פעמים, אבל היא כזה בשוליים. זה כמו הרופא הלא מבוגר אבל עם שיער שיבה שנמצא בהרבה סצנות, וגם אמרו את שמו, אבל הוא מאוד שולי.
מציעה לוויטאקר מדים נקיים חדשים במידה שלו שהיא מצאה, אבל אומרת לו שהוא קודם צריך לדבר עם הקראקן! שעכשיו ער ומשתחרר וביקש לדבר עם הרופא שהוא השתין עליו.
אז וויטאקר למוד הניסיון בא אליו כולו עטוי חליפות הגנה ומסכה :-D אבל הקראקן מסתבר כשהוא רגוע כבנאדם נחמד ומאוד מסכן שפשוט אין לו כסף לתרופות שהוא צריך לקחת והוא בכלל הומלס (סליחה: unhoused, לא שאני מבינה למה זה אמור להשמע יותר טוב), ובכל מקרה רק רצה להתנצל בפני וויטאקר.
וויטאקר לומד שיש להם צוות מתנדבים רפואי שמטפל בדרי רחוב והוא מתנדב להצטרף אליהם ולהביא לקראקן את הזריקה שהוא צריך בעצמו פעם בחודש.
איזה יופי.
וגם נראה לי שהרופאה/אחות הזאת דלוקה עליו.
והוא גם תפס את אחת החולדות (בעזרתו של כלב של מטופל) וזכה לקצת מחיאות כפיים.
סה"כ פרק טוב לוויטאקר, ולגמרי מגיע לו אחרי כל מה שעבר שם בשעות האחרונות.
וואי באמת היה פרק טוב לוויטאקר.
מאוד אהבתי את זה שהוא מגיע עם דעה מוקדמת מאוד רעה על הקראקן, ודי מוצדקת לאור זה שהוא השתין עליו, וגם בא עם גישה כזאת של "זה אשמתך שאתה לא מטפל בעצמך", אבל הוא פתוח מספיק בשביל לקבל את זה שהוא לא מבין הכל ולא יודע הכל.
וכן זה היה ממש נחמד שהוא מצטרף לצוות רחוב. (אנחנו יודעים שמקיי בצוות רחוב, אני לא זוכר אם הוא בכלל עבד איתה)
ודי ציפיתי שבשלב מסוים הוא יצליח לתפוס עכבר. איכשהו לא ציפיתי לזה שהוא גם בקור רוח יהרוג אותו, אבל הגיוני. ומאוד אהבתי שמחאו לו כפיים.
מטופלת מהבוקר של מ'קיי עשתה תאונה ומגיעה שוב, וגם קורבן התאונה.
ומסתבר שמ'קיי פספסה משהו חשוב בבדיקה שלה - לטענתה של קולינס בגלל שהמטופלת שמנה וזה גרם למ'קיי להניח הנחות לגביה בגלל דיעות קדומות.
שמחתי שמקיי בסוף קיבלה את זה שיכול להיות שהייתה לה דיעה קדומה למרות שהיא לא חושבת שיש לה. הרבה פעמים אנשים לא מרגישים שיש להם ומתעקשים על זה.
אבל אני גם תוהה אם עוד משהו ימשך עם זה ונגלה עוד משהו בעניין.
ויש גם עוד שיחה חמודה בין לנגדון ומל |מאוהב|
אהבתי שהוא אמר לה שחדר המיון זה מקום לא קל בשביל אנשים רגישים, אבל שהם צריכים את האנשים האלו.
(אוף ממש לא בא לי שיתברר שהוא גונב שם תרופות!)
אני לא מאמין שהוא גונב תרופות.
ומישהו (נראה שמ'קיי) הזמין שוטרים לדבר עם האמא של הנער המסוכן-לכאורה שברח בפרק הראשון/שני.
אני מתחיל להרגיש שלא נותרו עוד הרבה פרקים כדי שנקבל סיום לסיפור הזה.

עוד משהו:
הבחור שנפגע בתאונת דרכים והגיע עם הכלב שלו. אוי איזה כלב חמוד. אהבתי איך שדאגו לכלב, הפרמדיק שהחזיק אותו ואחר כך שלקחו אותו לחדר צוות, ומל שליטפה אותו וזה הרגיע אותה. ואז שהם לוקחים אותו אל המטופל, ולכולם ברור שסיפור הכיסוי יהיה שזה חיית עזר.
וממש פחדתי שיקרה משהו לכלב, אולי שהעכברוש ינשך אותו. אז שמחתי שזה היה ההפך.
אה וגם אהבתי את זה שלנגדון הבין שניקוי הפצע של האדם הזה, זה סוג טיפול הזן שיכול ממש להרגיע את מל.

למעלה