Lhuna3
Well-known member
The Pitt
פרק 2X01 !
פרק 2X01 !
(*אוקיי מעכשיו זה רנדומלי באמת)
יאיי כמעט כולם עוד שם! (נראה לי שראיתי את כולם חוץ מקולינס?)
והילדים הקטנים שלנו גדלו
הם כבר בעלי נסיון של שנה ומלמדים את החדשים יותר.
וויטאקר אפילו עושה להם את הדקה דומיה של רובי אחרי שמטופל מת.
וויטקאר גם עשה משהו בשיער ונראה יותר חתיך.
שני סטודנטים חדשים - אחת אסייתית שנראיית אדישה ומשועממת בשם ג'וי, ואחד גבוה מתולתל שעושה רושם על הספקטרום.
יש גם אחות מתלמדת חדשה (ברגע הראשון חשבתי שזאת מוהאן כי יש להם אותו שיער ופרצוף).
הרופא האדיש של משמרת הלילה (ג'ון) עדיין עם אותו האייס קפה.
ויש רופאה אחראית חדשה - דר' אל - שבאה להחליף את רובי ל-3 חודשים החל ממחר והיא קצת מעצבנת.
גם את רובי.
ולנגדון היה בתוכנית גמילה מהכדורים ועכשיו חוזר למחלקה! (אני מניחה שזה אומר שרובי לא הלשין עליו)
ודיינה לא עזבה בסוף!
אוי לא: מל צריכה להעיד היום בתביעת רשלנות רפואית נגדה! אמנם סנטוס מרגיעה אותה שזה דבר רגיל וכל רופא במיון נתבע על זה מתישהו וגם כמתמחים ביה"ח מכסה אותם, אבל עדיין מי החוצפן שתבע את מל??
וגם זה שסנטוס מביעה קצת יותר עניין במה שעובר על מל זה שיפור, כאילו היא עדיין נעלמה משם לפני שמל סיימה לשתף, אבל היא החזיקה קצת יותר ממשפט אחד של שיחה איתה שהיא היתה מחזיקה בעונה הקודמת...
מטופלים חדשים (המעניינים יותר כרגע) -
- למ'קיי יש מטופל שהוא גם מעצבן אבל גם מתנהג קצת מוזר.
- מטופלת חרשת בחדר ההמתנה שאנו רואים את הדברים מנקודת מבטה (כלומר בלי קול).
- ילדה שיש עליה סימונים חשודים של אולי אלימות או משהו.
- קשישה שהפסיקה עם הכדורים שלה והחליפה אותם בצריכה מופרזת ככל הנראה של קנאביס.
- בחור צעיר שמנסה להתחיל עם מל שמטפלת בו, אבל לא נראה שהיא קולטת
- תינוקת ננטשה בשירותים, ובסוף הפרק פתאום דר' אל מסתכלת עליה ונכנסת להלם.
עכשיו אפשר לקרוא את ההודעות של עדי
סופסוף:
אבל תכלס אפשר להבין.
אאוץ'.
יאיי כמעט כולם עוד שם! (נראה לי שראיתי את כולם חוץ מקולינס?)
והילדים הקטנים שלנו גדלו
וויטאקר אפילו עושה להם את הדקה דומיה של רובי אחרי שמטופל מת.
וויטקאר גם עשה משהו בשיער ונראה יותר חתיך.
שני סטודנטים חדשים - אחת אסייתית שנראיית אדישה ומשועממת בשם ג'וי, ואחד גבוה מתולתל שעושה רושם על הספקטרום.
יש גם אחות מתלמדת חדשה (ברגע הראשון חשבתי שזאת מוהאן כי יש להם אותו שיער ופרצוף).
הרופא האדיש של משמרת הלילה (ג'ון) עדיין עם אותו האייס קפה.
ויש רופאה אחראית חדשה - דר' אל - שבאה להחליף את רובי ל-3 חודשים החל ממחר והיא קצת מעצבנת.
גם את רובי.
ולנגדון היה בתוכנית גמילה מהכדורים ועכשיו חוזר למחלקה! (אני מניחה שזה אומר שרובי לא הלשין עליו)
ודיינה לא עזבה בסוף!
אוי לא: מל צריכה להעיד היום בתביעת רשלנות רפואית נגדה! אמנם סנטוס מרגיעה אותה שזה דבר רגיל וכל רופא במיון נתבע על זה מתישהו וגם כמתמחים ביה"ח מכסה אותם, אבל עדיין מי החוצפן שתבע את מל??
וגם זה שסנטוס מביעה קצת יותר עניין במה שעובר על מל זה שיפור, כאילו היא עדיין נעלמה משם לפני שמל סיימה לשתף, אבל היא החזיקה קצת יותר ממשפט אחד של שיחה איתה שהיא היתה מחזיקה בעונה הקודמת...
מטופלים חדשים (המעניינים יותר כרגע) -
- למ'קיי יש מטופל שהוא גם מעצבן אבל גם מתנהג קצת מוזר.
- מטופלת חרשת בחדר ההמתנה שאנו רואים את הדברים מנקודת מבטה (כלומר בלי קול).
- ילדה שיש עליה סימונים חשודים של אולי אלימות או משהו.
- קשישה שהפסיקה עם הכדורים שלה והחליפה אותם בצריכה מופרזת ככל הנראה של קנאביס.
- בחור צעיר שמנסה להתחיל עם מל שמטפלת בו, אבל לא נראה שהיא קולטת
- תינוקת ננטשה בשירותים, ובסוף הפרק פתאום דר' אל מסתכלת עליה ונכנסת להלם.
עכשיו אפשר לקרוא את ההודעות של עדי
עדיין כועס עליולנגדון חוזר אחרי גמילה ורובי שולח אותו למיון ראשוני כדי שהוא לא יצטרך לסבול אותו?
בעיות קרישה עושות גם הרבה שטפי דם כאלה? אולי באמת זה מה שיגלו בסוף.סנטוס חושדת שהילדה שהיא מטפלת בה סובלת מהתעללות בגלל שיש לה המון חבלות מוזרות והדימום שלה לא פוסק וגם יש לה דם בשתן(אני מניחה שזה הגיוני, אבל כמי שבעצמה סובלת מבעיות קרישה לא כדאי קודם לבדוק את תפקודי הקרישה שלה לפני שקופצים לזה שמתעללים בילדה?)
כןמל מתמודדת עם תביעה על רשלנות רפואית וסנטוס מעודדת אותה בזה שבמקרה הכי גרוע היא תכניס את המל לMalpractice![]()
רק שאף אחד לא סיפר לו שהיא על הספקטרום ולא מבינה פלירטוטים .מל לא מקבלת טוב את הבדיחה הזאת. ואז גם המטופל שלה לא מפסיק לפלרטט איתה.
זה אכן נראה ככה, או משהו חמור אחר.מקיי מטפלת במישהו שנראה לי בכלל סובל מזעזוע מוח או משהו אחר והוא גורם לה לאי נוחות.
אה כן היתה גם את ההערה הזאת! לא חשבתי על זה שזה בעצם באמת אומר שאולי הן זוג אבל זה הגיוני.אה, וזה נראה כאילו סנטוס וגרסיה הן זוג?(לפי זה שויטאקר גר אצל סנטוס וגרסיה כעסה עליו על זה שהוא השתמש לה במברשת שיניים?)