Survivor 1401

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

willo

New member
Survivor 1401

התחילה עוד עונה, וימי שישי חזרו למסלולם. דעות, מחשבות הגיגים...

Volldemort

New member
אין ביוטיוב את הפרק../images/Emo3.gif

אבל בכל מקרה, יש למישהו קישור לשיר פתיחה? זה הדבר הכי מעניין

willo

New member
../images/Emo58.gif 1401

מתחילת הפרק היחה לי דזה וו לפלאו, מתחילים כולם ביחד, יש מחנה מדוגם (בפלאו זה היה אחרי האתגר והצוות בנה אותו). הרעיון של שני מחנות מדוגם ופארש (כמו במתמחה) יכול להיות נחמד, אבל היה יותר נחמד אם גם הם היו מחליפים מחנות אחרי כל אתגר. רוקי לא יגיע רחוק, המריבה שלו עם דרימז הייתה טיפשית. יו-מן נחמד, מזכיר חיצונית את ברוס אבל נראה לי שהוא יגיע רחוק. סילביה פשוט נדפקה, בנתה מחנה ונשלחה לשני. קסאנדרה מזכירה את סירי. עדיין אין פייבוריטים.

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gif1401

בערך מה שאתה אמרת. אני מקווה שיכניסו שם משהו כמו שהיה בעונה 7 - אם הכתומים [ראבו?] ינצחו, מותר להם לקחת משהו מהמחנה של הירוקים [מוטו?]. לעומת זאת, אם הירוקים ינצחו, הם זוכים לקבל עוד משהו למחנה שלהם [מקרר? coffee maker? דברים כאלה כבר קרו
]. מעבר לזה, אני לא מאמין שלליסי יש סיכוי במשחק, מבחינת עריכה. ניסיתי לשים לב אליה בפרק אבל הם דחפו אותה לרקע. כשסילביה קראה בשם שלה הייתי כזה "מה? מי זו?". עונה חדשה.

E r u

New member
../images/Emo58.gif הישרדות, פרק 1 עונה 14

מעניין, מסכנה ג'סיקה - רציתי להגיד ביי ביי לריטה. משום מה בהתחלה רוקי דיי עיצבן אותי, נראה לי זה היה הדיבור שלו - אבל הוא במהלך הפרק התחבב עליי במקצת. היה פרק נחמד, מזל שהם בנו את המחסה ועל פי תחרות חולקו למי יהיה מיוחס ומי לא. סילביה לא נדפקה, לפי דעתי אם היתה בשבט המפסיד יש מצב שהייתה עפה כי היא קצת עיצבנה את השאר במהלך הבנייה. בסופו של דבר, פרק מעניין ונחמד ואהבתי שזרקו אותנו ישירות לתוכו - זה התחיל מייד, זה נחמד. יאללה שבוע הבא
ויא מאן מרגיז אותי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא. נא לקרוא את חוקי הפורום

לא תתבצענה בפורום שום פעילות הקשורה להורדות לא חוקיות של הפרקים. הודעה בעלת תכנים דומים בעתיד תימחק ועבירה חוזרת תגרור גם לחסימה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1401

קשה להתרשם עדיין מהאנשים. מלבד יאו-מן שיהיה מעניין לראות אותו בהמשך כל השאר לא התבלטו לטובה או לרעה. עוד לא רוצה לקבוע נחרצות אם הטוויסט של השבטים טוב או לא - אני אחכה למבחן התוצאה. בסיטואציה שנוצרה סילוויה תיאלץ לחכות עד לערבוב השבטים או למיזוג כדי להתחיל לחפש את האליל החבוי. אני בטוח שלמרות שהרמז אמר שהאליל במחנה של מוטו האליל השני (בריוניון לעונה 13 הזכירו 2 אלילים מוחבאים) כן נמצא באקסייל או לחלופין במחנה של ראבו.

willo

New member
../images/Emo58.gif לגבי האליל

ג'ף אומר שיש שני אלילים, אז למה זה לא אחד בכל שבט...

Curr

New member
../images/Emo58.gif 1401

אמרו שבעונה הזו יהיה משהו ש"יזעזע את אמריקה" לא ? בכל מקרה רוקי מזכיר קצת את בוסטון המקורי, דרימז מפגר ויעוף מהר. יאו מאן חביב מאוד וזהו בסה"כ לא התחלנו להכיר אנשים.

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

מה ש"יזעזע את אמריקה" זה מקרה שיקרה באחד הפרקים, לא איזה טוויסט של ההפקה או משהו..

../images/Emo58.gif קל לגבי ה"זעזוע"

הבהרה: אין לי מושג מהו הזעזוע, אלא רק בנוגע למי הוא קשור ובאיזה שלב של העונה הוא מתרחש. מי שבכל זאת לא רוצה לקחת סיכונים....
בראיון עם ג'ף, הוא אמר שהזעזוע קשור למישל והוא קורה באחד הפרקים המתקדמים (כנראה בפרק השלישי או הרביעי). בנוסף, הוא גם אמר שמעולם לא היה משהו כזה והדבר היחיד שעוד איכשהו מזכיר לו את זה, זה מקרה שקרה בעונה השלישית (הוא לא ציין איזה).

MooTzk

New member
1401 ../images/Emo58.gif

פרק פתיחה מאוד כיפי. יאו מאן נראה מעניין(אני מניאק אם CBS לא בוחרים את האסיאתים שלהם לפי השמות - קאו-בוי, יאו-מאן..), והקטע עם הקופסא בהחלט היה משעשע. דרימז(מה נסגר עם השמות העונה? אין יותר אנשים שמשתמשים בשם הפרטי שלהם?) נראה בעל פוטנציאל עצבון גבוה במיוחד, וקסנדרה נראית כמו חיקוי של סירי. קשה עוד להחליט עד כמה הקאסטינג היה מוצלח. ההצבעה הייתה לא מובנת לגמרי, אבל זה נחמד. חבל על ג'סיקה, בשלבים האלה שלא ממש מכירים אף אחד אני דוגל במדיניות האבי ומעדיף שאלה שנראות יותר טוב ישארו, נו שוין. נקווה לעונה טובה אחרי השעמומון של העונה שעברה.

למעלה