Survivor 1401

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד. לא גורם לי ל "יאללה שיעבור שבוע ויגיע הפרק הבא!" אבל נחמד. היחידים שהתבלטו לדעתי היו אריקה, שהתבלטה לטובה ורוקי ש... התבלט. לא יודע אם לטובה או לרעה. הוא מסוג האנשים שאני בדר"כ ממש לא סובל אבל בפרק הוא היה אחלה. בינתיים הוא פייבוריט. עד שהוא יתחיל לעצבן. היה יותר נחמד אם היו אומרים לסילביה שהיא תהיה בשבט המפסיד במקום המועף לפני שהיא בחרה את השבטים. ככה הייתה לה סיבה טובה ליצור שבטים שווים בכוחם. לא נראה לי שהיא הצליחה ליצור כאלה שבטים... מעניין מאוד שהאליל חסינות לא נמצא באקסייל איילנד. זה רעיון מגניב, כי עכשיו סילביה תצטרך לחפש אותו בלי שאף אחד יבין שהיא מחפשת אותו. ואז לאט לאט יצטרפו עוד אנשים מאקסייל שגם ידעו על האליל וזה יהיה יותר מגניב. וגם אני שמתי לב שהטוש היה מאוד חלש בטרייבל ולא ראיתי את השמות על הפתקים בכלל. =\

viveros

New member
../images/Emo58.gif

אני דווקא חושב שכן הבהירו לה איך בדיוק השבטים צריכים להתחלק, לפחות מבחינת כמות של בנים/בנות. אולי לא אמרו לה שהיא תצטרף לשבט המפסיד, אבל היא יכלה לנחש את זה, אחרי מה שקרה בעונה 12 עם ברוס.

Silly LoveSong

New member
../images/Emo58.gif 14X01

פתיחה חביבה וסבירה. החלוקה של השבטים ממש מגניבה, ונחמד יהיה לראות איך השבט ה"עני" יתמודד נגד השבט ה"עשיר". רוקי באמת דומה לסילסטר סטאלון
לא רק מבחינת מראה חיצוני, אלא גם בהבעות הפנים והדיבור.
יאן-מאן נראה חביב, למרות שלדעתי אין מצב שהוא יגיע לשלבים המתקדמים של המשחק. דרימז באמת מעצבן. בטח יעיפו אותו בקרוב. לא ראיתי מספיק בשביל לגבש דעה על אחד השבטים... כמעט תמיד בהישרדות יש שבט אחד שאני ממש ממש אוהבת ואת השבט השני אני מתעבת בכל נפשי.

Ogakor

New member
../images/Emo58.gif1401

היה פרק פתיחת עונה חביב.. הקטע של הנטישה לא היה ממש מרהיב, אבל המקום יחפה על זה הקאסט עושה תחושה של אנשים אסטרטגיים.. ונראה לי שיהיו עימותים מעניינים בין הרבה אנשים. הארכיטקטית עושה רושם של חכמה, מעניין לראות אותה בהמשך. הקבוצה המועדפת עליי בנתיים הכתומים (ראבו נראה לי) פייבוריטים לבנתיים: אריקה (עוד מחשיפת הקאסט) יאו מאן (שהיה ממש אחלה.. ולא סתם משעמם) ויש עוד כמה אני פשוט לא זוכר ת'שמות לסיכום: העונה נראת קצת יותר מבטיחה מהקודמת.. הקאסט נראה מעניין, למרות שיש כמה שהם על תקן עץ קוקוס...

Ogakor

New member
מוסיף עוד

שהטרייבל קונסיל היה דיי מאכזב, כי בתאכלס, לאף אחד לא הגיע באמת לעוף מהמשחק, ולא ראיתי שום דבר אקסטרה אורדינרי שג'סי עשתה שהייתה סיבה להעיף אותה.. פשוט מזל רע. רוקי סתם רצה לעשות שרירים ולחוש שהוא מנהל תקבוצה שלו אז הוא רצה להעיף את אריקה.. אבל בתכלס, לאף אחד לא הגיע ממש לעוף.. חוץ מלרוקי.

1401 ../images/Emo58.gif

היה אחלה פרק שבעולם וכרגע העונה נראית מבטיחה מהקודמת. הצלחתי אפילו לגבש לעצמי פייבוריטים; הראשונה זאת סילביה שכרגע נראית כהפייבוריטית הראשית שלי לאורך העונה, קצת חבל שהיא לא תזכה להצטרף למחנה שאותו היא בנתה, אבל בקטנה. וברור שכל אסייאתית = אבי'ס פייבוריט לכן גם סטייסי מצטרפת לרשימה המכובדת, רק נקווה שהיא לא תאכזב כמו בקי בעונה הקודמת. מוצ, אתה עדיין חושב עליי דברים כאלה? טוב, אתה צודק הפעם. היה קצת חבל שהאיי קנדי היחיד היחידה בעונה טסה לה בפרק הראשון, בעוד שהעדפתי את ריטה בחוץ. אם כבר עסקנו בה, אז חבל ששני חבריה לא נלחמו מספיק כדי להשאיר אותה שם או לחלופין הצביעו עם שאר השבט כי ההצבעה סתם שמה מטרה על גבם, למה צריך את זה בתחילת המשחק? לא כ"כ מצליח להבין את האכזבות של כולם מהפרק, היה בו אתגר שנמשך בדיוק כמה זמן שצריך, רוב השורדים קיבלו זמן מסך כמעט שווה, ריב גדול באמצע הפרק, זמן לגיבוש פייבוריטים ושנואים, בניית מחנה, שבט סובל ושבט מאושר, אקסייל איילנד וקאסט מגוון לכל הדעות (טוב לפחות לרוב הדעות, אפשר להבין את הצופים שחסרים להם אנשים יפים).

Ogakor

New member
|ספויילר|

האקסייל היה דיי קצר.. הייתי רוצה שיראו יותר. אבל האי נראה אחלה מקום לאקסייל.. עם כל הנחשים

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

בניגוד לחלק מהאנשים כאן דווקא דיי נהנתי מהפרק, הקאסט עושה רושם של קאסט יותר אסטרטגי מהקאסט המשעמם של קוק איילנד. קצת הפריע לי שבמשך כל החצי הראשון של הפרק רק קסנדרה (סירי 2.0?) קיבלה וידוי כלשהו מהבנות, זה לא יכול להיות סימן טוב עבור הבנות. חוץ מזה הטוויסט החדש של אקזייל איילנד נשממע הרבה יותר טוב (אימיונטי אידולז בשני המחנות השונים), זה גם יוסיף לפראנויה שיותר אנשים יתחילו לחזור מאקזייל איילנד ולחפש במחנה. בנוגע לטוויסט עצמו, אני לא ממש אוהב אותו, הטוויסט פשוט נותן יתרון לשבט עם האי טוב, הרי הם תמיד יגיעו חזקים יותר לאתגרים, אני מקווה שזה לא יצור מצב בו השבט עם האי הטוב ישיגו רצף ניצחונות. (למרות שמה הסיכויים שבשלב מסויים לא יהיה ערבוב מסוג כלשהו?)

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי שיש בנות מכוערות ובנים חתיכים.
גו רוקי!

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

איזה חתיכים? באמת אין בקאסא הזה מישהו שבולט במנהיגותו יופיו או חוכמו האסייתי הקטן ניראה כחנון חמוד וסימפטי האדריכלית באמת ניראת חכמה והיא באמת חילקה את השבטים באופן הוגן (לפחות עכשיו) היפה היחידה היתה ג'סיקה שעפה- אבל היא לא היתה כזו יפה למרות שגם דרימז די חתיך- מאמן מעודדות... רוקי הוא באמת רוקי- זה בטח כינוןי בגלל הסרט וזאת שדומה לסירי באמת דומה לה בקול ובמראה השאר לא השאירו רושם חזק מדיי

adi007

New member
../images/Emo6.gif

ברור שכן, שאלת "איפה חתיכים" אז עניתי

למעלה