Survivor 1401

• פותח הנושא willo
  • פורסם בתאריך
../images/Emo58.gif1401

פרק פתיחה לא רע לעונה... מסכים עם הרוב שאמרו פה שיש הרבה שחקנים אסטרטגיים העונה. ג'סיקה, שנראתה הכי טוב מהבנות, עפה על ההתחלה וזה באסה אבל לפחות יהיה משחק על טהרת התחמנות עכשיו בקשר לאתגר, רציתי להגיד שהוא היה נפלא. אם הייתי חושד לרגע שזה מתוסרט - אז הוא היה מתוסרט בצורה מושלמת: צוות יחסית אנדרדוגי פותח פער, אבל באמצע מישהו מתמוטט שם והוא מאבד את הפער ומתחיל לפגר. בינתיים הצוות היחסית פייבוריט מגיע לפאזל אבל שם הצוות האנדרדוגי סוגר את הפער ומצליח לנצח! טוויסט מעולה עם האיידול - שני איידולים במחנות השונים זה מעולה וזה יוסיף מתח ופראנויה. דווקא אני מצפה לעונה לא רעה...

../images/Emo58.gif

פרק נחמד, אבל באמת שאני כבר לא יודע כלום מפרקים ראשונים. אני קצת אמביוולנטי לגבי הטוויסט, אבל ימים יגידו אם זה לטובה או לא. אגב, אני מקווה שזה ברור לכולם שהמנצח יגיע מהשבט המפסיד, כי כזה שבט אנדרדוג אוטומטי עוד לא היה. באופן מפתיע, כמעט כל מי שעשה עליי רושם ראשוני חיובי הלך לשבט המפסיד, למעט סטייסי ואלכס (שסימנתי לי כמנצח, אבל בגלל שהוא בשבט הטוב אז זה לא יקרה). היחידים שאני לא אוהב בשבט המפסיד זה ג'סיקה (שעפה) ואריקה, שאני ממש לא מבין למה כולם אוהבים אותה פה... אה, ואני מצטרף למאיה - תמיד עדיף גברים חתיכים!

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gif 1401 ../images/Emo58.gif

Im not jumping of my chair המחנה הטוב בן זונה למרות שבפרק הבא דווקא בו מתחילות להיות בעיות XD פיבוריטים לבנתיים אריקה-נראית אחת שלא תפסיד בקלות רוקי-למרות שהוא עצבן והכל יש לו פוטנציאל מישל-כי ככה והבחורה החמודה עם השיער האדום

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif|פולניה|

נו שוין, גם זה קורה. עברנו את עונה 8, נעבור גם את זה.

למעלה