לא הבנת
נניח שאנחנו מדברים על הגורם לרעב באפריקה, ואני מעלה טיעון כמו 'החלטת הממשלה מלפני כמה שנים בזאיר היא הגורם העיקרי למשבר', לא היית מצפה ממני להביא איזהשהי מובאה להחלטת הממשלה? ציטוט מעיתון, לינק באינטרנט, משהו כזה? היית מצפה שאחרי שאני מעלה טיעון כזה, אני אשלח אותך לקנות את ארכיון החלטות הממשלה בזאיר רק כדי להבין את הטענה שלי ולסתור אותה? זה נשמע לך הגיוני? אנחנו העלינו טיעון נגד המוזיקה המוקלטת של ארט ברז. כדי לסתור את הטיעון הזה, אתה העלית טיעון נגדי שאומר שהטיעון שלנו לא רלוונטי כי חסר לנו ההקשר המלא. עכשיו, יש בידיך שלוש אפשרויות: אתה יכול לתמוך בטיעון שלך ולהביא דברים שיחזקו אותו (כלומר, הטקסטים עצמם), אתה יכול להיפטר מהטיעון לחלוטין ולעבור לטיעון אחר באספקטים אותם כן אפשר לבחון (המוזיקה המוקלטת, לדוגמא), ואתה יכול לא להשתתף בדיון בכלל. אני חושב שאחד הדברים הבסיסיים בתרבות דיון היא לעמוד מאחורי הטיעונים שלך. לדוגמא, אתה מוזמן לבחור את אחת מההודעות שבה כתבתי דברים על המוזיקה של ארט ברז, ולהעמיד אותי על טעותי בהקשרים ספציפיים, כי רק ככה נגיע לדיון מסוים. אני מוכן ומזומן לשלוף נקודות ציון בשירים מתוך האלבום שמחזקות את הטענה שלי, אבל בינתיים לא ניסית אפילו לבחון את אמינות הטיעונים שלי אפילו פעם אחת! אני מבטיח לך שאני רק מחכה להזדמנות לחזק את הטיעונים שלי, אבל לא נראה לי כאילו אתה מעוניין במשהו כזה בכלל.