sorry

sorry

אני מצטערת (שוב) שאני פותחת הודעה....אבל אני חדשה ואני בשיא ההתלהבות... אוקי עשיתי כמה דוליז (למה את חושבת?!) ויש לי את הבייסים הבסיסיים מה שנתתם לי...אבל ראיתי דוליז מדהימים באחד האתרים (נראה לי דוליז לנד או משהו בסגנון) ואני רוצה את הבייסים...אז אם אתם מוכנים לפתוח שירשור של בייסים אני אשמח למה אני ממש לא טובה בחיפוש...ואני מצאתי רק ביסיים חסרי פנים...והם נראים מפחידים...תודה מראש! (ויש העדפה חזקה ולבייסים של בנים שרירנים ובנות חמודות כאלה פרצוף תואם ברבית) טיפקסית

שמוצה

New member
ועוד....

(הבנים שלמלעה עם הסימלון הקטן, את צריכה לשים אותו ליד כול בן שיש לידו אחד, כי אם לא תשימי יגידו שאת מעתיקנית וכאלה אז, ליתר ביטחון....) וכמובן ----------------------------------->

swirrrly

New member
ובייס שאני אישית אוהבת, אבל הפורום

שונא בדם בנשמה ומוכרח להשמיד את כל הדוליז שעשויות על הבייס הזה!
אררררררררררר.......... ה.........ב.........ו.........ק.........ס.........ו.........ם...

שמוצה

New member
ובגלל....

שעזרתי לך כול כך הרבה, אני חושבת שמין הראוי שאני אשים כאן דולי ישנה שלי ששיפרתי והיא הייתה יותר יפה מקודם! (לא נורא,
)

swirrrly

New member
חמדמדה ומעניינת.

הסרט הסגול בשיער נראה כמו תוספת מרעננת ויפה מאוד-מאוד, רק שאולי היית צריכה לבחור גוון סגול אחר, או אפילו לא סגול, צבע שהולך עם סגול, בשביל הגיוון. אולי אממ.. ירוק? ירוק אממ... בהיר, אולי. או כהה עדיף?
צריך גיוון, זה לא כיף לראות דוליז חד גוניות לפי דעתי... אבל אז זה תלוי מאוד בעיצוב הבגדים, השיער, הפנים והביצוע הכללי. השיער בסדר גמור, מאוד נחמד. הפנים שלה מכוערות, אני נאלצת להניח שזה לא באשמתך, רק שמשום מה האיכות הכללית של הדולי גרועה. מכנסיים מאוד מאוד יפות
-
אממ.. החולצה בסדר, ואני לא ממש זוכרת אם עשית כך או לא, אבל אני תמיד אוהבת לעשות הצללה על האובייקט התחתון, אם שתי אובייקטים נמצאים אחד מעל השני, או נוגעים, או צמודים. *אובייקט = חלק גוף מהבייס, בגד, או שיער. כל פריט בדולי. אז מה אני אגיד לך, אין שום בעיות!

swirrrly

New member
שמוצה אני גם אוהבת את הסגנון שלך,

יש לך דוליז מאוד אלגנטיות..

דנדוש383

New member
לשמוציקית:

אהבתי מאד את הבגדים (הפרח ממש יפה והשרוול הימיני מייחד אותה מאד) אבל דווקא את הסרט לא אהבתי כ"כ...

שמוצה

New member
תודה!

על לכול מי שהגיב לי למרות שאלה רק שתי בנות. לא נורא
שמוצה

totsade

New member
הנה עוד כמה בייסים, מעט מאוד משלי..

אולי את לא תאהבי אותם אבל אפשר לעשות איתם דוליז מצחיקות ויפות. נ.ב גם שמתי "ברביות" בשבילך אבל אני לא מתה אליהם. את יכולה למצוא את כל הבייסים שאת רוצה, כולל "ברביות" באתר www.dollz.hotcity.com/palace/dollz/dollz.html שאת נכנסת כנסי לפרי בייסאס ואהיה לך שם עשרות דפים רק של בייסים.

totsade

New member
עוד..

אני גם אוספת בייסים מהפורום, אני מקווה שזה בסדר, עם מישהו רואה שאני מפרסמת פה בייס שלו והוא לא היה רוצה שיגיד לי ואני ימחק אותו. את הבייסים האלה מישהי מהפורום עשתה בשרשור זונות, סורי אני לא זוכרת מי עשתה...

למעלה