sorry

מיכל?!?!?!?!?!?

חזרת? למה את לא המנהלת?

Mooa-Numi

New member
כן, חזרתי...

עד ליום שבת... יום ראשון אני כבר אל יהיה בבית, ובשני אני יוצאת לטיול. אין לי כוח וזין לנהל עכשיו, וזה סתם מפגר להחליף ליומיים. אפילו שהלכתי ומחקתי סטוק של הודעות. טל-מעצבן אותך? תמחקי! חופשי! שיסבלווווו אר...

totsade

New member
תשמעי, טיפקסית

אני הבאתי לך אתר שבו יש את כל הבייסים ה"מדהימים" האלה, כנסי לפרי בייסאס ותמצאי בדפים הראשונים את ה כ ל, זה בסדר לבקש, אבל לפעמים, מתי שיודעים מאיפה למצוא את מה שרוצים ל ב ד, צריך פשוט לסתום, נורא קל לבקש, והאמת, גם מאוד קל להשיג את זה לבד, ואולי האפשרות השנייה יותר כיפית כי אתה בוחר בידיוק מה אתה רוצה ואתה לא צריך לסמוך על הטעם של שאר אורחי הפורום...? אני שמה עוד פעם קישור... http://dollz.hotcity.com/palace/dollz/dollz.html

L oo Li

New member
אני....

מנצלת (סליחה טיפקסית)! סיימתי עכשיו דולי שאני עובדת עליה כבר כמה ימים. השיער יצא רע אבל אני כל-כך גרועה בשיער...אני אשמח אם תגיבו ותסבירו לי מה לא בסדר...מוכנה לקבל תגובות רעות אבל תסבירו...בבקשה

totsade

New member
אני ממש אוהבת

אבל משהו למטה בשמלה יצא סימטרי מדי, כאילו בלי כפלים, אבל תאמיני או לא אני ממש אוהבת את השיער! עשית קבוצות ממש יפות, בסה"כ הדולי ממש מוצלחת, הפרצוף שלה קצת מפחי אותי, אבל אפשר להתגבר. נ.ב את יכולה להביא לי את הבייס שלה?

france

New member
הנה האתר

אוקיי לאתר קוראים פיקסל פאנקס ווהוא והוא סופר שבז. לכי לעמוד ה-bases (קישור תמצאי למעלה) ושם לכי לעמוד ה-slims (שוב קישור למעלה) יש שם הרבה תנוחות והרבה גווני עור!

france

New member
?

בזה שהאתר שבז במיוחד? אז היום דיברתי עם שירלי על האתר באיציק והגענו למסקנה: הבובות שם יותר מדי אמיתיות. כמעט כמו סריקה של תמונה. אצל ג´וזי זה סגנון אחר לגמרי, יותר דולי כזה

swirrrly

New member
אה סליחה

אבל אני אמרתי שדוליז במחשב צריכות להראות כאילו סורקים בובות למחשב, ושל ג´וסי זה לא ככה, והיא לא מגוונת מספיק. אז אני מסכימה עם העובדות שאמרת, אבל אני אמרתי שאני מעדיפה שזה נראה כאילו סרקו.

france

New member
אוקיי הדעה שלי

לא אובייקטיבית! אני די שונאת את הבייס....אנורקסיה בעיצומה! השמלה יפה מאוד השיער לא כל כך טיפה מוזר

Jelly Beans

New member
זה הבייס הכי מפחיד שראיתי! ../images/Emo60.gif

איזה רגלליים דקות דקות דקות וארוכות ארוכות ארוכות... מוזררררר אבל השמלה יפה, והסנדלים יפים, והשיער לא כל כך רע! אני גם לא יודעת לעשות שיער
אז אני עושה רק את הבגדים ואז אנשים אחרים עושים לי שיער
יום טוב שיר

france

New member
זה ברור כי

משמעות השם של הבייס באנגלית (slim) זה רזה. או אולי מאוד רזה. מי שהכינה אותה קראתי שהיא נמוכה ושמנמנה. אולי בגלל היא הכינה כזה בייס.

למעלה