sorry

totsade

New member
את כל הבייסים ששמתי ושאני ישים

תפתחו בחלון חדש כי הם לא נשמרים טוב.

totsade

New member
והדבר שלו חיכינו..

עוד משהו...

ראיתם את הגלריה...אז מקום ראשון בגרפיטי...יש שם גרפיטי על גראס...אז יש שם פול בנות ברביות עם שיער יפה והכל...אני רוצה בייסים כאלה!!! הן כול כל מדהימות!! טיפקסית ותודה על כל הבייסים

saxy mama

New member
אני מצטערת שזה לא קשור!

היי! מישהי או מישהו יכול/ה לשלוח לי פלטה של צבעים ורגלים ושל צבעים שקופים אבל עם הרבה אפשרויות?...... פליז!!!

yako

New member
הלו??????????.

מישהו מוכן להתייחס?! ודרך אגב זאת בובה שעשיתי עכשיו (השיער לא שלי)....... בקשה תגיבו נ.ב. מה שיש לה על החצאית זה פרחים למי שלא הבין!!! :)

totsade

New member
את רוצה כנות אולי טיף טיפונת פוגעת?

לפי דעתי האיפור מוגזם, את צריכה להעלות את החצאית כי רואים לה את ה**, אני יודעת שאת לא עשית את השיער אבל אני לא מתה עליו, ההצללה בחולצה ממש לא טובה והחצאית ישרה מדי, בלי כפלים זאת אומרת... ניסיתי להגיד את זה בצורה לא פוגעת בשביל שלא אהיו בעיות... היא מהראשונות שלך? אני מצטערת אם פגעתי בך, אני לא רוצה לפתח ריב ואני ישמח לעזור לך לשפר את הבובה עד שתהיה מדהימה:) שולם שולם לעולם מי שברוגז מטומטם

totsade

New member
בטח

ואם היית מסתכלת כבר שמתי את זה היום, אבל לא פתחת הודעה חדשה בשביל זה אז לא כועסים... זה בשני חלקים, חלק ראשון למעלה וחלק שני למטה, תחברי אותם ואהיה לך פלטה מושלמת ואת יכולה גם להוסיף לזה צבעים בצייר. אני לא שלחתי את כל הפלטה ביחד בגלל שזה מעל 250kb

saxy mama

New member
תודה רבה וסליחה!!!

הפלטה הזאת מתאימה גם לצבעים שקופים?

totsade

New member
הצבעים בצד ימין זה הצבעים השקופים..

בצד שמאל זה הצבע הרגיל ובאמצע זה הצבע על הגוף

Mooa-Numi

New member
פרפס ../images/Emo13.gif

אישית, אני לא אוהבת את הסוג הזה, ממש לא ריאליסטי-אבל אם את רוצה את מוזמנת לקישורים-דולמייקרז-דולזמאניה. יש שם גם בייסים, לא? אמור להיות

למעלה