S04E03

popick

New member
../images/Emo80.gifפרק נחמד+|ספויילר|

פרק ממש נחמד ריצ'ל מעצבנת כמו שכולם אמרו, למרות שאני שמחה שזה קרה כי עכשיו הכל יהיה הרבה יותר מעניין עם היילי וניתן בסוף העונה השלישית היה יבש בינהם.. דב, מעצבנתתת מה הסיפור שלה?! דן, אני אוהבת את המשבר שקורא לו... פייטון,לא יודעת מה אני חושבת עליה אני במשבר לוקס, חתיךך אבל מעצבןןן אני שונאת אותווו! ניתן, מושלם
סקילס, מה הקטע איתו ועם וייטי מישו מוכן להסביר לי?! לא הבנתי כלוםם

oriane5

New member
402../images/Emo58.gif

אוף מה הולך? למה כולם דכאוניים כל כך אני צריכה קצת אקשן וקצת שמחת חיים! חשבתי שאני מתחילה לחבב את רייצ'ל אבל עד שהשרמוטה הזאת לא תוריד את הידיים המסריחות שלה מניית'ן לא יודעת מה...! חסר לי ניילי, זה ממש מוזר בעונה השלישית יש להם מלא זמן מסך ופתאום רואים אותם ממש קצת, ולמה ניית'ן לא מתייחס בכלל להיילי?
אחרי הדברים של רייצ'ל הבנתי שברוק באמת לא הייתה כל כך בסדר אבל שכבר יפסיקו להיות כאלה דכאוניים פייטון, לוקאס, ברוק... מה נהיה עם דב? הבת אדם השתגעה
יש לי תאוריה שבסוף קרן ודן יהיו ביחד ואז היא תגלה שהוא רצח את קית'. באמת היינו זקוקים לדמות חדשה, דרק WELCOME!
בקיצר אני מקווה שהפרקים הבאים יהיו יותר מעניינים ופחות מדכאים...

koya1

New member
אני לא מבין משו בקשר להריון של.....

ברוק.. למה כולם חושבים שזאת אולי היילי בהריון?! הרי זה ברור שברוק באה לרופאה והיא אמרה לה שהיא בהריון.. רואים הרי שברוק באה להיילי ואומרת לה שהיא צריכה לדבר איתה ואז הן הולכות לרופאה.. אני לא מבין מה הבלבול פה.. אז מקסימום שתיהן בהריון,, אבל עוד לא יודעים לגבי היילי.. מה שבטוח - ברוק בהריון..

Mrs ShiR

New member
../images/Emo85.gifלדעתי לא../images/Emo58.gif

לדעתי היילי בהריון, ויש על זה הרבה סימנים. כמו בקטע של ברוק והכרית ואז כשהיא באה להיילי ואומרת לה שרייצ'ל ראתה אותה עם הכרית, ואז היילי נלחצת- הרי למה לה להלחץ? הרי ברוק זאת שבהריון, לא? אז היא אמורה להרגיע אותה ולא לצעוק עליה. חוץ מזה, הפרצוץ של היילי כשהרופאה אמרה שברוק\היילי בהחלט בהריון היה פרצוץ מופתע יותר משל ברוק. הפרצוץ של ברוק היה לא מאמין כזה. דבר שלישי, היחסים בין סופיה לצ'אד הם אלה שחרצו את גורלם של ברוק ולוק, ופשוט אין מצב שהיוצרים של הסידרה יעשו ביניהם משהו- ובוודאי לא ירצו שעכשיו ללוק יהיה אחריות עם ברוק ובלה בלה. בקיצור- בדוק ש*היילי* היא זאת שבהריון. =]

koya1

New member
הממממ.. ../images/Emo58.gif

לדעתי היילי צעקה עליה בגלל שלרייצ'ל יש פה גדול והיא יכולה לספר ללוקאס שהיא ראתה אותה עם הכרית.. למה שהיא תצעק עליה בגלל שהיא שמה כרית אם היא בהריון? הרי זה לא שרייצ'ל תקשר בין הכרית של ברוק לבין ההיריון של היילי.ץ. היא פשוט רצתה לנער אותה קצת בשביל שזה לא יקרה שוב.. ולגבי הסוף של הפרק הראשון עם הרופאה.. לפי דעתי רואים שהרופאה מסתכלת על ברוק.. מצד שני הקטע עם הידיים - מצד אחד היילי שולחת את היד אל ברוק בשביל לנחם אותה.. מצד שני ברוק מחזיקה להיילי ת'יד בצורה שזה כאילו היא מנחמת אותה.. קיצר כולן בהריון.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif עוד משהו בנושא הזה

גם שברוק באה אליה וסיפרה לה אז שתיהן שאלו אחת את השנייה אם הן דיברו עם לוקאס/ניית'ן מה היה קורה במצב כזה, כאילו מה הם היו עושים. קודם היילי שאלה את ברוק ואח"כ ברוק שאלה את היילי. אני חושבת ששניהן בהריון.

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo2.gif

מה נסגר עם רייצ'ל?! מה פתאום היא רוצה את ניית'ן!? מה היא פסיכופטית?!?!?! חוץ ממנה הפרק היה ממש מדהים. המוזיקה הייתה טובה. קצת מבאס לברוק שלא עשו יום הולדת.. אמ.. אח של פייטון חמוד. אני חושבת שזה יילך ממש טוב. וזהו. פרק מדהים. מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

*superstar*

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo58.gif

גמני לא מתה על כל הקטע הזה של רייצ'ל עם ניית'ן עכשיו.. כאילו, מה? היא מנסה לעבור על כל המשפחה הזאת? קודם לוק, אחר כך קופר ועכשיו ניית'ן?
על הפרצוף.

1ניקי1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo58.gif4x02../images/Emo58.gif../images/Emo41.gif

היה פרק טובבבב!! למרות שעצבן אותי שתמיד כשברוק ראתה את לוקאס ופייטון היא חשבה שהם ביחד.. אני יודעת שזה כל הקטע, אבל זה מרגיזזז
אוף
למה צ'אד וסופיה (הכוונה היא אליהם, לא ללוקאס וברוק) רבו?? למה צ'אד כזה חרא?! שהוא בוגד בה ככה ואז הסדרה נהרסת!
אם הם לא היו רבים, הדמויות היו חיות באושר ועושר עד עצם היום הזה.. והכל היה ורוד.. וברוק הייתה יולדת בלי שום בעיה ת'תינוק.. גם אם זה בגיל 18... תסלחו לי שאני נשמעת כמו אחת שחייה בתוך בועה, אבל זה מעצבן אותייי... וואי, והקטע שהיה פלאשבק וראו את קית' בכזה אור לבן היה מפחידדדד
*אני לא זוכרת אם זה היה בפרק הראשון או השני.. ראיתי אותם ברצף* ודב גם עצבנה אותי! איזה מטומטמת היא!! ודן היה מוזר. לקרן הוא נחמד, והיה ממש חמוד מצדו להכין לה ת'עריסה.. אבל הוא מפחיד ליד דב... ורייצ'ל עוד תעשה צרות בעונה הזאת לניילי.. זה הימור שלי.. כלבה.
זהו.. פרקתי את הדעה שלי..
ותהנו מהתמונה
כוסון שלייי

maaiaa

New member
אל תתנפלו עליי... (ספוילר)

נמאס לי כבר מברוק-לוקאס... תמיד אהבתי יותר את לוקאס פייטון... ובעיקר עכשיו זה כ"כ נראה שברוק רדודה לעומתו... בקטע שהיא ראתה אותם יוצאים מהחנות יחד במקום לשמוח שהם באו בשבילה היא התעצבנה שהם באו ביחד... ושרייצל דיברה איתה באמת הבנתי שהיא סתאם הגזימה... פייטון לא עשתה לה כלום! וד"א, תודה למי שאמר שאפשר לראות דרך YOU TUBE!

*superstar*

New member
כל כך.

גם לי ממש נמאס מלוקאס וברוק... הם נמרחים כבר 2 עונות. בכלל, אני חושבת שהוא לא צריך להיות עם שתיהן

Tali2611

New member
ברוק

לא יודעת בשביל מי הם באו, קחי בחשבון שהיא ראתה אותם יוצאים מחובקים מהחנות ואין לה מושג בשביל מי ומה הם באו, ואף אחד מהם לא טרח להגיד לה מזל טוב שזה היה אחד הרעים, נעזור את פייטון הרי היא רבה עם ברוק אבל לוקאס היה צריך,במקום זה הוא בילה את היום עם פייטון. לא יודעת מה איתכם, אני הייתי כועסת על זה. :))

למעלה